anastasiszn Δημ. September 26, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2016 Και εμένα σε ένα Blackview breeze μετα απο ενα χρόνο άρχισαν να εγκαθίστανται εφαρμογές μόνες τους σε βαθμό που από ένα σημείο και μετά δεν μπορούσες να χρησιμοποιήσεις το κινητό. Νομίζω σε αυτές τις περιπτώσεις καθαρή εγκατάσταση μιας ρόμ είναι η καλύτερη λύση. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Δεν ειναι σιγουρο οτι θα βρεις ρομς σε αυτες τις συσκευες,τουλαχιστον με ροοτ μπορεις να βγαλεις καποια υποπτα προγραμματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Κύριοι ερώτηση... Σε ένα blackview A8 της κόρης άρχισε να βγάζει διάφορα διαφημιστικά και ειδικά στη κάτω σειρά (οι κερατά δες εκεί βρήκαν; ) με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πατήσει ούτε καν τα βασικά εικονίδια!! Το δε "x" που έχει για να κλείσει η διαφήμιση είναι τόσο μικρό που πολύ δύσκολα το πιάνει το δακτυλο... Τι κάνω; Επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων; Θα λυθεί ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων ;) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Κύριοι ερώτηση... Σε ένα blackview A8 της κόρης άρχισε να βγάζει διάφορα διαφημιστικά και ειδικά στη κάτω σειρά (οι κερατά δες εκεί βρήκαν; ) με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πατήσει ούτε καν τα βασικά εικονίδια!! Το δε "x" που έχει για να κλείσει η διαφήμιση είναι τόσο μικρό που πολύ δύσκολα το πιάνει το δακτυλο... Τι κάνω; Επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων; Θα λυθεί ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων ;) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Σε Blackview breeze που είχα θέμα τόσο με διαφημίσεις όσο και εγκατάσταση εφαρμογών. Το πρόβλημα λύθηκε μέχρι στιγμής με εγκατάσταση της ρόμ. Επαναφορά μπορεί να λυσει το πρόβλημα, μπορεί όμως και όχι. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Ευχαριστώ. Τελικά με τη συμβουλή συντοπίτη έβαλα το malwarebytes και λύθηκε το "πρόβλημα" Ευχαριστώ και πάλι ;) Στάλθηκε από το Tab S LTE χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. October 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Ευχαριστώ. Τελικά με τη συμβουλή συντοπίτη έβαλα το malwarebytes και λύθηκε το "πρόβλημα" Ευχαριστώ και πάλι ;) Στάλθηκε από το Tab S LTE χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ειναι βαρυ σαν προγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Δεν ξέρω... Πάντως λύθηκε το όποιο Θέμα με διαφημίσεις κλπ στο Α8 ;) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. October 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Δεν ξέρω... Πάντως λύθηκε το όποιο Θέμα με διαφημίσεις κλπ στο Α8 ;) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Μετα το εβγαλες ή το κρατησες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Το έχει κρατήσει (ειναι της κόρης το τηλέφωνο) Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaris40 Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Καλημέρα, έχω το εξής πρόβλημα. Έχω το Malwarebytes εγκαταστημένο και μου βγάζει ότι το κινητό έχει μολυνθεί από androi/trojan.dropper.agent.aaf το οποίο είναι μάλλον ένα αρχείο στα downloads: ckz.vfn.zkd1.0.apk. Κάνω ότι μου λέει, δηλαδή το σβήνει και μετά από λίγο πάλι εμφανίζεται. Τι μπορεί να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. November 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2016 Ίσως βοηθήσουν τα : clean master η το stubborn troan killer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2016 Καλημέρα, έχω το εξής πρόβλημα. Έχω το Malwarebytes εγκαταστημένο και μου βγάζει ότι το κινητό έχει μολυνθεί από androi/trojan.dropper.agent.aaf το οποίο είναι μάλλον ένα αρχείο στα downloads: ckz.vfn.zkd1.0.apk. Κάνω ότι μου λέει, δηλαδή το σβήνει και μετά από λίγο πάλι εμφανίζεται. Τι μπορεί να κάνω? Αν είσαι ρουτ πήγαινε στη διαδρομή που σου γράφει και σβηστό εσύ χειροκίνητα. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrsine22 Δημ. December 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Το κινητό μου meizu note 2 μου πετάει συνεχώς διαφημίσεις που καλύπτουν όλη την οθόνη . Το avg δείχνει κακόβουλο λογισμικό το οποίο δεν διαγράφεται καθώς είναι του συστήματος. Υπάρχει κάποια λύση;; Ίσως η αλλαγή Rom? Παράθεση WIND :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. December 26, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2016 Το κινητό μου meizu note 2 μου πετάει συνεχώς διαφημίσεις που καλύπτουν όλη την οθόνη . Το avg δείχνει κακόβουλο λογισμικό το οποίο δεν διαγράφεται καθώς είναι του συστήματος. Υπάρχει κάποια λύση;; Ίσως η αλλαγή Rom? Είναι root η συσκευή; Στάλθηκε από το Lenovo P70 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrsine22 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Είναι root η Όχι, δεν είναι Παράθεση WIND :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. December 27, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Όχι, δεν είναι Στο πετάει ο browser η σε άσχετα χρονικά διαστήματα; Στάλθηκε από το Lenovo P70 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrsine22 Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Στο πετάει ο browser η σε άσχετα χρονικά διαστήματα; Σε άσχετα χρονικά διαστήματα. Ακόμη και όταν θα ανοίξω το κινητό Παράθεση WIND :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. December 27, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Σε άσχετα χρονικά διαστήματα. Ακόμη και όταν θα ανοίξω το κινητό Κάνε ενα screen όταν στο ξανά κανει και δειξτο. Στάλθηκε από το Lenovo P70 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Σε άσχετα χρονικά διαστήματα. Ακόμη και όταν θα ανοίξω το κινητό Μήπως έχεις εγκαταστήσει κάποια εφαρμογή τύπου clean master, κάποιο πληκτρολόγιο ή κάποια εφαρμογή με θέματα? Συνήθως τέτοιου είδους εφαρμογές προκαλούν τέτοια προβλήματα. Αλλά μπορεί να είναι και από εφαρμογή συστήματος, οπότεκαθαρη εγκατάσταση της ρόμ συνήθως βοηθά σε αυτή τις περιπτώσεις. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. February 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2017 Αρκετά κατατοπιστικό θέμα και με απλή κατανοητή γλώσσα ακόμα και για τους αρχάριους... Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoriso Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 στο s3 πολλες φορες ο internet bronser πολλες φορες μου καταναλωνει πολυ περισσοτερο μπαταρια απο οτι η οθονη ... μπορεις να κολησεις κατι απο σαιτ η μονο απο apps?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Παιδιά εγώ έχω βάλει τη free έκδοση του malwarebytes και τρέχει αυτόματα τα scans είναι καλό και με έχει βοηθήσει...Και μαζί και το Free της bitdefender για android.Παλιοτερα που κατέβαζα αβερτα από άγνωστες πηγές είχα πρόβλημα αλλά πλέον προσέχω ,και με αυτά τα δύο προγράμματα μη το ματιασω δεν έχω πρόβλημα.Επισης για αφαίρεση των ιών δοκιμάστε και το κορυφαίο Hitman Pro που είναι πιο δυνατο από το malwarebytes. Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. March 11, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 στο s3 πολλες φορες ο internet bronser πολλες φορες μου καταναλωνει πολυ περισσοτερο μπαταρια απο οτι η οθονη ... μπορεις να κολησεις κατι απο σαιτ η μονο απο apps?? Δεν έχεις ανάγκη τίποτα. Είσαι μία χαρά. Παιδιά εγώ έχω βάλει τη free έκδοση του malwarebytes και τρέχει αυτόματα τα scans είναι καλό και με έχει βοηθήσει...Και μαζί και το Free της bitdefender για android.Παλιοτερα που κατέβαζα αβερτα από άγνωστες πηγές είχα πρόβλημα αλλά πλέον προσέχω ,και με αυτά τα δύο προγράμματα μη το ματιασω δεν έχω πρόβλημα.Επισης για αφαίρεση των ιών δοκιμάστε και το κορυφαίο Hitman Pro που είναι πιο δυνατο από το malwarebytes. Αν η συσκευή σου είχε στόμα θα σε έβριζε φίλε. Όλα όσα έχεις είναι περιττά. Βάλε μία εφαρμογή που να σου δείχνει πια εφαρμογή κρύβει απειλές και καθάρισες. Sent from my Lenovo P70 using Kali NetHunter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adpanos Δημ. March 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2017 Καλησπέρα! Μου έφεραν μια συσκευή Lenovo απο εξω και Μολις το άνοιξα και το σύνδεσα wifi μετα απο περιπου μια ωρα άρχισε να κατεβάζει μονο του εφαρμογές χωρις να μπορω να το σταματήσω. Στην τελική το πηγα στην Vodafone και ειχε ενα παλικάρι που μου το έφτιαξε με 45€ βέβαια αλλα 3 εβδομάδες τωρα ειναι σουπερ και δεν εχει παρουσιάσει κανενα προβλημα! Ειχα δοκιμάσει οτι είχατε γραψει παραπάνω και δεν έπιανε. Μολις το έβαζα πάλι στο wifi άρχιζε πάλι να κατεβάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. April 6, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2017 Καλησπέρα! Μου έφεραν μια συσκευή Lenovo απο εξω και Μολις το άνοιξα και το σύνδεσα wifi μετα απο περιπου μια ωρα άρχισε να κατεβάζει μονο του εφαρμογές χωρις να μπορω να το σταματήσω. Στην τελική το πηγα στην Vodafone και ειχε ενα παλικάρι που μου το έφτιαξε με 45€ βέβαια αλλα 3 εβδομάδες τωρα ειναι σουπερ και δεν εχει παρουσιάσει κανενα προβλημα! Ειχα δοκιμάσει οτι είχατε γραψει παραπάνω και δεν έπιανε. Μολις το έβαζα πάλι στο wifi άρχιζε πάλι να κατεβάζει. Κάνε ροοτ και διέγραψε τα περίεργα μάρκετ που έχει. Στάλθηκε από το Lenovo P70 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. July 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2017 Αρκετά κατατοπιστικός οδηγός και ελπίζουμε ότι θα δούμε βελτιώσεις στο λειτουργικό μόνο με αναβαθμίσεις από το android Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts