Tasos19s Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 οκ σ ευχαριστω για την αμεση απαντηση! Εγώ αν βγάλω και βαλω ξανά τα ακουστικά επανέρχεται ο ήχος Είναι αρκετά σπαστικό αλλά δεν γίνεται κάτι εκτός από το να περιμένουμε να το διορθώσουν Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios308 Δημ. February 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2017 εμενα δε μου το κανει πρεπει να κανω restart Παράθεση lg g3,galaxy s3,galaxy s4,galaxy s5,note 4,htc m8,htc m9,iphone 4s,iphone 5s,iphone 6s plus,blackberry 9700,blackberry torch,blackberry 8900,blackberry storm 2,blackberry z10,blackberry z30,blackberry passport,mate 8,galaxy a5 2016,galaxy s7,htc m10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. February 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2017 Στο δίκτυο του σπιτιού μου έχω παρατηρήσει ότι με την οθόνη κλειδωμενη μετά από 10-15 λεπτά το wifi κλείνει. Σε άλλα δίκτυα όπως π.χ στης δουλειάς δεν το κάνει . Έχει κανείς σας κάτι παρόμοιο; Έχω κανει επαναφορά network settings ήδη μια φορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 καλησπέρα,ηθελα να ρωτησω κατι να δω αν εχει συμβει κ σε σας!απο τοτε που εκανα την τελευταια αναβαθμιση η μαλλον απ όταν περασα το ios10 k μετα όταν χρησιμοποιώ τ ακουστικα αλλα καποιες φορες κ χωρις αυτά ενώ καλω η με καλουν δεν ακουω τιποτα ενώ καποιες φορες δεν μ ακουν ουτε οι συνομιλητες μου!εχετε καποια αποψη? Εγώ αν βγάλω και βαλω ξανά τα ακουστικά επανέρχεται ο ήχος Είναι αρκετά σπαστικό αλλά δεν γίνεται κάτι εκτός από το να περιμένουμε να το διορθώσουν εμενα δε μου το κανει πρεπει να κανω restart Το πρόβλημα υπάρχει ακόμη από την 10.1.1 που βρίσκομαι εγώ.. Ίσως όχι τόσο συχνό , αλλά υπάρχει.. Και φυσικά ισχύει κάνοντας χρήση ακουστικών αλλά και χωρίς. Πιθανόν στις επόμενες εκδόσεις να γίνεται πιο έντονο.. Δικιμάστε ( όταν συμβαίνει) ,να πατάτε στιγμιαία το πλήκτρο ανοικτής ακρόασης και να το ξανακλείνετε.. Σε εμένα λειτουργεί έτσι , χωρίς να χρειάζεται να αποσυνδέω τα ακουστικά. Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Το πρόβλημα υπάρχει ακόμη από την 10.1.1 που βρίσκομαι εγώ.. Ίσως όχι τόσο συχνό , αλλά υπάρχει.. Και φυσικά ισχύει κάνοντας χρήση ακουστικών αλλά και χωρίς. Πιθανόν στις επόμενες εκδόσεις να γίνεται πιο έντονο.. Δικιμάστε ( όταν συμβαίνει) ,να πατάτε στιγμιαία το πλήκτρο ανοικτής ακρόασης και να το ξανακλείνετε.. Σε εμένα λειτουργεί έτσι , χωρίς να χρειάζεται να αποσυνδέω τα ακουστικά. Με clean restore λύνεται το θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Με clean restore λύνεται το θέμα Όλες οι αναβαθμίσεις είναι που κάνω είναι clean ( μέσω itunes ).. Αν ήξερα ότι η 10.2.1 θα ήταν απροβλημάτιστη θα το τολμούσα , αλλά δεν... ( δεδομένου ότι με clean restore και να μείνω στην 10.1.1 δεν γίνεται ..) Σε ποια έκδοση είσαι ?? Δεν έχει κανένα από τα γνωστά ψιλοπροβλήματα ?? Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2017 Όλες οι αναβαθμίσεις είναι που κάνω είναι clean ( μέσω itunes ).. Αν ήξερα ότι η 10.2.1 θα ήταν απροβλημάτιστη θα το τολμούσα , αλλά δεν... ( δεδομένου ότι με clean restore και να μείνω στην 10.1.1 δεν γίνεται ..) Σε ποια έκδοση είσαι ?? Δεν έχει κανένα από τα γνωστά ψιλοπροβλήματα ?? γενικώς το σινγεκριμενο θέμα όσες φορές μου έχει τύχη (πάνω από 100 φορές) λυνόταν με clean restore (δλδ χωρίς καμία επαναφορά του backup είτε απο icloud είτε απο itunes... αν έκανα restore ειτε το ένα ειτε το άλλο το πρόβλημα γυρνούσε πίσω (συνήθως) ουσιαστικά ολα απο το μηδεν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Montoya_f1 Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 γενικώς το σινγεκριμενο θέμα όσες φορές μου έχει τύχη (πάνω από 100 φορές) λυνόταν με clean restore (δλδ χωρίς καμία επαναφορά του backup είτε απο icloud είτε απο itunes... αν έκανα restore ειτε το ένα ειτε το άλλο το πρόβλημα γυρνούσε πίσω (συνήθως) ουσιαστικά ολα απο το μηδεν οκ ευχαριστώ για την απαντηση Παράθεση Θανάσης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios308 Δημ. February 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2017 Με clean restore λύνεται το θέμα εχω κανει clean restore χωρις επαναφορά από αντιγραφο αλλα τιποτα!λες να μην εγινε σωστα??? Παράθεση lg g3,galaxy s3,galaxy s4,galaxy s5,note 4,htc m8,htc m9,iphone 4s,iphone 5s,iphone 6s plus,blackberry 9700,blackberry torch,blackberry 8900,blackberry storm 2,blackberry z10,blackberry z30,blackberry passport,mate 8,galaxy a5 2016,galaxy s7,htc m10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 εχω κανει clean restore χωρις επαναφορά από αντιγραφο αλλα τιποτα!λες να μην εγινε σωστα??? Από iTunes? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios308 Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Από iTunes? ναι από itunes Παράθεση lg g3,galaxy s3,galaxy s4,galaxy s5,note 4,htc m8,htc m9,iphone 4s,iphone 5s,iphone 6s plus,blackberry 9700,blackberry torch,blackberry 8900,blackberry storm 2,blackberry z10,blackberry z30,blackberry passport,mate 8,galaxy a5 2016,galaxy s7,htc m10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 ναι από itunes τοτε είσαι από τους λίγους που δεν έπιασε για να ξεκαθαρίσουμε το πρόβλημα (μήπως και μιλάμε για κάτι άλλο) όταν κάνεις κλήση δεν ακούγεται τπτ από ακουστικό και αν πατήσεις μια φορά ανοιχτή ακρόαση και την κλήσεις πάλι ακούγεται άψογα απο το ακουστικό σωστά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios308 Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 τοτε είσαι από τους λίγους που δεν έπιασε για να ξεκαθαρίσουμε το πρόβλημα (μήπως και μιλάμε για κάτι άλλο) όταν κάνεις κλήση δεν ακούγεται τπτ από ακουστικό και αν πατήσεις μια φορά ανοιχτή ακρόαση και την κλήσεις πάλι ακούγεται άψογα απο το ακουστικό σωστά? είναι ετσι όπως το λες εκτος από μια δυο φορες που ουτε ετσι δουλεψε κ εκανα restart Παράθεση lg g3,galaxy s3,galaxy s4,galaxy s5,note 4,htc m8,htc m9,iphone 4s,iphone 5s,iphone 6s plus,blackberry 9700,blackberry torch,blackberry 8900,blackberry storm 2,blackberry z10,blackberry z30,blackberry passport,mate 8,galaxy a5 2016,galaxy s7,htc m10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 είναι ετσι όπως το λες εκτος από μια δυο φορες που ουτε ετσι δουλεψε κ εκανα restart εχεις ποιο σοβαρό θέμα τότε από το κλασσικό μπορεί και σε επίπεδο hardware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios308 Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 εχεις ποιο σοβαρό θέμα τότε από το κλασσικό μπορεί και σε επίπεδο hardware θα δοκιμασω άλλη μια φορα να κανω επαναφορά μεσω itunes και μετα βλέπουμε!παντως το μονο σιγουρο είναι ότι αυτό ξεκινησε από την αναβαθμιση λογισμικού κ μετα!σ ευχαριστω για τη βοηθεια κ τις απαντησεις! Παράθεση lg g3,galaxy s3,galaxy s4,galaxy s5,note 4,htc m8,htc m9,iphone 4s,iphone 5s,iphone 6s plus,blackberry 9700,blackberry torch,blackberry 8900,blackberry storm 2,blackberry z10,blackberry z30,blackberry passport,mate 8,galaxy a5 2016,galaxy s7,htc m10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Έχει δοκιμάσει άλλα ακουστικά αν έχουν το ίδιο θέμα? Σε Roccat Syva στα Apple earpods και στο Headset Kingston Hyper-x Cloud 2 ποτέ δεν μου έχει παρουσιαστεί κάτι.Μόνο μια φορά που έπεσε μέσα στην θύρα σταγόνα βροχής(ψυχάλα) και με στέγνωμα έφτιαξε Αλλιώς είναι θέμα hardware αν το restore δεν έφτιαξε κάτι. Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios308 Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 εχω δοκιμασει 2 Plantronics Bluetooth κ κανει το ιδιο! Παράθεση lg g3,galaxy s3,galaxy s4,galaxy s5,note 4,htc m8,htc m9,iphone 4s,iphone 5s,iphone 6s plus,blackberry 9700,blackberry torch,blackberry 8900,blackberry storm 2,blackberry z10,blackberry z30,blackberry passport,mate 8,galaxy a5 2016,galaxy s7,htc m10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakou Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Xiaomi piston 3 δεν εχω κανένα πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios308 Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 εκανα άλλο ένα clean restore κ στησιμο παλι απ την αρχη!στις 3 πρωτες κλησεις τ ακουστικα δουλευουν οκ!θα δοκιμασω κ το Bluetooth!αν περασω τις φωτο από το cloud θα περαστει ολο το αντιγραφο που εχω με τις παλιες ρυθμισεις η όχι? Παράθεση lg g3,galaxy s3,galaxy s4,galaxy s5,note 4,htc m8,htc m9,iphone 4s,iphone 5s,iphone 6s plus,blackberry 9700,blackberry torch,blackberry 8900,blackberry storm 2,blackberry z10,blackberry z30,blackberry passport,mate 8,galaxy a5 2016,galaxy s7,htc m10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 εκανα άλλο ένα clean restore κ στησιμο παλι απ την αρχη!στις 3 πρωτες κλησεις τ ακουστικα δουλευουν οκ!θα δοκιμασω κ το Bluetooth!αν περασω τις φωτο από το cloud θα περαστει ολο το αντιγραφο που εχω με τις παλιες ρυθμισεις η όχι? Αν περάσεις αντίγραφο πίσω θα έρθει και το πρόβλημα πίσω θα συνιστούσα μόνο επαφές αντε το πολύ πολύ της φώτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios308 Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Αν περάσεις αντίγραφο πίσω θα έρθει και το πρόβλημα πίσω θα συνιστούσα μόνο επαφές αντε το πολύ πολύ της φώτο ναι αυτό λεω αν περασω μονο φωτο δε θα υπαρχει θεμα λογικα ετσι δεν είναι? Παράθεση lg g3,galaxy s3,galaxy s4,galaxy s5,note 4,htc m8,htc m9,iphone 4s,iphone 5s,iphone 6s plus,blackberry 9700,blackberry torch,blackberry 8900,blackberry storm 2,blackberry z10,blackberry z30,blackberry passport,mate 8,galaxy a5 2016,galaxy s7,htc m10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 ναι αυτό λεω αν περασω μονο φωτο δε θα υπαρχει θεμα λογικα ετσι δεν είναι? Βάσης λογικής όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios308 Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 κ εγω ετσι πιστευω!μεχρι τωρα παντως μετα το clean restore δειχνουν όλα καλα με τ ακουστικα! Παράθεση lg g3,galaxy s3,galaxy s4,galaxy s5,note 4,htc m8,htc m9,iphone 4s,iphone 5s,iphone 6s plus,blackberry 9700,blackberry torch,blackberry 8900,blackberry storm 2,blackberry z10,blackberry z30,blackberry passport,mate 8,galaxy a5 2016,galaxy s7,htc m10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Στο δίκτυο του σπιτιού μου έχω παρατηρήσει ότι με την οθόνη κλειδωμενη μετά από 10-15 λεπτά το wifi κλείνει. Σε άλλα δίκτυα όπως π.χ στης δουλειάς δεν το κάνει . Έχει κανείς σας κάτι παρόμοιο; Έχω κανει επαναφορά network settings ήδη μια φορά Δε σωζεται η κατασταση! Ποτε το κανει συνεχεια, ποτε δε το κανει καθολου! Με hard reset φτιαχνει αλλα οποτε το θυμηθει επανερχεται! Και σε διαφορετικες συσκευες οχι μονο στη συγκεκριμενη! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. February 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2017 Και που κλείνει, δεν σας έρχονται ειδοποιήσεις; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts