Pieros Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 Θα πας tools.hol.gr και θα κανεις login. Μετα θα πας στις ρυθμισεις υπηρεσιας του evoice. Σημειωσε τον 10ψηφιο αριθμο χρηστη-τηλεφωνου καθως επισης και το κωδικο προσβασης (μπορεις να τον αλλαξεις σε κατι πιο ευκολο). Μετα παιρνεις 8002003864, σου ζηταει το 10ψηφιο αριθμο sip, τον πληκτρολογεις και μετα σου ζηταει τον αριθμο pin , τον πληκτρολογεις και αυτον και παιρνεις τηλεφωνο. :) Tα προβλήματα συνεχίζονται . Έχω κάνει ανανέωση κ δεν την αναγνωρίζει - πήρα χολ κ μου είπαν θα με πάρουν.. Παράθεση " More is Never Enough . . . . ." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 Tα προβλήματα συνεχίζονται . Έχω κάνει ανανέωση κ δεν την αναγνωρίζει - πήρα χολ κ μου είπαν θα με πάρουν.. Για να κανεις ανανεωση θα πας http://www.evoice.gr και εγγραφη. Σαν email θα βαλεις το username σου στη μορφη username@hol.gr και μετα απο κατω συμπληρωσε το serial και το pin. Θα σου ερθει email με link στο email που ειχες δηλωσει θα κανεις κλικ πανω και αυτοματα θα προστεθουν τα χρηματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pieros Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 θα έρθει εμαιλ ε? Δεν μου έχει έρθει τπτ. Αν έχω βάλει άλλο εμαιλ πχ χοτμαιλ κ οχι αυτο τι γίνεται? Πάντως θυμάμαι πριν το κάνω accept μου είπε θες να μπου σίγουρα στο όνομα pieros? Παράθεση " More is Never Enough . . . . ." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 θα έρθει εμαιλ ε? Δεν μου έχει έρθει τπτ. Αν έχω βάλει άλλο εμαιλ πχ χοτμαιλ κ οχι αυτο τι γίνεται? Πάντως θυμάμαι πριν το κάνω accept μου είπε θες να μπου σίγουρα στο όνομα pieros? Αν βαλεις αλλο email θα πρεπει να κανεις απο την αρχη παλι register να βαλεις τα στοιχεια σου και θα εχεια διαφορετικο sip &pin. Δοκιμασε να το ξανακανεις, username@hol.gr και απο κατω τα υπολοιπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolaos Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 www.evoice.gr[/url] και θα την κανεις register, μετα θα κανεις login και θα πας στις Ρυθμισεις υπηρεσιας, εκει θα βρεις το 10 ψηφιο αριθμο sip και το pin. Μετα θα καλεσεις το νουμερο που ειπε πιο πανω ο φιλος spartak και θα σου ζητηθει ο αριθμος sip και το pin, αυτα θα σου ζητουνται καθε φορα οποτε καλο ειναι να τα γραψεις πανω στη καρτα. Φυσικα οταν κανεις login θα βλεπεις αναλυτικα τις κλησεις που εχεις κανει τη διαρκεια τους το κοστος κλπ. Αν παρεις πανω απο ενα περιοδικα, οταν κανεις παλι register θα βαλεις το ιδιο email ωστε να προστεθουν στον υπαρχοντα λογαριασμο σου. Καλή η προσφορά της evoice αλλά σαν πολλά στοιχεία δεν ζητάνε; Σταθερό, κινητό, επάγγελμα, μόνο νούμερο υποδήματος δεν δώσαμε! Μήπως παίρνουμε δάνειο;! Και αν η hol δώσει τα στοιχεία στην μητρική eurobank, φοβάμαι ότι θα μας ταράξουν στα διαφημιστικά. :worry: Παράθεση :bear: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 Καλή η προσφορά της evoice αλλά σαν πολλά στοιχεία δεν ζητάνε; Σταθερό, κινητό, επάγγελμα, μόνο νούμερο υποδήματος δεν δώσαμε! Μήπως παίρνουμε δάνειο;! Και αν η hol δώσει τα στοιχεία στην μητρική eurobank, φοβάμαι ότι θα μας ταράξουν στα διαφημιστικά. :worry: Σταθερο και κινητο μη βαζεις αληθινο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotzyg Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 Μήπως κάποιος φίλος μπορεί να βοηθήσει για το ποιά κάρτα είναι οικονομικότερη στις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις με Κύπρο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2005 Μήπως κάποιος φίλος μπορεί να βοηθήσει για το ποιά κάρτα είναι οικονομικότερη στις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις με Κύπρο ? Η καρτα evoice που δινει το computer active. Με 2 Ευρω που κανει το περιοδικο μπορεις να μιλησεις 225 λεπτα. Μετα ερχεται η smile and web που μιλας 90 λεπτα με 3 Ευρω, οπως βλεπεις η διαφορα ειναι αρκετα μεγαλη! Μιλαμε παντα για κλησεις προς σταθερο! Προς κινητο η smile and web χρεωνει 0,34 :w00t: :confused: Ενω το evoice καπου στα 5-6 σεντ. Ο πληρης τιμοκαταλογος στο http://www.evoice.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotzyg Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 Η καρτα evoice που δινει το computer active. Με 2 Ευρω που κανει το περιοδικο μπορεις να μιλησεις 225 λεπτα. Μετα ερχεται η smile and web που μιλας 90 λεπτα με 3 Ευρω, οπως βλεπεις η διαφορα ειναι αρκετα μεγαλη! Μιλαμε παντα για κλησεις προς σταθερο! Προς κινητο η smile and web χρεωνει 0,34 :w00t: :confused: Ενω το evoice καπου στα 5-6 σεντ. Ο πληρης τιμοκαταλογος στο http://www.evoice.gr Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου ! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dfotis2 Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 kalispera paidia!!!se olous! poios mporei na me boithisei? fthinoteri xronokarta gia omilia me Gallia??? kati brika gia kapoies kartes algonet alla den tis brisko pouthena! euxaristo! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2005 kalispera paidia!!!se olous! poios mporei na me boithisei? fthinoteri xronokarta gia omilia me Gallia??? kati brika gia kapoies kartes algonet alla den tis brisko pouthena! euxaristo! Αν εκανες το κοπο να δεις κανα δυο σελιδες πιο πισω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dfotis2 Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 xm!ennoeis na do to periodiko pou dinei tsampa karta? diabasa kati kai gia smile&web.tis xrisimopoio idi (exei epistrofi ston ixo) alla de me noiazei an einai fthina. gia xronokartes algonet???kaneis???eida sto internet,pira kai til kai einai fthina (gia ekei pou thelo ego)pou tha tis bro arage? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Σχετικά με την Kapa Change Χρονοκάρτα που είχα αναφέρει μερικές σελίδες πιο πίσω για κλήσεις προς κινητά τηλέφωνα Ελλάδος, επικοινώνησα μέσω e-mail για να μάθω τις ακριβείς χρεώσεις της κάρτας. Κατ'αρχήν, η κάρτα κάνει 7.5 Ευρώ (ονομαστική αξία 10 Ευρώ) και εγώ την αγόρασα από το "Kapa Change", Πανεπιστημίου 72 στην Ομόνοια. Δεν ξέρω αν κυκλοφορεί αλλού. Υποτίθεται ότι δίνει 72 λεπτά σε κινητά τηλέφωνα. Το e-mail που έλαβα έχει ως εξής: Η καρτα Χρονοκαρτα 10€ των Καππα Χρεωνει αστικα/Υπεραστικα 0,044€/λεπτο με χρεωση ανα λεπτο (Αυτη ειναι η τελικη τιμε με ΦΠΑ). Για κινηταTIM, Vodafone, Cosmote) χρεωνει €0,117 με χρεωση 1+2( μινιμουμ χρεωση 1 λεπτο και μετα χρεωση ανα 2 λεπτα), ενω για Qphone η χρεωση ειναι €0,22/λεπτο με χρεωση 1+2 Η καρτα αυτη δεν εχει καμμια αλλη "κρυφη" χρεωση (πάγιο τέλος κλήσης ή χρέωση ανά ημέρα) Αυτό το 1+2 είναι πολύ κλεψιά αλλά αν κάνεις μεγάλες κλήσεις δεν είναι και τόσο πρόβλημα. Μέχρι 72 λεπτά σε κινητό με 7.5 Ευρώ είναι νομίζω καλή προσφορά, *αν κάνεις μεγάλες κλήσεις*, ώστε να μην επιβαρυνθείς τόσο πολύ από το +2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 xm!ennoeis na do to periodiko pou dinei tsampa karta? diabasa kati kai gia smile&web.tis xrisimopoio idi (exei epistrofi ston ixo) alla de me noiazei an einai fthina. gia xronokartes algonet???kaneis???eida sto internet,pira kai til kai einai fthina (gia ekei pou thelo ego)pou tha tis bro arage? Ας μας έλεγες και που μένεις να βοηθούσαμε .Γιατί αν σου πώ ότι θα τις βρείς στο τάδε περίπτερο στα τρίκαλα δεν ξέρω αν βοηθά. Αν είσαι στην Αττική ή στην Ρόδο Πήγαινε στην παρακάτω σελίδα http://www.algonet.gr/main.php?mid=6&pid=2 βάλε την περιόχή σου και θα πάρεις απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dfotis2 Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Ας μας έλεγες και που μένεις να βοηθούσαμε .Γιατί αν σου πώ ότι θα τις βρείς στο τάδε περίπτερο στα τρίκαλα δεν ξέρω αν βοηθά. Αν είσαι στην Αττική ή στην Ρόδο Πήγαινε στην παρακάτω σελίδα http://www.algonet.gr/main.php?mid=6&pid=2 βάλε την περιόχή σου και θα πάρεις απάντηση exeis dikio! sorry! meno Attiki-Keratsini (genika Peiraia) Exo mpei sto site tis algonet omos kai eno brika sti perioxi moy apo pou mporo na promitheyto tis kartes sti praksi den brika tipota! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 exeis dikio! sorry! meno Attiki-Keratsini (genika Peiraia) Exo mpei sto site tis algonet omos kai eno brika sti perioxi moy apo pou mporo na promitheyto tis kartes sti praksi den brika tipota! Έψαξα λίγο το θέμα . Για Γαλλία πολύ καλή κάρτα που υπάρχει παντού είναι η TALK-TALK που δίνει 100 λεπτά με 5 ευρώ . Επίσης η RENATA δινει 100 λεπτα αν την βρεις εύκολα . Για την algonet δεν βρήκα τιμοκατάλογο στο internet . Πόσο σου είπαν όταν τους πήρες τηλέφωνο ? Κοιτα και την evoice στο περιοδικό computeractive αξίζει να πάρεις μερικά αν μιλάς πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telecom Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Παιδιά η πιο φτηνή κάρτα είναι πλεόν της ΛΑΝΝΕΤ. Η EGO free Με κάθε μηνιαίο λογαριασμό τηλεφώνου από 20€ και άνω, η Lannet αποστέλλει στους πελάτες της χωρίς καμία επιβάρυνση τη νέα Ego Free Card αξίας 10€, που προσφέρει δωρεάν χρόνο επικοινωνίας έως και • 20 λεπτά σε διεθνείς κλήσεις ανεξαρτήτως προορισμού & σε κλήσεις προς κινητά τηλέφωνα • 5.5 ώρες σε υπεραστικές & αστικές κλήσεις • Έως και 5.5 ώρες πρόσβαση στο Internet κάθε μήνα Η κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κλήσεις από οποιοδήποτε σταθερό ή κινητό τηλέφωνο, από καρτοτηλέφωνο,ή για πρόσβαση στο internet αλλά και από οποιονδήποτε και ανά πάσα στιγμή, χωρίς κόστη ενεργοποίησης, μηνιαία πάγια, τέλη σύνδεσης ή χρονικές δεσμεύσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Παιδιά η πιο φτηνή κάρτα είναι πλεόν της ΛΑΝΝΕΤ. Η EGO free Με κάθε μηνιαίο λογαριασμό τηλεφώνου από 20€ και άνω, η Lannet αποστέλλει στους πελάτες της χωρίς καμία επιβάρυνση τη νέα Ego Free Card αξίας 10€, που προσφέρει δωρεάν χρόνο επικοινωνίας έως και • 20 λεπτά σε διεθνείς κλήσεις ανεξαρτήτως προορισμού & σε κλήσεις προς κινητά τηλέφωνα • 5.5 ώρες σε υπεραστικές & αστικές κλήσεις • Έως και 5.5 ώρες πρόσβαση στο Internet κάθε μήνα Η κάρτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κλήσεις από οποιοδήποτε σταθερό ή κινητό τηλέφωνο, από καρτοτηλέφωνο,ή για πρόσβαση στο internet αλλά και από οποιονδήποτε και ανά πάσα στιγμή, χωρίς κόστη ενεργοποίησης, μηνιαία πάγια, τέλη σύνδεσης ή χρονικές δεσμεύσεις. Το φθηνο ηθελα να ηξερα που το ειδες οταν δινει με 10 Ευρω (αν την αγορασει καποιος) 20 λεπτα προς διεθνεις προορισμους :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Χμμ... βασικά σε κανέναν τομέα δεν είναι η πιο φτηνή, αλλά καλό είναι να μαθαίνουμε τις χρεώσεις για όσες περισσότερες κάρτες μπορούμε. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosa Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Η ΤALK-TALK ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕΧΡΙ 31/12/2005!!!!! με 5€ μιλαμε 100 λεπτα με ολη την Ευρωπη....ακομα και για χωρες οι οι αλλοι δεν τις βαζουν στις προσφορες τους....!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 • 20 λεπτά σε διεθνείς κλήσεις ανεξαρτήτως προορισμού & σε κλήσεις προς κινητά τηλέφωνα . Εχει μόνο μια χρησιμότητα , Να τηλεφωνήσης στην κούβα ή στην Αιθιοπιία . Κανείς δεν δίνει αυτούς τους προρορισμούς κάτω από 0,45 Π.Χ η Latincard δινει 11 λεπτα στην κουβα με 5 ευρώ ..... Αλλά δυστυχώς δεν έχω κανέναν σε αυτές τις χώρες... Πάντως εφόσον είναι δώρο ας μην το κοιτάζουμε στα δόντια . Vasileios - σήμερα από το Tel Aviv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myphone-fan Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Το φθηνο ηθελα να ηξερα που το ειδες οταν δινει με 10 Ευρω (αν την αγορασει καποιος) 20 λεπτα προς διεθνεις προορισμους :w00t: Αυτή η κάρτα βασικά αφορά τους συνδρομητές της Lannet οι οποίοι πραγματοποιούν λογαριασμούς από 20€ και πάνω (πλέον ΦΠΑ), οι οποίοι δεν την αγοράζουν αλλά τους την χαρίζουν. Επειδή είχα τηλεφωνήσει στην Lannet και ρώτησα σχετικά με αυτό, μου είπαν ότι από τον επόμενο λογαριασμό που θα λάβω αντί για τα δωρεάν λεπτά χρόνου ομιλίας ανά κατηγορία κλήσης (αστικά, υπεραστικά κ.ο.κ.) που μου έκανε έκπτωση (ανάλογα με την κατανάλωση), τώρα θα μου στέλνει μία κάρτα των 10€, αρκεί να τηρείται η προϋπόθεση (άνω των 20€) που θέτει. Δεν γνωρίζω τον τρόπο χρέωσης της κάρτας (ανά 1' υποθέτω ότι θα είναι...), αλλά εφόσον μου χαρίζεται ως δωρεάν αντάλλαγμα για "υψηλή" μηνιαία χρήση του 1780 με συμφέρει να την χρησιμοποιώ για υπεραστικά τηλεφωνήματα κυρίως και δευτερευόντως για αστικά... ;) Φυσικά, με καμία δύναμη για κινητά ή διεθνή. :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dfotis2 Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Έψαξα λίγο το θέμα . Για Γαλλία πολύ καλή κάρτα που υπάρχει παντού είναι η TALK-TALK που δίνει 100 λεπτά με 5 ευρώ . Επίσης η RENATA δινει 100 λεπτα αν την βρεις εύκολα . Για την algonet δεν βρήκα τιμοκατάλογο στο internet . Πόσο σου είπαν όταν τους πήρες τηλέφωνο ? Κοιτα και την evoice στο περιοδικό computeractive αξίζει να πάρεις μερικά αν μιλάς πολύ. loipon i xreosi stin algonet einai 102 lepta me 5euro! kalo? kai den einai sta plaisia kapoias prosforas.exei kartes ton 5 kai ton 10.de ksero bebaia gia poiotita ixou... alla i timi einai poly kali nomizo.pira pali til kai mou eipan na tis zitiso os kartes FACE kai oxi ALGONET. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BET_ON_ME Δημ. October 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 Dhlhadh re paides afto me to computer active kai genikws afth h yphresia sou prosferei dynatothta na milas toso xwris na xrewsei katholou ton ote?giati an ginei kamia stravh mas kopsane ton kwloooooo..xaxaxa! perimenw apanthseis .nrg thanks prokatavolika giati kserw esi tha apanthseis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 Dhlhadh re paides afto me to computer active kai genikws afth h yphresia sou prosferei dynatothta na milas toso xwris na xrewsei katholou ton ote?giati an ginei kamia stravh mas kopsane ton kwloooooo..xaxaxa! perimenw apanthseis .nrg thanks prokatavolika giati kserw esi tha apanthseis :lol: :lol: Ναι μιλας χωρις να χρεωνεις καθολου το σταθερο σου, μονο τη καρτα χρεωνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts