Jump to content

nestoraero1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nestoraero1

  1. ΟΚ ευχαριστω και παλι....θα το κανω και βλεπουμε..
  2. Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Το οτι μετα απο αυτη την κινηση οι εφαρμογες θα λαμβανουν απ'ευθειας δικαιωματα , χωρις την εγγριση μου ,δεν μου πολυαρεσει....κατα ποσον ειναι καλο να γινεται αυτο? Υπαρχει περιπτωση να εμφανιστουν διαφορες αχρηστες εφαρμογες ?
  3. Οταν παω να το απενεργοποιησω βγαζει μια ειδοποιηση που λεει οτι οι εφαρμογες θα λαμβανουν δικαιωματα χωρις την εγκριση μου ,αυτο δεν ειναι σωστο ε? Επισης ειναι ενοχλητικη η μονιμη ειδοποιηση στο notification bar με το λουκετακι....γι'αυτο ρωταω αν υπαρχει τροπος να το ξεφορτωθω.... Ρουτ δεν θελω να κανω ακομα....ειναι πολυ καινουργιο , μολις 2 ημερων....
  4. Καλησπερα στην παρεα. Μολις εχθες παραλαβα το ταμπλετ (4g) και περασα ολες τις ενημερωσεις... Ολα δουλευουν σωστα , αλλα μου βγαζει μια ειδοποιηση για "διαχειριση δικαιωματων εφαρμογων" .....δεν καταλαβαινω γιατι....πατωντας πανω εκει και ανοιγοντας την ειδοποιηση με παει στα δικαιωματα εφαρμογων , οπου μου δειχνει ποιες εφαρμογες ζητουν δικαιωματα και τι δικαωματα ειναι αυτα....πολλες ομως απο αυτες τις εφαρμογες δεν τις βλεπω καν στην λιστα εφαρμογων....τι κανω για αυτο το θεμα? Υπαρχει καποια λυση?
  5. Περασα την 1611 εχθες , μεχρι στιγμης το τηλεφωνο λειτουργει κανονικα....δεν εχω επιλεξει την sd σαν εσωτερικη και το wifi δεν κανει διακοπες. Κοιτωντας την διαθεσιμη μνημη ram μου δειχνει συνολικη μνημη 1,8gb και οχι 2 , καθως και οταν καθαριζω τις ανοιχτες εφαρμογες , η διαθεσιμη ram ειναι απο 850 μεχρι 950 mb , ενω με την stock rom ημουν συνηθως στα 1100 με 1200 διαθεσιμα.... Υπαρχει κατι που μπορω να κανω για αυτο ;
  6. Περασα την 1611 ,ως τωρα ολα λειτουργουν κανονικα , αν παρουσιαστει κατι στο μελλον ,εδω ειμαστε να τα λεμε!!Ευχαριστω πολυ οσους με βοηθησαν με τις απαντησεις τους!!
  7. Χαιρετώ την παρέα. Έχω το Κ3 note περίπου ένα χρόνο και δεν είχα κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα.....αυτό που μαυρίζει η οθόνη μόνο , αλλά επειδή δεν το κάνει συνέχεια , απλά έμαθα να ζω με αυτό , πατώντας το power button ξανά και τα σχετικά.... Ξεκίνησα να ψάχνομαι για custom rom από την στιγμή που δεν μπορούσα ( και ακόμα δεν μπορώ) να εγκαταστήσω μια εφαρμογή και πιο συγκεκριμένα την revolut. Ενώ την κατεβάζει από το play store , δεν κάνει την εγκατάσταση βγάζοντας error 504 , μόνο σε αυτή την εφαρμογή , οποιαδήποτε άλλη και να κατέβασα , την εγκατέστησε κανονικά. Ακολούθησα τις on line οδηγίες λύσης του προβλήματος , αλλά τίποτα. Υπάρχει περίπτωση να είναι θέμα rom ή τζάμπα ψάχνομαι? Βέβαια , ψάχνοντας "γλυκάθηκα" λίγο με την ιδέα να έχω μια καινούργια rom χωρίς τις κινέζικες εφαρμογές και γενικώς πιο "καθαρή" συσκευή , αλλά συγχρόνως μπερδεύτηκα διαβάζοντας ότι υπάρχει περίπτωση να μην λειτουργούν όλα όπως πρέπει. Αν λυθεί το θέμα της εγκατάστασης τς εφαρμογής , ίσως απλά περιμένω την αναβάθμιση σε android 6 που διάβασα ότι θα έρθει μέσα στους επόμενους μήνες....αν όχι , μάλλον θα δοκιμάσω κάτι σε νέα rom...ποια όμως? Επειδή θεωρώ ότι οι απαντήσεις στα προβλήματά μου , είναι εύκολη υπόθεση για εσάς ,θα εκτιμούσα οποιαδήποτε βοήθεια .
×
×
  • Create New...