Jump to content

LG V10

fanatikos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αποφάσισα να το παραγγείλω σήμερα σε μαύρο αλλά δεν βλέπω κάποιο γνωστό σκρουτζομάγαζο να το έχει άμεσα διαθέσιμο. Από αυτά που υπάρχουν προτείνετε κάποιο αξιόπιστο; ευχαριστω

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αποφάσισα να το παραγγείλω σήμερα σε μαύρο αλλά δεν βλέπω κάποιο γνωστό σκρουτζομάγαζο να το έχει άμεσα διαθέσιμο. Από αυτά που υπάρχουν προτείνετε κάποιο αξιόπιστο; ευχαριστω

Εχει κανα δυο που το εχουν διαθεσιμο εγω ρωτησα εναν φιλο που εργαζεται σε τετοιο μαγαζι και την τελευταια βδομαδα ξεπερασαν οι παραγγελιες πανελλαδικα τις 834 μοναδες

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Αναγνωρίζεται σιγά σιγά η αξία της συσκευής.

Στάλθηκε από το LG-H961N μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά ψηνομαι πλεον να το αγοράσω και εγώ, αν και για να είμαι ειλικρινής είχα καταλήξει στο S6 Edge plus. Δύο πράγματα μόνο θα ήθελα να ξεκαθαρίσω. Με τι έκδοση Android έρχεται το κινητό, γιατί από ότι διαβάζω στο θέμα της αναβάθμισης ένα άλλο μοντέλο το G4, εμφάνισε προβλήματα. Και σε επίπεδο service τι παίζει τελικά? Γιατί ακούω και διαβάζω διάφορα και έχω μπερδευτεί... Προσωπικά το θεωρώ πολύ βασικό το κομμάτι της after sales υποστήριξης, όπως και πολλοί άλλοι φυσικά, γιατί όταν σκοπεύεις να διαθέσεις τόσα χρήματα, αν μη τι άλλο θέλεις να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο σε οτιδήποτε τυχόν συμβεί.

Σήμερα αγόρασα το 64άρι. Έχει ελεύθερα σχεδόν 51GB.

Καλησπερα το dual sim πηρες? Απο αν επιτρέπεται? Ποιες συχνότητες εχει.στο 4 τζι?

Edited by jote

Με 5.1.1 ερχεται. Νομιζω εκτος ευρωπης εχει αρχισει να παιρνει 6.0 ,συντομα θα παρουμε και μεις.

Το σερβις του μονοκαρτου αναλαμβανει η procordia για 2 ετη. Επειδη δεν εισαγεται Ελλαδα,νομιζω δεν μπορει να κανει αντικατασταση,αλλα τις αλλες βλαβες τις αναλαμβανει.

Ειναι λιγο off topic,αλλα οι συγκρισεις με το edge plus ειναι αναποφευκτες. Το εχει ο κουμπαρος μου,ειχα το s6 για κανα 4μηνο. Προσωπικα μου αρεσει περισσοτερο η οθονη του edge plus. Oι amoled εχουν παντα ομοιομορφο φωτισμο. Στο δικο μου v10 διακρινω καποια πιο σκοτεινα σημεια απο αλλα,ελαφρυ bleeding αριστερα στη δευτερη οθονη. Αν και εχουν τετοιες τασεις οι lcd ,μπορει απλα να ειναι το δικο μου. Δεν ενοχλουν ομως σε κανονικη χρηση,το πανελ εχει αριστα χρωματα για ips,απλα θεωρω της σαμσουνγκ καλυτερο.

Η φωτογραφικη εχει λιγοτερο θορυβο απ του edge plus,στις ιδιες συνθηκες εχει ταση να χαμηλωνει iso κ να αυξανει κλειστρο. Το samsung κανει το αντιθετο,αλλα νομιζω εχει πολυ ταχυτερη εστιαση.Γενικα μου φαινεται ενα κλικ πιο γρηγορο το samsumg,αλλα η διαχειριση της ραμ ειναι καλυτερη στο lg και σε συνδυασμο με τη δευτερη οθονη που βοηθα το multitasking,το lg κανει τις διεργασιες πιο γρηγορα και βολικα εν τελει. Επισης το edge οπως και γενικα ολα τα νεα s μου φανεται πολυ ευθραυστο και θελει προσοχη στο χειρισμο. Ειναι ομορφο,αλλα το lg για περισσοτερα ζορια.

Γενικα το σαμσουνγκ μου κανει για πιο high end συσκευη με καλυτερο hardware,αλλα σε εμπειρια χρησης με εξυπηρετει καλυτερα το lg και ετσι το κραταω,παροτι μου ζητησε ο κολλητος ανταλλαγη. Επισης εχουν μια καποια διαφορα στην τιμη,ολα πρεπει να τα ζυγιζει κανεις.

Με 5.1.1 ερχεται. Νομιζω εκτος ευρωπης εχει αρχισει να παιρνει 6.0 ,συντομα θα παρουμε και μεις.

Το σερβις του μονοκαρτου αναλαμβανει η procordia για 2 ετη. Επειδη δεν εισαγεται Ελλαδα,νομιζω δεν μπορει να κανει αντικατασταση,αλλα τις αλλες βλαβες τις αναλαμβανει.

Ειναι λιγο off topic,αλλα οι συγκρισεις με το edge plus ειναι αναποφευκτες. Το εχει ο κουμπαρος μου,ειχα το s6 για κανα 4μηνο. Προσωπικα μου αρεσει περισσοτερο η οθονη του edge plus. Oι amoled εχουν παντα ομοιομορφο φωτισμο. Στο δικο μου v10 διακρινω καποια πιο σκοτεινα σημεια απο αλλα,ελαφρυ bleeding αριστερα στη δευτερη οθονη. Αν και εχουν τετοιες τασεις οι lcd ,μπορει απλα να ειναι το δικο μου. Δεν ενοχλουν ομως σε κανονικη χρηση,το πανελ εχει αριστα χρωματα για ips,απλα θεωρω της σαμσουνγκ καλυτερο.

Η φωτογραφικη εχει λιγοτερο θορυβο απ του edge plus,στις ιδιες συνθηκες εχει ταση να χαμηλωνει iso κ να αυξανει κλειστρο. Το samsung κανει το αντιθετο,αλλα νομιζω εχει πολυ ταχυτερη εστιαση.Γενικα μου φαινεται ενα κλικ πιο γρηγορο το samsumg,αλλα η διαχειριση της ραμ ειναι καλυτερη στο lg και σε συνδυασμο με τη δευτερη οθονη που βοηθα το multitasking,το lg κανει τις διεργασιες πιο γρηγορα και βολικα εν τελει. Επισης το edge οπως και γενικα ολα τα νεα s μου φανεται πολυ ευθραυστο και θελει προσοχη στο χειρισμο. Ειναι ομορφο,αλλα το lg για περισσοτερα ζορια.

Γενικα το σαμσουνγκ μου κανει για πιο high end συσκευη με καλυτερο hardware,αλλα σε εμπειρια χρησης με εξυπηρετει καλυτερα το lg και ετσι το κραταω,παροτι μου ζητησε ο κολλητος ανταλλαγη. Επισης εχουν μια καποια διαφορα στην τιμη,ολα πρεπει να τα ζυγιζει κανεις.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για τις χρήσιμες πληροφορίες. Σαφώς και η χρήση ενός κινητού είναι υποκειμενική, και εξαρτάται για το τι το ενδιαφερει περισσοτερο τον καθένα σε μία συσκευή αυτου του επιπέδου.

,ελαφρυ bleeding αριστερα στη δευτερη οθονη.

δεν υφισταται ειναι φυσιολογικη λειτουργια της δευτερης οθονης,καθως οοο ''οπισθιος φωτισμος'' ειναι απαραιτητος για την λειτουργια της, καθως αλληλεπιδρα με τον αισθητηρα του αυτοματου φωτισμου.Οταν την απενεργοποιησης τελειως θα δης οτι δεν υπαρχει bleeding.

δεν υφισταται ειναι φυσιολογικη λειτουργια της δευτερης οθονης,καθως οοο ''οπισθιος φωτισμος'' ειναι απαραιτητος για την λειτουργια της, καθως αλληλεπιδρα με τον αισθητηρα του αυτοματου φωτισμου.Οταν την απενεργοποιησης τελειως θα δης οτι δεν υπαρχει bleeding.

Ε δεν το λες και φυσιολογικό, ότι είναι συχνό φαινόμενο ναι, αλλά υπάρχουν και lcd panels που δεν έχουν bleeding. Προφανώς ήθελε λίγο περισσότερη προσοχή στην κατασκευή στο συγκεκριμένο σημείο. Ευτυχώς δεν είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό.

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by Arachtos

Ε δεν το λες και φυσιολογικό, υπάρχουν και lcd panels που δεν έχουν bleeding. Προφανώς ήθελε λίγο περισσότερη προσοχή στην κατασκευή στο συγκεκριμένο σημείο. Ευτυχώς δεν είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό.

φιλε μου καλε λογω της φυσης και θεσης της β οθονης καθως διπλα εχει καμερες απο καπου πρεπει να φωτιζεται και ο ενδεδειγμενος τροπος ειναι αυτος πιστεψε με χωρις διαθεση ειρωνειας ο κατασκευαστης ξερει καλυτερα απο σενα και εμενα.:)

φιλε μου καλε λογω της φυσης και θεσης της β οθονης καθως διπλα εχει καμερες απο καπου πρεπει να φωτιζεται και ο ενδεδειγμενος τροπος ειναι αυτος πιστεψε με χωρις διαθεση ειρωνειας ο κατασκευαστης ξερει καλυτερα απο σενα και εμενα.:)

Δεν υπάρχει πρόβλημα, συζήτηση κάνουμε. Ωστόσο αν διαβάσεις και σε άλλα forums σχετικά με το θέμα ναι μεν η πλειοψηφία των κατόχων V10 έχει bleeding στην 2η οθόνη αλλά υπάρχουν και κάποιοι, λιγότεροι, που δεν έχουν. Γι αυτό θεωρώ ότι είναι ίσως κατασκευαστικό λάθος. Τέλος πάντων είναι πολύ λεπτομέρεια το πρόβλημα και δεν αξίζει να ασχοληθεί κάποιος και για πολύ.

Το εψαξα λιγο και φαινεται οτι αυτο το bleeding ειναι μια "φυσιολογικη" παρενεργεια. Το κινητο δεν εχει δυο οθονες,αλλα μια. Εχει ομως δυο διαφορετικους led φωτισμους. Η "δευτερη" οθονη εχει ενα μικρο led αριστερα που τη φωτιζει οταν ο βασικος φωτισμος ειναι σβηστος και προκαλει αυτο το bleeding. Αν εβαζαν ενα δευτερο ledακι δεξια δε θα υπήρχε αυτο το φαινομενο,αλλα ειτε αυτο δε γινοταν τεχνικα ειτε θα ετρωγε πολλη μπαταρια.

Αν η οθονη ηταν amoled, δε θα χρειαζονταν ολα αυτα,αλλα η lg δεν εχει προσβαση σε τετοιες οθονες προφανως. Ισως η δευτερη γενια του phablet να λυσει καπως το ζητημα. Μπράβο της παντως που παρα τις τεχνικες δυσκολιες το τολμησε,γι αυτο μ αρεσει η εταιρεια αυτη. Δεν την πτοουν τα τεχνικα και οικονομικα ορια,πειραματιζεται και δημιουργει γκατζετιες με ο,τι μεσα διαθετει.

Το bleeding αυτο στη μικρη οθονη μαλλον το εχουν ολα και φαινετε μονον σε πληρες σκοταδι.

Εντάξει παιδιά δεν είναι κάτι σοβαρό. Στο V20 θα το διορθώσει ή εταιρεία

Στάλθηκε από το LG-H961N μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα παίδες.

Εχω 4.17 ωρες με 36% στην ενδειξη απο το κινητό και στην εφαρμογη GSam Battery μου δειχνει 4.08...

Ξερει κανείς χρηστης που εχει χρησιμοποιήσει απο παλια αυτην την εφαρμογή τι ισχύει??

Απλα για το θεαθήναι ολο αυτό

Sending with Greek Posts or from my LG V10

Επειδή βρήκα τον αντικαταστατη του φοβερου g2 σας χαιρετώ! Το v 10 έχει όλο το πακέτο. Μεγάλη οθόνη, κάρτα μνήμης, αποσπωμενη μπαταρία... Θα είναι το επόμενο μου κινητό. Δε βιάζομαι να το πάρω θα περιμένω να πέσει κι άλλο. Παρακολουθώ στο skroutz την τιμή του κ βλέπω ότι πέφτει κάθε μέρα... Θα ήθελα να το δω από κοντά αλλά που να το βρω;;; είμαι στην Άρτα αν είναι κάποιος κάτοχος θα το εκτιμούσα πάρα πολύ!

Α κ κατι άλλο... Υπάρχει κ άλλο νήμα με θέμα το v 10; για να το παρακολουθώ κ αυτό...

Εγώ ακόμα δεν βρήκα αντικαταστάτη, αν και δεν έχω ιδιαίτερο παράπονο από το G4... Το δικό μου πρόβλημα είναι ότι ήδη το G4 μου φαίνεται μεγάλο, και το V10 είναι ακόμη μεγαλύτερο.

Εχει παρατηρήσει κάνεις κατι σαν τρεμοπαιγμα της οθόνης κυρίως οταν παταμε το κουμπι του μπακ;Εννοω οταν ειμαι σε μια εφαρμογή η σερφάρω οταν γυριζω πισω στην προηγούμενη οθόνη δεν παει ακαριαία αλλα εμφανίζει ψηλά σαν μια μαυρη γραμμή και στιγμιαίο τρεμοπαιγμα.Δεν ξερω τωρα αν το περιγραφω πολυ σωστα αλλα καπως ετσι.Το εψαξα λίγο και ειδα οτι το αντμετωπισαν και καποια ατομα στο εξωτερικό αλλα εντόπισαν οτι ευθύνεται η η εφαρμογή του PayPal.Εγω δεν την ειχα ποτε.

Εγώ έχω την εφαρμογή του PayPal αλλά αυτό το τρεμόπαιγμα δεν το έχω συναντήσει.

Στάλθηκε από το LG V10 μου

Αναμένω αύριο το δικό μου. Από ότι είδα από το imei ρουμανικό κατασκευής 3 Μαρτίου του 2016.

Ελπίζω να βγει άξιο των προσδοκιών μου. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που με βοήθησαν με τις πληροφορίες τους να αποφασίσω. Αυτό είναι ανεξάρτητο του τι συσκευή θα μου κάτσει. Ηλεκτρονικά είναι όλα είναι πιθανά.

Εντυπώσεις από βδομάδα.

http://forum.xda-developers.com/lg-v10/general/official-software-h960a-v20a-t3354304

ΗΡΘΕ .... !!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):):)

EDIT: Μόλις την βρήκε και το LG Bridge...Την κατεβάζω και ο θεός βοηθός......

Edited by johmic
Γιαννης. Μ.

http://forum.xda-developers.com/lg-v10/general/official-software-h960a-v20a-t3354304

ΗΡΘΕ .... !!!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):):)

EDIT: Μόλις την βρήκε και το LG Bridge...Την κατεβάζω και ο θεός βοηθός......

Τωρα την κατεβαζω και εγω απο το bridge..Για να δουμε τι θα δουμε...

Σαν ποιότητα κατασκευής τι λέει παιδιά το κινητό? Σε διάφορα review που έχω δει, δεν μου έκατσε καλά η ποιότητα κατασκευής του καπακιού. Και σε περίπτωση προβλήματος σε ποιο service απευθύνεστε τελικά, και τι αντιμετώπιση έχετε?

Σαν ποιότητα κατασκευής τι λέει παιδιά το κινητό? Σε διάφορα review που έχω δει, δεν μου έκατσε καλά η ποιότητα κατασκευής του καπακιού. Και σε περίπτωση προβλήματος σε ποιο service απευθύνεστε τελικά, και τι αντιμετώπιση έχετε?

Προσωπικά θεωρώ ότι η ποιότητα κατασκευής του κινητού είναι και ένα από τα πλεονεκτήματά του. Το καπάκι που αναφέρεις για το σκοπό που εξυπηρετεί (άνοιγμα αλλαγή μπαταρίας κτλ) επίσης θεωρώ ότι ήταν η καλύτερη επιλογή... Service Procordia μάλλον το καλύτερο στην Ελλάδα.... Αυτά από μένα....

Γιαννης. Μ.

Mια χαρα ειναι το καπακι ,και σαν συνολο πολυ ποιοτικα υλικα και πολυ καλο δεσιμο ,μη το σκεφτεσε !

Παρελαβα και τη Spigen rugged armor σημερα,εξαιρετικη ! Το ιδιo καλες οι Obliq και πιο στιβαρη-γερη απ'ολες η Incipio !

Kατεβαζω κι εγω τωρα την αναβαθμιση με LG Bridge !

Edited by kek