bbbb Δημ. January 16, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Nαι εφόσον εισαι root με τον ίδιο τρόπο Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamosford Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Nαι εφόσον εισαι root με τον ίδιο τρόπο ναι ειμαι root σε ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 (edited) Μόλις πέρασα την R11 και στην απόπειρα να περάσω το twrp αυτό είναι το error που μου βγάζει το sp tool. Έψαξα στο google και βρήκα ένα script που μπορείς να περάσεις recovery.img με adb αλλά και πάλι δεν δούλεψε με κανένα twrp. Οπότε περιμένουμε να βγει twrp για να κάνουμε update! :p Δοκίμασα να flashάρω πρώτα την R09 και μετά το twrp κανονικά και flashαρα την R11 και έβγαλα την επιλογή του recovery μήπως κάτσει έτσι, έγινε κανονικά εγκατάσταση της R11 αλλά το recovery δεν το δέχτηκε και όταν δοκίμασα να μπώ μου έβγαζε το error με το κόκκινο τρίγωνο. Οπότε πέρασα πάλι την R09 με twrp για να έχω xposed. Edited January 16, 2016 by GiannisSma Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 16, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Η ρομ δηλαδή παίζει κανονικά και στα παλιότερα x5 pro και το μόνο θέμα είναι το recovery; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. January 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2016 Η ρομ δηλαδή παίζει κανονικά και στα παλιότερα x5 pro και το μόνο θέμα είναι το recovery; Εμένα με την R07 μου είχε έρθει και ήμουν στην R09 τώρα πέρασα την R11 και ναι δουλεύει κανονικά και το θέμα είναι το custom recovery ώστε να εγκαταστήσουμε xposed. Επέστρεψα πίσω στην R09 για να έχω xposed όμως τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamosford Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 (edited) εγκατασταθηκε μια χαρα η stock recovery με flashify Edited January 17, 2016 by stamosford Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 17, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Δηλαδή δέχτηκε κανονικά το twrp; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 εγκατασταθηκε μια χαρα η custom recovery με flashify Φιτιλατζης! Πετάει κάτι ότι πέτυχε κάτι χωρίς να πει σε ποία έκδοση χωρίς τι twrp έβαλε. Μας έβαλε φιτίλια καλά καλά ο κύριος για να περιμένουμε να μας απαντήσει! Αστειεύομαι φυσικά, αλλά και το εννοώ μέσα από την πλάκα ότι είναι λίγο άσχημο να μιλάμε για ένα θέμα που δεν μπορούμε να καταφέρουμε κάτι και κάποιος που το κατάφερε να μην μας πει ακριβώς τι έκανε και τι κατάφερε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamosford Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 απλα περασα την stock recovery σε R11 rom με flashify Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 17, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Α πες έτσι.. αν και απο την στιγμή που έκανες root,πάλι δε θα μπορεις να πάρεις τα ota updates οπότε και που υπάρχει το stock recovery δε χρησιμεύει σε κάτι.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 @stamosford μας καταμπέρδεψες! Μια χαρά εγκαταστάθηκε το custom recovery με flashify αλλά τελικά δεν ήταν custom ήταν το stock. :wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamosford Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 @stamosford μας καταμπέρδεψες! Μια χαρά εγκαταστάθηκε το custom recovery με flashify αλλά τελικά δεν ήταν custom ήταν το stock. :wacko::wacko: γραψε λαθος οχι custom recovery αλλα την stock recovery περασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Εδώ κάτι δεν πάει καλά. Όταν μιλάς με το τηλέφωνο (χωρίς ακουστικό ενσύρματο ή bluetooth), ο αισθητήρας εγγύτητας (βρίσκεται αριστερά σε μικρή απόσταση από το ακουστικό στο Χ5/Χ5 Pro) μόλις αντιληφθεί ότι πλησιάζεις το τηλέφωνο κοντά στο κεφάλι πρέπει να σβήνει την οθόνη. Αυτό γίνεται σε όλες τις συσκευές Android, και με οθόνες αφής γενικότερα. Το πιο απλό για δοκιμή είναι να πάρεις έναν άσχετο αριθμό (π.χ. 12345) και μόλις αρχίσει να σου λέει ότι δεν υπάρχει κλπ να πλησιάσεις το χέρι σου κοντά στη συσκευή, σκεπάζοντας όλη την περιοχή που είναι δίπλα από το ακουστικό. Φυσιολογικά πρέπει να σβήσει η οθόνη. Αν δεν γίνεται έτσι, δοκίμασε με κάποιο πρόγραμμα από το playstore που τεστάρει τους αισθητήρες. Αν στον proximity sensor δεν βλέπεις αντίδραση, τότε ίσως είναι ελαττωματικός... Λοιπόν, θα τρελαθούμε! Σχεδόν πάντα μιλάω έχοντας το τηλέφωνο στο αριστερό αυτί! Η οθόνη δε σβήνει. Σήμερα τυχαία μίλησα ακούγοντας από το δεξί! Και ως δια μαγείας η οθόνη έσβηνε όποτε την πλησίαζα στο δεξί αυτί και άναβε όταν την απομάκρυνα. Πλησιάζοντας την στο αριστερό, καμία αντίδραση. Πηγαίνοντας στο δεξί όλα καλά! Μήπως να αλλάξω αυτί; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Λοιπόν, θα τρελαθούμε! Σχεδόν πάντα μιλάω έχοντας το τηλέφωνο στο αριστερό αυτί! Η οθόνη δε σβήνει. Σήμερα τυχαία μίλησα ακούγοντας από το δεξί! Και ως δια μαγείας η οθόνη έσβηνε όποτε την πλησίαζα στο δεξί αυτί και άναβε όταν την απομάκρυνα. Πλησιάζοντας την στο αριστερό, καμία αντίδραση. Πηγαίνοντας στο δεξί όλα καλά! Μήπως να αλλάξω αυτί; :lol: Φιλε μου,κανε μια κληση και περνα με το χερι σου πανω απο τον αισθητηρα,εαν σβηση η οθονη εισαι οκ,αυτο με το αυτι δεν.....:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Λοιπόν, θα τρελαθούμε! Σχεδόν πάντα μιλάω έχοντας το τηλέφωνο στο αριστερό αυτί! Η οθόνη δε σβήνει. Σήμερα τυχαία μίλησα ακούγοντας από το δεξί! Και ως δια μαγείας η οθόνη έσβηνε όποτε την πλησίαζα στο δεξί αυτί και άναβε όταν την απομάκρυνα. Πλησιάζοντας την στο αριστερό, καμία αντίδραση. Πηγαίνοντας στο δεξί όλα καλά! Μήπως να αλλάξω αυτί; :lol: Μάλλον το αυτί σου είναι χαλασμένο! :p Μήπως δεν ακουμπάει σωστά στο αυτί σου? Δοκίμασε να κάνεις μια κλήση και απλά κάλυψε τον αισθητήρα με το δάχτυλο το ίδιο πράγμα είναι! Δοκίμασε και με δάχτυλο από το δεξί χέρι και από το αριστερό! :p Φοράς κανένα σκουλαρίκι μήπως και το επηρεάζει :confused: δεν ξέρω τι άλλο να σκεφτώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Φοράς κανένα σκουλαρίκι μήπως και το επηρεάζει :confused: Ναι, αριστερά!! Ρε λες;; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisvol Δημ. January 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Μου απάντησαν απο την doogee σχετικά με την R11 και μου εστειλαν αυτο το linkτι διορθωνει ξερουμε??? Ota θα την δουμε καποια στιγμη??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 17, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2016 Δεν τους ρώτησα.Αλλωστε δεν έχω πια το κινητό για να την δοκιμάσω.Την έδωσα και στο ρώσικο φόρουμ εκεί όπου είχαν φτιάξει το twrp που έχουμε τώρα και δεν παίζει με την R11 με την παράκληση να φτιάξει αν μπορεί κάποιος recovery και για την καινούρια έκδοση Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Ναι, αριστερά!! Ρε λες;; :lol: Ξέρω και εγώ? Μπορεί να έχει αλλεργία στα φο ο αισθητήρας! :p Δεν τους ρώτησα.Αλλωστε δεν έχω πια το κινητό για να την δοκιμάσω.Την έδωσα και στο ρώσικο φόρουμ εκεί όπου είχαν φτιάξει το twrp που έχουμε τώρα και δεν παίζει με την R11 με την παράκληση να φτιάξει αν μπορεί κάποιος recovery και για την καινούρια έκδοση Αν και δεν έχεις την συσκευή ενδιαφέρεσαι φίλε bbbb και μας βοηθάς! Αν βγάλουν άκρη σε εκείνο το φορουμ θα κάνουμε και update! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosbita Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Καλησπέρα, μολις αγόρασα το doogee x5 pro από gearbest. να ζητήσω από τον πωλητη κάποια πραγματα πριν το στείλει..?? να γραψει κατι στο πακέτο να μην περασει τελωνειο ? να αφαιρεσει κάποιες εφαρμογές ? να τον ρωτήσω ποια rom έχει? από οτι είδα στο forum αν δεν πειραξω κάτι στο κινητο θα έχω προβλήματα ή λειτουργεί κανονικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Άν κάποιος ξέρει και μπορεί να βοηθήσει για το εξής: Περνάω μια νέα επαφή με Ελληνικούς χαρακτήρες στο κινητό. Συγχρονίζω με MyphonExplorer στo MSoutlook στo PC. Στο PC οι χαρακτήρες είναι ακαταλαβίστικοι μόνο οι αριθμοι φαίνονται ΟΚ. Το αντίθετο δεν συμβαίνει, δηλαδή νέα επαφή στο outlook και συγχρονισμός απο το PC στο κινητό όλα φαίνονται κανονικά. Τι φταίει; Τι πρέπει να αλλάξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannnis12 Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Καλησπέρα, μολις αγόρασα το doogee x5 pro από gearbest. να ζητήσω από τον πωλητη κάποια πραγματα πριν το στείλει..?? να γραψει κατι στο πακέτο να μην περασει τελωνειο ? να αφαιρεσει κάποιες εφαρμογές ? να τον ρωτήσω ποια rom έχει? από οτι είδα στο forum αν δεν πειραξω κάτι στο κινητο θα έχω προβλήματα ή λειτουργεί κανονικά? Δεν τους λες τίποτα, δεν κάνεις τίποτα. Το τηλέφωνο έρχεται έτοιμο χωρίς να χρειάζεται να του κάνεις κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 18, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Καλησπέρα, μολις αγόρασα το doogee x5 pro από gearbest. να ζητήσω από τον πωλητη κάποια πραγματα πριν το στείλει..?? να γραψει κατι στο πακέτο να μην περασει τελωνειο ? να αφαιρεσει κάποιες εφαρμογές ? να τον ρωτήσω ποια rom έχει? από οτι είδα στο forum αν δεν πειραξω κάτι στο κινητο θα έχω προβλήματα ή λειτουργεί κανονικά? Ίσως να σου έχει ξεφύγει, αλλά να σε ενημερώσω ότι στο παρόν forum απαγορεύεται η οποιαδήποτε συζήτηση για αποφυγή του τελωνείου για έναν και μόνο απλό λόγο... είναι παράνομο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiannisSma Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 (edited) από οτι είδα στο forum αν δεν πειραξω κάτι στο κινητο θα έχω προβλήματα ή λειτουργεί κανονικά? Από ότι ΔΕΝ είδες μάλλον στο φορουμ, γιατί αν έβλεπες θα ήξερες τις απαντήσεις σε αυτά που ρωτάς! ;) Άν κάποιος ξέρει και μπορεί να βοηθήσει για το εξής: Περνάω μια νέα επαφή με Ελληνικούς χαρακτήρες στο κινητό. Συγχρονίζω με MyphonExplorer στo MSoutlook στo PC. Στο PC οι χαρακτήρες είναι ακαταλαβίστικοι μόνο οι αριθμοι φαίνονται ΟΚ. Το αντίθετο δεν συμβαίνει, δηλαδή νέα επαφή στο outlook και συγχρονισμός απο το PC στο κινητό όλα φαίνονται κανονικά. Τι φταίει; Τι πρέπει να αλλάξω; Αν στο κινητό είναι εντάξει και στο υπολογιστή σου είναι εντάξει τα ελληνικά γενικά και το παρατηρείς μόνο στην εφαρμογή αυτή που αναφέρεις μάλλον είναι θέμα δικό της. Edited January 18, 2016 by GiannisSma Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. January 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2016 Αν στο κινητό είναι εντάξει και στο υπολογιστή σου είναι εντάξει τα ελληνικά γενικά και το παρατηρείς μόνο στην εφαρμογή αυτή που αναφέρεις μάλλον είναι θέμα δικό της. Γιάννη σε ευχαριστώ,! Θα το ψαξω πάλι φίλε γιατί στο myphonexplorer που είναι το πρόγραμμα που συγχρονίζει. Εχει απιλογές για γραμματοσειρές στις ρυθμίσεις αλλα όσες και άν δοκίμασα τίποτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts