ratatouis Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 καλησπέρα στην παρέα.σκέφτομαι να αγοράσω το τηλέφωνο.εσείς που το έχετε μπορείται να μου πείτε πόσος χώρος μένει ελεύθερος μετά την πρώτη ενεργοποίηση;ΈΡχει εγκατεστημένο αρκετό bloatyware η οχι;και κάτι τελευταίο.Μπορεί να γίνει root εύκολα.:ninja: Καλησπέρα φίλε,αρχικά να σου πω ότι το τηλέφωνο για τα χρήματα τα του(230€) είναι πολύ αξιόλογο, βέβαια ίσως υπάρχει κάτι καλύτερο σε κινέζικο αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Από κει και πέρα ο συνολικός χώρος είναι στα 11gb και ελεύθερο θα έχεις γύρω στα 6-7. Από εγκατεστημένες εφαρμογές κάτι έχει,κυρίως της Sony μερικές απ τις οποίες διαγράφονται, θα μείνουν μερικές αλλά δεν είναι κάτι σπουδαίο. Όσο για το root δεν ξέρω,δεν το έχω ψάξει καθόλου. Α και κάτι ακόμη που με χάλασε στο τηλέφωνο είναι ότι ενώ λέει 2gb ram έχει 1.6,δν ξέρω αν αυτό γίνεται κ σε άλλα τηλέφωνα. Αυτά λοιπόν!! Γενικά το κινητό είναι VFM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 24, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Μπορεί να γίνει root εύκολα.:ninja: Έτσι φαίνεται με το kingroot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. April 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Πάντως με custom roms κλπ απ ότι φαίνεται δεν έχει ασχοληθεί κόσμος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 24, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2016 Πάντως με custom roms κλπ απ ότι φαίνεται δεν έχει ασχοληθεί κόσμος... Πλέον αυτό γίνεται στις περισσότερες συσκευές μιας και οι stock rom είναι τόσο βελτιστοποιημένες που σπάνια μια custom rom θα δώσει το κάτι παραπάνω στο ίδιο hardware. Μόνο το root αρκεί πλέον για να φέρει κάποιος μια συσκευή στα μέτρα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Φαντάζομαι όσες εφαρμογές δεν διαγράφονται, μπορεί ο χρήστης να τις απενεργοποιήσει (τις περισσότερες). Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 (edited) Φαντάζομαι όσες εφαρμογές δεν διαγράφονται, μπορεί ο χρήστης να τις απενεργοποιήσει (τις περισσότερες). Μερικές ναι μπορείς ;) Κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω είναι για ποιο λόγο δεν κάνει το τηλέφωνο βιντεοκληση ? Γενικά όσα τηλέφωνα με android έχω δει κανένα δεν κάνει βιντεοκληση, παρά μόνο σε Skype κλπ... Edited April 25, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Μερικές ναι μπορείς ;) Κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω είναι για ποιο λόγο δεν κάνει το τηλέφωνο βιντεοκληση ? Γενικά όσα τηλέφωνα με android έχω δει κανένα δεν κάνει βιντεοκληση, παρά μόνο σε Skype κλπ... Είναι θέμα κατασκευαστή. Samsung και κάποια κινέζικα κάνουν. Note 4 & Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Είναι θέμα κατασκευαστή. Samsung και κάποια κινέζικα κάνουν. Note 4 & Tapatalk Δεν υπάρχει τρόπος να κάνουμε από οποιοδήποτε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Δεν υπάρχει τρόπος να κάνουμε από οποιοδήποτε ? Όχι, δυστυχώς. Note 4 & Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 25, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2016 Δεν υπάρχει τρόπος να κάνουμε από οποιοδήποτε ? Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το hangouts για να κάνεις τη δουλειά που θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. May 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2016 Παιδιά κανένα νέο για την αναβάθμιση σε android 6; Μαλλον θα περιμένουμε πολύ ακόμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np91 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Αντιμετωπίζω το εξής προβλημα οταν μου στέλνουν στο viber η στο whats App δεν παιρνω ειδοποίηση άμεσα αλλα μετα απο ωρα η ωρες αφου κανω καποια κίνηση στο κινητο μου ,μηπως ειναι καποια ρύθμιση που δεν εχω κανει η το κανει σε όλους αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Αντιμετωπίζω το εξής προβλημα οταν μου στέλνουν στο viber η στο whats App δεν παιρνω ειδοποίηση άμεσα αλλα μετα απο ωρα η ωρες αφου κανω καποια κίνηση στο κινητο μου ,μηπως ειναι καποια ρύθμιση που δεν εχω κανει η το κανει σε όλους αυτό Για δες μήπως τα μπλοκάρει η εξοικονόμηση ενέργειας. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Αντιμετωπίζω το εξής προβλημα οταν μου στέλνουν στο viber η στο whats App δεν παιρνω ειδοποίηση άμεσα αλλα μετα απο ωρα η ωρες αφου κανω καποια κίνηση στο κινητο μου ,μηπως ειναι καποια ρύθμιση που δεν εχω κανει η το κανει σε όλους αυτό Κατά πάσα πιθανότητα είναι το stamina... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np91 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Όντως έφταιγε το stamina το απενεργοποίησα και έρχονται άμεσα η ειδοποιήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Όντως έφταιγε το stamina το απενεργοποίησα και έρχονται άμεσα η ειδοποιήσεις Λογικά μπορείς να βάλεις εξαιρέσεις. ;) Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. July 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2016 Λοιπόν παιδιά θέλω να εκφράσω την απογοήτευση μου σχετικά με την λήψη βίντεο την νύχτα με το φλας αναμένο. Μου είχε δώσει ένα παιδί το κινητό του να βγάλω βίντεο που λέτε (ένα Samsung J5). 13mpixels πίσω κ αυτό. Τραβαγε πολύ ωραία βίντεο και με πολύ φως, δηλαδή φαινόταν ο άνθρωπος στα 2 μέτρα μια χαρά με όλα τα χρώματα να διακρίνονται. Λέω νταξει κανονικά βγάζει, για να δούμε τι γίνεται με το δικό μου το C4 και αναβω που λέτε παιδιά τον φακό και τραβάω βίντεο. Η απόλυτη απογοήτευση. Δεν φαινόταν τίποτα. Έπρεπε να πλησιασω στο μισό μέτρο κυριολεκτικά για να φανεί κάτι και πάλι όχι τόσο καλά... Τι να πω,για τα 230€ που έδωσα δεν το περίμενα. Ωστόσο την ημέρα νταξει τραβάει πολύ καλά!! Λέτε να φταίει το πρόγραμμα της κάμερας; Θα δοκιμάσω και κανένα άλλο, αλλά δεν πιστεύω να είναι αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Καλημέρα παιδιά. Ήρθε σε κανέναν από εσάς η αναβάθμιση Marshmallow???? Λέω τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. September 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2016 Καλημέρα παιδιά. Ήρθε σε κανέναν από εσάς η αναβάθμιση Marshmallow???? Λέω τώρα... Και γω αυτό εψσχνα σήμερα αδερφέ... Έχω την έκδοση Ε5303 και όχι δεν ήρθε ακόμη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. September 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2016 εχει καποιος το δικαρτο παιδια Sony E5333 Xperia C4 Dual 4G ξερει καποιος εαν η δευτερη sim2 ειναι και αυτη 4g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. September 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2016 εχει καποιος το δικαρτο παιδια Sony E5333 Xperia C4 Dual 4G ξερει καποιος εαν η δευτερη sim2 ειναι και αυτη 4g? Μόνο στη μία κάρτα SIM μπορείς να έχεις 4G. ----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και γω αυτό εψσχνα σήμερα αδερφέ... Έχω την έκδοση Ε5303 και όχι δεν ήρθε ακόμη... Και γω το dual C4 αλλά τίποτε ακόμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. September 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2016 η Marshmallow που ειναι ρε παιδια χαθηκε ουτε ακουγεται κατι στο διαδυκτιο ουτε απο την sony κατι νεοτερο ανακοινωθηκε.α ρε sony με τις αναβαθμισεις σου Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swaron Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 η Marshmallow που ειναι ρε παιδια χαθηκε ουτε ακουγεται κατι στο διαδυκτιο ουτε απο την sony κατι νεοτερο ανακοινωθηκε.α ρε sony με τις αναβαθμισεις σου Και γω αυτό λέω!!! Θα βγει η έκδοση 8 του Android και μεις ακόμα θα περιμένουμε το marshmallow!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 (edited) μολις το ειδα την εδωσαν την αναβαθμιση http://www.xperiablog.net/ Edited September 13, 2016 by mpacardi Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Το παν είναι να είναι άρτιο το update και να μην κάνει χειρότερη τη συσκευή και ας αργήσει και 2 μήνες. Στην τελική και με την παλιά έκδοση δεν νομίζω να υπολειτουργεί η συσκευή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts