dhmhtrhsg2 Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Ευτυχώς εγω δεν έχω κανένα απολύτως θέμα με τα εφέ .. Δεν μου έχει τύχει ακόμα .. Μια φορά μόνο πήγα να κλείσω τηλέφωνο και πάγωσε η οθόνη για 2-3 δευτερόλεπτα .. Απο τότε τίποτα Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geraw Δημ. March 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Καλησπερα παιδια. Μετα την 9.3 οταν χρησιμοποιω Chrome και κανω μια αναζητηση δεν ανοιγει η σελιδα πατωντας πανω της και αναγκαστικα πρεπει να κρατησω πατημενο και να κανω open in new tab. Αυτο συμβαινει εδω και 5 μερες περιπου Οπως διαβαζα σε αρθρα εχουν κι αλλοι χρηστες αυτο το προβλημα. Ξερει κανεις πως το λυνουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 29, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2016 Εχει συζητηθεί αρκετά αυτές τις ημέρες. Αναμένεται update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Που προτείνεται να πάρω σε καλη τιμής; Αυτά σε skroutz έχουν εγγύηση απο Ελλάδας; Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Που προτείνεται να πάρω σε καλη τιμής; Αυτά σε skroutz έχουν εγγύηση απο Ελλάδας; Από skroutz θα πάρεις φυσικά. Με την αποδειξη αγοράς έχεις 2 έτη εγγύησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigerdaytona Δημ. April 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Σε περιπτωση προβλημάτων απευθύνονται στο κατάστημα ή σε επίσημη αντιπροσωπεία? Παράθεση smartphone madness:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 3, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2016 Σε περιπτωση προβλημάτων απευθύνονται στο κατάστημα ή σε επίσημη αντιπροσωπεία? Όπου και να απευθυνθείς και οι δυο σε εξυπηρετούν και στο ίδιο σημείο θα φτάσει η συσκευη. Απλά μετά τον πρώτο χρόνο τα πράγματα δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα στην πράξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Όπου και να απευθυνθείς και οι δυο σε εξυπηρετούν και στο ίδιο σημείο θα φτάσει η συσκευη. Απλά μετά τον πρώτο χρόνο τα πράγματα δεν είναι και τόσο ξεκάθαρα στην πράξη. καλυπτεσε κανονικα και το 2ο χρονο απο εκει που το αγορασες!! το γραφει και στο επισημο site της apple!! Απλα μερικοι προσπαθουν να κανουν την παπια αλλα οταν μπαινει ο συνηγορος του πωλητη μπροστα αλλαζουν ολα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 4, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 καλυπτεσε κανονικα και το 2ο χρονο απο εκει που το αγορασες!! το γραφει και στο επισημο site της apple!! Απλα μερικοι προσπαθουν να κανουν την παπια αλλα οταν μπαινει ο συνηγορος του πωλητη μπροστα αλλαζουν ολα!! Γιαυτό μίλησα για το τι γίνεται στην πράξη και τι ισχύει στη θεωρία. Διάβασε από εδώ και κάτω μιας και γίνεται στο κατάλληλο θέμα η σχετική συζήτηση και θα καταλάβεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2016 Δυστυχώς η πραγματικότητα ειναι αυτό που αναφέρει ο athanaso. Μπαίνεις σε περιπέτειες. Ένα ακόμα μείον για τους κατόχους iPhone στην Ελλάδα. Πληρώνουμε 350€ για αντικατάσταση συσκευής για μια ραγισμένη οθόνη την ίδια ώρα που στις χώρες που διαθέτουν Apple Store αλλάζουν την οθόνη με λιγότερα απο τα μισά χρήματα. Ειναι καθαρά θέμα Apple το ότι δεν έχει βρει τροπο να εξυπηρετεί το ίδιο καλά, του πελάτες της σε χώρες που δεν διαθέτει κατάστημα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Δυστυχώς η πραγματικότητα ειναι αυτό που αναφέρει ο athanaso. Μπαίνεις σε περιπέτειες. Ένα ακόμα μείον για τους κατόχους iPhone στην Ελλάδα. Πληρώνουμε 350€ για αντικατάσταση συσκευής για μια ραγισμένη οθόνη την ίδια ώρα που στις χώρες που διαθέτουν Apple Store αλλάζουν την οθόνη με λιγότερα απο τα μισά χρήματα. Ειναι καθαρά θέμα Apple το ότι δεν έχει βρει τροπο να εξυπηρετεί το ίδιο καλά, του πελάτες της σε χώρες που δεν διαθέτει κατάστημα. Αυτό ειναι όντως άδικο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Καλημέρα παιδιά. Μιαν ερώτηση : ένας φίλος έχει το κινητό αυτό και έκανε επαναφορά αλλά δε θυμάται τον κωδικό το μειλ ούτε ποιο επαναληπτικό μειλ (αν το λέω καλά) είχε βάλει. Μπορεί με κάποιο τρόπο να βάλει ένα νέο μειλ από την αρχή η κάθε συσκευή συνδέεται αποκλειστικά και μόνο με το πρώτο μειλ που βάζει κάνεις; (αναφέρομαι στο Apple ID) Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Καλημέρα παιδιά. Μιαν ερώτηση : ένας φίλος έχει το κινητό αυτό και έκανε επαναφορά αλλά δε θυμάται τον κωδικό το μειλ ούτε ποιο επαναληπτικό μειλ (αν το λέω καλά) είχε βάλει. Μπορεί με κάποιο τρόπο να βάλει ένα νέο μειλ από την αρχή η κάθε συσκευή συνδέεται αποκλειστικά και μόνο με το πρώτο μειλ που βάζει κάνεις; (αναφέρομαι στο Apple ID) Πως έκανε επαναφορά αφού δεν θυμάται το email? Όταν πατάς επαναφορά σου λέει εισάγετε το Apple ID και το password για να γίνει απενεργοποίηση της εύρεσης iPhone αλλιώς δεν κάνει επαναφορά. Το ίδιο και απο τον υπολογιστή αν προσπαθήσεις. Κάτι άλλο ειναι η δεν μας το εξηγείς σωστά η κανετε κάποιος λάθος Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Πως έκανε επαναφορά αφού δεν θυμάται το email? Όταν πατάς επαναφορά σου λέει εισάγετε το Apple ID και το password για να γίνει απενεργοποίηση της εύρεσης iPhone αλλιώς δεν κάνει επαναφορά. Το ίδιο και απο τον υπολογιστή αν προσπαθήσεις. Κάτι άλλο ειναι η δεν μας το εξηγείς σωστά η κανετε κάποιος λάθος Να σου πω την αλήθεια βιαστικά μου το είπε στο τηλέφωνο και δεν καταλαβα και πολλά. Ευχαριστώ για το χρόνο σου. Αλλά να ρωτήσω κάτι γενικό; Εγώ που έχω το mini 4 δε γίνεται να περάσω ένα άλλο μειλ μέσα μετά από επαναφορά; Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Να σου πω την αλήθεια βιαστικά μου το είπε στο τηλέφωνο και δεν καταλαβα και πολλά. Ευχαριστώ για το χρόνο σου. Αλλά να ρωτήσω κάτι γενικό; Εγώ που έχω το mini 4 δε γίνεται να περάσω ένα άλλο μειλ μέσα μετά από επαναφορά; Οχι! Πρώτα πρέπει να βάλεις τον κωδικό του μαιλ που έχεις ήδη δώσει, να το απενεργοποιήσεις και μετά να ορίσεις νέο μαιλ. Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Οχι! Πρώτα πρέπει να βάλεις τον κωδικό του μαιλ που έχεις ήδη δώσει, να το απενεργοποιήσεις και μετά να ορίσεις νέο μαιλ. Ευχαριστώ πολύ! Καλημέρα!! Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Καλώς σας βρήκα κ πάλι μετά από κανα 8 μηνο στα android. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Ευχαριστώ πολύ! Καλημέρα!! Ετσι που το λες δεν καταλαβαίνουμε και πολλά. Για ποιο email εννοείς; Email μπορείς και να βγάλεις και να βάλεις απο ρυθμίσεις/mail,επαφές Τώρα αν εννοείς το email που ειναι περασμένο στην ενεργοποίηση iPhone δηλαδή ρυθμίσεις/icloud/εύρεση iPhone Οχι αυτό μπορείς πρώτα να το κανεις απενεργοποίηση και μετά να βάλεις άλλο. Επαναφορά δεν μπορείς να κανεις ούτε απο υπολογιστή αν δεν το βγάλεις πρώτα. Δεν σε αφήνει. Μόνο απο dfu μπορείς αλλα και πάλι όταν ανοίξει η συσκευή σου ζητάει αυτό που είχες πριν μαζί με τον κωδικό του. Αυτό το νόημα εχει να μην μπορεί κάποιος άλλος με κανέναν τροπο να ανοίξει την συσκευή σου και να την λειτουργήσει. Δεν ξερω αν έγινα κατανοητός αν θέλεις πες ακριβώς τι σκέφτεσαι για να σε βοηθήσουμε κατάλληλα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoniou Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Καλώς σας βρήκα κ πάλι μετά από κανα 8 μηνο στα android. Sent from my iPhone using Tapatalk Καλώς ήλθες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayatEvo9 Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Ετσι που το λες δεν καταλαβαίνουμε και πολλά. Για ποιο email εννοείς; Email μπορείς και να βγάλεις και να βάλεις απο ρυθμίσεις/mail,επαφές Τώρα αν εννοείς το email που ειναι περασμένο στην ενεργοποίηση iPhone δηλαδή ρυθμίσεις/icloud/εύρεση iPhone Οχι αυτό μπορείς πρώτα να το κανεις απενεργοποίηση και μετά να βάλεις άλλο. Επαναφορά δεν μπορείς να κανεις ούτε απο υπολογιστή αν δεν το βγάλεις πρώτα. Δεν σε αφήνει. Μόνο απο dfu μπορείς αλλα και πάλι όταν ανοίξει η συσκευή σου ζητάει αυτό που είχες πριν μαζί με τον κωδικό του. Αυτό το νόημα εχει να μην μπορεί κάποιος άλλος με κανέναν τροπο να ανοίξει την συσκευή σου και να την λειτουργήσει. Δεν ξερω αν έγινα κατανοητός αν θέλεις πες ακριβώς τι σκέφτεσαι για να σε βοηθήσουμε κατάλληλα Ευχαριστώ πάρα πολύ για την λεπτομερέσταστη απάντηση, είμαι υπόχρεος. Θα πιάσω σύντομα το κινητό του στα χέρια μου και θα σας ενημερώσω αν χρειαστεί. Ελπίζω μόνο να μην του το καταστρέψω γιατί είμαι χρήστης Android και WP. Καίτοι έχω ένα ipad mini 4 το οποίο δε σκαλίζω και πολύ κυρίως λόγω των δικλείδων ασφαλείας της Apple. Ευχαριστώ και πάλι! Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra HP Notebook db1019nv Samsung Galaxy Tab S6 Samsung Galaxy Gear S3 Frontier Samsung Galaxy Buds + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2016 Ευχαριστώ πάρα πολύ για την λεπτομερέσταστη απάντηση, είμαι υπόχρεος. Θα πιάσω σύντομα το κινητό του στα χέρια μου και θα σας ενημερώσω αν χρειαστεί. Ελπίζω μόνο να μην του το καταστρέψω γιατί είμαι χρήστης Android και WP. Καίτοι έχω ένα ipad mini 4 το οποίο δε σκαλίζω και πολύ κυρίως λόγω των δικλείδων ασφαλείας της Apple. Ευχαριστώ και πάλι! Δεν χρειάζεται να πειράξεις κάτι. Απλά δες αυτό που θέλεις στην συσκευή σου και σε ποια θέση ειναι και θα σου πω ανάλογα τι μπορείς και τι οχι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 καλημερα , ηρθα και εγω στο club σας .... τελικα ειναι πιο μικρο απ οσο περιμενα .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoniou Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 Καλώς ήλθες! Ειναι καλο η κακό οτι ειναι πιο μικρό..; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 καλημερα , ηρθα και εγω στο club σας .... τελικα ειναι πιο μικρο απ οσο περιμενα .. Καλώς ήρθες φίλε!!! Για το μέγεθος που λες εξαρτάται απο το μέτρο σύγκρισης που έχει ο καθένας. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. April 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2016 καλο ειναι , ελπιζω να με βολεψει το ολο πραμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts