Gkarkamel Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Είχα το 4 και αναγκάστηκα να περάσω το 5. Ως τότε 4 με κλειστά μάτια. Πλέον 5. Αν και το 4 είναι πολύ ωραίο, το πακέτο του 5 είναι αρτιότερο, κομψό και μοναδικό. Και θα παραμείνει αφού οι εκδόσεις του 2015 προσωπικά δεν συγκίνησαν από όσα έχω διαβάσει ως τώρα. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Παρόλο που έχουν περάσει όλες οι nexus συσκευές από τα χέρια μου (εκτός του nexus 6) θα πω Nexus one. Ήταν ένα χρόνο μπροστά από την εποχή του και είναι το μοναδικό τηλέφωνο που πραγματικά το ερωτεύτηκα με όλα τα ελαττώματα του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotris Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Nexus 4. Αν και τώρα έχω το lg g4 το nexus 4 έχει πάει στην σύζυγο. Όταν το παίρνω καμιά φορά ακόμα το θαυμάζω. Είναι πραγματικά πανέμορφο και ταχύτατο. Αν και του 2012 ακόμα κρατάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Nexus 5. Όταν κυκλοφόρησε δεν υπήρχε συσκευή που να στοίχιζε 350$ μ' αυτά τα specs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickthefish Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Ειμαι κάτοχος του galaxy nexus by Samsung,θεωρώ πως το καλυτερο και πληρέστερο ειναι το 4...βέβαια το Motorola βγάζει μάτια και θεωρώ αν έβγαινε λίγο μικρότερο θα είχε καλύτερες πωλήσεις.Αναμενουμε στις 29 τα νέα απο lg και huawei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakakos Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Nexus4.Ιδανικές ίντσες, ταχύτατο και τέλεια αίσθηση που προσφέρει το γυαλί στο χέρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 (edited) Galaxy nexus. Ήταν το τελευταίο nexus που στην εποχή του ήταν οδηγός και όχι να ακολουθεί σαν τα επόμενα. Πρώτο smartphone με nfc, πρώτο επίσης σε οθόνη υψηλής ανάλυσης(Δείτε τι οθόνη είχε η τοπ ναυαρχίδα της εποχής S2). Το έχω ακόμη άθικτο σαν δεύτερη συσκευή και τρέχει το lollipop πολύ ικανοποιητικά(zmod Rom). Το πρώτο με nfc δεν ήταν (είχε το nexus s, αν και με το Galaxy nexus νομίζω ότι είδαμε το Android beam πρώτη φορά), αλλά ήταν το πρώτο σε κάμποσα πράγματα, όπως το ότι είχε την πρώτη hd amoled , έχει αισθητήρα ατμοσφαιρικής πίεσης πολύ πριν βάλει ο ανταγωνισμός, και την έστω και όχι πραγματική αλλά μέσω εφφέ καμπυλωτή οθόνη και σίγουρα κάποια άλλα πράγματα που μου διαφεύγουν Μέχρι και αυτή τη συσκευή η Google όπως είπες οδηγούσε τις εξελίξεις, πειραματιζόταν και στο hw και τελοσπάντων δεν ακολουθούσε απλά τον ανταγωνισμό Το μόνο αρνητικό με τη συνεργασία με τη Samsung ήταν ότι δεν τους άφηναν να βγάλουν συσκευή παντού καλύτερη από τη σειρά s. Και στην lg έγινε αυτό αλλά τουλάχιστον υπήρχε η δικαιολογία της χαμηλότερης τιμής και από άποψη επιδόσεων μια χαρά συναγωνιζόταν (και ξεπερνούσε λόγω καθαρού android) τη σειρά g. Το τελευταίο Motorola πάντως για μένα παίρνει το στέμμα του πιο αδιάφορου nexus, όχι μόνο δεν έφερε κάτι νέο (πέρα από stereo ήχο στη συγκεκριμένη σειρά κινητών) αλλά ήταν και είναι ακριβό και υπερβολικά τεράστιο και δύσχρηστο Δυστυχώς και στο νέο 5αρι δε περιμένω κάτι συγκλονιστικό και μάλλον δε θα έβρισκα λόγο να το προτιμησω από το g4 που θα μου προσφέρει ένα πιο ολοκληρωμένο πακέτο και ας μην παίρνει τόσο γρήγορα τις αναβαθμίσεις Edited September 25, 2015 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Θα πω Nexus 5 διότι όταν όταν ήμουν ανάμεσα σε N4 και LG Optimus G (το αδερφάκι του), το δεύτερο με κέρδισε περισσότερο σε εμφάνιση και είχε καλύτερη μπαταρία, κάμερα και αυτονομία σε σχέση με ένα N4 που έπιασα αργότερα (και τα δύο αγορασμένα, όχι μεταχειρισμένα) + ότι το τελευταίο δεν είχε LTE. Μετά από αυτό, θεώρησα ότι το Nexus 5 είχε όλο το "πακέτο" και το απόλαυσα περισσότερο για λίγους μήνες που το είχα μετά το OG. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Nexus 4, κομψό, γρήγορο, άψογο! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. September 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 Αν και δεν έχω αγοράσει ποτέ Nexus θα έλεγα το Nexus 5. Σίγουρα το καλύτερο και δημοφιλέστερο απο όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arismel Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Παιδιά μόνο nexus κινητά έχω πάρει ξεκινησα από το galaxy και έχω καταλήξει στο 6αρι. Το καλύτερο αισθητικά θα λεγα το 4. Το γυαλί με τις κουκιδες από άλλο πλανήτη είχε προκαλέσει υστερία. Το 5 μοναδικό στο design alla 4 με τίποτα. Το 6 απλά τούμπανο.ο λόγος να έχεις nexus απλά τα custom roms. Η γυναίκα μου χρησιμοποιεί ακόμα το 4 και δεν κολλάει με τίποτα. Το 5 τα ίδια. Αν κλείσεις ματιά και βλέπεις οθόνη ανάθεμα αν καταλάβεις ποιο κινητό είναι. Απλά ταχύτατα χωρίς λαγκ. Το 6 πάλι τούμπανο τι να λέμε από επιδόσεις. Το μόνο παράπονο που έχω είναι επειδή η Google τα δίνει σε εκάστοτε εταιρίες LG Samsung ότι τα ρίχνουν λίγο σε κάμερα σε οθόνη λίγο ραμ κτλ. Πιστεύω ότι το n5x θα έχει 2 gb ram για να μην βλάψει το g4. Καθαρά μάρκετινγκ. Το Huawei πιστεύω θα είναι καλό αλλά κατώτερο των περιστασεων. Πάντως μόνο νεξους παιδιά γιατί το φλασαρεις και πάει τρένο και αφήστε τα galaxy να σερνονται μετά από κάνα χρόνο με TouchWiz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Nexus 5 μακράν...Κορυφαίος συνδυασμός χαρακτηριστικων - τιμής, έκανε τα nexus δημοφιλή στο ευρύ κοινό,πέρα από τούς developers Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Κανένα. Όλα με πολλές αδυναμίες. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Το 4 το οποίο έβαλε τη σειρά στο χάρτη. Καταπληκτικό μέχρι και σήμερα κινητό και μακράν το πιο όμορφο. Το μόνο που είχε θέμα όπως και σχετικά όλη η σειρά είναι η κάμερα. Κατά τα άλλα νομίζω και το Νεξους με τις μεγαλύτερες πωλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Nexus S. Ταχύτατο, πανέμορφο με την κυρτή του οθόνη, και επίσης καταπληκτικό κράτημα στο χέρι. Γέμιζε η παλάμη και το κίνητο ήταν λες και είχε "κολλήσει" στο χέρι..! :D Αυτί ακριβώς φίλε μου. Την ίδια αίσθηση κι εμπειρία μου είχε αφήσει κι εμένα. Ειδικά αυτή η μικρή κυρτοτητα που είχε ήταν το κάτι άλλο. Σαν ποιότητα βέβαια προτιμώ το 4 της LG που ήταν εξαιρετικό. Απλά αυτή η πρώτη εμπειρία με το S ήταν κάτι διαφορετικό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pumadark Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Nexus 6 με 300ευρω.και ειμαο άρχοντας,και ιντσες και υποστήριξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulst Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Καλύτερο όλων πιστεύω ότι είναι το LG Nexus 5! Αψεγάδιαστο ακόμα και σήμερα, 2 χρόνια συνεχούς χρήσης και συνεχίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxSAKISxx Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Samsung Galaxy Nexus. Δεν θα πω τίποτα άλλο. Το όνομα μιλάει από μόνο του. Παράθεση ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 LG Nexus 4 για το στυλ και την αισθηση στο χερι Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drake19 Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Για μένα μακράν πλέον το νεξους 6,είχα και το galaxy nexus αλλά ήθελα ανέκαθεν ένα νεξους με μεγάλη οθόνη!!! Όταν βγήκε πήγα και το τσίμπησα μετά από κάνα μήνα κυκλοφορίας!! Παράθεση 3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Ακόμα και σήμερα δεν μπορώ να αντικαταστήσω το nexus 5... Όποτε σκέφτομαι κατι άλλο κάνω πίσω φοβούμενος πως θα χάσω αυτή την απίστευτη εμπειρία χρήσης που σου προσφέρει.., όπως ειπώθηκε και νωρίτερα πολλοί το άφησαν και γύρισαν τρέχοντας πίσω. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Nexus 4 γιατι περα απο γρηγορο κτλ ειναι μακραν το πιο ομορφο nexus μεχρι σημερα. Μακαρι η LG να συνεχιζε το γυαλι πισω με τα patterns που στο φως εδειχναν καταπληκτικα. 2ο το nexus 5 γιατι εχει ιδανικο μεγεθος και φυσικα πιο καλα specs κτλ σαν μεταγενεστερο του 4 αλλά δεν ειχε αυτο το κατι εμφανισιακα που ειχε το 4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot20 Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Nexus 5 και λόγω ποιότητας και εμφανισιακά καλύτερο από το 4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Nexus S. Ταχύτατο, πανέμορφο με την κυρτή του οθόνη, και επίσης καταπληκτικό κράτημα στο χέρι. Γέμιζε η παλάμη και το κίνητο ήταν λες και είχε "κολλήσει" στο χέρι..! :D :stupid: Και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 νομίζω το nexus 5 by far! Μέχρι να δούμε το 5x βέβαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts