Jump to content

[OnePlus 2] Προσκλήσεις (Invites) - Παραγγελίες - Αγορά

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μα αφου μου το στελνουν με την dpd πως γινεται να ερθει με την dhl η την ups εκτος και αν συνεργαζονται με τις παραπανω κουριερ,παντως εμενα με ενδιαφερει με ποια κουριερ θα ερθει σπιτι μου δηλαδη με ποια κουριερ συνεργαζεται η dpd εδω στην Ελλαδα ελπιζω να ειναι η ACS και που την ξερω ειναι γνωστη δηλαδη,παντως μπλεξιμο και αυτο:(

To σημαντικο ειναι να ερθει! :p

• Απαντήσεις 232
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

To σημαντικο ειναι να ερθει! :p

Μακάρι γιατί αλλιώς βλέπω να τα κλαίω τα λεφτά μου:cry:

Εγώ πάντως εμπλεξα με τους απατεώνες τις oneplus και 24 ευρώ μου κράτησαν που είχα βάλει να έρθει με dhl express και δεν μου το έστειλαν με dhl αλλά με μια κούριερ ονόματι dpd και παρόλο που μου έστειλαν track number το κινητό είναι κολλημένο εδώ και τρεις μέρες που κοιταζω στο σάιτ τις που βρίσκεται ή παραγγελία στην dpd Ολλανδίας με λίγα λόγια εμπλεξα άντε να δούμε...

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Εγω παρασκευη παρήγγειλα κατι θυκες με stantard shiping και δεν μου εχει ερθει κανενα email, γιατι ετσι?
Ειναι τα ζωα μου αργα θα σου ερθει οταν ειναι complet η παραγγελια και απο τοτε θα ξεκινησει ο γολγοθας μεχρι να σου ερθουν μακαρι να εισαι τυχερος γιατι εμενα η παραγγελια μου εχει κολλησει στην Ολλανδια εδω και τρεις ημερες γιατι το εστειλαν το κινητο με την dpd classic που αυτο σημαινει οδικως οπως βλεπω στο στατους τις εν λογω κουριερ και οπως λεω και πιο πανω μου εφαγαν και 24 ευρω γιατι ειχα ζητησει να το στειλουν με dhl express αλλα εκαναν του κεφαλιου τους:mad:

Εγώ πάντως εμπλεξα με τους απατεώνες τις oneplus και 24 ευρώ μου κράτησαν που είχα βάλει να έρθει με dhl express και δεν μου το έστειλαν με dhl αλλά με μια κούριερ ονόματι dpd και παρόλο που μου έστειλαν track number το κινητό είναι κολλημένο εδώ και τρεις μέρες που κοιταζω στο σάιτ τις που βρίσκεται ή παραγγελία στην dpd Ολλανδίας με λίγα λόγια εμπλεξα άντε να δούμε...

πρωτη φορα παντως ακουγεται αυτο..εγω εχω αγορασει αρκετες φορες απο το επισημο site κ δεν ειχα κανενα προβλημα.τους εστειλες email?

πρωτη φορα παντως ακουγεται αυτο..εγω εχω αγορασει αρκετες φορες απο το επισημο site κ δεν ειχα κανενα προβλημα.τους εστειλες email?
Ακομα δεν τους εχω στειλει μαιλ αλλα εννοειται θα το κανω και θα τους ζητησω να μου βαλουν πισω τα 24 ευρω γιατι αλλιως ζητησα να το στειλουν και αλλιως το εστειλαν και θα περιμενω ουτε και εγω ξερω ποσες μερες θα το παραλαβω. Edited by chris1974

Ακομα δεν τους εχω στειλει μαιλ αλλα εννοειται θα το κανω και θα τους ζητησω να μου βαλουν πισω τα 24 ευρω γιατι αλλιως ζητησα να το στειλουν και αλλιως το εστειλαν και θα περιμενω ουτε και εγω ξερω ποσες μερες θα το παραλαβω.

υπομονη φιλε,ευχομαι να σου πανε ολα καλα.

Να στείλεις mail στο Support. Έχω κάνει δεκάδες αγορές και ήταν πάντα σωστοί και γρήγοροι. Έπεσες στην περίπτωση.

myphone.gr Legal Advisor

Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB

Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G

Παρασκευη τα παρήγγειλα και μπαινω στο site τους και λεει ακομα processing γιαυτο απορω. Βλακεια μου δεν τα παρήγγειλα με express. Μα και ουτε μια ενημέρωση.

Παρασκευή ήταν Black Friday, είχαν εκπτώσεις και πουλούσαν χωρίς πρόσκληση. Λογικά θα έχει γίνει χαμός και όλες οι παραγγελίες θα αργήσουν αρκετά. Συμβαίνει πάντα όταν έχουν προσφορές.

myphone.gr Legal Advisor

Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB

Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G

Η OnePlus βάζει τέλος στις προσκλήσεις ξεκινώντας από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής.

[via]

Edited by ro33ck
iphone 7 iOS 12.0

Λοιπον το κινητο εφτασε επιτελους Ελλαδα και συγκεκριμενα Αθηνα μετα απο 10μερες περιηγησης στην Ευρωπη και ολα αυτα οδικως,η εταιρια κουριερ που το εστειλε η one plus ειναι η dpd γνωριζει κανεις τωρα που ηρθε Ελλαδα με ποια εταιρια κουριερ συνεργαζεται αυτη η dpd εδω για να ξερω.

• 2 months later...
Καλησπερα στην παρεα,παιδια μολις σημερα εκανα παραγγελια απο το σαιτ ευρωπης το κιν και θα ηθελα απλα για να συγουρευτω ωστε να μην εχω κανει καμια πατατα.Εκει που λεει Order Number:xxxxxxx απο κατω μου εχει 2 διευθ. μια με Shipping address: και μια Billing address: που και στα 2 εχει την ιδια διευθ.(τις οικιας μου δλδ)σωστα μεχρι στιγμης?

Σωστά είναι.

ουφ μου εφυγε ενα βαρος γιατι πρωτη φορα εκανα παραγγελια και τρελαθηκα λιγο.

Επισης ποσο καιρο κανει για να αποσταλει η συσκευη(επελεξα τον απλο τροπο στα 345).Χιλια ευχαριστω παντως.

ουφ μου εφυγε ενα βαρος γιατι πρωτη φορα εκανα παραγγελια και τρελαθηκα λιγο.

Επισης ποσο καιρο κανει για να αποσταλει η συσκευη(επελεξα τον απλο τροπο στα 345).Χιλια ευχαριστω παντως.

Υπολογισε περιπου 10 με 12 μερες.

οποιος θέλει εκπτωση $50 στην αγορα OnePlus 2 μου στελνει msg για αλλες 4 μέρες. οποιος προλαβει.:ninja:

'Εχω και εγώ άλλο ένα κουπόνι για όποιον ενδιαφέρεται

s21 ultra 256

Είμαι έτοιμος να το αγοράσω κ εγώ έχοντας το oneplus 1.....έχει πολύ διαφορά η μπαταριά σε σχέση με το 1?

IPhone 15 Pro 

Κι εμένα μου ήρθε mail με κωδικό.... Όποιος θέλει να το αγοράσει, ας στείλει π.μ. Λογικά τώρα θα βγαίνει στα 300€ το κινητό?

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Κι εμένα μου ήρθε mail με κωδικό.... Όποιος θέλει να το αγοράσει, ας στείλει π.μ. Λογικά τώρα θα βγαίνει στα 300€ το κινητό?

Καπου εκει θα βγαινει, 290-300.

*Με εναν γρηγορο υπολογισμο, νομιζω 270. 349$ - 50$ = 299$

299$ to € = 269,70€

Εκτος και αν το υπολογισεις διαφορετικα. Τα 50$ ειναι 45,06€. Οποτε, 345€ - 45,06 = 299,94€.

Αν εκανα λαθος, ας με διορθωσει καποιος.

Edited by FoT1s

Μάλλον ο δεύτερος υπολογισμός που έγραψες ισχύει! ;)

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

• The title was changed to [OnePlus 2] Προσκλήσεις (Invites) - Παραγγελίες - Αγορά