Jump to content

Sony Xperia C4/C4 Dual

alexgiak
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα στην παρέα.σκέφτομαι να αγοράσω το τηλέφωνο.εσείς που το έχετε μπορείται να μου πείτε πόσος χώρος μένει ελεύθερος μετά την πρώτη ενεργοποίηση;ΈΡχει εγκατεστημένο αρκετό bloatyware η οχι;και κάτι τελευταίο.Μπορεί να γίνει root εύκολα.:ninja:

Καλησπέρα φίλε,αρχικά να σου πω ότι το τηλέφωνο για τα χρήματα τα του(230€) είναι πολύ αξιόλογο, βέβαια ίσως υπάρχει κάτι καλύτερο σε κινέζικο αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο. Από κει και πέρα ο συνολικός χώρος είναι στα 11gb και ελεύθερο θα έχεις γύρω στα 6-7. Από εγκατεστημένες εφαρμογές κάτι έχει,κυρίως της Sony μερικές απ τις οποίες διαγράφονται, θα μείνουν μερικές αλλά δεν είναι κάτι σπουδαίο. Όσο για το root δεν ξέρω,δεν το έχω ψάξει καθόλου. Α και κάτι ακόμη που με χάλασε στο τηλέφωνο είναι ότι ενώ λέει 2gb ram έχει 1.6,δν ξέρω αν αυτό γίνεται κ σε άλλα τηλέφωνα. Αυτά λοιπόν!! Γενικά το κινητό είναι VFM

• Απαντήσεις 175
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
Πάντως με custom roms κλπ απ ότι φαίνεται δεν έχει ασχοληθεί κόσμος...

Πλέον αυτό γίνεται στις περισσότερες συσκευές μιας και οι stock rom είναι τόσο βελτιστοποιημένες που σπάνια μια custom rom θα δώσει το κάτι παραπάνω στο ίδιο hardware. Μόνο το root αρκεί πλέον για να φέρει κάποιος μια συσκευή στα μέτρα του.

Modpic.gif

Φαντάζομαι όσες εφαρμογές δεν διαγράφονται, μπορεί ο χρήστης να τις απενεργοποιήσει (τις περισσότερες).
[sIGPIC][/sIGPIC]

Φαντάζομαι όσες εφαρμογές δεν διαγράφονται, μπορεί ο χρήστης να τις απενεργοποιήσει (τις περισσότερες).

Μερικές ναι μπορείς ;)

Κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω είναι για ποιο λόγο δεν κάνει το τηλέφωνο βιντεοκληση ? Γενικά όσα τηλέφωνα με android έχω δει κανένα δεν κάνει βιντεοκληση, παρά μόνο σε Skype κλπ...

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Μερικές ναι μπορείς ;)

Κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω είναι για ποιο λόγο δεν κάνει το τηλέφωνο βιντεοκληση ? Γενικά όσα τηλέφωνα με android έχω δει κανένα δεν κάνει βιντεοκληση, παρά μόνο σε Skype κλπ...

Είναι θέμα κατασκευαστή. Samsung και κάποια κινέζικα κάνουν.

Note 4 & Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι θέμα κατασκευαστή. Samsung και κάποια κινέζικα κάνουν.

Note 4 & Tapatalk

Δεν υπάρχει τρόπος να κάνουμε από οποιοδήποτε ?

Όχι, δυστυχώς.

Note 4 & Tapatalk

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το hangouts για να κάνεις τη δουλειά που θέλεις.

Modpic.gif

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Αντιμετωπίζω το εξής προβλημα οταν μου στέλνουν στο viber η στο whats App δεν παιρνω ειδοποίηση άμεσα αλλα μετα απο ωρα η ωρες αφου κανω καποια κίνηση στο κινητο μου ,μηπως ειναι καποια ρύθμιση που δεν εχω κανει η το κανει σε όλους αυτό

Αντιμετωπίζω το εξής προβλημα οταν μου στέλνουν στο viber η στο whats App δεν παιρνω ειδοποίηση άμεσα αλλα μετα απο ωρα η ωρες αφου κανω καποια κίνηση στο κινητο μου ,μηπως ειναι καποια ρύθμιση που δεν εχω κανει η το κανει σε όλους αυτό

Για δες μήπως τα μπλοκάρει η εξοικονόμηση ενέργειας.

Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κατά πάσα πιθανότητα είναι το stamina...

Όντως έφταιγε το stamina το απενεργοποίησα και έρχονται άμεσα η ειδοποιήσεις

Όντως έφταιγε το stamina το απενεργοποίησα και έρχονται άμεσα η ειδοποιήσεις

Λογικά μπορείς να βάλεις εξαιρέσεις. ;)

Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 1 month later...

Λοιπόν παιδιά θέλω να εκφράσω την απογοήτευση μου σχετικά με την λήψη βίντεο την νύχτα με το φλας αναμένο.

Μου είχε δώσει ένα παιδί το κινητό του να βγάλω βίντεο που λέτε (ένα Samsung J5). 13mpixels πίσω κ αυτό. Τραβαγε πολύ ωραία βίντεο και με πολύ φως, δηλαδή φαινόταν ο άνθρωπος στα 2 μέτρα μια χαρά με όλα τα χρώματα να διακρίνονται. Λέω νταξει κανονικά βγάζει, για να δούμε τι γίνεται με το δικό μου το C4 και αναβω που λέτε παιδιά τον φακό και τραβάω βίντεο. Η απόλυτη απογοήτευση. Δεν φαινόταν τίποτα. Έπρεπε να πλησιασω στο μισό μέτρο κυριολεκτικά για να φανεί κάτι και πάλι όχι τόσο καλά... Τι να πω,για τα 230€ που έδωσα δεν το περίμενα. Ωστόσο την ημέρα νταξει τραβάει πολύ καλά!!

Λέτε να φταίει το πρόγραμμα της κάμερας; Θα δοκιμάσω και κανένα άλλο, αλλά δεν πιστεύω να είναι αυτό...

• 1 month later...
Καλημέρα παιδιά. Ήρθε σε κανέναν από εσάς η αναβάθμιση Marshmallow????

Λέω τώρα...

Και γω αυτό εψσχνα σήμερα αδερφέ... Έχω την έκδοση Ε5303 και όχι δεν ήρθε ακόμη...

εχει καποιος το δικαρτο παιδια Sony E5333 Xperia C4 Dual 4G ξερει καποιος εαν η δευτερη sim2 ειναι και αυτη 4g?

Μόνο στη μία κάρτα SIM μπορείς να έχεις 4G.

----- προσθήκη μηνύματος 34 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και γω αυτό εψσχνα σήμερα αδερφέ... Έχω την έκδοση Ε5303 και όχι δεν ήρθε ακόμη...

Και γω το dual C4 αλλά τίποτε ακόμα....

η Marshmallow που ειναι ρε παιδια χαθηκε ουτε ακουγεται κατι στο διαδυκτιο ουτε απο την sony κατι νεοτερο ανακοινωθηκε.α ρε sony με τις αναβαθμισεις σου
salonika city :thanks:

η Marshmallow που ειναι ρε παιδια χαθηκε ουτε ακουγεται κατι στο διαδυκτιο ουτε απο την sony κατι νεοτερο ανακοινωθηκε.α ρε sony με τις αναβαθμισεις σου

Και γω αυτό λέω!!! Θα βγει η έκδοση 8 του Android και μεις ακόμα θα περιμένουμε το marshmallow!!!!

μολις το ειδα την εδωσαν την αναβαθμιση http://www.xperiablog.net/ Edited by mpacardi
salonika city :thanks:

Το παν είναι να είναι άρτιο το update και να μην κάνει χειρότερη τη συσκευή και ας αργήσει και 2 μήνες. Στην τελική και με την παλιά έκδοση δεν νομίζω να υπολειτουργεί η συσκευή.
[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Xperia C4/C4 Dual