dimitris1313 Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Παιδια καλησπερα... οποιος εχει προσκληση για one plus 2 αν μπορει να μου την στειλει... ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManGelasakis Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 (edited) παιδιά έχω 2 προσκλήσεις shareable που λίγουν σε 5 μέρες. Τις δίνω μόνο σε όποιον πραγματικά θέλει να αγοράσει το κινητό γιατί είναι κρίμα να πάνε χαμένες. Όποιος πραγματικά θέλει ας μου στείλει prive το mail του για να του την στείλω. Edited October 31, 2015 by ManGelasakis Παράθεση OnePlus 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoutosGr Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 (edited) Καλημέρα και καλό μήνα,έχω τρεις προσκλήσεις που λήγουν σε 5 ημέρες,όποιος θέλει να αγοράσει την συσκευή,ας στείλει μήνυμα. edit:Έμειναν 2. Edited November 1, 2015 by GoutosGr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Καλησπέρα έχω και εγώ προσκλήσεις οποίος θέλει ας μου στείλει πμ. Είναι για 5 μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManGelasakis Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Σας στέλνω μία πρόσκληση για όποιον θέλει να την χρησιμοποιήσει... http://onepl.us/GL66-75A8-7BB9-7ACC Παράθεση OnePlus 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lord British Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Τρεις προσκήσεις και από εμένα και δε μου έδωσε ΚΑΝΕΙΣ όταν χρειάστηκα. Ισχύουν για 1.5 μέρα ακόμα. http://onepl.us/GL29-09AB-225F-B741 http://onepl.us/GL41-A44B-B7F1-9042 http://onepl.us/GL19-FB9D-7759-E751 Παράθεση Are you with Us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 2, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Θα παρακαλέσω να μη δίνετε δημόσια στο forum τις προσκλήσεις σας αλλά μόνο μέσω pm γιατί αφενός δεν είναι λίγοι αυτοί που απλά πατάνε πάνω στο link να την κάνουν claim χωρίς να ενδιαφέρονται πραγματικά και αφετέρου... δυστυχώς υπάρχουν και μεταπωλητές! Όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά ας τη ζητήσει μέσω pm, αξίζει τον κόπο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Μόλις ήρθαν 3 και σε εμένα! Γίνονται claim εντός 168 ωρών. Στείλτε email με pm να σας προωθήσω! Μία στον καθένα Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sviric Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Ήρθαν και σε μένα 3 shareble invates 7 ημερών. Όποιος ενδιαφέρεται PM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvlahos76 Δημ. November 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2015 Καλησπέρα. Μόλις έλαβα τρεις προσκλήσεις. Όποιος πραγματικά θέλει, pm το email του να του στείλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psycho13 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Οποιος ενδιαφερεται για invite ας μου αφησει ενα πμ Παράθεση Yo estoy aqui.todos estamos aqui... Humanidad ahora habita dos mundos (I am here.We are here... Mankind now inhabits two worlds...) Deus Ex 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Χαμος απο προσκλησεις. Πολυ καλο αυτο! Ενας μηνας αναμονης ηταν η ολη υποθεση για να μπορει να αγορασει καποιος το oneplus 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Σχετικά με την πληρωμή, δεν υπάρχει πλέον θέμα με τα CC ε; Γίνεται μέσω PayPal ή κατευθείαν με την κάρτα; Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Ευτυχης νεος κατοχος και εχω δυο προσκλησεις για κανα δυο μερες ακομη! Οποιος θελει, pm!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 3, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Σχετικά με την πληρωμή, δεν υπάρχει πλέον θέμα με τα CC ε; Γίνεται μέσω PayPal ή κατευθείαν με την κάρτα; Φυσικά και υπάρχουν ακόμα τα CC αλλά γράφεις σε λάθος θέμα ούτως ή άλλως. Απευθύνσου εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=424345 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Σχετικά με την πληρωμή, δεν υπάρχει πλέον θέμα με τα CC ε; Γίνεται μέσω PayPal ή κατευθείαν με την κάρτα; Εμενα δε μου καταχωρουσε την καρτα και το πηρα με το paypal ενος φιλου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nism0 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Μου ηρθε κ μένα πρόσκληση οποιος θέλει pm αλλά μου λέει "Please note: This invite can only be claimed under this email address." Ίδωμεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BaCkOs Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 έχω και εγώ 2 invite sharable , μέχρι το Σάββατο νομίζω ισχύουν Παράθεση BaCkOs AE (R) No Rights Reserved Electrical Engineer T.E. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sperdoklis Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Έχω δύο sharable invites για 5 μέρες. Οι πρώτοι που θα στείλουν πμ τις παίρνουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katadikos Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Μια πρόσκληση διαθέσιμη για όποιον προλάβει...σε pm το μαιλ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Napo Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Και εγώ θα ήθελα ένα παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkwing Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 'Οποιος προλάβει!!! :ninja::ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pclawyer Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Έχω ένα invite για άλλη μιάμιση μέρα, δεν ξέρω αν είναι sharable. Όποιος θέλει να δοκιμάσει , Pm! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jstef Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Καλησπέρα, Μου ήρθε και σήμερα μια πρόσκληση. Αν την θέλει κάποιος ας στείλει ένα pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fr44z4 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Καλησπέρα.Θα ήθελα μία πρόσκληση σας παρακαλώ fr44z4@gmail.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts