konstantinoslp Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Καλησπέρα.χτες της αδερφής σου της επεσε κατω και της εσπασε το touch δουλεύει κανονικά και πηρε τηλ την σονυ και της ειπανε 130 ευρώ.αυτη θελει να το πουλήσει,αλλα Βρηκα μια οθόνη απο το εξωτερικο με 30 ευρώ αξιζει να το κρατήσει? Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν δεις βιντεάκια και πιάνουν τα χέρια σου, μπορείς να το καταφέρεις. Από κει και πέρα πιθανόν να βρει σε άλλα, όχι εξουσιοδοτημένα καταστήματα, καλύτερη προσφορά. Ο μόνος τρόπος για να παραμείνει στην εγγύηση όμως είναι να το φτιάξει το επίσημo service. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpompa Δημ. March 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2017 Εγγύηση έχει μέχρι τον Σεπτέμβριο, δεν εχω ρωτήσει για μη εξουσιοδοτημένο κατάστημα να το φτιάξει. Αλλα και παλι εκει κοντα θα κυμαίνεται.θα το κοιταξουμε αυτο που ειπες.ευχαριστώ Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsserv10 Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 προσπαθώ να βάλω email yahoo.com και δεν μου το παίρνει, γιατί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Είναι πολύ βαρετό, αλλά δυστυχώς έφτασε Μάρτιος και ακόμα το κινητό δεν έχει πάρει αναβάθμιση, οπότε νομίζω ότι εδώ υπάρχει μείζον θέμα... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Επειδη δεν εχω ασχοληθει πολυ με κινητα Sony. Δεν μπορουμε να περασουμε το 6 απο καποια αλλη χωρα με καποιο τροπο; Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Αυτό προσπαθώ να κάνω τόσο καιρό αφού και το pc companion δείχνει ότι δεν έχει αναβάθμιση, άρα υπάρχει τρόπος; Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. April 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2017 Και μένα με ενδιαφέρει, όποιος ξέρει κανένα safe τρόπο ας το μοιραστεί!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hdimopoulos Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Παιδιά μας έφεξε σήμερα!! Μου ήρθε email και on-air ενημέρωση για το Android 6.0 και σας γράφω απ' αυτό!!! Αν καθυστερήσει σε εσάς, πηγαίνετε στην εφαρμογή για PC για άμεση ενημέρωση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 (edited) Παιδιά και μένα μου ήρθε και μόλις πατάω εγκατάσταση και βγάζει το εικονίδιο του ανδροιδ και την μπάρα κάτω να φορτωσει κάνει επανεκκίνηση και ανοίγει χωρίς να κάνει εγκατάσταση. Λέει η εγκατάσταση δεν μπόρεσε να γίνει, δοκιμάστε ξανά... Τι παίζει; Έχω δοκιμάσει 4 φορές να πούμε και τίποτα Edited April 25, 2017 by ratatouis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktselios Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Καλησπέρα, έκανα χθες 24/6/2017 αναβάθμιση σε ΜΜ. Είχα ανάγκη από extra internal storage και περίμενα πως και πως το MM 6.0, αλλά νομίζω ότι αδίκως... Τελικά την SD card δεν μπορεί να την κάνει internal storage (αν και είναι 64GB SanDISK class 10). Οπότε με βλέπω να επιλέγω τη λύση του link2SD που είχα χρησιμοποιήσει αξιόπιστα πριν από 5-6 χρόνια. Αν κάποιος ξέρει κάτι, ας με βοηθήσει, πριν το root-άρω... Το MM δεν έχω καταλάβει αν είναι καλύτερο. Έχει κάποιες μικρές βελτιώσεις σίγουρα σε μικροπράγματα... Παράθεση OnePlus 6, A6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Παιδιά και μένα μου ήρθε και μόλις πατάω εγκατάσταση και βγάζει το εικονίδιο του ανδροιδ και την μπάρα κάτω να φορτωσει κάνει επανεκκίνηση και ανοίγει χωρίς να κάνει εγκατάσταση. Λέει η εγκατάσταση δεν μπόρεσε να γίνει, δοκιμάστε ξανά... Τι παίζει; Έχω δοκιμάσει 4 φορές να πούμε και τίποτα Τελικά η αναβάθμιση έγινε,αλλά απ το pc companion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos221 Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 Εγώ έκανα upgrade σήμερα και με το που έκανε restart πλέον δεν λειτουργεί ο φωτισμός της οθόνης....:cry: Έχω δοκιμάσει φωτισμό, απενεργοποίηση-ενεργοποίηση αισθητήρα, diagnostics, όλα καλά! Φαίνεται 100% softwarικό Έχει κανείς καμμιά ιδέα ή να το ρίξω στο downgrade....? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν δεις βιντεάκια και πιάνουν τα χέρια σου, μπορείς να το καταφέρεις. Από κει και πέρα πιθανόν να βρει σε άλλα, όχι εξουσιοδοτημένα καταστήματα, καλύτερη προσφορά. Ο μόνος τρόπος για να παραμείνει στην εγγύηση όμως είναι να το φτιάξει το επίσημo service. Να την πάρει, έχεις 50-50 πιθανότητες να είναι 100% λειτουργική αλλά αν δεν έχει ελλάτωμα είσαι οκ! Μόλις έκανα το ίδιο και είναι οκ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hdimopoulos Δημ. April 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2017 (edited) Καλησπέρα, έκανα χθες 24/6/2017 αναβάθμιση σε ΜΜ. Είχα ανάγκη από extra internal storage και περίμενα πως και πως το MM 6.0, αλλά νομίζω ότι αδίκως... Τελικά την SD card δεν μπορεί να την κάνει internal storage (αν και είναι 64GB SanDISK class 10). Οπότε με βλέπω να επιλέγω τη λύση του link2SD που είχα χρησιμοποιήσει αξιόπιστα πριν από 5-6 χρόνια. Αν κάποιος ξέρει κάτι, ας με βοηθήσει, πριν το root-άρω... Το MM δεν έχω καταλάβει αν είναι καλύτερο. Έχει κάποιες μικρές βελτιώσεις σίγουρα σε μικροπράγματα... Άμα είναι κενή, όταν την πρωτοβάλεις θα σε ρωτήσει. Όταν όμως κάνεις αναβάθμιση και έχει δεδομένα δεν υπάρχει σαν επιλογή, γιατί θα πρέπει να την κάνει Format! Edited April 25, 2017 by hdimopoulos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hdimopoulos Δημ. April 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2017 Έχει καλύτερο interface για την κάμερα, κλπ, αλλά νεκρώνει το Power button όταν βάλεις τον φορτιστή. Απογοήτευση... Πριν κάνω υποβάθμιση πρέπει να το φορτίζω κλειστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hdimopoulos Δημ. April 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2017 (edited) :D Τελικά έκανα Recover με την εφαρμογή και όλα δουλεύουν σωστά!!! Οι εφαρμογές εγκαταστάθηκαν με τις ρυθμίσεις γρήγορα κι αυτόματα!! Για το USB που δε δούλευε μαζί με το Power με βοήθησε η πίεση του Volume Down, μαζί με το Power για 10"!!! Μόνο σ' αυτή την έκδοση δεν μπορώ να μετακινήσω εφαρμογές στην SD κάρτα!! Σε ένα φόρουμ της Sony διάβασα ότι με την Android 6 δεν θα κάνει χρήση της κάρτας, λόγω "μεγάλης" καθυστέρησης σε σχέση με την ενσωματωμένη μνήμη!! :worry: Επίσης παρατήρησα ότι δεν λειτουργεί ο τηλεφωνικός ήχος σε Bluetooth και δεν είναι δυνατή η ενεργοποίησή του (έλεγξα τρεις συσκευές). Edited April 29, 2017 by hdimopoulos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Γίνεται τελικά αναβάθμιση ΟΤΑ να το δοκιμάσω σε λίγο στο κινητό, γιατί διέγραψα το pc companion... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Ηρθε τελικά και σε μένα με αυτόματη ενημέρωση μεσω ΟΤΑ, είναι αισθητικά αλλά και λειτουργικά μια σταθερή έκδοση που έχει αναβαθμίσει και τις εφαρμογές της Σόνυ...απλά είναι μια χαρά και καλοδεχούμενη η αναβάθμιση που άργησε αρκετά.. Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Οι micro apps δουλεύουν; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Οι micro apps δουλεύουν; Δουλεύουν κανονικά ναι φίλε μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. May 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2017 Πολυ καλυτερη η μπαταρια τωρα. Πολυ πολυ καλυτερη. Που να κανω και επαναφορα το τηλεφωνο και ρυθμιση απο την αρχη! Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. May 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2017 Αρκετά καλή η αναβάθμιση πραγματικά, τώρα το μόνο που θέλω είναι μια εφαρμογή που να εξομοιώνει το touch force στα εικονίδια χωρίς όμως να εγκαταστήσω κάποιον launcher...να μου προτείνετε. Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hdimopoulos Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Παιδιά ήθελα να σας ενημερώσω και να σας ρωτήσω εάν εσείς είχατε το ίδιο πρόβλημα: Ξαφνικά νέκρωσε η Touch Screen εντελώς!! Μόνο με to Reset μπορούσα να κάνω επανεκκίνηση.. Δεν δούλεψε ούτε η Firmware Reset που του έκανα. Το πήγα στο κατάστημα που το είχα αγοράσει (Πλαίσιο Athens Heart Mall) και το πήγε σε έναν καλό προστατευμένο φάκελο στο TS Solutions, όπου σε πέντε εργάσιμες μέρες ήταν έτοιμο να το παραλάβω!! Χωρίς κόστος προφανώς λόγο εγγύησης και με νέα οθόνη, νέο digitizer (εξάρτημα που μετατρέπει την αφή στην οθόνη, σε ηλεκτρικά σήματα) και πλήρη δοκιμή!! Τελικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος, αν και είχα πολύ ανησυχήσει με την προσωρινή απώλεια του κινητού!! Ευτυχώς με εξυπηρέτησε το προηγούμενο κινητό μου (Samsung i8910) που το έχω για ρόλο Backup!! Τελικά πρέπει να έχει κανείς δυο κινητά και για λόγους απώλειας και για λόγους μπαταρίας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. June 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2018 Παιδιά ήθελα να σας ενημερώσω και να σας ρωτήσω εάν εσείς είχατε το ίδιο πρόβλημα: Ξαφνικά νέκρωσε η Touch Screen εντελώς!! Μόνο με to Reset μπορούσα να κάνω επανεκκίνηση.. Δεν δούλεψε ούτε η Firmware Reset που του έκανα. Το πήγα στο κατάστημα που το είχα αγοράσει (Πλαίσιο Athens Heart Mall) και το πήγε σε έναν καλό προστατευμένο φάκελο στο TS Solutions, όπου σε πέντε εργάσιμες μέρες ήταν έτοιμο να το παραλάβω!! Χωρίς κόστος προφανώς λόγο εγγύησης και με νέα οθόνη, νέο digitizer (εξάρτημα που μετατρέπει την αφή στην οθόνη, σε ηλεκτρικά σήματα) και πλήρη δοκιμή!! Τελικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος, αν και είχα πολύ ανησυχήσει με την προσωρινή απώλεια του κινητού!! Ευτυχώς με εξυπηρέτησε το προηγούμενο κινητό μου (Samsung i8910) που το έχω για ρόλο Backup!! Τελικά πρέπει να έχει κανείς δυο κινητά και για λόγους απώλειας και για λόγους μπαταρίας!! καλησπερα φιλε εχω εδω κ αρκετο καιρο το κινητο μου κανει πολλα κολπα. Η αφη δλδ (ghost touch) αλλα παταω εγω,οποτε θελει ακουει οποτε το πιανει παταει μονο του πραγματα,και γενικα μολις το πιανει κανει οτι να ναι... δεν ξερω τι γινεται και γτ ρε ****το να θελει τωρα να δωσω 80-100 ευρω για να αλλαξω την οθονη... γινεται να αλλαξεις μονο το digitizer; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hdimopoulos Δημ. June 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2018 καλησπερα φιλε εχω εδω κ αρκετο καιρο το κινητο μου κανει πολλα κολπα. Η αφη δλδ (ghost touch) αλλα παταω εγω,οποτε θελει ακουει οποτε το πιανει παταει μονο του πραγματα,και γενικα μολις το πιανει κανει οτι να ναι... δεν ξερω τι γινεται και γτ ρε ****το να θελει τωρα να δωσω 80-100 ευρω για να αλλαξω την οθονη... γινεται να αλλαξεις μονο το digitizer; Τι να σου πω φίλε μου.. Πήγαινε το για έλεγχο εκεί που το αγόρασες ή σε μοντέρνα σέρβις, όπως της Vodafone και αν το κόστος είναι υπερβολικό κράτα τα λεφτά σου για νέα συσκευή! Καλημέρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. August 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2018 Μπορεί να πάρει το κινητό την 7.0; Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts