Jump to content

Lenovo Tab 2 A10-70

vassar
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Το οτι μετα απο αυτη την κινηση οι εφαρμογες θα λαμβανουν απ'ευθειας δικαιωματα , χωρις την εγγριση μου ,δεν μου πολυαρεσει....κατα ποσον ειναι καλο να γινεται αυτο? Υπαρχει περιπτωση να εμφανιστουν διαφορες αχρηστες εφαρμογες ?

Δικαιωματα εννοει οτι αν πας παραδειγμα στο facebook να στειλεις μηνυμα πριν το κανεις αποστολη θα σε ρωταει....τετοιου τυπου δικαιωματα εννοει...μην σε απασχολει δεν επηρεαζει τιποτα και εγω κλειστο το εχω

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με ειδοποίησαν από το service ότι έγινε αντικατάσταση μητρικης και μπαταρίας και μου το στέλνουν . Είδομεν

ήθελα να σας ρωτησω σε πόση ώρα ανοίγει το tablet. Εμενα μετά τα update κάνει ενάμιση λεπτο. Είναι φυσιολογικό;

Αργεί πολύ...έχεις την τελευταία έκδοση λογισμικού?

Αν ναι, κανε επναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, μετά από κάθε update χρειάζεται επαναφορα

Μετά θα σαι οκ, κανε το και πες μου

Μαγκες σημερα παρελαβα και εγω το 4g.

Μιλαμε ειναι εργαλειο, πολυ καλη οθονη, gps αψογο και γρηγορα..το εβαλα για φορτιση και μετα αναβαθμισεις και φυσικα root.

Καμια σχεση με το mls που μας το εχουν οτι το gps του ειναι αψογο, ******ες ειναι, τα εβαλα.διπλα διπλα και το lenovo επιασε 11 δορυφορους και το mls ενα με το.ζορι και αυτα ολα μεσα στο σπιτι.

H mls.ειναι για πολλες κλωτσιες τους εστειλα μηνυμα αν θα δωσουν αναβαθμισεις και κανουν το κινεζο...τους ειπα.και εγω θα παρω lenovo που ειναι εργαλειο και θα τη πουλησω τη καρακινεζια σας.

Ειναι απαραδεκτοι, μακρια απο MLS...να τα βαλουν εκει που ξερουν.

Τα υπολοιπα θα σας τα πω μετα τα Τεστ

To Supersu μετα πως το περνας?

Αλλο πράγμα η Alfa...

To Supersu μετα πως το περνας?

Δεν χρειαζεται να περασεις super user εχει δικο του...σου εμφανιζει εικονιδιο kingroot...αυτο ειναι αντι για super user

Δεν βρίσκω πως ενεργοποιείται το GPS. Εχει κάποιο κουμπί ή κάτι άλλο?

Νομίζω απλά πας στο google Maps.

Aν κάνω λάθος διορθώστε με. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε πάντα online ή δουλεύει και offline;

Κάποιος φίλος ανέφερε ότι μόλις το άνοιξε βρήκε 11 δορυφόρους. Πως τα βλέπουμε όλα αυτά;

Εχω ένα πρόγραμμα GPS το HERE ME. Το τρέχω και εδω και μια ωρα μου λέει "αναμονή για GPS". Πως ενεργοποιείται το GPS. Στο κινητό μου (HUAWEI HONOR 8660) εχει κουμπί από όπου ενεργοποιείται/απενεργοποιείται το GPS.

ΑΚΥΡΟ

Μετά από μία ώρα βρήκε δορυφόρο από μόνο του. Πάντως πως ενεργοποιείται/απενεργοποιείται το GPS παραμένει μυστήριο.

Δηλαδή η τοποθεσία είναι το GPS?

Κατεβασε απο το playstore to gps test

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androits.gps.test.free

Μετα πηγαινε τοποθεσια και ενεργοποιησε το gps, τρεξε αυτο που κατεβασες και περιμενε λιγο να σου βρεις δορυφορους....επειδη ειναι διπλο το gps που εχει η συσκευη μας βρισκει και ρωσικους δορυφορους

Εγω ειχα βρει 11 δορυφορους μεσα στο σπιτι σε μηδεν χρονο

Γενικα η lollipop δουλευει αψογα και δεν εχω παρατηρησει κατι προβλημα, και η ισχυ του wifi οπως δουλευε στην κιτ κατ δουλευει και στη lollipop γις να μην πω οτι ειναι και πιο ισχυρο

Δεν ξερω αν κανω καλα που ποσταρω εδω,

αλλα εχω ενα θεμα με το ταμπλετ,

αλαξα κωδικο και τον ξεχασα,πως το ξεκλειδωνω τωρα:worry:΄

α!!! επισης δεν εχω και την καρτα με τα πιν...πουκ κ.λ.π.

Edited by smirnof

έχω το lenovo tab2 A10-70l το πήρα από το e-shop. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι πως όταν συνδέω τα ακουστικά δεν απομωνώνεται ο ήχος, και ακούγεται και από τα ηχεία και από τα ακουστικά. Είτε βλέπω ταινία είτε είμαι στο youtube. Και επίσης δεν μου ανοίγει το ραδιοφώνο, ενώ έχω τα ακουστικά συνδεδεμένα μου γράφει οτι χρειάζεται να τα συνδέσω και έχω δοκιμάσει διαφορετικά ακουστικά.

έχω το lenovo tab2 A10-70l το πήρα από το e-shop. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι πως όταν συνδέω τα ακουστικά δεν απομωνώνεται ο ήχος, και ακούγεται και από τα ηχεία και από τα ακουστικά. Είτε βλέπω ταινία είτε είμαι στο youtube. Και επίσης δεν μου ανοίγει το ραδιοφώνο, ενώ έχω τα ακουστικά συνδεδεμένα μου γράφει οτι χρειάζεται να τα συνδέσω και έχω δοκιμάσει διαφορετικά ακουστικά.

Μπορεί να ακούγεται χαζό, αλλά μήπως δεν πατάς καλά το βύσμα για να μπει καλά στην υποδοχή?

Οποιος θελει να κατεβασει την τελευταια εκδοση lollipop σε μορφη ρομ για flash(αν χρειαστει ποτε) μπορει να το κανει απο εδω

http://4pda.ru/forum/lofiversion/index.php?t687227-1180.html

Περιεχει και οδηγους usb driver οπως και το εργαλειο flash που φλασαρουμε τη ρομ.

Υπαρχει καποιος τροπος που ενεργοποιουμε τις τηλεφωνικες κλησεις και χθες εκανα κατι δοκιμες και το μπλοκαρα το ταμπλετ αλλα σημερα φλασαρα τη ρομ και ολ ΟΚ.....για αυτο τη γουσταρω τη lenovo....οχι σαν την MLS τα λαμογια που θελουν να στελνουμε το ταμπλετ σε αυτους.

Εχω και τη ρομ της mls γιατι εκανα μια μαγκια και τη βρηκα....

Οχι που δε θα την εβρισκα....

Χαχαχα

Αν ξερει καποιος παντως πως ενεργοποιουμε τις κλησεις ας ριξει τα φωτα του, ειμαι στο ψαξιμο και οτι μαθω σας ενημερωνω

Για το φιλο που εχει προβλημα με τα ακουστικα η δεν εβαλες ολο το βυσμα στη θυρα η θελει αποκλειστικα ακουστικα της lenovo

Μπορεί να ακούγεται χαζό, αλλά μήπως δεν πατάς καλά το βύσμα για να μπει καλά στην υποδοχή?

Παιδιά το βάζω όλο το βύσμα μέσα . Πιο μέσα δε γίνεται ακουμπάει πλαστικό και έχω δοκιμάσει διαφορετικά . Εσείς που έχετε το tablet δεν έχετε πρόβλημα με αυτό σας λειτουργουν μια χαρά

Παιδιά το βάζω όλο το βύσμα μέσα . Πιο μέσα δε γίνεται ακουμπάει πλαστικό και έχω δοκιμάσει διαφορετικά . Εσείς που έχετε το tablet δεν έχετε πρόβλημα με αυτό σας λειτουργουν μια χαρά

Ενα ακουστικο που εβαλα επαιζε το ενα.του ηχειακι, μετα δοκιμασα κατι ακουστικα απο ενα κινεζικο ταμπλετ pipo και με αυτα παιζει τελεια.

Κοιτα τι θα κανεις για να δουμε αν.εχει προβλημα, πρεπει να.παρεις ενα στερεοφωνικο βυσμα με καλωδιο και να το συνδεσεις απο το ταμπλετ σε μια κονσολα ηχου η σε καποια εισοδο στερεωφωνικου η ακομη και σε εισοδο καρτας ηχου απο υπολογιστη και δες σου κανει το ιδιο προβλημα

Έχω παρατηρήσει και εγώ μια δυσλειτουργία με τα ακουστικά (XIAOMI PISTON 2).

Θέλει λίγο προσπάθεια για να παίξουν, σαν να μην εφαρμόζουν καλά.

Εννοείται τα ακουστικά παίζουν απροβλημάτιστα σε όποια συσκευή τα έχω κουμπώσει.

Treat me like i treat you..

Δεν ξερω αν κανω καλα που ποσταρω εδω,

αλλα εχω ενα θεμα με το ταμπλετ,

αλαξα κωδικο και τον ξεχασα,πως το ξεκλειδωνω τωρα:worry:΄

α!!! επισης δεν εχω και την καρτα με τα πιν...πουκ κ.λ.π.

Με ένα αντίγραφο απόδειξης αγοράς, απευθύνεσαι εκεί που το αγόρασες. Δεν μπορεί κανείς από εδώ μέσα να σου δώσει οδηγίες (δεν είναι σωστό, εννοώ) από την στιγμή που δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν πράγματι είναι δική σου η συσκευή.

Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.

Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.

Καλησπέρα. Μία ερώτηση για το νέο μου ταμπλετ (ταμπλεταρα τελικά!!!)... Θέλω να συνδεσω στο ταμπλετ μου εξωτερικό σκληρό 2Τ .αγόρασα και ενα θηλικο otg usb καλώδιο γιατι ο εξωτερικός είναι usb.(επειδη ειμαι ναυτικος το εχω για χρήση 80% για ταινίες γιαυτό και το πήρα λόγο full hd) όταν κάνω σύνδεση μου γράφει (προετοιμασία του στοιχείου εξωτερικού χώρου, και από κάτω έλεγχος για σφάλματα,) και δεν κανει τίποτα παραπέρα. Ξέρω ότι η συσκευή (lenovo tab 2 a10 70l kit kat) υποστηρίζει usb otg .τα φώτα σας....ευχαριστώ εκ των προτέρων. Edited by Ancalimon83
Λάθος χαρακτηριστικά

Ενα ακουστικο που εβαλα επαιζε το ενα.του ηχειακι, μετα δοκιμασα κατι ακουστικα απο ενα κινεζικο ταμπλετ pipo και με αυτα παιζει τελεια.

Κοιτα τι θα κανεις για να δουμε αν.εχει προβλημα, πρεπει να.παρεις ενα στερεοφωνικο βυσμα με καλωδιο και να το συνδεσεις απο το ταμπλετ σε μια κονσολα ηχου η σε καποια εισοδο στερεωφωνικου η ακομη και σε εισοδο καρτας ηχου απο υπολογιστη και δες σου κανει το ιδιο προβλημα

τα ακουστικά παιζουν απλα όπως γράφω και στο αρχικό μήνυμα ακούγεται ο ήχος και απο τα ηχεία του ταμπλέτ ταυτόχρονα . Δεν θα έπρεπε να απομονώνεται ο ήχος απο το ταμπλέτ και να ακουγεται μονο απο τα ακουστικά;

Καλησπέρα. Μία ερώτηση για το νέο μου ταμπλετ (ταμπλεταρα τελικά!!!)... Θέλω να συνδεσω στο ταμπλετ μου εξωτερικό σκληρό 2Τ .αγόρασα και ενα θηλικο otg usb καλώδιο γιατι ο εξωτερικός είναι usb.(επειδη ειμαι ναυτικος το εχω για χρήση 80% για ταινίες γιαυτό και το πήρα λόγο full hd) όταν κάνω σύνδεση μου γράφει (προετοιμασία του στοιχείου εξωτερικού χώρου, και από κάτω έλεγχος για σφάλματα,) και δεν κανει τίποτα παραπέρα. Ξέρω ότι η συσκευή (lenovo tab 2 a10 70l kit kat) υποστηρίζει usb otg .τα φώτα σας....ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Φίλε μου και εμένα τον σκληρό 500gb δεν τον αναγνωρίζει αλλά ο, τι φλασάκι του έχω βάλει το αναγνωρίζει κανονικά και έχω δει άπειρες ταινίες.

Έχω την εντύπωση ότι δεν μπορεί να "σηκώσει" τους σκληρούς λόγω τροφοδοσίας καθώς είναι πιο απαιτητικοί από τα απλά φλασάκια. Το κάνουν πολλές συσκευές αυτό.

Κάπου είχα ακούσει για κάποιο καλώδιο που λειτουργεί σαν εξωτερική τροφοδοσία για σκληρούς δίσκους αλλά δεν ξέρω παραπάνω λεπτομέρειες.

[sIGPIC][/sIGPIC]