ro33ck Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Να έχεις υπόψιν σου ότι στο gearbest είναι η κινέζικη έκδοση, με ένα χρόνο εγγύηση. Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 7, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Οι εταιρείες που εκπροσωπούνται ή/και διαφημίζονται στο myphone.gr δεν προτείνονται, δεν συστήνονται και δεν υποστηρίζονται με οποιονδήποτε τρόπο από το myphone.gr, αφού το ίδιο δεν μπορεί να έχει τον έλεγχο της ποιότητας, ασφάλειας, γνησιότητας και νομιμότητας των προϊόντων ή/και των υπηρεσιών που παρέχουν. Αυτο ειναι γραμμενο απο το myphone....και δεν νομίζω να λεει αν ειναι αξιόπιστα η οχι. Γ αυτο ρωταω λοιπον αν καποιος εχει κάνει καποια συναλλαγή... για να με βοηθήσει στην επιλογη μου. Αλλά αντί άλλων... Εντάξει, μπες στο θέμα του gearbest για να δεις πόσοι έχουν αγοράσει και τις εντυπώσεις τους. Εναλλακτικά, έχουμε ξεχωριστό θέμα για τα κινέζικα καταστήματα όπου μπορείς να απευθυνθείς. Όπως και να έχει εδώ τέτοια συζήτηση είναι εκτός θέματος. Ας επανέλθουμε λοιπόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Ενας φίλος μου ψάχνει μια πρόσκληση για την 64αρα έκδοση. Αν περισσευει κάποια, μετά χαράς θα δεχθω τη βοήθειά σας. Ευχαριστώ. Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Την δευτέρα θα μπορείς να το το παραγγείλεις χωρίς πρόσκληση: 10.12 Open Sales Buy the OnePlus 2 without an invite https://oneplus.net/gr Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skepasti_21 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Η αναγραφόμενη ώρα ξερει καποιος τι ώρα Ελλάδας ειναι ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Την δευτέρα θα μπορείς να το το παραγγείλεις χωρίς πρόσκληση: 10.12 Open Sales Buy the OnePlus 2 without an invite https://oneplus.net/gr Πολύ ωραιος. Ευχαριστω πολύ. Ηδη του το μετέφερα. Λογικά είναι 13:00-14:00 Ελλάδος. Ωρα CEST έχουμε εμείς εδώ στην Ολλανδία, που είμαστε 1 ωρα πίσω από την Ελλάδα και 1 ωρα μπροστά από την Αγγλία. Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 Την δευτέρα θα μπορείς να το το παραγγείλεις χωρίς πρόσκληση: 10.12 Open Sales Buy the OnePlus 2 without an invite https://oneplus.net/gr Αν και το εγραψα και στο αλλο θεμα, 99,9% θα ειναι down το site εκεινη την ωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyf95 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 Ξέρεις κανείς αν μπορούμε να αγοράσουμε με πιστωτική μέσω paypal από το site της oneplus ή πρέπει να έχουμε λεφτά στο λογαριασμό του paypal; Παράθεση Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Αν και το εγραψα και στο αλλο θεμα, 99,9% θα ειναι down το site εκεινη την ωρα. Είναι οντως πεσμενο!Δεν μπορεις να κανεις τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BaCkOs Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 κατάφερε κανένας ?? γιατί το μόνο που βγάζει εδώ και πόση ωρα είναι "Our servers are overloaded. Please hold on..." Παράθεση BaCkOs AE (R) No Rights Reserved Electrical Engineer T.E. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gvlahos76 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Μόλις έγινε και η παραγγελία επίσημα από το site. Χωρίς να με μπλοκάρει και το paypal! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Παρήγγειλε και ο φίλος μου που αναφέρω πιο πάνω. Να δουμε λοιπόν πότε θα παραλάβει. Φανταζομαι ότι θα έχει αναμονή εβδομάδων. Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Ναι έγινε τελικά η παραγγελία και μάλιστα αργότερα απο το χρόνο που έλεγαν αλλά προφανώς είχαν πέσει οι servers και έδωσαν παράταση. Λογικά με το φόρτο που είχε θα κάνει καμία δεκαπενταριά μέρες να φτάσει... Δούλεψε και το PayPal κανονικά.... Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Ναι έγινε τελικά η παραγγελία και μάλιστα αργότερα απο το χρόνο που έλεγαν αλλά προφανώς είχαν πέσει οι servers και έδωσαν παράταση. Λογικά με το φόρτο που είχε θα κάνει καμία δεκαπενταριά μέρες να φτάσει... Δούλεψε και το PayPal κανονικά.... γινεται κανονικα με paypal,χωρις balance? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. October 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2015 Ναι εμένα μου το προχώρησε κανονικά, για την ακρίβεια πήρε 8 ευρώ απο balance που είχαν περισσέψει και τα υπόλοιπα απο την κάρτα euro bank MasterCard που εχω στο PayPal.... Δεν το περίμενα παρότι είχα έτοιμο το request για deposit στον αυτο μου Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Παράγγειλα κι εγώ. Είναι στο... δρόμο :) Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Παράγγειλα κι εγώ. Είναι στο... δρόμο :) Στον αερα θελεις να πεις. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Θα ήμουν ευτυχής αν κάποιος συμφορουμίτης μου διέθεσε invite που δεν χρειάζεται. Επιθύμησα το φλασάρισμα :) Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedom1975 Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Έχω μια που μου στείλανε σήμερα!! Αν δεν βρεις μου λες!! Παράθεση iMac 27 - MacBook Pro - iPad Pro 12.9 - Iphone 11 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 (edited) Έχω μια που μου στείλανε σήμερα!! Αν δεν βρεις μου λες!! Ευχαριστώ πολύ:) Δυστυχώς έβγαλε οτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μονο απο τον original recipient.. This invite can only be claimed by its original recipient, sorry! Edited October 13, 2015 by giannik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ro33ck Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Ευχαριστώ πολύ:) Δυστυχώς έβγαλε οτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μονο απο τον original recipient.. This invite can only be claimed by its original recipient, sorry! Πρέπει να κάνεις το ¨κόλπο¨ με το email, το έχουν γράψει ήδη, δες εδώ Παράθεση iphone 7 iOS 12.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. October 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2015 Πρέπει να κάνεις το ¨κόλπο¨ με το email, το έχουν γράψει ήδη, δες εδώ Ευχαριστώ αλλά η διαδικασία πρέπει να γίνει απο το μέλος που μου την διέθεσε,εγώ δεν μπορώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 εχω κι εγω 2 προσκλησεις Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkkkos Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 Έχω και εγώ μια. όποιος θέλει ΠΜ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. October 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2015 και γω έχω μια προσκληση, μπορεί να "ζητηθεί" μέχρι 15/10, στις 17:00 Με ΡΜ παρακαλώ Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts