Jump to content

Doogee X5 pro

bbbb
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πριν παραγγειλουμε απο καποιο καταστημα,διαβαζουμε για τα θεματακια που υπαρχουν(εαν υπαρχουν παντα.....)σχετικα με αυτο.

Φυσικα δικα σας ειναι τα λεφτα και εσεις ρισκαρετε σχετικα.

Φιλικα παντα προς ολους.............:)

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κατάφερε να το πάρει κάποιος χωρίς PP μόνο με χρεωστική ;;;

Δοκίμασα gearbest και vickmall άλλα έφαγα άκυρο.

Ειδικα απο gearbest για καλο σου εγινε αυτο.χωρις paypal αν συμβει το οτιδηποτε,δεν εισαι καλυμμενος απο πουθενα και κλαις τα € σου

Εγώ πάντως από Gearbest δεν μπόρεσα να κάνω αγορά μέσω PayPal με καμιά από τις δύο χρεωστικες που έχω, εθνικής και Πειραιώς

Κατάφερε να το πάρει κάποιος χωρίς PP μόνο με χρεωστική ;;;

Δοκίμασα gearbest και vickmall άλλα έφαγα άκυρο.

Εγω το παρήγγειλα απο banggood χωρις paypall με χρεωστικη Visa στα €

73.91. Θα το εχουν ξανα στις 12 Νοεμβριου οπως λενε στο site τους.

Expected restock on 12th November 2015

http://www.banggood.com/DOOGEE-X5-Pro-5-inch-4G-LTE-Android-5_1-MTK6735-64Bit-Quad-core-Smartphone-p-999159.html

http://www.banggood.com/DOOGEE-X5-Pro-5-inch-4G-LTE-Android-5_1-MTK6735-64Bit-Quad-core-Smartphone-p-999159.html

ΟΚ ευχαριστώ... αν δεν βρεθεί άλλη λύση ως τότε θα το έχω υπόψη.

Και πάλι από gearbest συμφέρει

"SAVEORDER" βάζεις στο κουπόνι και από 79 πάει 72 dollars

παει 75 και με KIMOVIL2015 παει 73,5

Χωρίς να θέλω να σε αγχώσω , αλλά προσωπικά χωρίς paypal , με χρεωστική , από μαγαζί στην Κίνα , και χωρίς να έχουν το τηλέφωνο σε στοκ για να φύγει αμέσως , ΔΕΝ θα αγόραζα ........

Χωρίς να θέλω να σε αγχώσω , αλλά προσωπικά χωρίς paypal , με χρεωστική , από μαγαζί στην Κίνα , και χωρίς να έχουν το τηλέφωνο σε στοκ για να φύγει αμέσως , ΔΕΝ θα αγόραζα ........

Οντως και εμεις πριν καποια χρονια καναμε καποιες αγορες ετσι,αλλα μετα μαθαμε το μαθημα μας........:lol:

@ALL......

Ρε παιδια,ελεος,το γραφουμε το ξαναγραφουμε.......και εσεις πατε και αγοραζεται ετσι χυμα χωρις καμια προστασια......απλα για να γλυτωσεται μερικα $,και με ρισκο πολλαπλασιου κοστους.......τι να πω πια.:blink:

http://s12.postimg.org/l4q3gub31/Screenshot_2015_11_02_15_08_40.png

http://s12.postimg.org/4sg1r3wrh/Screenshot_2015_11_02_15_08_52.png

image post

Μια εικόνα για την αυτονομία της συσκευής με συνεχή χρήση 3g.Απο τις 9 το πρωϊ μέχρι το πολύ στις 15.00 το μεσημέρι,ψάχνεις για φορτιστή..Και βασικά μετά απο τόσο καιρό χρήσης της συσκευής είναι ο μόνος λόγος που θα με έκανε να την δώσω και να πάω σε κάποιο απο τα καινούρια "θηριάκια" με τις μπαταρίες των 5000+ mah συν φυσικά το γεγονός ότι η μπαταρία παρόλο που είναι σχετικά μικρή 2000-2400mah (δεν είμαι 100% σίγουρος για την ακριβή χωρητικότητά της ακόμη) και θα έπρεπε τουλάχιστον με ένα φορτιστή 5v 1A να φορτίζει σε 2 και κάτι ώρες,θέλει πάνω απο 3 για πλήρη φόρτιση.

Και επειδή η συσκευή παρότι dualsim δεν έχει όπως τα παλιότερα mtk τρόπο μέσα στο λειτουργικό να επιλέγουμε απο ποια σιμ θα καλεί απο προεπιλογή κάποια συγκεκριμένη επαφή,κατέληξα μετα απο αρκετό ψάξιμο στο True Phone Dialer & Contacts που λειτουργεί άψογα στη συσκευή μας

Edited by bbbb

Ναι αλλά είχε και 4 ώρες ανοικτή οθόνη + το 3G . Δεν το θεωρείς καλό χρόνο δηλαδή ; :)

Το είδα και εγώ το true phone dialer , αλλά πρόσεξα ότι είναι ακόμα σε φάση ανάπτυξης ( με ότι αυτό συνεπάγεται ) . Από αυτά που διάβασα πάντως και από τις φώτος , υποψιάζομαι ότι είναι παρόμοιος με τον EX-Dialer ( που έχω τώρα ) ; :)

Σίγουρα είναι καλός χρόνος.Εδώ κινητά πολλαπλάσιας αξίας και είναι ζήτημα αν θα βγάλουν τέτοιο χρόνο..Απλά για μένα είναι σχετικά λίγο για την ημέρα μου.Αν είχε fast charge ή έστω 1Α πραγματική φόρτιση,δε θα το συζητούσαμε καν..

Ναι είναι σε φάση ανάπτυξης το true phone και μοιάζει κάπως με το ex-dialer που είχα πριν αλλά ειναι το μοναδικό που μάλλον κάνει σωστά αυτό που θέλουμε.Ειχα κουραστεί να πατάω συνεχώς στο παραθυράκι επιλογής με το ποια σιμ,θέλω να γίνει η κλήση.Γενικά η mtk με την 5.1 και τους 67xx cpu βλέπω ότι έχει κάνει πιο generic δουλειά στο android.πχ Eξαφάνισαν και την επιλογή για 3g native κλήσεις.Οχι ότι την χρησιμοποίησα ποτέ όταν είχα κινητό παλιότερο mtk κινητό αλλά ήξερα ότι υπάρχει εκεί,σε περίπτωση που την χρειαστώ.

Edited by bbbb

επανέρχομαι σε συνέχεια προηγούμενου μου μηνύματος σχετικά με χαμηλή τιμή αγοράς της συσκευής (με χρήση κουπονιού KIMOVIL2015 από γκήαρμπεστ) .

το μαύρο χρώμα είναι εκτός διαθεσιμότητας (σύμφωνα με τον αντιπρόσωπο τους στο νήμα του καταστήματος τους) , οπότε αν θέλει κάποιος να παραγγείλει από το εν λόγω κατάστημα, ας κάνει πρώτα μια ερώτηση για διαθεσιμότητα του λευκού.

προχτές, Δευτέρα, έλαβα tracking number και φωτογραφίες από το δέμα μου. αρκετά γρήγορα αν σκεφτεί κάποιος ότι η παραγγελία μου έγινε μέσα στο ΣΚ, μιλάμε για 1 εργάσιμη μέρα. αναμένω να δω πότε θα φτάσει στα χέρια μου και να γράψω τις εντυπώσεις μου για την συσκευή.

επανέρχομαι σε συνέχεια προηγούμενου μου μηνύματος σχετικά με χαμηλή τιμή αγοράς της συσκευής (με χρήση κουπονιού KIMOVIL2015 από γκήαρμπεστ) .

το μαύρο χρώμα είναι εκτός διαθεσιμότητας (σύμφωνα με τον αντιπρόσωπο τους στο νήμα του καταστήματος τους) , οπότε αν θέλει κάποιος να παραγγείλει από το εν λόγω κατάστημα, ας κάνει πρώτα μια ερώτηση για διαθεσιμότητα του λευκού.

προχτές, Δευτέρα, έλαβα tracking number και φωτογραφίες από το δέμα μου. αρκετά γρήγορα αν σκεφτεί κάποιος ότι η παραγγελία μου έγινε μέσα στο ΣΚ, μιλάμε για 1 εργάσιμη μέρα. αναμένω να δω πότε θα φτάσει στα χέρια μου και να γράψω τις εντυπώσεις μου για την συσκευή.

Φιλε μου ας μεινουμε στα της συσκευης.Εδω δεν μας απασχολει το τι κανει το εκαστοτε καταστημα πιστευω,υπαρχει σχετικο topic.:)

Aν έχεις τύχη...:lol: όταν είχα αγοράσει το κινητό δεν είχα πάρει κάποια θήκη και παρήγγειλα αυτή για να προστατεύω το κινητό σε περίπτωση πτώσης.Ε και πριν απο λίγο μου φεύγει,απο τραπέζι μισό μέτρο ύψος και απέκτησε ένα σημαδάκι στη γωνία πάνω αριστερά που καλύπτει αυτή η θήκη,την οποία παραλαμβάνω αύριο..:lol:

Φιλε μου ας μεινουμε στα της συσκευης.Εδω δεν μας απασχολει το τι κανει το εκαστοτε καταστημα πιστευω,υπαρχει σχετικο topic.:)

Μα... στα της συσκευής αναφέρομαι. Συγκεκριμένα... στην καλύτερη τιμή που υπάρχει αυτή τη στιγμή, πώς να την αποκτήσει κάποιος και τι να προσέξει (τους τελείωσε το μαύρο) .

συν ότι αποστάλθηκε η παραγγελία χωρίς καθυστέρηση (θετικό για το μαγαζί).

Αυτό που ήθελα να επισημάνω είναι ότι... τόσες σελίδες διάβασα πριν καταλήξω στην αγορά της συσκευής και κανείς δεν είχε γράψει για καλύτερη δυνατή τιμή.

η συσκευή στα σχεδόν 70 ευρώ ακούγεται ενδιαφέρον ντηλ , στα σχεδόν 80 ευρώ όχι και τόσο.

Ασχολήθηκα, έψαξα, βρήκα και ενημέρωσα (σε προηγούμενο ποστ) πώς να αποκτήσει κάποιος υποψήφιος αγοραστής την συγκεκριμένη συσκευή στην χαμηλότερη δυνατή τιμή.

για κάποιον η διαφορά των σχεδόν 10 ευρώ (μεταξύ έγκυρου και όχι τόσο έγκυρου πλέον καταστήματος) μπορεί να είναι αμελητέα, για κάποιον άλλον αρκετά σημαντική. από τη στιγμή που γίνεται η αγορά με PayPal, πρόβλημα αν υπάρξει, λύνεται.

αν θεωρείται off topic το ποστ μου, ας γίνει αναφορά και διαγραφή.

καθώς και το κουπόνι που βρήκα και πόσταρα, και τέλος, ας γίνει επεξεργασία στον τίτλο του νήματος προσθέτοντας το κείμενο "εδώ γράφουν μόνο οι κάτοχοι και όχι οι υποψήφιοι αγοραστές. και θέλουμε να μαθαίνουμε μόνο τρόπους για να βγάζει καλύτερο σκορ στο antutu και 10 λεπτά παραπάνω SOT. Απαγορεύεται οποιοσδήποτε τρόπος θα μας γλυτώσει χρήματα επειδή είμαστε λαρτζ"

(με πολύ σαρκασμό το τελευταίο, ελπίζοντας κάποιοι να χαμογελάσουν) :)

Παιδια προφανως και γραφουμε και ενημερωνουμε,αλλα.........:)

Και να επαναλαβω κατι για μια ακομα φορα,και εαν θελετε με ακουτε,καλυτερα 5-10$ διαφορα και ενα αξοιπιστο καταστημα,τουλαχιστον σε after sale,παρα μετα να ψαχνομαστε με τα Κινεζοπουλα.Και εννοειται υπαρχει topic σχετικο για να ενημερωνομαστε σχετικα.

Βεβαια ο καθε φιλος τα λεφτα χαλαει οπου αυτος κρινει πρεπον σχετικα.:)

Προσπάθησα από vickmall και από gearbest αλλά τζίφος. Δε μπόρεσα από πουθενά μέσω paypal να κάνω αγορά 2 συσκευών που ήθελα. Τελικά αγόρασα 2 lumia 535 από το σκρουτζ και ξεμπέρδεψα. Τη Παρασκευή θα τα έχω. Πολύ βάσανο ρε παιδιά μετά τα CC να κάνει κάποιος αγορά από Κίνα.

Μόλις σήμερα το παρέλαβα κι εγώ... και αμέσως με το που το άνοιξα και συνδέθηκα είχε έτοιμες 2 ενημερώσεις από 10/10 και 26/10.

Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές... Αποθηκευτικός χώρος τηλεφώνου 11.35 GB ελεύθερος... μια χαρά !!!

Μόνο 3g έχω δει ακόμη και αν η ταχύτητα ειναι H και 4g κανονικά.Υπόψιν ότι αν έχεις cosmote/vodafone πρέπει να τους παρεις τηλεφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών να σου ενεργοποιήσουν το 4g

Επίσης μέχρι 3G έχω δει όσο κι αν παιδεύτηκα με τις ρυθμίσεις να δω 4G σε Vodafone.

Το περίεργο είναι πριν λίγο καιρό 1-2 μήνες το πολύ που πήρα την νέα κάρτα USIM από Vodafone σε άλλη συσκευή έβλεπα 4G.

Λες να πρέπει να τους πάρω τηλ. να ενεργοποιήσουν πάλι το 4g ;;

Εντάξει 4g δεν με ενοχλεί. Δηλαδή αν με άλλη συσκευή επιανα H σε αυτή θα δείχνει 3g με την ίδια ταχύτητα;

Εντάξει 4g δεν με ενοχλεί. Δηλαδή αν με άλλη συσκευή επιανα H σε αυτή θα δείχνει 3g με την ίδια ταχύτητα;

Η δειχνει ναι,4αρι δεν εχω ζητηση ακομα να ενεργοποιήσουν.