Jump to content

iPhone 6S Plus

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν κάνετε restore, πιστεύω εννοείτε ότι περνάτε το backup σας μετά...γιατί απορώ πώς μερικοί έχουν το κουράγιο για set up as new

Set up as new κανονικότατα! Τρεις ώρες μου πήρε αλλά το έφερα πάλι στα μέτρα μου όπως ήταν. Και ευτυχώς στο Wallet (Apple Pay) αν έχεις ήδη περάσει παλαιότερα τις πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες σου, την επόμενη φροά δεν σου ζητά να επικοινωνήσεις με την τράπεζα τηλεφωνικά, αλλά σου στέλνει SMS με κωδικό επιβεβαίωσης.

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όταν κάνετε restore, πιστεύω εννοείτε ότι περνάτε το backup σας μετά...γιατί απορώ πώς μερικοί έχουν το κουράγιο για set up as new

Να κανεις restore και να περάσεις πάλι το back up δεν έχει νόημα. Όλοι κάνουν set up as new αν θέλουν υποτίθεται καλύτερη λειτουργία.

Παρόλα αυτά αν δένει χεις θέμα κάνε απλά αναβάθμιση και τιποτα άλλο

Nokia 8800 Scirocco

Το ότι δεν έχει κολλήματα (ειδικά στη συγκεκριμένη συσκευή) το θεωρώ δεδομένο... το θέμα είναι τι βελτιώσεις θα δεις.

Επειδή ήμουν σχεδόν σίγουρος πως κάποιοι θα έκαναν set up as new (όπως φαίνεται άλλωστε στα επόμενα μηνύματα) το έγραψα γιατί εγώ το πέρασα κατευθείαν πάνω από την 9.2.1 και δεν έχω κάποιο πρόβλημα, μέχρι τώρα τουλάχιστον :)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Μεχρι στιγμής όλα άψογα με OTA update χθες βράδυ.
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Επειδή ήμουν σχεδόν σίγουρος πως κάποιοι θα έκαναν set up as new (όπως φαίνεται άλλωστε στα επόμενα μηνύματα) το έγραψα γιατί εγώ το πέρασα κατευθείαν πάνω από την 9.2.1 και δεν έχω κάποιο πρόβλημα, μέχρι τώρα τουλάχιστον :)

Καλά έκανες κι εγω ετσι εκανα στο iPad γιατί το iPhone δεν το πειράζω. Την εχω πατήσει άφθονες φορες. Θα περιμένω καμία εβδομάδα να δω πως πάει σε εσάς τους beta updaters και μετά :lol:

Nokia 8800 Scirocco

Πέρασα την 9.3 χθες, λίγο μετά την κυκλοφορία. Πολύ αργή ταχύτητα από το iTunes και ακόμα πιο αργό το App Store μετά.

Έκανα restore μιας και δεν είχα κάνει από τότε που ξεκίνησα να χρησιμοποιώ τη συσκευή, αρχές Οκτωβρίου 2015. Παρατηρώ αισθητά πιο γρήγορο λειτουργικό σύστημα στο οποίο υποθέτω πως έχει συμβάλει και το restore. Αλλά θεωρώ ότι είναι πιο γρήγορα ακόμα και από όταν το αγόρασα με iOS 9.0. Το night mode εξαιρετικό και επιτέλους έχουμε τη λειτουργικότητα του f.lux σε iOS. Μου αρέσει πολύ η δυνατότητα ενεργοποίησης κωδικού πρόσβασης ή Touch ID για τα Notes. Επίσης παρατήρησα κάποιες μικροαλλαγές στο menu Mobile Data που ίσως υποδεικνύουν την ύπαρξη VoLTE σε Vodafone UK και O2 UK. Αλλά φαντάζομαι ότι εξαρτάται και από τα carrier settings του κάθε παρόχου.

Στο Mobile Data τα κανανε ελαφρως μπαχαλο! Στο μενου της cosmote πχ λεει μονο οτι δεν εχω ενεργη την περιαγωγη λες και τη χρειαζομουν αυτη τη πληροφορια παρα πολυ :confused:

Καλο το night mode αν και δε καταλαβαινω γιατι δεν συνδιαζεται με τη χαμηλη χρηση μπαταριας!

Που και που ενα set as new χρειαζεται στο κινητο! Στο iPad αδυνατω να το κανω :lol:

Παρολαυτα και στις δυο περιπτωσεις στην 9.3 εχουν κανει καλη δουλεια

κ @ τ @ ν τ ι @

Εγώ πάντως πέρασα την 9.3 και λύθηκε το πρόβλημα με την μπαταρία που ανέφερα πιο πριν...περίεργο βέβαια...

Στο Mobile Data τα κανανε ελαφρως μπαχαλο! Στο μενου της cosmote πχ λεει μονο οτι δεν εχω ενεργη την περιαγωγη λες και τη χρειαζομουν αυτη τη πληροφορια παρα πολυ :confused:

Καλο το night mode αν και δε καταλαβαινω γιατι δεν συνδιαζεται με τη χαμηλη χρηση μπαταριας!

[...]

Το Night Mode δεν συνδυάζεται με χαμηλότερη κατανάλωση μπαταρίας γιατί το μόνο που κάνει είναι να μειώνει στο ελάχιστο τις μπλε αποχρώσεις που εκπέμπουν οι οθόνες των συσκευών μας. Οι οθόνες έχουν σχεδιαστεί να λειτουργούν σαν το φως του ήλιου, αλλά όταν δεν υπάρχει φως έξω και περνάμε σε κατάσταση ηρεμίας και ξεκούρασης κυρίως τις βραδινές ώρες, το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε για τα μάτια αν πρέπει οπωσδήποτε να δουλέψουμε με οθόνες είναι να μειώσουμε την μπλε ακτινοβολία. Η κατανάλωση σε ενέργεια όμως παραμένει (σχεδόν) ίδια.

Σε Vodafone UK και O2 UK πλέον εμφανίζει Voice & Data όταν είναι ενεργοποιημένα τα Data και μόνο Voice όταν είναι απενεργοποιημένα τα Data. Επιτρέπει την επιλογή μεταξύ 4G / 3G / 3G και εμφανίζει Voice ή Voice & Data. Νομίζω το ίδιο πρέπει να κάνει και σε Three UK και EE UK, αλλά αυτές είχαν ήδη λίγο διαφορετικό μενού λόγω VoLTE που παρέχουν (είτε επίσημα, είτε ανεπίσημα) εδώ και λίγο καιρό. Επιπλέον της δυνατότητας ενεργοποίησης/απενεργοποίησης Data Roaming.

Edited by kostas_pav

Συμφωνώ με όλους τους από πάνω.

1.Set up as new μόνο όταν έρθει η 10άρα.

2.Θα περιμένω μια βδομάδα να δω εντυπώσεις και μετά θα αναβαθμίσω. :happy:

• Administrators
Set up as new μόνο όταν έρθει η 10άρα.

Αυτό είναι λίγο σχετικό... Αν έχεις προβλήματα απόδοσης το setup as new είναι μονόδρομος.

Modpic.gif

Σχετικά με την νέα 9.3 παρατηρώ πως το σκρολ μεταξύ των ανοιχτών παραθύρων στο multitasking ειναι αισθητά πιο γρήγορο και βολεύει πολυ για την πλοήγηση ανάμεσα σε διαφορετικά apps.

Ηρακλής!

• Administrators
Ευτυχώς δεν έχουν διορθώσει στην 9.3 το bug της απενεργοποίησης των animation με τη βοήθεια του assistive touch. Ακόμα και έτσι όμως... κανένα κόμπιασμα.

Modpic.gif

Ευτυχώς δεν έχουν διορθώσει στην 9.3 το bug της απενεργοποίησης των animation με τη βοήθεια του assistive touch. Ακόμα και έτσι όμως... κανένα κόμπιασμα.

Γιατί "ευτυχώς";

Ηρακλής!

• Administrators
Γιατί "ευτυχώς";

Γιατί κάποιοι δεν θέλουν καθόλου animations και έστω και με αυτό τον τρόπο τους παρέχεται αυτή η δυνατότητα.

Modpic.gif

Γιατί κάποιοι δεν θέλουν καθόλου animations και έστω και με αυτό τον τρόπο τους παρέχεται αυτή η δυνατότητα.

Bug vs feature κατάσταση δηλαδή. Με την ενεργοποίηση της μείωσης της κίνησης δεν επιτυγχάνεται περίπου το ίδιο αποτέλεσμα;

Ηρακλής!

• Administrators
Bug vs feature κατάσταση δηλαδή. Με την ενεργοποίηση της μείωσης της κίνησης δεν επιτυγχάνεται περίπου το ίδιο αποτέλεσμα;

Οχι, η μείωση της κίνησης κάνει τη μισή δουλειά, αυτό που αναφέρω το πάει σε άλλο επίπεδο. Βέβαια κάποιους τους ξενίζει αυτή η "ξερή" συμπεριφορά αλλα σε άλλους αρέσει.

Modpic.gif

Αυτό είναι λίγο σχετικό... Αν έχεις προβλήματα απόδοσης το setup as new είναι μονόδρομος.

Ε,εντάξει.Αυτο είναι άλλη περίπτωση.Συμφωνω και εγώ.

Πολύ καλό με την 9.3 παιδιά . Αυτονομία ακόμα δεν έχω προλάβει να τσεκάρω ...

Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey)

___________________Notable History___________________

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πολύ καλό με την 9.3 παιδιά . Αυτονομία ακόμα δεν έχω προλάβει να τσεκάρω ...

Εμένα μου φαίνεται στα ίδια επίπεδα η αυτονομία, πολυ καλα δηλαδή. Τις επόμενες ημέρες ίσως καταλάβω αν υπάρχει διαφορά προς τα πάνω ή προς τα κατω.

Ηρακλής!

Εμένα μου φαίνεται στα ίδια επίπεδα η αυτονομία, πολυ καλα δηλαδή. Τις επόμενες ημέρες ίσως καταλάβω αν υπάρχει διαφορά προς τα πάνω ή προς τα κατω.

Προς τα πάνω αν υπάρχει καλά είναι. Προς τα κάτω αν ειναι τι κάνουμε μετά.

Χωρίς πλάκα εγω σε 3 διαφορετικές συσκευές είδα διαφορά σε μπαταρία και σε smooth.

iPad mini retina, 6 plus και 5s

Nokia 8800 Scirocco

Εγώ πάντως συνεχίζω να έχω lag στο ξεκλείδωμα με fingerprint. Ειδικά όταν η συσκευή βρίσκεται για αρκετή ώρα σε αδράνεια, με το πάτημα στο home button τα εικονίδια έρχονται λες και τα εφέ λειτουργούν σε αργή κίνηση. Το είχα και παλιότερα. Διορθώθηκε με στήσιμο από την αρχή αλλά μετά από καιρό ξανά άρχισε τα ίδια. Με reset as new και επαναφορά του backup δεν διορθώνεται.
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εγώ πάντως συνεχίζω να έχω lag στο ξεκλείδωμα με fingerprint. Ειδικά όταν η συσκευή βρίσκεται για αρκετή ώρα σε αδράνεια, με το πάτημα στο home button τα εικονίδια έρχονται λες και τα εφέ λειτουργούν σε αργή κίνηση. Το είχα και παλιότερα. Διορθώθηκε με στήσιμο από την αρχή αλλά μετά από καιρό ξανά άρχισε τα ίδια. Με reset as new και επαναφορά του backup δεν διορθώνεται.

Σ εχει βάλει η Apple στην black list επειδή τους κατηγορείς συνέχεια. Τι νόμιζες ο μεγάλος αδερφός μας παρακολουθεί

Πέρα απο την πλάκα αυτό με τα εφέ δεν διορθώνεται με τίποτα εχει χρόνια ετσι ο περισσότερος κοσμος δεν το καταλαβαίνει.

Αλλες φορές δουλεύουν πιο γρήγορα αλλες πιο αργα και γίνεται σαν συσκευή 5ετιας. Πολυ εκνευριστικό. Όλο διορθώσεις κάνουν και διορθώσεις δεν βλέπω

7 beta βγάλανε για την 9.3 και πολύς κοσμος έμεινε με το ....... Κινητό στο χέρι δεν έκανε επιβεβαίωση.

Ούτε το iOS 7 τόσες beta

Τι στο καλό κάνουν κάνουν και τίποτα δεν γίνεται δεν καταλαβαίνω

Nokia 8800 Scirocco

Ακριβώς.

Δεν είναι κάτι που συμβαίνει συνεχώς. Πριν λίγο δέχτηκα κλήση και όταν τελείωσε πάτησα το home για να βγω. Τα εφέ σε αργή κίνηση. Όσες φορές να το επαναλάβω δεν θα το κάνει, θα συμβεί σε ανύποπτο χρόνο.

Θα το παρακολουθήσω με ελάχιστες εφαρμογές ανοικτές να δω τι παίζει.

Ακριβώς.

Δεν είναι κάτι που συμβαίνει συνεχώς. Πριν λίγο δέχτηκα κλήση και όταν τελείωσε πάτησα το home για να βγω. Τα εφέ σε αργή κίνηση. Όσες φορές να το επαναλάβω δεν θα το κάνει, θα συμβεί σε ανύποπτο χρόνο.

Θα το παρακολουθήσω με ελάχιστες εφαρμογές ανοικτές να δω τι παίζει.

Εγω το παρατηρώ μέσα στην μερα πολλές φορες αλλα οχι για λιγο. Για αρκετή ωρα πηγαίνει ετσι. Σε όλες μου τις συσκευές το εχω παρατηρήσει. Οχι μόνο τώρα. Και με παλαιότερα iOS

Nokia 8800 Scirocco

• The title was changed to iPhone 6S Plus
  • The topic was unpinned