fanisgauros Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Για να σου πω την αληθεια,εγω μεχρι τωρα οποτε το φορτιζω το εχω ανοικτο! Οσον αφορα για powerbank επειδη το ψιλοψαχνω 2 επιλογες εχω υπ'οψιν μου! https://www.skroutz.gr/s/5536129/TP-LINK-Power-Bank-10400mAh-PB10400.html https://www.skroutz.gr/s/7106450/Xiaomi-Mi-Power-Bank-10000mAh.html?from=recommendations Το powerbank της xiaomi το έχω... Φορτισα χθες το g2 μου σε 1 ώρα περίπου από 20% ως 94%! Νομίζω θα κάνεις τη δουλειά σου κ με το παραπάνω! Είσαι στο μυαλό και μαγικό..... Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Συγγνωμη εσυ θες να λειπουν τελειως απο την οθονη γιατι ενω ειναι αρκετα μεγαλη δε σου φτανει ετσι; Για τον νοβα δε ξερω εγω εχω τον μαμισιο και εχω επιλεξει σε ποιες εφαρμογες δεν θελω να εμφανιζονται,και σε συτες που δεν εμφανιζονται με ενα συρσιμο τα βγαζω πανω για να κανω την απαιτουμενη ενεργεια και σιγα τον κοπο.Τωραβο νοβα δε ξερω πως λειτουργει παντως λυση εστω μέση υπαρχει.:) Τα εχω βαλει με αποκρυψη μονο στον chrome και παλι μου ειναι αβολο καθε φορα που θελω να κανω undo να σερνω τα δαχτυλα μου στην οθονη για να τα ανεβάζω πανω,τελος παντων εαν ηταν τουλαχιστον πιο μικρα δεν θα ειχα θεμα αλλα εδω ειναι τεράστια και γενικα η lg βάζει παντα μεγαλα φυσικα κουμπια Send from my LG v10 Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 (edited) Εμένα 2 πράγματα μου λείπουν : Καλύτερη οθόνη, και καλύτερο ηχείο. Η καλύτερη οθόνη που έχω δει ποτέ μου ήταν του Lenovo Vibe Z2 Pro. Πολύ φωτεινή, καταπληκτικά χρώματα. Ακόμα και οι Amoled "δεύτερης τεχνολογίας" των Oppo είναι πολύ καλές. Όπως και οι οθόνες της Sharp των Xiaomi. Την οθόνη του V10 την βλέπω θολή και ξεβαμμένη. Επίσης θα προτιμούσα με κάποιον τρόπο να έχει capacitive κουμπιά για να μην χάνουμε οθόνη. Εμένα αυτά με ενοχλούν. Στάλθηκε από το LG V10 μου Οκ καλή οθόνη καλά ηχεία αλλά θα ηθελες καλύτερα... Εγώ προτιμώ οθόνες με φυσικά χρώματα κι απ'οτι διάβασα δε υστερεί σ'αυτο...ίσα ίσα έχει μαύρο καλό... Για τα ηχείo ..έχω και γω μία ένσταση... Τα κουμπάκια δε με ενοχλούν..τα συνηθίσαμε μάλλον απ το Nexus 5 Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Edited April 27, 2016 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Τα εχω βαλει με αποκρυψη μονο στον chrome και παλι μου ειναι αβολο καθε φορα που θελω να κανω undo να σερνω τα δαχτυλα μου στην οθονη για να τα ανεβάζω πανω,τελος παντων εαν ηταν τουλαχιστον πιο μικρα δεν θα ειχα θεμα αλλα εδω ειναι τεράστια και γενικα η lg βάζει παντα μεγαλα φυσικα κουμπια Send from my LG v10 Το αγοραζουν και μεγαλοι ανθρωποι πρεσβυωπες χαχαχαχαχα οπως εγω.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Το αγοραζουν και μεγαλοι ανθρωποι πρεσβυωπες χαχαχαχαχα οπως εγω.:) Γι'αυτό δίνει επιλογές για μέγεθος γραμματοσειράς. Γι'αυτό και θα έπρεπε να υπάρχει επιλογή για ρύθμιση dpi(και αυτό αφορά όλες οι εταιρίες γιατί ως τώρα δεν το δίνει καμιά) & να τέλειωνε η ιστορία. Είναι μια προσθήκη που πρέπει να βάλει η google και να καλύψει το σύνολο των android συσκευών. Όπως έγραφα και προχθές ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες, με μία συσκευή, με μία ρύθμιση δεν μπορείς να τους καλύψεις όλους. ;) Υποθέτω πως ο φίλος παραπάνω θέλει να μειώσει το μέγεθος των soft buttons, όπως κάναμε στο g2, με root & xposed. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Γι'αυτό δίνει επιλογές για μέγεθος γραμματοσειράς. Γι'αυτό και θα έπρεπε να υπάρχει επιλογή για ρύθμιση dpi(και αυτό αφορά όλες οι εταιρίες γιατί ως τώρα δεν το δίνει καμιά) & να τέλειωνε η ιστορία. Είναι μια προσθήκη που πρέπει να βάλει η google και να καλύψει το σύνολο των android συσκευών. Όπως έγραφα και προχθές ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες, με μία συσκευή, με μία ρύθμιση δεν μπορείς να τους καλύψεις όλους. ;) Υποθέτω πως ο φίλος παραπάνω θέλει να μειώσει το μέγεθος των soft buttons, όπως κάναμε στο g2, με root & xposed. Φίλε bas13, το mate 8 έχει επιλογή αλλαγής στο dpi (μεγάλο-μεσαίο-μικρό). Η όποια επιλογή γίνεται active μετά από restart. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Φίλε bas13, το mate 8 έχει επιλογή αλλαγής στο dpi (μεγάλο-μεσαίο-μικρό). Η όποια επιλογή γίνεται active μετά από restart. Δεν το ήξερα φίλε μου, ευχαριστώ για την ενημέρωση. Επίσης, και σε note 5, s7 έχει βγει μια εφαρμογή που δεν απαιτεί root, αλλά δεν έχω ιδίαν άποψη. (Τέλος off-topic) Όπως και να χει, έτσι δεν γίνεται δουλειά, πρέπει να το δώσει η google για όλους, να αφορά τους πάντες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kos_77 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Δεν το ήξερα φίλε μου, ευχαριστώ για την ενημέρωση. Επίσης, και σε note 5, s7 έχει βγει μια εφαρμογή που δεν απαιτεί root, αλλά δεν έχω ιδίαν άποψη. (Τέλος off-topic) Όπως και να χει, έτσι δεν γίνεται δουλειά, πρέπει να το δώσει η google για όλους, να αφορά τους πάντες. Να σαι καλά φίλε. Για τα Samsung έχεις δίκιο. Έχει προστεθεί επιλογή έτσι ώστε να έχεις την δυνατότητα μόνο να μικρύνεις εικονίδια και γραμματοσειρά. Ζητάω και εγώ συγγνώμη για το off topic και το κλείνουμε εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Συμφωνώ παιδια επρεπε αλλα που;;το mate 8 οντως εχει επιλογη για μικροτερο dpi γενικά,και στον προηγουμενο φιλο που απαντησε ναι και στο G3 ειχα αγοράσει την εφαρμογη που εκανε το μεγεθος των φυσικων κουμπιων μικροτερο αλλα ηθελε ρουτ και στο δικο μας με την 6 δεν εχει βγει ακομα Send from my LG v10 Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harmon17 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 (edited) Στο μέχρι χθες κινητό μου (με 4.2.2) χρησιμοποιούσα την εφαρμογή AutoAnswer για να απαντώ αυτόματα στις εισερχόμενες κλήσεις όταν είχα το BT ακουστικό (ιδίως μέσα από το κράνος και πάνω στην μοτοσυκλέτα). Και δούλευε άψογα πάντα. http://i298.photobucket.com/albums/mm261/X-HarrisX/DIAFORA/Snap%202016-04-27%20at%2011.24.01_zps7hnyfdmh.jpg http://i298.photobucket.com/albums/mm261/X-HarrisX/DIAFORA/Screenshot_2016-04-27-11-21-11_zpsnl6zrxok.jpg Ψάχνοντας σήμερα στο App store δεν βρίσκω την ίδια (??) , δοκίμασα την "Auto Answer Incoming Call" αλλά δεν δουλεύει. Και δεν βρίσκω κάποια άλλη αξιόλογη εφαρμογή. Έχετε να προτείνετε κάποια εφαρμογή ή κάποια ρύθμιση στο V10 να κάνω την δουλειά μου ? Edited April 27, 2016 by harmon17 Παράθεση Stay alive, keep riding Nokia 7110 > Sony Er. Z1010 > Nokia N95 > Nokia 701 > iNew V3 > LG V10 > 1+ 8 pro Χάρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Μόλις μου ήρθε ένα update 1.53GB. Και την έχω βάλει την 6. Το έχει δει κανείς άλλος? Στάλθηκε από το LG V10 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 ποιάς χωρας είναι το μοντέλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Σε εμενα Ρουμανιας οχι κανενα Send from my LG v10 Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 ποιάς χωρας είναι το μοντέλο; Το δίκαρτο έχω για Hong Kong. Μέσω LG Bridge την είδα την αναβάθμιση. Στάλθηκε από το LG V10 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 (edited) Το δίκαρτο έχω για Hong Kong. Μέσω LG Bridge την είδα την αναβάθμιση. Στάλθηκε από το LG V10 μου Δημητρη για δωσε περισσοτερες λεπτομερειες μολις την περασεις Το εβαλα στο lg bridge και μου εγραψε οτι το τηλεφωνο μου ειναι ενημερωμενο Send from my LG v10 Edited April 27, 2016 by pafimal Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Το powerbank της xiaomi το έχω... Φορτισα χθες το g2 μου σε 1 ώρα περίπου από 20% ως 94%! Νομίζω θα κάνεις τη δουλειά σου κ με το παραπάνω! Είσαι στο μυαλό και μαγικό..... Παραγγειλα σημερα το powerbank της TP-LINK,εχω διαβασει πολυ καλες κριτικες και το ειχαν σε καλη τιμη! Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 εάν είναι αυτό http://www.skroutz.gr/s/5536129/TP-LINK-Power-Bank-10400mAh-PB10400.html είναι πολύ καλο. εχει 2 εξοδους 2Α και 1Α και φακό. Πληρες φορτίζει 2 φορες ένα lg g2 και μία φορά ένα xperia tablet z Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 εάν είναι αυτό http://www.skroutz.gr/s/5536129/TP-LINK-Power-Bank-10400mAh-PB10400.html είναι πολύ καλο. εχει 2 εξοδους 2Α και 1Α και φακό. Πληρες φορτίζει 2 φορες ένα lg g2 και μία φορά ένα xperia tablet z Ναι αυτο ειναι,διαβασα πολυ καλες κριτικες,και ειπα να μου το δωρησω λογω Πασχα!:D Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Καλησπέρα στην παρέα :) το συγκεκριμένο είναι καλό, το βγάζει κατά διαστήματα το media σε προσφορές, θα το πάρω και εγώ :) Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Καλησπέρα στην παρέα :) το συγκεκριμένο είναι καλό, το βγάζει κατά διαστήματα το media σε προσφορές, θα το πάρω και εγώ :) το μονο του μειον,ειναι οτι εινα σχετικα βαρυ οπως λενε! Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 το μονο του μειον,ειναι οτι εινα σχετικα βαρυ οπως λενε! Ναι έτσι όπως το βλέπω δίνει αυτή την αίσθηση. Το tempered που πέρασα χθες αν και με ανησυχήσατε λίγο σχετικά με το πάχος μπορώ να πω ότι η αμεσότητα του είναι ακριβεστατη όπως και η τιμή του :lol::lol: Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManolisGti Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Ναι έτσι όπως το βλέπω δίνει αυτή την αίσθηση. Το tempered που πέρασα χθες αν και με ανησυχήσατε λίγο σχετικά με το πάχος μπορώ να πω ότι η αμεσότητα του είναι ακριβεστατη όπως και η τιμή του :lol::lol: Μεγειες φιλε,εγω βολευτηκα με screen protector,αν και εχω ηδη παρει tempered glass αλλα δεν εχω αποφασισει να το βαλω ακομα! Παράθεση SAMSUNG GALAXY S20 FE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 είναι λιγο βαρύ όντως παιδια αλλα κάνει καλή δουλειά. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miselakos Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 Παιδιά να ρωτήσω κάτι.Πρώτη φορτιση πόση ώρα σας πήρε??Το εχω ήδη 1:30 ώρα απο 10% πήγε 49%.Έχει σημασία που ειναι συνδεδεμένο σε πολύμπριζο και οχι κατευθείαν στην μπρίζα?Αλλιώς δεν εξηγείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. April 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2016 (edited) Ευχαριστώ φίλε μου:) ήταν το μοναδικό αξεσουάρ που σκεφτόμουν για το κινητό μας, θήκες και διάφορα δεν χρησιμοποιώ ποτέ, ένα παραπάνω στο συγκεκριμένο που είναι πανέμορφο:D miselakos όταν κατεβάζεις την κουρτίνα γράφει ότι είναι σε ταχεία φόρτιση, το δείχνει; Edited April 27, 2016 by Arxontas71 Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts