Tasos19s Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Υπόβαθρο βγάζει και σε μένα παρόλο που την έχω απενεργοποιήσει απο το να ανανεώνει στο παρασκήνιο, αλλα μονο όταν δεν την κλείνω μετά απο την χρήση. Με λίγα λόγια με το που βγαίνεις πρέπει την κλείνεις απο το recent apps, διαφορετικά παραμένει για κάποιο χρονικό διάστημα (**όπως όλες οι εφαρμογές στο iOS) σε πλήρη φάση πριν κλείσουν. Αν λοιπόν την χρησιμοποιεί κάποιος πολύ συχνά χωρίς να την "σκοτώνει" όταν βγαίνει και κάθε φορα η εφαρμογή παραμένει για 10' στο υπόβαθρο μέχρι να κλείσει αυτόματα, τότε λογικό ειναι να βλέπεις χρόνους όπως εγώ πχ 1 ώρα οθόνη και 2 ώρες υπόβαθρο. ** Στο iOS απ οτι έχω διαβάσει μόλις βγεις απο μια εφαρμογή με home button, παραμένει για περίπου 10 λεπτά στο υπόβαθρο σε πλήρη φάση μήπως την ξαναχρειαστείς και μετά παραμένει σε φάση όπου λειτουργούν κάποια APIs. Κατόπιν με την πάροδο του χρόνου και όσο ανοίγουμε νέες εφαρμογές οι οποίες χρειάζονται ραμ, αρχίζουν να κλείνουν εντελώς, ξεκινώντας απο τις παλαιότερες. Οχι 10 λεπτά. Πιο λιγο. Απλά ζητάνε πολλές εφαρμογές παράταση από το σύστημα και το Facebook παίρνει πολυ παράταση πίστεψε με. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Κάπου είχα διαβάσει για 10 λεπτά δεν θυμάμαι. Πάντως αυτό που παρατηρώ ειναι οτι όταν χρησιμοποιώ πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα ειναι άπιαστο σε ταχύτητα που σημαίνει οτι για όσο τις χρησιμοποιώ δεν κλείνουν οτι και να κάνω, όσες Κόναν ανοίξω. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ramnoz Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Γνωρίζω ότι το νομικό πλαίσιο είναι απαγορευτικο για την ηχογράφηση των κλήσεων. Νομικός είμαι. Όμως ομολογώ ότι η ηχογράφηση κλήσεων είναι μία δυνατότητα πολύ σημαντική για τη δουλειά μου. Μόνο με αντρόιντ μπορώ να το έχω ή γίνεται και στο iphone; Με jailbreak γίνεται ή όχι; Ξέρει κανείς πως μπορώ να έχω αυτή τη δυνατότητα; Κρίμα γιατί το splus που έχω είναι σε όλα του τέλειο για μένα! Εκτός από αυτή την έλλειψη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Γίνεται μονο σε JB συσκευές. Όμως όπως ειναι τα πράγματα δεν αποτελεί λύση το JB γιατί εκτός οτι δεν υπαρχει ακόμα, πρέπει να είσαι στην τσίτα μονίμως αφού αν γίνει καμία στραβή και χρειαστείς επαναφορά, το έχασες. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Ενώ μου βγάζει το AppStore διαθέσιμη ενημέρωση για το any do όταν την κάνω μου βγάζει μήνυμα ότι το στοιχείο αυτό δεν ειναι πλέον διαθέσιμο και δεν προχωράει η αναβάθμιση της εφαρμογής. Ξέρει κανεις κάτι; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Ενώ μου βγάζει το AppStore διαθέσιμη ενημέρωση για το any do όταν την κάνω μου βγάζει μήνυμα ότι το στοιχείο αυτό δεν ειναι πλέον διαθέσιμο και δεν προχωράει η αναβάθμιση της εφαρμογής. Ξέρει κανεις κάτι; Προφανώς τράβηξαν την αναβάθμιση και γι αυτό σου εμφανίζει αυτό το μήνυμα. Κάποιο πρόβλημα θα υπήρξε και τράβηξαν πίσω το αρχείο. Θα εξαφανιστεί μόνο του. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kast1727 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Σε κάποια αντροιντ υπάρχει η δυνατότητα αυτόματου κλεισίματος και ανοίγματος του κινητού, στο ιος 9.X και ειδικά στο αιφον γίνεται αυτό? Παράθεση samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Προφανώς τράβηξαν την αναβάθμιση και γι αυτό σου εμφανίζει αυτό το μήνυμα. Κάποιο πρόβλημα θα υπήρξε και τράβηξαν πίσω το αρχείο. Θα εξαφανιστεί μόνο του. Τώρα που το ξαναέκανα έγινε κανονικά η ενημέρωση. Όποτε κάποιο σκαλωμα έφαγε το store. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Σε κάποια αντροιντ υπάρχει η δυνατότητα αυτόματου κλεισίματος και ανοίγματος του κινητού, στο ιος 9.X και ειδικά στο αιφον γίνεται αυτό? Όχι, δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Την καλησπέρα μου Δυο θέματα: 1) Σημερα ενώ ήμουν σε κλειστό χώρο με ομολογουμένως αρκετή φασαρία μιλούσα στο τηλέφωνο, και ένοιωσα κάπως σαν να βουλώνει και να ξεβουλωνει το αυτί μου η το ακουστικό δεν ξέρω τι ακριβώς, μια πολυ παράξενη αίσθηση καο μου το εχει κάνει ακριβώς το ίδιο την πρώτη φορά που τπ ενεργοποίησα κι έκανα την πρώτη μου κλήση. 2) αντιμετωπίζει κανείς θέμα με το App Store ? πάω να κατεβάσω ανανεώςεις εφαρμογών κ μ πετάει κωδικό τον βάζω καο μετά μου ζητάει τον κωδικό ασφαλείας στην κάρτα που έχω βάλει η οποία είναι άδεια όμως αυτή τη στιγμή από χρήματα. Του τον δίνω μου πετάει σφάλμα ότι υπάρχει θέμα με την κάρτα καο κάτι τέτοια. Τι γίνεται ; Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Την καλησπέρα μου 2) αντιμετωπίζει κανείς θέμα με το App Store ? πάω να κατεβάσω ανανεώςεις εφαρμογών κ μ πετάει κωδικό τον βάζω καο μετά μου ζητάει τον κωδικό ασφαλείας στην κάρτα που έχω βάλει η οποία είναι άδεια όμως αυτή τη στιγμή από χρήματα. Του τον δίνω μου πετάει σφάλμα ότι υπάρχει θέμα με την κάρτα καο κάτι τέτοια. Τι γίνεται ; Ίσως υπάρχει κάποιο χρέος με την κάρτα και για αυτό δεν σε αφήνει να κάνεις αναβαθμίσεις. Μπορείς να επικοινωνήσεις με το support της apple και να σου πουν τι συμβαίνει ακριβώς. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Την καλησπέρα μου Δυο θέματα: 1) Σημερα ενώ ήμουν σε κλειστό χώρο με ομολογουμένως αρκετή φασαρία μιλούσα στο τηλέφωνο, και ένοιωσα κάπως σαν να βουλώνει και να ξεβουλωνει το αυτί μου η το ακουστικό δεν ξέρω τι ακριβώς, μια πολυ παράξενη αίσθηση καο μου το εχει κάνει ακριβώς το ίδιο την πρώτη φορά που τπ ενεργοποίησα κι έκανα την πρώτη μου κλήση. 2) αντιμετωπίζει κανείς θέμα με το App Store ? πάω να κατεβάσω ανανεώςεις εφαρμογών κ μ πετάει κωδικό τον βάζω καο μετά μου ζητάει τον κωδικό ασφαλείας στην κάρτα που έχω βάλει η οποία είναι άδεια όμως αυτή τη στιγμή από χρήματα. Του τον δίνω μου πετάει σφάλμα ότι υπάρχει θέμα με την κάρτα καο κάτι τέτοια. Τι γίνεται ; 1) Ειναι η ακυρωση θορυβου στο ακουστικο. Οταν εχει φασαρια ενεργοποιητε για να ακους καλυτερα τον συνομιλητη σου 2) Βαλε λεφτα και ξαναπροσπαθησε Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tragopapas Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Καλησπέρα παιδιά, ένας φίλος έχει το iPhone 6s plus και στο Apple store έχει θεματάκι. Πατώντας παρατεταμένα μεταξύ δύο εφαρμογών, από τη μέση και δεξιά της οθόνης, παίζει παράξενα η οθόνη. Παραθέτω και βιντεάκι με το πρόβλημα. Έχετε καμία ιδέα τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 (edited) Η μπαταρία του είναι όντως το κάτι άλλο, όπως είπε και ο Κώστας πιο πίσω έχεις ανοικτό το gps γιατί απλά το λογισμικό θα κάνει ορθή διαχείρηση πέρα από την παραμετροποίηση που εσύ μπορείς να κανεις ανα εφαρμογή. Εγω παιδιά δεν ασχολούμαι καθόλου με την συσκευή πλέον πέρα από την χρήση που κάνω, δεν έχω και χρόνο να σκαλίζω πλεον. Κάθε μέρα από τις 06:30 όρθιος μέχρι περίπου 23:30 και πάω πρίζα με 20-35% ανάλογα την χρήση. Άλλες μέρες όπως σήμερα θα πάω με 40%, απλά piece of mind και τέλος.. Πέρυσι είχα το 6+ για 10 μήνες και με βλέπω να μένω με 6s+ για κάνα χρόνο έχω σταματήσει τα πολλά πολλά με τις συσκευές μου, απλά χρήση για δουλειά και ενημέρωση μέσω social media και internet.. Edited February 10, 2016 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Καλησπέρα παιδιά, ένας φίλος έχει το iPhone 6s plus και στο Apple store έχει θεματάκι. Πατώντας παρατεταμένα μεταξύ δύο εφαρμογών, από τη μέση και δεξιά της οθόνης, παίζει παράξενα η οθόνη. Παραθέτω και βιντεάκι με το πρόβλημα. Έχετε καμία ιδέα τι παίζει; Με αρκετή προσπάθεια γίνεται και σε εμένα αυτό, κάτι σαν να τρεμοπαίζει η οθόνη. Δεν νομίζω πως ειναι κάποιο πρόβλημα. Απόλαυσε την συσκευή σου. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stanlin Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 (edited) Καλησπέρα παιδιά, iPhone 6s plus - Apple store έχει θεματάκι. Πατώντας παρατεταμένα μεταξύ δύο εφαρμογών, από τη μέση και δεξιά της οθόνης, παίζει παράξενα η οθόνη. Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω!!!!!! Edited February 10, 2016 by stanlin Προσθήκη link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Το κάνει και σε εμένα αυτό ! Η αλήθεια είναι ότι μου το έκανε όταν είχα και το iPhone 6 .. Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stanlin Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Το κάνει και σε εμένα αυτό ! Η αλήθεια είναι ότι μου το έκανε όταν είχα και το iPhone 6 .. Το κάνει συνέχεια όπως το κάνει σε μένα στο βίντεο ακριβώς;;Πλίζ απάντα γιατι είμαι εντός DOA ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παρακαλώ βοηθήστε ΌΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ, καθως βρίσκομαι εντός DOA!!!!! PLEASE ΤΡΕΜΟΠΑΙΞΙΜΟ ΟΘΟΝΗ IPHONE 6S PLUS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Δεν εχω καταλάβει ποτέ ακριβώς το κανει . Το βλέπω στο 6s plus που εχω τωρα και το έβλεπα και στο 6 αρι που ειχα . Το κανει στο σκρολαρισμα στο App Store μερικές φορες . Προσπάθησα να κάνω ότι κανεις στο βίντεο . Άλλες φορε το εκανε άλλης φορες όχι . Αν σηκώσεις απλά το δάχτυλο σου σταματάει αυτο που τρεμοπαίζει . Η αλήθεια ειναι όμως ότι σε καμία απο τις 2 συσκευές δεν υπήρχε καποιο προβλημα γενικότερα .. Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stanlin Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 (edited) Δεν εχω καταλάβει ποτέ ακριβώς το κανει . Το βλέπω στο 6s plus που εχω τωρα και το έβλεπα και στο 6 αρι που ειχα . Το κανει στο σκρολαρισμα στο App Store μερικές φορες . Προσπάθησα να κάνω ότι κανεις στο βίντεο . Άλλες φορε το εκανε άλλης φορες όχι . Αν σηκώσεις απλά το δάχτυλο σου σταματάει αυτο που τρεμοπαίζει . Η αλήθεια ειναι όμως ότι σε καμία απο τις 2 συσκευές δεν υπήρχε καποιο προβλημα γενικότερα .. Να το επιστρέφω πίσω για έλεγχο; Τι μου προτείνεις; Edited February 10, 2016 by stanlin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Να το επιστρέφω πίσω για έλεγχο; Τι μου προτείνεις; Νομίζω πως καλό θα ήταν να το επιστρέψεις για έλεγχο. Όσο κι αν προσπάθησα δεν μπόρεσα να το αναπαράγω. Οτι κι αν κάνω μου ανοίγει η την πανω η την κάτω εφαρμογή. Δεν υπαρχει αυτό το τρέμουλο της οθόνης. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Φίλε μου η απόφαση είναι δίκη σου .. Γνώμη μου είναι να μην χαλιέσαι για το τίποτα .. Αν κρίνω από τις δικές μου συσκευές που το έκαναν/κάνουν , δεν παρουσιάζουν κανένα πρόβλημα γενικότερα σε κανένα τομέα ! Εμένα προσωπικά για κάποιο bug σκαλωμα μου κάνει .. Αν σηκώσεις το δάχτυλο σου σταματάει να το κάνει έτσι δεν είναι ; Επίσης σε εμένα όπως είπα δεν γίνεται πάντα .. Το τσέκαρα μόλις τώρα και σε 6s της κοπέλας μου .. Το κάνει μια στο τόσο και αυτό .. Δεν νομίζω να είναι θέμα συσκευής .. Τι πιθανότητα θα είχα να το έχουν κάνει αυτό 3 διαφορετικές συσκευές σε διαφορετικό χρόνο ; Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stanlin Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Φίλε μου η απόφαση είναι δίκη σου .. Γνώμη μου είναι να μην χαλιέσαι για το τίποτα .. Αν κρίνω από τις δικές μου συσκευές που το έκαναν/κάνουν , δεν παρουσιάζουν κανένα πρόβλημα γενικότερα σε κανένα τομέα ! Εμένα προσωπικά για κάποιο bug σκαλωμα μου κάνει .. Αν σηκώσεις το δάχτυλο σου σταματάει να το κάνει έτσι δεν είναι ; Επίσης σε εμένα όπως είπα δεν γίνεται πάντα .. Το τσέκαρα μόλις τώρα και σε 6s της κοπέλας μου .. Το κάνει μια στο τόσο και αυτό .. Δεν νομίζω να είναι θέμα συσκευής .. Τι πιθανότητα θα είχα να το έχουν κάνει αυτό 3 διαφορετικές συσκευές σε διαφορετικό χρόνο ; Ναι ναι όταν σηκωνω το χερι σταματαει. Απλα το κανει όταν θέτω ακριβως το δαχτυλο μεταξυ δυο εφαρμογων και κανω scroll σιγα σιγα πανω κατω. Τι προτείνεται παιδιάαααααα;;;;;;;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dhmhtrhsg2 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Δεν ξέρω φίλε μου .. Εμένα έχει τύχει να το δω αυτό που λες , αλλά όπως είπα και όπως είπε και ο the salat δεν μπορώ να το αναπαράγω ( στην περίπτωση μου μετά από προσπάθεια μπορεί και να το κάνει ) απλά το έχω δει να συμβαίνει κατα τη χρήση του App Store κάποιες φορές .. Και στο 6s που δοκίμασα τώρα το έκανε αλλά δε μπορώ να πω με σίγουρος ότι είναι αν πατάω παρατεταμένα η σε εφαρμογές κλπ.. Η απόφαση φυσικά είναι δίκη σου .. Παράθεση Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb IPad Air 2 gold 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stanlin Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ!!! Καλό σας βράδυ!!! Λογικα θ ατο στειλω! ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απλά φοβάμαι μην είναι χάλια το σέρβις και μου γυρίσουν πίσω ξανά κινητό γεμάτο γρατσουνιές κτλ και δεν γίνει και αντικατάσταση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts