Jump to content

iPhone 6S Plus

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οκ σ ευχαριστω για την αμεση απαντηση!

Εγώ αν βγάλω και βαλω ξανά τα ακουστικά επανέρχεται ο ήχος

Είναι αρκετά σπαστικό αλλά δεν γίνεται κάτι εκτός από το να περιμένουμε να το διορθώσουν

Nokia 8800 Scirocco

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εμενα δε μου το κανει πρεπει να κανω restart
lg g3,galaxy s3,galaxy s4,galaxy s5,note 4,htc m8,htc m9,iphone 4s,iphone 5s,iphone 6s plus,blackberry 9700,blackberry torch,blackberry 8900,blackberry storm 2,blackberry z10,blackberry z30,blackberry passport,mate 8,galaxy a5 2016,galaxy s7,htc m10

Στο δίκτυο του σπιτιού μου έχω παρατηρήσει ότι με την οθόνη κλειδωμενη μετά από 10-15 λεπτά το wifi κλείνει. Σε άλλα δίκτυα όπως π.χ στης δουλειάς δεν το κάνει . Έχει κανείς σας κάτι παρόμοιο; Έχω κανει επαναφορά network settings ήδη μια φορά

καλησπέρα,ηθελα να ρωτησω κατι να δω αν εχει συμβει κ σε σας!απο τοτε που εκανα την τελευταια αναβαθμιση η μαλλον απ όταν περασα το ios10 k μετα όταν χρησιμοποιώ τ ακουστικα αλλα καποιες φορες κ χωρις αυτά ενώ καλω η με καλουν δεν ακουω τιποτα ενώ καποιες φορες δεν μ ακουν ουτε οι συνομιλητες μου!εχετε καποια αποψη?

Εγώ αν βγάλω και βαλω ξανά τα ακουστικά επανέρχεται ο ήχος

Είναι αρκετά σπαστικό αλλά δεν γίνεται κάτι εκτός από το να περιμένουμε να το διορθώσουν

εμενα δε μου το κανει πρεπει να κανω restart

Το πρόβλημα υπάρχει ακόμη από την 10.1.1 που βρίσκομαι εγώ.. Ίσως όχι τόσο συχνό , αλλά υπάρχει.. Και φυσικά ισχύει κάνοντας χρήση ακουστικών αλλά και χωρίς.

Πιθανόν στις επόμενες εκδόσεις να γίνεται πιο έντονο..

Δικιμάστε ( όταν συμβαίνει) ,να πατάτε στιγμιαία το πλήκτρο ανοικτής ακρόασης και να το ξανακλείνετε.. Σε εμένα λειτουργεί έτσι , χωρίς να χρειάζεται να αποσυνδέω τα ακουστικά.

Θανάσης

Το πρόβλημα υπάρχει ακόμη από την 10.1.1 που βρίσκομαι εγώ.. Ίσως όχι τόσο συχνό , αλλά υπάρχει.. Και φυσικά ισχύει κάνοντας χρήση ακουστικών αλλά και χωρίς.

Πιθανόν στις επόμενες εκδόσεις να γίνεται πιο έντονο..

Δικιμάστε ( όταν συμβαίνει) ,να πατάτε στιγμιαία το πλήκτρο ανοικτής ακρόασης και να το ξανακλείνετε.. Σε εμένα λειτουργεί έτσι , χωρίς να χρειάζεται να αποσυνδέω τα ακουστικά.

Με clean restore λύνεται το θέμα

Όλες οι αναβαθμίσεις είναι που κάνω είναι clean ( μέσω itunes )..

Αν ήξερα ότι η 10.2.1 θα ήταν απροβλημάτιστη θα το τολμούσα , αλλά δεν... ( δεδομένου ότι με clean restore και να μείνω στην 10.1.1 δεν γίνεται ..)

Σε ποια έκδοση είσαι ?? Δεν έχει κανένα από τα γνωστά ψιλοπροβλήματα ??

Θανάσης

Όλες οι αναβαθμίσεις είναι που κάνω είναι clean ( μέσω itunes )..

Αν ήξερα ότι η 10.2.1 θα ήταν απροβλημάτιστη θα το τολμούσα , αλλά δεν... ( δεδομένου ότι με clean restore και να μείνω στην 10.1.1 δεν γίνεται ..)

Σε ποια έκδοση είσαι ?? Δεν έχει κανένα από τα γνωστά ψιλοπροβλήματα ??

γενικώς το σινγεκριμενο θέμα όσες φορές μου έχει τύχη (πάνω από 100 φορές) λυνόταν με clean restore (δλδ χωρίς καμία επαναφορά του backup είτε απο icloud είτε απο itunes... αν έκανα restore ειτε το ένα ειτε το άλλο το πρόβλημα γυρνούσε πίσω (συνήθως)

ουσιαστικά ολα απο το μηδεν

γενικώς το σινγεκριμενο θέμα όσες φορές μου έχει τύχη (πάνω από 100 φορές) λυνόταν με clean restore (δλδ χωρίς καμία επαναφορά του backup είτε απο icloud είτε απο itunes... αν έκανα restore ειτε το ένα ειτε το άλλο το πρόβλημα γυρνούσε πίσω (συνήθως)

ουσιαστικά ολα απο το μηδεν

οκ ευχαριστώ για την απαντηση

Θανάσης

εχω κανει clean restore χωρις επαναφορά από αντιγραφο αλλα τιποτα!λες να μην εγινε σωστα???

lg g3,galaxy s3,galaxy s4,galaxy s5,note 4,htc m8,htc m9,iphone 4s,iphone 5s,iphone 6s plus,blackberry 9700,blackberry torch,blackberry 8900,blackberry storm 2,blackberry z10,blackberry z30,blackberry passport,mate 8,galaxy a5 2016,galaxy s7,htc m10

εχω κανει clean restore χωρις επαναφορά από αντιγραφο αλλα τιποτα!λες να μην εγινε σωστα???

Από iTunes?

Από iTunes?

ναι από itunes

ναι από itunes

τοτε είσαι από τους λίγους που δεν έπιασε

για να ξεκαθαρίσουμε το πρόβλημα (μήπως και μιλάμε για κάτι άλλο)

όταν κάνεις κλήση δεν ακούγεται τπτ από ακουστικό και αν πατήσεις μια φορά ανοιχτή ακρόαση και την κλήσεις πάλι ακούγεται άψογα απο το ακουστικό σωστά?

τοτε είσαι από τους λίγους που δεν έπιασε

για να ξεκαθαρίσουμε το πρόβλημα (μήπως και μιλάμε για κάτι άλλο)

όταν κάνεις κλήση δεν ακούγεται τπτ από ακουστικό και αν πατήσεις μια φορά ανοιχτή ακρόαση και την κλήσεις πάλι ακούγεται άψογα απο το ακουστικό σωστά?

είναι ετσι όπως το λες εκτος από μια δυο φορες που ουτε ετσι δουλεψε κ εκανα restart

είναι ετσι όπως το λες εκτος από μια δυο φορες που ουτε ετσι δουλεψε κ εκανα restart

εχεις ποιο σοβαρό θέμα τότε από το κλασσικό μπορεί και σε επίπεδο hardware

εχεις ποιο σοβαρό θέμα τότε από το κλασσικό μπορεί και σε επίπεδο hardware

θα δοκιμασω άλλη μια φορα να κανω επαναφορά μεσω itunes και μετα βλέπουμε!παντως το μονο σιγουρο είναι ότι αυτό ξεκινησε από την αναβαθμιση λογισμικού κ μετα!σ ευχαριστω για τη βοηθεια κ τις απαντησεις!

Έχει δοκιμάσει άλλα ακουστικά αν έχουν το ίδιο θέμα?

Σε Roccat Syva στα Apple earpods και στο Headset Kingston Hyper-x Cloud 2 ποτέ δεν μου έχει παρουσιαστεί κάτι.Μόνο μια φορά που έπεσε μέσα στην θύρα σταγόνα βροχής(ψυχάλα) και με στέγνωμα έφτιαξε

Αλλιώς είναι θέμα hardware αν το restore δεν έφτιαξε κάτι.

Current:Samsung Galaxy S10

Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται...

Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II.

εχω δοκιμασει 2 Plantronics Bluetooth κ κανει το ιδιο!

εκανα άλλο ένα clean restore κ στησιμο παλι απ την αρχη!στις 3 πρωτες κλησεις τ ακουστικα δουλευουν οκ!θα δοκιμασω κ το Bluetooth!αν περασω τις φωτο από το cloud θα περαστει ολο το αντιγραφο που εχω με τις παλιες ρυθμισεις η όχι?

εκανα άλλο ένα clean restore κ στησιμο παλι απ την αρχη!στις 3 πρωτες κλησεις τ ακουστικα δουλευουν οκ!θα δοκιμασω κ το Bluetooth!αν περασω τις φωτο από το cloud θα περαστει ολο το αντιγραφο που εχω με τις παλιες ρυθμισεις η όχι?

Αν περάσεις αντίγραφο πίσω θα έρθει και το πρόβλημα πίσω θα συνιστούσα μόνο επαφές αντε το πολύ πολύ της φώτο

Αν περάσεις αντίγραφο πίσω θα έρθει και το πρόβλημα πίσω θα συνιστούσα μόνο επαφές αντε το πολύ πολύ της φώτο

ναι αυτό λεω αν περασω μονο φωτο δε θα υπαρχει θεμα λογικα ετσι δεν είναι?

ναι αυτό λεω αν περασω μονο φωτο δε θα υπαρχει θεμα λογικα ετσι δεν είναι?

Βάσης λογικής όχι

κ εγω ετσι πιστευω!μεχρι τωρα παντως μετα το clean restore δειχνουν όλα καλα με τ ακουστικα!

Στο δίκτυο του σπιτιού μου έχω παρατηρήσει ότι με την οθόνη κλειδωμενη μετά από 10-15 λεπτά το wifi κλείνει. Σε άλλα δίκτυα όπως π.χ στης δουλειάς δεν το κάνει . Έχει κανείς σας κάτι παρόμοιο; Έχω κανει επαναφορά network settings ήδη μια φορά

Δε σωζεται η κατασταση! Ποτε το κανει συνεχεια, ποτε δε το κανει καθολου! Με hard reset φτιαχνει αλλα οποτε το θυμηθει επανερχεται! Και σε διαφορετικες συσκευες οχι μονο στη συγκεκριμενη!

κ @ τ @ ν τ ι @

• The title was changed to iPhone 6S Plus
  • The topic was unpinned