Jump to content

Doogee X5 pro

bbbb
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι δεν διαφωνώ πλήρως με αυτό. Αλλά μπορεί να είμαι άνθρωπος πού δεν τον απασχολεί να περιμένει να σταλεί πίσω το τηλέφωνό και να ξανά έρθει.

Από την άλλη παρήγγειλα μαύρη συσκευή. Ήρθε μαύρη οκ, η συσκευασία έλεγε άσπρη. Αναρωτιέμαι τώρα. Ξέρω τι μου έστειλαν;; ήταν καινούριο το τηλέφωνο ή.......;;;;;

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα σε όλους. Θέλω ένα φτηνό κινητό εώς 100 ευρώ που να είναι σίγουρα 4g με οθόνη 5 ιντσών, να έχει notification led ίσως και φωτιζόμενα πλήκτρα (αυτό όχι και απαραίτητο) μνήμη το λιγότερο 1gb RAM και 8gb ROM, και καλή κάμερα (από 8mp και πάνω) και μπαταρία (από 2300mAh και πάνω). Δηλαδή αν καταλάβετε ήμουν έτοιμος για το Doogee X5 pro αλλά κολλάω στο notification led και τη κάμερα του.

Σορρυ αν είμαι off topic απλά πρέπει μες το Σ/Κ να παραγγείλω γιαυτό σας ρωτάω εσάς που ήδη το έχετε, αν ξέρετε για κάποιο άλλο, ας είναι μέχρι 110 ευρώ ας πούμε...

Ευχαριστώ.

Edited by mixalis_kr
Σαν τα Xiaomi τίποτα!!! :lol:

@NeOSL

Καλα και εσυ φιλε μου,τοσα παραπονα για το καταστημα αυτο,ειδικα σε after sale,και το αγορασες απο εκει.....:)

Τελος παντων,και εδω η αποψη μου ειναι οτι καλυτερα να δωσω 5-10$ παραπανω,αλλα να ξερω οτι δεν θα εχω θεμα.

χεχε, έχεις απόλυτο δίκιο για τα παράπονα, συμφωνώ μαζί σου για τα 5-10 ευρώ παραπάνω, όμως όταν πρόκειται για συσκευές μεγαλύτερου χρηματικού ποσού (πχ redmi note 2 Prime θα προτιμήσω αγορά από βικμολ). το γκήαρμπεστ έχει πάρει την κατηφόρα εδώ και ένα εξάμηνο, όμως ότι έχω ψωνίσει από κει, έχει έρθει (με καθυστέρηση) απροβλημάτιστο και αυθεντικό (πχ Powerbank xiaomi). επιπλέον, τα 11.4 δολάρια χαμηλότερη τιμή μεταξύ των δύο καταστημάτων είναι μεγάλη ποσοστιαία διαφορά για αυτές τις τιμές που πωλείται η συσκευή στα 2 καταστήματα.

και τέλος, (για να μείνω ontopic) έδωσα κουπόνι που βρήκα με λίγο ψάξιμο στη Google, καθώς με αρκετό ψάξιμο εδώ δεν βρήκα αναφορά σε κάποιο κουπόνι, σκέφτηκα να κάνω την αρχή.

ΥΓ1. επίτηδες γράφω τα καταστήματα με αυτό τον τρόπο.

ΥΓ2. δεν έχω κάποιο κέρδος με το να αγοράσει κάποιος από γκήαρμπεστ με το κουπόνι που έδωσα, δεν έχω μετοχές εκεί :Ρ

το συγκεκριμένο κατάστημα πλέον είναι ρίσκο, σίγουρα, αλλά δεν παύει να είναι προσφορά η τιμή.

καλημέρα :)

Παιδιά σκέφτομαι να πάρω 2 συσκευές. Με προβληματίζει το ότι δεν είναι FHD. Θα επηρεάσει λέτε στο μέλλον αυτό μαζί με τον χαμηλά χρονισμένο επεξεργαστή την απόδοση του κινητού? Τα 2 GB RAM είναι αρκετά μιας και το android είναι πιο βαρύ από τα wp? Αξίζει να πάρω αυτό το κινητό ή να προτιμήσω το Lumia 535? Θέλω να κρατήσω τις συσκευές τουλάχιστον 3-5 χρόνια. Για καθημερινή χρήση δηλαδή FB, arcade puzzle games, κάποιες φωτογραφίες απλές, μουσική αρκετή με ακουστικά, 2-3 ώρες ομιλίας τη μέρα, μηνύματα από messenger, skype βιντεοκλήσεις θα αντεπεξέλθει ικανοποιητικά ή όχι και να πάω στο Lumia 535?

Περιμένεις ένα κινέζικο κινητό των 70ε να βγάλει τουλάχιστον 3-5 χρόνια... Μακάρι αλλά δεν το βλέπω πιθανό... Όπως και το 535, δύσκολα το βλέπω για τα χρόνια που ζητάς.... Το 535 δύο χρόνια που είναι η εγγύηση θα βγάλει σίγουρα, αν δεν συμβεί κάτι με την Arvato... Επίσης πολλοί γράφουν ότι έχει θέμα με το touch...

Σήμερα φίλε μου οι ηλεκτρονικές συσκευές έχουν σχετικά μικρή διάρκεια ζωής... Ότι και να πάρεις μετά απο 2-3 χρονια μετράει αντίστροφα... Ακόμα κ αν αντέχει απο hardware θα στο υποβαθμίσουν μέσω software....

Καλημέρα σε όλους. Θέλω ένα φτηνό κινητό εώς 100 ευρώ που να είναι σίγουρα 4g με οθόνη 5 ιντσών, να έχει notification led ίσως και φωτιζόμενα πλήκτρα (αυτό όχι και απαραίτητο) μνήμη το λιγότερο 1gb RAM και 8gb ROM, και καλή κάμερα (από 8mp και πάνω) και μπαταρία (από 2300mAh και πάνω). Δηλαδή αν καταλάβετε ήμουν έτοιμος για το Doogee X5 pro αλλά κολλάω στο notification led και τη κάμερα του.

Σορρυ αν είμαι off topic απλά πρέπει μες το Σ/Κ να παραγγείλω γιαυτό σας ρωτάω εσάς που ήδη το έχετε, αν ξέρετε για κάποιο άλλο, ας είναι μέχρι 110 ευρώ ας πούμε...

Ευχαριστώ.

Aμα θες μεγάλη μπαταρία και καπως καλυτερη καμερα ψάξτο προς Cubot H1 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6372193#post6372193 με 5200mah και Leagoo Elite 5 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6372746#post6372746 με 4000mah αλλά αυτά δεν ειναι 5" αλλά 5.5".

Παιδιά σκέφτομαι να πάρω 2 συσκευές. Με προβληματίζει το ότι δεν είναι FHD. Θα επηρεάσει λέτε στο μέλλον αυτό μαζί με τον χαμηλά χρονισμένο επεξεργαστή την απόδοση του κινητού? Τα 2 GB RAM είναι αρκετά μιας και το android είναι πιο βαρύ από τα wp? Αξίζει να πάρω αυτό το κινητό ή να προτιμήσω το Lumia 535? Θέλω να κρατήσω τις συσκευές τουλάχιστον 3-5 χρόνια. Για καθημερινή χρήση δηλαδή FB, arcade puzzle games, κάποιες φωτογραφίες απλές, μουσική αρκετή με ακουστικά, 2-3 ώρες ομιλίας τη μέρα, μηνύματα από messenger, skype βιντεοκλήσεις θα αντεπεξέλθει ικανοποιητικά ή όχι και να πάω στο Lumia 535?

3-5 χρόνια φίλε σε smartphone και μάλιστα αυτής της κατηγορίας τιμής είναι πρακτικά σαν αιώνας.Τα 2gb ram είναι αρκετά για τη συσκευή αυτή όπως επισης και ο επεξεργαστής.Με τη χρήση που περιγράφεις,αν την κάνεις απο το πρωι πχ 0800 μέχρι 22.00 με το συγκεκριμένο κινητό,θες 2 φορτίσεις στα σίγουρα.Και επίσης το nokia 535 ειναι άλλο λειτουργικό,τελείως άλλη λειτουργία με τα συν και τα πλην του αλλά αν το πάμε καθαρά σε επίπεδο hw το doogee κερδίζει σε ανάλυση οθόνης που είναι hd,σε εσωτερική μνήμη 16gb έναντι 8gb του lumia και συν το γεγονός ότι ειναι και 4g.Για τη ραμ δε λέω κάτι γιατί και με το 1gb τα wp,λειτουργουν καλά.Απο άποψη κάμερας,το lumia μάλλον θα ειναι καλύτερο.

Edited by bbbb

Τι συγκρινεται τωρα ρε παιδια.......:rolleyes:

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Καλησπέρα. Έχει notification led για χαμένες κλήσεις sms και τα λοιπά; Επίσης το vickmall είναι 6 ευρώ πιο ακριβό από το everbuying. Έχει πάρει κάνεις από το everbuying. Επίσης υπάρχει κανένα κουπόνι ενεργό γι αυτά τα 2 μαγαζιά ή έστω κάποιο δώρο που να μπορώ να τους ζητήσω;

Ευχαριστώ

Γειά σου Μιχάλη,

η προσωπική μου γνώμη σχετικά με το Everbying είναι η χειρότερη μιας και

η μια και μοναδική αγορά που έκανα δεν ήρθε ποτέ!!!!

Συνέχιζαν να μου λένε ότι το έχουν στείλει αλλά ήταν ψέμα,ευτυχώς που οι

οι αγορές μου γίνονται μόνο μέσο paypal και πήρα τα χρήματα πίσω...

Φιλικά

Γιώργος

Είχες tracking number ?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι δεν διαφωνώ πλήρως με αυτό. Αλλά μπορεί να είμαι άνθρωπος πού δεν τον απασχολεί να περιμένει να σταλεί πίσω το τηλέφωνό και να ξανά έρθει.

Από την άλλη παρήγγειλα μαύρη συσκευή. Ήρθε μαύρη οκ, η συσκευασία έλεγε άσπρη. Αναρωτιέμαι τώρα. Ξέρω τι μου έστειλαν;; ήταν καινούριο το τηλέφωνο ή.......;;;;;

Και το κατάστημα πως θα ξέρει τι άνθρωπος είσαι και τι θέλεις :p

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

χεχε, έχεις απόλυτο δίκιο για τα παράπονα, συμφωνώ μαζί σου για τα 5-10 ευρώ παραπάνω, όμως όταν πρόκειται για συσκευές μεγαλύτερου χρηματικού ποσού (πχ redmi note 2 Prime θα προτιμήσω αγορά από βικμολ). το γκήαρμπεστ έχει πάρει την κατηφόρα εδώ και ένα εξάμηνο, όμως ότι έχω ψωνίσει από κει, έχει έρθει (με καθυστέρηση) απροβλημάτιστο και αυθεντικό (πχ Powerbank xiaomi). επιπλέον, τα 11.4 δολάρια χαμηλότερη τιμή μεταξύ των δύο καταστημάτων είναι μεγάλη ποσοστιαία διαφορά για αυτές τις τιμές που πωλείται η συσκευή στα 2 καταστήματα.

και τέλος, (για να μείνω ontopic) έδωσα κουπόνι που βρήκα με λίγο ψάξιμο στη Google, καθώς με αρκετό ψάξιμο εδώ δεν βρήκα αναφορά σε κάποιο κουπόνι, σκέφτηκα να κάνω την αρχή.

ΥΓ1. επίτηδες γράφω τα καταστήματα με αυτό τον τρόπο.

ΥΓ2. δεν έχω κάποιο κέρδος με το να αγοράσει κάποιος από γκήαρμπεστ με το κουπόνι που έδωσα, δεν έχω μετοχές εκεί :Ρ

το συγκεκριμένο κατάστημα πλέον είναι ρίσκο, σίγουρα, αλλά δεν παύει να είναι προσφορά η τιμή.

καλημέρα :)

Όλα είναι σχετικά παιδιά. Εμένα μου έδωσαν 50 % αποζημίωση χτες για τηλέφωνο αγορασμένο 6 μήνες πριν που παρουσίασε πρόβλημα στο πλήκτρο φωνής. Οπότε όταν μιλαμε για κινέζους όλα είναι σχετικά :rolleyes:

Τι συγκρινεται τωρα ρε παιδια.......:rolleyes:

Συσκευές που στη παρούσα φάση κοστίζουν μέχρι 100€

Συσκευές που στη παρούσα φάση κοστίζουν μέχρι 100€

Με διαφορετικο λειτουργικο;Η διαφορα στον τροπο χειρισμου και εμπειρια χρησης εινα πολυ μεγαλη.Δεν αλλαζεις ευκολα.

Συμφωνώ.Ομως κάποιος μπορει να μην έχει χρησιμοποιήσει ούτε το ένα,ουτε το αλλο και να ψάχνει κάτι για εισαγωγή στον κόσμο των smartphones

Συμφωνώ.Ομως κάποιος μπορει να μην έχει χρησιμοποιήσει ούτε το ένα,ουτε το αλλο και να ψάχνει κάτι για εισαγωγή στον κόσμο των smartphones

Με αυτο το σκεπτικο πας σε ενα καταστημα δοκιμαζεις πιο λειτουργικο σε καλυπτη,και μετα ψαχνεις συσκευη.:p

Και το κατάστημα πως θα ξέρει τι άνθρωπος είσαι και τι θέλεις :p.:

Τότε να μην κάνει τίποτα στην συσκευασία αν δεν το ζητήσεις. Από εμένα έφαγε άκυρο το κατάστημα.

Για το θέμα τις συσκευής τώρα μέχρι τώρα ουδέτερα συναισθήματα. Στο θέμα data το προηγούμενο thl πού είχα φορτωνε πολύ πιο σφαίρα. Κατά τα άλλα μια χαρά.

Τότε να μην κάνει τίποτα στην συσκευασία αν δεν το ζητήσεις. Από εμένα έφαγε άκυρο το κατάστημα.

Για το θέμα τις συσκευής τώρα μέχρι τώρα ουδέτερα συναισθήματα. Στο θέμα data το προηγούμενο thl πού είχα φορτωνε πολύ πιο σφαίρα. Κατά τα άλλα μια χαρά.

οκ μονο την επομενη να ενημερωσεις το vickmall να μην ελεγξει. Very simple ! οι κινεζοι οτι τους πεις το κανουν :)

Δεν τούς είπα να κάνουν τίποτα στην συσκευή. Γιατί να πρέπει να ζητήσω κάτι που είναι αυτονόητο;;

Δεν τούς είπα να κάνουν τίποτα στην συσκευή. Γιατί να πρέπει να ζητήσω κάτι που είναι αυτονόητο;;

Εμεις οι υπόλοιποι (οι μη νορμαλ) θεωρουμε αυτονόητο και το ζητάμε επισης να γινει ἐλεγχος.

Παιδια καλο ειναι να το ελενχουν πριν το στειλουν οποτε εαν εχει καποιο θεμα να το προλαβουν πριν σταλει και γλυτωσετε την ταλαιπωρια μετα...:)

Δεν νομίζω πάντως ότι κάνουν κάτι συνταρακτικό στο τσεκάρισμα . Άντε να απασχολούνται κανένα πεντάλεπτο - δεκάλεπτο . Να δούνε ότι το τηλέφωνο ανοίγει , ότι δουλεύει η οθόνη , ότι ίσως συνδέεται σε wifi και αυτό ήταν . Ούτε ζελατίνες βγάζουν , ούτε πράγματα από μέσα και τα πετάνε , ούτε τίποτα .

Η ταλαιπωρία , ο χρόνος και το χρήμα που θα πρέπει να δαπανήσεις για να επιστρέψεις τηλέφωνο στην Κίνα , θα είναι απείρως περισσότερα , από το να έχει ανοιχτεί απλώς το κουτάκι και να έχει τσεκαριστεί . Εγώ προσωπικά θα το ζήταγα να το κάνουν , ακόμα και αν δεν ήταν πολιτική τους .

Δεν νομίζω πάντως ότι κάνουν κάτι συνταρακτικό στο τσεκάρισμα . Άντε να απασχολούνται κανένα πεντάλεπτο - δεκάλεπτο . Να δούνε ότι το τηλέφωνο ανοίγει , ότι δουλεύει η οθόνη , ότι ίσως συνδέεται σε wifi και αυτό ήταν . Ούτε ζελατίνες βγάζουν , ούτε πράγματα από μέσα και τα πετάνε , ούτε τίποτα .

Η ταλαιπωρία , ο χρόνος και το χρήμα που θα πρέπει να δαπανήσεις για να επιστρέψεις τηλέφωνο στην Κίνα , θα είναι απείρως περισσότερα , από το να έχει ανοιχτεί απλώς το κουτάκι και να έχει τσεκαριστεί . Εγώ προσωπικά θα το ζήταγα να το κάνουν , ακόμα και αν δεν ήταν πολιτική τους .

Εξαρτάται τι ζητάς. Εάν ζητἀς να σου περάσουν νέα ROM δεν είναι 5-άλεπτο.

Και εγώ προσωπικά είμαι υπέρ της άποψης να το ανοίξουν,να το δοκιμάσουν και γιατί όχι να βάλουν και κάρτα σιμ και να κάνουν και ένα δοκιμαστικό τηλεφώνημα.Μου έτυχε να πάρω κινητό πριν μερικά χρόνια απο e-shop της Αθήνας και όταν παρέλαβα διαπίστωσα ότι δεν αναγνώριζε την κάρτα σιμ και για να μου το αλλάξουν παρόλο που ήρθε DOA,έκαναν κοντά στους 2 μήνες...

Και εγώ προσωπικά είμαι υπέρ της άποψης να το ανοίξουν,να το δοκιμάσουν και γιατί όχι να βάλουν και κάρτα σιμ και να κάνουν και ένα δοκιμαστικό τηλεφώνημα.Μου έτυχε να πάρω κινητό πριν μερικά χρόνια απο e-shop της Αθήνας και όταν παρέλαβα διαπίστωσα ότι δεν αναγνώριζε την κάρτα σιμ και για να μου το αλλάξουν παρόλο που ήρθε DOA,έκαναν κοντά στους 2 μήνες...

Όσο δηλαδή να παει και να έλθει στην Κίνα !!!! :lol:

Καλησπερα.Υπαρχη χαμηλοτερη τιμη εκτος του gearbest στα 74$ με το κουπονι.το θελω για ενα φιλο για να βγαλω μια υποχρεωση που του εχω.Οντως κραταη 5 ωρες οθονη; Edited by kostas123464

Με συνεχομενη χρηση και μονο wifi μπορει να φτασει κοντα στις πεντε ωρες.με μεικτη χρηση υπολογισε γυρω στις 4

Καλησπερα.Υπαρχη χαμηλοτερη τιμη εκτος του gearbest στα 74$ με το κουπονι.το θελω για ενα φιλο για να βγαλω μια υποχρεωση που του εχω.Οντως κραταη 5 ωρες οθονη;

Πιο κουπόνι είναι?

Πιο κουπόνι είναι?

KIMOVIL2015 8% εκπτωση βγαινη. αναφερεται στης προηγουμενες σελιδες εδω.