Jump to content

iPhone 6S Plus

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευτυχώς εγω δεν έχω κανένα απολύτως θέμα με τα εφέ .. Δεν μου έχει τύχει ακόμα .. Μια φορά μόνο πήγα να κλείσω τηλέφωνο και πάγωσε η οθόνη για 2-3 δευτερόλεπτα .. Απο τότε τίποτα

Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb

IPad Air 2 gold 64gb

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα παιδια. Μετα την 9.3 οταν χρησιμοποιω Chrome και κανω μια αναζητηση δεν ανοιγει η σελιδα πατωντας πανω της και αναγκαστικα πρεπει να κρατησω πατημενο και να κανω open in new tab. Αυτο συμβαινει εδω και 5 μερες περιπου Οπως διαβαζα σε αρθρα εχουν κι αλλοι χρηστες αυτο το προβλημα. Ξερει κανεις πως το λυνουμε;

Που προτείνεται να πάρω σε καλη τιμής; Αυτά σε skroutz έχουν εγγύηση απο Ελλάδας;

Από skroutz θα πάρεις φυσικά. Με την αποδειξη αγοράς έχεις 2 έτη εγγύησης.

Σε περιπτωση προβλημάτων απευθύνονται στο κατάστημα ή σε επίσημη αντιπροσωπεία?
smartphone madness:)

• Administrators
Σε περιπτωση προβλημάτων απευθύνονται στο κατάστημα ή σε επίσημη αντιπροσωπεία?

Όπου και να απευθυνθείς και οι δυο σε εξυπηρετούν και στο ίδιο σημείο θα φτάσει η συσκευη. Απλά μετά τον πρώτο χρόνο τα πράγματα δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα στην πράξη.

Modpic.gif

Όπου και να απευθυνθείς και οι δυο σε εξυπηρετούν και στο ίδιο σημείο θα φτάσει η συσκευη. Απλά μετά τον πρώτο χρόνο τα πράγματα δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα στην πράξη.

καλυπτεσε κανονικα και το 2ο χρονο απο εκει που το αγορασες!! το γραφει και στο επισημο site της apple!! Απλα μερικοι προσπαθουν να κανουν την παπια αλλα οταν μπαινει ο συνηγορος του πωλητη μπροστα αλλαζουν ολα!!

• Administrators
καλυπτεσε κανονικα και το 2ο χρονο απο εκει που το αγορασες!! το γραφει και στο επισημο site της apple!! Απλα μερικοι προσπαθουν να κανουν την παπια αλλα οταν μπαινει ο συνηγορος του πωλητη μπροστα αλλαζουν ολα!!

Γιαυτό μίλησα για το τι γίνεται στην πράξη και τι ισχύει στη θεωρία. Διάβασε από εδώ και κάτω μιας και γίνεται στο κατάλληλο θέμα η σχετική συζήτηση και θα καταλάβεις.

Modpic.gif

Δυστυχώς η πραγματικότητα ειναι αυτό που αναφέρει ο athanaso.

Μπαίνεις σε περιπέτειες.

Ένα ακόμα μείον για τους κατόχους iPhone στην Ελλάδα.

Πληρώνουμε 350€ για αντικατάσταση συσκευής για μια ραγισμένη οθόνη την ίδια ώρα που στις χώρες που διαθέτουν Apple Store αλλάζουν την οθόνη με λιγότερα απο τα μισά χρήματα.

Ειναι καθαρά θέμα Apple το ότι δεν έχει βρει τροπο να εξυπηρετεί το ίδιο καλά, του πελάτες της σε χώρες που δεν διαθέτει κατάστημα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δυστυχώς η πραγματικότητα ειναι αυτό που αναφέρει ο athanaso.

Μπαίνεις σε περιπέτειες.

Ένα ακόμα μείον για τους κατόχους iPhone στην Ελλάδα.

Πληρώνουμε 350€ για αντικατάσταση συσκευής για μια ραγισμένη οθόνη την ίδια ώρα που στις χώρες που διαθέτουν Apple Store αλλάζουν την οθόνη με λιγότερα απο τα μισά χρήματα.

Ειναι καθαρά θέμα Apple το ότι δεν έχει βρει τροπο να εξυπηρετεί το ίδιο καλά, του πελάτες της σε χώρες που δεν διαθέτει κατάστημα.

Αυτό ειναι όντως άδικο

Nokia 8800 Scirocco

Καλημέρα παιδιά. Μιαν ερώτηση : ένας φίλος έχει το κινητό αυτό και έκανε επαναφορά αλλά δε θυμάται τον κωδικό το μειλ ούτε ποιο επαναληπτικό μειλ (αν το λέω καλά) είχε βάλει. Μπορεί με κάποιο τρόπο να βάλει ένα νέο μειλ από την αρχή η κάθε συσκευή συνδέεται αποκλειστικά και μόνο με το πρώτο μειλ που βάζει κάνεις; (αναφέρομαι στο Apple ID)

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Gear S3 Frontier

Samsung Galaxy Buds +

Καλημέρα παιδιά. Μιαν ερώτηση : ένας φίλος έχει το κινητό αυτό και έκανε επαναφορά αλλά δε θυμάται τον κωδικό το μειλ ούτε ποιο επαναληπτικό μειλ (αν το λέω καλά) είχε βάλει. Μπορεί με κάποιο τρόπο να βάλει ένα νέο μειλ από την αρχή η κάθε συσκευή συνδέεται αποκλειστικά και μόνο με το πρώτο μειλ που βάζει κάνεις; (αναφέρομαι στο Apple ID)

Πως έκανε επαναφορά αφού δεν θυμάται το email?

Όταν πατάς επαναφορά σου λέει εισάγετε το Apple ID και το password για να γίνει απενεργοποίηση της εύρεσης iPhone αλλιώς δεν κάνει επαναφορά.

Το ίδιο και απο τον υπολογιστή αν προσπαθήσεις.

Κάτι άλλο ειναι η δεν μας το εξηγείς σωστά η κανετε κάποιος λάθος

Nokia 8800 Scirocco

Πως έκανε επαναφορά αφού δεν θυμάται το email?

Όταν πατάς επαναφορά σου λέει εισάγετε το Apple ID και το password για να γίνει απενεργοποίηση της εύρεσης iPhone αλλιώς δεν κάνει επαναφορά.

Το ίδιο και απο τον υπολογιστή αν προσπαθήσεις.

Κάτι άλλο ειναι η δεν μας το εξηγείς σωστά η κανετε κάποιος λάθος

Να σου πω την αλήθεια βιαστικά μου το είπε στο τηλέφωνο και δεν καταλαβα και πολλά. Ευχαριστώ για το χρόνο σου. Αλλά να ρωτήσω κάτι γενικό; Εγώ που έχω το mini 4 δε γίνεται να περάσω ένα άλλο μειλ μέσα μετά από επαναφορά;

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

Να σου πω την αλήθεια βιαστικά μου το είπε στο τηλέφωνο και δεν καταλαβα και πολλά. Ευχαριστώ για το χρόνο σου. Αλλά να ρωτήσω κάτι γενικό; Εγώ που έχω το mini 4 δε γίνεται να περάσω ένα άλλο μειλ μέσα μετά από επαναφορά;

Οχι! Πρώτα πρέπει να βάλεις τον κωδικό του μαιλ που έχεις ήδη δώσει, να το απενεργοποιήσεις και μετά να ορίσεις νέο μαιλ.

κ @ τ @ ν τ ι @

Οχι! Πρώτα πρέπει να βάλεις τον κωδικό του μαιλ που έχεις ήδη δώσει, να το απενεργοποιήσεις και μετά να ορίσεις νέο μαιλ.

Ευχαριστώ πολύ! Καλημέρα!!

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

Ευχαριστώ πολύ! Καλημέρα!!

Ετσι που το λες δεν καταλαβαίνουμε και πολλά. Για ποιο email εννοείς;

Email μπορείς και να βγάλεις και να βάλεις απο ρυθμίσεις/mail,επαφές

Τώρα αν εννοείς το email που ειναι περασμένο στην ενεργοποίηση iPhone δηλαδή ρυθμίσεις/icloud/εύρεση iPhone Οχι αυτό μπορείς πρώτα να το κανεις απενεργοποίηση και μετά να βάλεις άλλο.

Επαναφορά δεν μπορείς να κανεις ούτε απο υπολογιστή αν δεν το βγάλεις πρώτα. Δεν σε αφήνει.

Μόνο απο dfu μπορείς αλλα και πάλι όταν ανοίξει η συσκευή σου ζητάει αυτό που είχες πριν μαζί με τον κωδικό του.

Αυτό το νόημα εχει να μην μπορεί κάποιος άλλος με κανέναν τροπο να ανοίξει την συσκευή σου και να την λειτουργήσει.

Δεν ξερω αν έγινα κατανοητός αν θέλεις πες ακριβώς τι σκέφτεσαι για να σε βοηθήσουμε κατάλληλα

Nokia 8800 Scirocco

Ετσι που το λες δεν καταλαβαίνουμε και πολλά. Για ποιο email εννοείς;

Email μπορείς και να βγάλεις και να βάλεις απο ρυθμίσεις/mail,επαφές

Τώρα αν εννοείς το email που ειναι περασμένο στην ενεργοποίηση iPhone δηλαδή ρυθμίσεις/icloud/εύρεση iPhone Οχι αυτό μπορείς πρώτα να το κανεις απενεργοποίηση και μετά να βάλεις άλλο.

Επαναφορά δεν μπορείς να κανεις ούτε απο υπολογιστή αν δεν το βγάλεις πρώτα. Δεν σε αφήνει.

Μόνο απο dfu μπορείς αλλα και πάλι όταν ανοίξει η συσκευή σου ζητάει αυτό που είχες πριν μαζί με τον κωδικό του.

Αυτό το νόημα εχει να μην μπορεί κάποιος άλλος με κανέναν τροπο να ανοίξει την συσκευή σου και να την λειτουργήσει.

Δεν ξερω αν έγινα κατανοητός αν θέλεις πες ακριβώς τι σκέφτεσαι για να σε βοηθήσουμε κατάλληλα

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την λεπτομερέσταστη απάντηση, είμαι υπόχρεος. Θα πιάσω σύντομα το κινητό του στα χέρια μου και θα σας ενημερώσω αν χρειαστεί. Ελπίζω μόνο να μην του το καταστρέψω γιατί είμαι χρήστης Android και WP. Καίτοι έχω ένα ipad mini 4 το οποίο δε σκαλίζω και πολύ κυρίως λόγω των δικλείδων ασφαλείας της Apple. Ευχαριστώ και πάλι!

HP Notebook db1019nv

Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Buds +

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την λεπτομερέσταστη απάντηση, είμαι υπόχρεος. Θα πιάσω σύντομα το κινητό του στα χέρια μου και θα σας ενημερώσω αν χρειαστεί. Ελπίζω μόνο να μην του το καταστρέψω γιατί είμαι χρήστης Android και WP. Καίτοι έχω ένα ipad mini 4 το οποίο δε σκαλίζω και πολύ κυρίως λόγω των δικλείδων ασφαλείας της Apple. Ευχαριστώ και πάλι!

Δεν χρειάζεται να πειράξεις κάτι. Απλά δες αυτό που θέλεις στην συσκευή σου και σε ποια θέση ειναι και θα σου πω ανάλογα τι μπορείς και τι οχι

Nokia 8800 Scirocco

καλημερα , ηρθα και εγω στο club σας .... τελικα ειναι πιο μικρο απ οσο περιμενα ..

Καλώς ήρθες φίλε!!! Για το μέγεθος που λες εξαρτάται απο το μέτρο σύγκρισης που έχει ο καθένας.

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

• The title was changed to iPhone 6S Plus
  • The topic was unpinned