HeKaSa Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Χριστός Ανέστη, συγγνώμη αλλά δεν βρίσκω θέμα για την συσκευή Lenovo A Plus (A1010). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. June 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2017 Ξέρει κανείς πως ρυθμίζουμε να εμφανίζονται οι επαφές κατά επώνυμο; Και εγώ την ίδια απορία έχω. Με το αριστερο κλίκ το μενού δεν αναφέρει καν για τις ρυθμίσεις επαφων όπως γίνεται σε άλλες μαρκες πχ DOOGE X5 με την ίδια version λειτουργικού 5.1 Επίσης πως μπορώ να μπώ στην αναζήτηση εφαρμογων? Με το κεντρικο πλήκτρο δεν το βγαζει. | Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mondeo81 Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 παιδιά καλησπέρα σε ένα lenovo A2010-a όταν ανοίγω την κάμερα μου έλεγε να κοιτάξω εάν έχω καποιες εφαρμογες ανοικτές κ τελικα όμως δεν δουλεύει η κάμερα ούτε πίσω ούτε εμπρός μετά από δύο επανεκινήσεις δεν βγάζει το μήνυμα αλλά συνεχίζει να μην λειτουργεί τίποτα από τα παραπάνω σας παρακαλώ βοηθήστεεεεε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2017 παιδιά καλησπέρα σε ένα lenovo A2010-a όταν ανοίγω την κάμερα μου έλεγε να κοιτάξω εάν έχω καποιες εφαρμογες ανοικτές κ τελικα όμως δεν δουλεύει η κάμερα ούτε πίσω ούτε εμπρός μετά από δύο επανεκινήσεις δεν βγάζει το μήνυμα αλλά συνεχίζει να μην λειτουργεί τίποτα από τα παραπάνω σας παρακαλώ βοηθήστεεεεε θα σου πω το κλασσικό, να κάνεις factory reset..... Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mondeo81 Δημ. July 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2017 Καλημέρα παιδιά. HEO επειδή δεν είμαι κ πολύ γνώστης υπάρχει καποιος οδηγός για να το κάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. August 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2017 Καλησπέρα. Κατ'αρχήν συγνώμη αν το πρόβλημα που θα σας παραθέσω, έχει ξαναγραφτεί, αλλά, έχω ρίξει τόση δουλειά που δεν αντέχω να ψάχνω. Λοιπόν το κινητό δεν ανοίγει ούτε κανονικά ούτε σε recovery mode. Όταν το βάζω για φόρτιση και πάω να το ανοίξω, μου δείχνει για κάποια δευτερόλεπτα ότι είναι άδειο από μπαταρία μετά ότι έχει 95% και ξανασβήνει. Το φλάσαρα 2 φορές με την stock rom A2010_S264_MT6735_20170110 αλλά πάλι τίποτα. Παρακαλώ βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2017 Καλησπέρα. Κατ'αρχήν συγνώμη αν το πρόβλημα που θα σας παραθέσω, έχει ξαναγραφτεί, αλλά, έχω ρίξει τόση δουλειά που δεν αντέχω να ψάχνω. Λοιπόν το κινητό δεν ανοίγει ούτε κανονικά ούτε σε recovery mode. Όταν το βάζω για φόρτιση και πάω να το ανοίξω, μου δείχνει για κάποια δευτερόλεπτα ότι είναι άδειο από μπαταρία μετά ότι έχει 95% και ξανασβήνει. Το φλάσαρα 2 φορές με την stock rom A2010_S264_MT6735_20170110 αλλά πάλι τίποτα. Παρακαλώ βοήθεια. πάρε μια καινούρια μπαταρια..... και ξαναδοκιμασε τιμη 5 ευρώ Sent from my L200 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iakovos64 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Παιδιά γειά σας. Δεν έχω καταλάβει τι περισσότερα προσφέρει μία custom ROM από ότι η stock. Επίσης ποια είναι η aosp που έγραψε ένας φίλος παραπάνω? Link? Τέλος με app2sd και root λύνεται το πρόβλημα του χώρου για εφαρμογές? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grosp12 Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Γνωρίζει κανείς πως ρυθμίζει κάποιος την αναμονή κλήσεων μέσα από τη συσκευή, την απόκρυψη κλπ.? Επιπλέον το χρησιμοποιώ ως δίκαρτο και όταν μιλαω στον ένα αριθμό και με παίρνουν στον άλλο τους ενημερώνει ότι το κινητό είναι κλειστό και λαμβάνω αργότερα σε μήνυμα τις κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts