FoT1s Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Μα αφου μου το στελνουν με την dpd πως γινεται να ερθει με την dhl η την ups εκτος και αν συνεργαζονται με τις παραπανω κουριερ,παντως εμενα με ενδιαφερει με ποια κουριερ θα ερθει σπιτι μου δηλαδη με ποια κουριερ συνεργαζεται η dpd εδω στην Ελλαδα ελπιζω να ειναι η ACS και που την ξερω ειναι γνωστη δηλαδη,παντως μπλεξιμο και αυτο:( To σημαντικο ειναι να ερθει! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 (edited) To σημαντικο ειναι να ερθει! :p Μακάρι γιατί αλλιώς βλέπω να τα κλαίω τα λεφτά μου:cry: Εγώ πάντως εμπλεξα με τους απατεώνες τις oneplus και 24 ευρώ μου κράτησαν που είχα βάλει να έρθει με dhl express και δεν μου το έστειλαν με dhl αλλά με μια κούριερ ονόματι dpd και παρόλο που μου έστειλαν track number το κινητό είναι κολλημένο εδώ και τρεις μέρες που κοιταζω στο σάιτ τις που βρίσκεται ή παραγγελία στην dpd Ολλανδίας με λίγα λόγια εμπλεξα άντε να δούμε... Edited December 3, 2015 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pashos Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Εγω παρασκευη παρήγγειλα κατι θυκες με stantard shiping και δεν μου εχει ερθει κανενα email, γιατι ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Εγω παρασκευη παρήγγειλα κατι θυκες με stantard shiping και δεν μου εχει ερθει κανενα email, γιατι ετσι?Ειναι τα ζωα μου αργα θα σου ερθει οταν ειναι complet η παραγγελια και απο τοτε θα ξεκινησει ο γολγοθας μεχρι να σου ερθουν μακαρι να εισαι τυχερος γιατι εμενα η παραγγελια μου εχει κολλησει στην Ολλανδια εδω και τρεις ημερες γιατι το εστειλαν το κινητο με την dpd classic που αυτο σημαινει οδικως οπως βλεπω στο στατους τις εν λογω κουριερ και οπως λεω και πιο πανω μου εφαγαν και 24 ευρω γιατι ειχα ζητησει να το στειλουν με dhl express αλλα εκαναν του κεφαλιου τους:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Εγώ πάντως εμπλεξα με τους απατεώνες τις oneplus και 24 ευρώ μου κράτησαν που είχα βάλει να έρθει με dhl express και δεν μου το έστειλαν με dhl αλλά με μια κούριερ ονόματι dpd και παρόλο που μου έστειλαν track number το κινητό είναι κολλημένο εδώ και τρεις μέρες που κοιταζω στο σάιτ τις που βρίσκεται ή παραγγελία στην dpd Ολλανδίας με λίγα λόγια εμπλεξα άντε να δούμε... πρωτη φορα παντως ακουγεται αυτο..εγω εχω αγορασει αρκετες φορες απο το επισημο site κ δεν ειχα κανενα προβλημα.τους εστειλες email? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 (edited) πρωτη φορα παντως ακουγεται αυτο..εγω εχω αγορασει αρκετες φορες απο το επισημο site κ δεν ειχα κανενα προβλημα.τους εστειλες email?Ακομα δεν τους εχω στειλει μαιλ αλλα εννοειται θα το κανω και θα τους ζητησω να μου βαλουν πισω τα 24 ευρω γιατι αλλιως ζητησα να το στειλουν και αλλιως το εστειλαν και θα περιμενω ουτε και εγω ξερω ποσες μερες θα το παραλαβω. Edited December 2, 2015 by chris1974 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Ακομα δεν τους εχω στειλει μαιλ αλλα εννοειται θα το κανω και θα τους ζητησω να μου βαλουν πισω τα 24 ευρω γιατι αλλιως ζητησα να το στειλουν και αλλιως το εστειλαν και θα περιμενω ουτε και εγω ξερω ποσες μερες θα το παραλαβω. υπομονη φιλε,ευχομαι να σου πανε ολα καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Να στείλεις mail στο Support. Έχω κάνει δεκάδες αγορές και ήταν πάντα σωστοί και γρήγοροι. Έπεσες στην περίπτωση. Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pashos Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Παρασκευη τα παρήγγειλα και μπαινω στο site τους και λεει ακομα processing γιαυτο απορω. Βλακεια μου δεν τα παρήγγειλα με express. Μα και ουτε μια ενημέρωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Παρασκευή ήταν Black Friday, είχαν εκπτώσεις και πουλούσαν χωρίς πρόσκληση. Λογικά θα έχει γίνει χαμός και όλες οι παραγγελίες θα αργήσουν αρκετά. Συμβαίνει πάντα όταν έχουν προσφορές. Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katadikos Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Οποιος έχασε τη Black Friday και θέλει προσκληση και ειναι σίγουρος οτι θα το αγοράσει, περιμένω PM :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 (edited) Η OnePlus βάζει τέλος στις προσκλήσεις ξεκινώντας από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. [via] Edited December 3, 2015 by ro33ck Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Λοιπον το κινητο εφτασε επιτελους Ελλαδα και συγκεκριμενα Αθηνα μετα απο 10μερες περιηγησης στην Ευρωπη και ολα αυτα οδικως,η εταιρια κουριερ που το εστειλε η one plus ειναι η dpd γνωριζει κανεις τωρα που ηρθε Ελλαδα με ποια εταιρια κουριερ συνεργαζεται αυτη η dpd εδω για να ξερω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pashos Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Εγω παντως από τις 27 νοεμβρη παρήγγειλα κατι θυκες με standard shiping και ακομα τπτ ουτε μια ενημερωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Area51 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Καλησπερα στην παρεα,παιδια μολις σημερα εκανα παραγγελια απο το σαιτ ευρωπης το κιν και θα ηθελα απλα για να συγουρευτω ωστε να μην εχω κανει καμια πατατα.Εκει που λεει Order Number:xxxxxxx απο κατω μου εχει 2 διευθ. μια με Shipping address: και μια Billing address: που και στα 2 εχει την ιδια διευθ.(τις οικιας μου δλδ)σωστα μεχρι στιγμης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Σωστά είναι. Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Area51 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Σωστά είναι. ουφ μου εφυγε ενα βαρος γιατι πρωτη φορα εκανα παραγγελια και τρελαθηκα λιγο. Επισης ποσο καιρο κανει για να αποσταλει η συσκευη(επελεξα τον απλο τροπο στα 345).Χιλια ευχαριστω παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 ουφ μου εφυγε ενα βαρος γιατι πρωτη φορα εκανα παραγγελια και τρελαθηκα λιγο. Επισης ποσο καιρο κανει για να αποσταλει η συσκευη(επελεξα τον απλο τροπο στα 345).Χιλια ευχαριστω παντως.Υπολογισε περιπου 10 με 12 μερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katadikos Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 οποιος θέλει εκπτωση $50 στην αγορα OnePlus 2 μου στελνει msg για αλλες 4 μέρες. οποιος προλαβει.:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
equi Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 οποιος θέλει εκπτωση $50 στην αγορα OnePlus 2 μου στελνει msg για αλλες 4 μέρες. οποιος προλαβει.:ninja: 'Εχω και εγώ άλλο ένα κουπόνι για όποιον ενδιαφέρεται Παράθεση s21 ultra 256 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Κουπόνι διαθέσιμο και από μένα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Είμαι έτοιμος να το αγοράσω κ εγώ έχοντας το oneplus 1.....έχει πολύ διαφορά η μπαταριά σε σχέση με το 1? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Κι εμένα μου ήρθε mail με κωδικό.... Όποιος θέλει να το αγοράσει, ας στείλει π.μ. Λογικά τώρα θα βγαίνει στα 300€ το κινητό? Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 (edited) Κι εμένα μου ήρθε mail με κωδικό.... Όποιος θέλει να το αγοράσει, ας στείλει π.μ. Λογικά τώρα θα βγαίνει στα 300€ το κινητό? Καπου εκει θα βγαινει, 290-300. *Με εναν γρηγορο υπολογισμο, νομιζω 270. 349$ - 50$ = 299$ 299$ to € = 269,70€ Εκτος και αν το υπολογισεις διαφορετικα. Τα 50$ ειναι 45,06€. Οποτε, 345€ - 45,06 = 299,94€. Αν εκανα λαθος, ας με διορθωσει καποιος. Edited February 20, 2016 by FoT1s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Μάλλον ο δεύτερος υπολογισμός που έγραψες ισχύει! ;) Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts