Jump to content

iPhone 6S Plus

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι, χωρίς πρόβλημα.

Δηλαδή μπορεις να απαντήσεις από το iwatch και να μιλήσεις με το headset?

Βρήκα ενα 42mm στα 400€ και ψήνομαι..!

το πηρα κ εγω καλα ειναι απιστευτοοοοοοοοοο :D:D:D:D:Dκαμια σχεση με το 5c ενα θα πω ενταξει οι ανθρωποι δεν παιζονται ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΑΜΥ Κ.Α με σκασανε με το θεμα αναβαθμιση αυτος ηταν κ ο κυριος λογος που αποφασισα για το ΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ αλλα να ρωτησω κατι παδια παρατηεω οτι με το mac το continuity δεν συγχρωνιζεται καλα λετε να φταιει που ειναι κ τα δυο 5c αλλα κ το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΕΡΑΣ συνχρωνισμενα μαζι κ μπερδευεται λεω

το πηρα κ εγω καλα ειναι απιστευτοοοοοοοοοο :D:D:D:D:Dκαμια σχεση με το 5c ενα θα πω ενταξει οι ανθρωποι δεν παιζονται ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΑΜΥ Κ.Α με σκασανε με το θεμα αναβαθμιση αυτος ηταν κ ο κυριος λογος που αποφασισα για το ΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ αλλα να ρωτησω κατι παδια παρατηεω οτι με το mac το continuity δεν συγχρωνιζεται καλα λετε να φταιει που ειναι κ τα δυο 5c αλλα κ το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΕΡΑΣ συνχρωνισμενα μαζι κ μπερδευεται λεω

Εντάξει δεν ειναι και τοσο τραγικά τα πράγματα.

Εχει το καθένα και τα καλά του.

Nokia 8800 Scirocco

Επισης θα ηθελα να ρωτησω το live photo πως δεν λειτουργει εαν το επιλεξεις για οθονη αφετηριας σωστα?

κ επισης το slo-mo video ειναι για να βιντεοσκοπησεις κατι πολλη γρηγορο σε αργη κινηση σωστα?

Επισης θα ηθελα να ρωτησω το live photo πως δεν λειτουργει εαν το επιλεξεις για οθονη αφετηριας σωστα?

κ επισης το slo-mo video ειναι για να βιντεοσκοπησεις κατι πολλη γρηγορο σε αργη κινηση σωστα?

Τα live wallpapers λειτουγούν μόνο στην οθόνη κλειδώματος. Στην οθόνη με τα εικονίδια δεν λειτουργούν.

Ναι το slow motion βίντεο είναι για να καταγράφεις κάποια κίνηση σε αργό ρυθμό.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Τα live wallpapers λειτουγούν μόνο στην οθόνη κλειδώματος. Στην οθόνη με τα εικονίδια δεν λειτουργούν.

Ναι το slow motion βίντεο είναι για να καταγράφεις κάποια κίνηση σε αργό ρυθμό.

Σε ευχαριστω πολλη το προσπαθησα 1-2 φορες χωρις αποτελεσμα

Πέρασε κανεις την 9.2.1; Ήρθε φυσικά αλλά δεν κατέβασα αφού διάβασα ότι κάποιοι είδαν την μπαταρία να πέφτει πιο γρήγορα..

Για την ιστορία πήρα ένα Νοτε5 την προηγούμενη εβδομάδα, και το κράτησα όσο ήμουν στην δουλειά, το απόγευμα άλλαξα sim και πίσω στο 6S Plus.. Καλό σε όλα του αλλά δεν ξέρω φέτος ειδικά με τα 2gb ram η συσκευή σκορπά. Θα ήθελα μόνο την κάμερα του Ν5 (εξαιρετική ειδικά το βράδυ) και ένα file explorer ίσως

Πέρασε κανεις την 9.2.1; Ήρθε φυσικά αλλά δεν κατέβασα αφού διάβασα ότι κάποιοι είδαν την μπαταρία να πέφτει πιο γρήγορα..

Για την ιστορία πήρα ένα Νοτε5 την προηγούμενη εβδομάδα, και το κράτησα όσο ήμουν στην δουλειά, το απόγευμα άλλαξα sim και πίσω στο 6S Plus.. Καλό σε όλα του αλλά δεν ξέρω φέτος ειδικά με τα 2gb ram η συσκευή σκορπά. Θα ήθελα μόνο την κάμερα του Ν5 (εξαιρετική ειδικά το βράδυ) και ένα file explorer ίσως

Έκανα εγώ την αναβάθμιση και μέχρι στιγμής δεν εχω δει καμία διαφορά στην μπαταρία σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση .

Για τοσο ειναι τα Samsung μην νομίζεις. Και πολυ αντέξες

Nokia 8800 Scirocco

Για τοσο ειναι τα Samsung μην νομίζεις. Και πολυ αντέξες

Η φετινή υλοποίηση της Samsung είναι ότι καλύτερο μετά από πολλά χρονια.. Είχα και το S6 Edge+ γι κάνα δίμηνο και ήταν εξαιρετικό. Απλά επιτέλους η Apple έδωσε την ραμ που έπρεπε να έχει δώσει εδω και χρονια.. Τέλος πάντων μην το κάνουμε vs

Η φετινή υλοποίηση της Samsung είναι ότι καλύτερο μετά από πολλά χρονια.. Είχα και το S6 Edge+ γι κάνα δίμηνο και ήταν εξαιρετικό. Απλά επιτέλους η Apple έδωσε την ραμ που έπρεπε να έχει δώσει εδω και χρονια.. Τέλος πάντων μην το κάνουμε vs

Ευθύμη χωρίς Mac το iPhone δεν ειναι πλήρες. Χρειάζεται και μάλιστα Mac μετά το 2012 για πλήρη συνεργασία.

Όσο για την κάμερα ειναι το μοναδικό που δεν έχω μείνει ευχαριστημένος απο το 6s plus.

Ελπίζω στο 7 να δούμε κάτι πραγματικά καλό γιατί έχει μείνει πολύ πίσω η Apple, σ ένα τομέα που κυριαρχούσε απο το 2010 έως το 14.

Δεν ειναι μόνο οι χαμηλού φωτισμού που έχει πρόβλημα. Ο φακός ειναι υπερβολικά ευρυγώνιος και τα κτήρια στα πλαϊνά δείχνουν σαν τον Πύργο της Πίζας.

Το ίδιο και τα πρόσωπα που βρίσκονται στα άκρα του πλάνου. Τα κεφάλια τους τείνουν να γίνουν κεφαλές alien

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Έκανα εγώ την αναβάθμιση και μέχρι στιγμής δεν εχω δει καμία διαφορά στην μπαταρία σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση .

Εμένα πάντως συμβαίνει κάτι ανεξήγητο. Ενώ βλέπω ότι πέφτει η μπαταρία γρηγορότερα αν πάω στα στατιστικά της βλέπω σχεδόν τα ίδια με πριν. Μήπως ειναι placebo;

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Εγώ το δούλεψα λίγο και δεν με γεμίζει.

Όταν βάζει μέσα 100-200 εφαρμογές-υπηρεσίες τις οποίες μόνο 3-4 χρειάζεσαι και τις υπόλοιπες πρέπει να τις παγώσεις τι να το κάνω;

Πολύ bloat ware με αποτέλεσμα lag και αυτονομία χάλια

Nokia 8800 Scirocco

Εγώ το δούλεψα λίγο και δεν με γεμίζει.

Όταν βάζει μέσα 100-200 εφαρμογές-υπηρεσίες τις οποίες μόνο 3-4 χρειάζεσαι και τις υπόλοιπες πρέπει να τις παγώσεις τι να το κάνω;

Πολύ bloat ware με αποτέλεσμα lag και αυτονομία χάλια

Δεν ειναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Το είχα πάνω απο ένα μήνα.

Και στο iPhone 6s Plus παρατηρούνται διάφορα όταν δεν κλείνεις εφαρμογές.

Παρά τα 2 γίγα ραμ κλείνουν εφαρμογές και μειώνεται η ταχύτητα ανοίγματος.

Στον Safari μπορεί να επανέρχεται σαν εικόνα μετά απο ώρες εκει που άφησες το site, αλλα αν το παρατηρήσεις κανει ένα σύντομο refreshing.

Το καλό στο iOS βρίσκεται στην φιλοσοφία του. Το έχουμε πει πολλές φορές:

Χίλιες εφαρμογές να έχεις, αν δεν τις χρησιμοποιήσεις δεν μπαίνουν σε δραστηριότητα όπως στο android.

Λαμβάνεις ειδοποιήσεις απο το Notification Center και έχεις την δυνατότητα μέσω των ρυθμίσεων να τις αποτρέψεις απο οποιαδήποτε λειτουργία στο παρασκήνιο.

Με λίγα λόγια το iOS διαθέτει ένα official Greenify που παγώνει ότι δεν θες να τρέχει στο παρασκήνιο.

Σαφώς προτιμώ το iOS αλλά θέλω ακόμα περισσότερα πράγματα απ αυτά που δεν έρχονται σε σύγκρουση με τα συμφέροντα της Apple. Πιστεύω θα δοθούν στις επόμενες 2 εκδόσεις του iOS καθώς η Apple θα δώσει και στις υπόλοιπες συσκευές εκτός iPad pro, επαγγελματική χροιά.

Σύντομα το iOS θα γίνει όπως έπρεπε να ειναι το android, εκτός κάποιων τομέων που δεν συμφέρουν την Apple.

Προς το παρών ας μας δώσει μια καλή κάμερα και μια οθόνη μεγαλύτερης ανάλυσης γιατί στα βίντεο και τις φωτο φαίνεται η διαφορα υπέρ των QHD.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δεν ειναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Το είχα πάνω απο ένα μήνα.

Και στο iPhone 6s Plus παρατηρούνται διάφορα όταν δεν κλείνεις εφαρμογές.

Παρά τα 2 γίγα ραμ κλείνουν εφαρμογές και μειώνεται η ταχύτητα ανοίγματος.

Στον Safari μπορεί να επανέρχεται σαν εικόνα μετά απο ώρες εκει που άφησες το site, αλλα αν το παρατηρήσεις κανει ένα σύντομο refreshing.

Το καλό στο iOS βρίσκεται στην φιλοσοφία του. Το έχουμε πει πολλές φορές:

Χίλιες εφαρμογές να έχεις, αν δεν τις χρησιμοποιήσεις δεν μπαίνουν σε δραστηριότητα όπως στο android.

Λαμβάνεις ειδοποιήσεις απο το Notification Center και έχεις την δυνατότητα μέσω των ρυθμίσεων να τις αποτρέψεις απο οποιαδήποτε λειτουργία στο παρασκήνιο.

Με λίγα λόγια το iOS διαθέτει ένα official Greenify που παγώνει ότι δεν θες να τρέχει στο παρασκήνιο.

Σαφώς προτιμώ το iOS αλλά θέλω ακόμα περισσότερα πράγματα απ αυτά που δεν έρχονται σε σύγκρουση με τα συμφέροντα της Apple. Πιστεύω θα δοθούν στις επόμενες 2 εκδόσεις του iOS καθώς η Apple θα δώσει και στις υπόλοιπες συσκευές εκτός iPad pro, επαγγελματική χροιά.

Σύντομα το iOS θα γίνει όπως έπρεπε να ειναι το android, εκτός κάποιων τομέων που δεν συμφέρουν την Apple.

Προς το παρών ας μας δώσει μια καλή κάμερα και μια οθόνη μεγαλύτερης ανάλυσης γιατί στα βίντεο και τις φωτο φαίνεται η διαφορα υπέρ των QHD.

Είμαι αντίθετος με την ανάλυση και την μνήμη που ζητάς.

Αυτό που κλείνουν εφαρμογές δεν το καταλαβαίνω. Πως γίνεται να αφήνεις την συσκευή στην άκρη και μετά από ώρες να θέλεις να είναι εκεί;

Εγώ δεν ζητάω τόσα από το τηλέφωνο μου.

Απροβλημάτιστη λειτουργία θέλω αυτονομία και μια κάμερα να κάνω την δουλειά μου.

Τα κάνει καλά αυτά η συσκευή.

Τώρα αν κλείνει και καμία σελίδα και κάνει refresh δεν με χαλάει μετά από ώρες.

Επίσης δεν κλείνω εφαρμογές δεν ξέρω ίσως εσύ τις κλείνεις από το multitask και τα κανείς χειρότερα

Τα έχουμε πει πολλές φορές και γνωρίζω τα θέλω σου για μια συσκευή νομίζω έχεις πολλές απαιτήσεις για μια συσκευή τσέπης που ο βασικός της ρόλος είναι κινητό όχι υπολογιστής

Nokia 8800 Scirocco

Δεν κλείνω εφαρμογές γι αυτό παρατηρώ ότι κλείνουν μόνες τους.

Πχ το tapatalk που το χρησιμοποιώ συχνότατα, αν δουλέψω καποιες εφαρμογές στο ενδιάμεσο και γυρίσω, το βρίσκω κλειστό. Σημαίνει πως η ram ειναι στο όριο και παίρνει κλείνοντας άλλες.

Αν το διάστημα ήταν μεγαλύτερο δεν θα με πείραζε η αν ήταν εξυπνότερο το multitasking ώστε να διατηρεί όσο γίνεται τις εφαρμογές που βλέπει ότι χρησιμοποιώ συχνότερα.

Όλες οι συσκευές επιπέδου iPhone, λειτουργούν άψογα σήμερα.

Παγώματα σε εφαρμογές που για να σταματήσουν πρέπει να πατήσεις 2-3 φορές το home υπάρχουν στο iPhone όπως και λαγκάκια.

Κάθε ένα έχει τα υπέρ και κατα. Τίποτα δεν ειναι τέλειο.

Το android έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις σε hardware κάτι που αρχίζει να φαίνεται και στο iOS.

Καλησπέρα έχω μπει σε σκέψεις αγοράς για πρώτη φορά 6 s plus .

Είχα το απλό 6 Άρι και μετά πέρασα σε lg g 4 . ΤΟ g4 το θεωρώ ότι καλύτερο έχω ακουμπίσει μέχρι στιγμής άλλα με... τρώει η αλλαγή .

Το βασικότερο που με κάνει σκεπτικό είναι η κάμερα του . δεν πιστεύω σε καμιά περίπτωση ότι θα είναι καλύτερη από του g 4 άλλα σε ένα σύντομο τεστάκι που έκανα σε αυτόματο διαπίστωσα ότι το phone έπιανε λίγο πιο κοντά στη πραγματικότητα τα χρώματα .. Από την αλλη το g 4 ειχε ξεκάθαρη εστίαση στο κοντινό αντικείμενο και θόλωνε το πίσω back round πράγμα που μου αρέσει . ΣΑ ταχύτητα εστίασης νομίζω το phone ήταν ένα κλικ μπροστά .. Τι λέτε εσείς ?

Κάτι ακόμα που με ενδιαφέρει είναι η μπαταριά . Ποσό σας κρατάει εσάς με μέτρια χρήση ? Ενημερωτικά δεν έχω face book και δεν χρησιμοποιώ αυτόματο συγχρονισμό σε mail .. To 80 % της χρήσης θα γίνεται σε wifi περιβάλλον με κάλο σχετικά σήμα .

Iphone 6 s plus Rose gold 64 gb

IPad Air 2 gold 64gb

Καλησπέρα έχω μπει σε σκέψεις αγοράς για πρώτη φορά 6 s plus .

Είχα το απλό 6 Άρι και μετά πέρασα σε lg g 4 . ΤΟ g4 το θεωρώ ότι καλύτερο έχω ακουμπίσει μέχρι στιγμής άλλα με... τρώει η αλλαγή .

Το βασικότερο που με κάνει σκεπτικό είναι η κάμερα του . δεν πιστεύω σε καμιά περίπτωση ότι θα είναι καλύτερη από του g 4 άλλα σε ένα σύντομο τεστάκι που έκανα σε αυτόματο διαπίστωσα ότι το phone έπιανε λίγο πιο κοντά στη πραγματικότητα τα χρώματα .. Από την αλλη το g 4 ειχε ξεκάθαρη εστίαση στο κοντινό αντικείμενο και θόλωνε το πίσω back round πράγμα που μου αρέσει . ΣΑ ταχύτητα εστίασης νομίζω το phone ήταν ένα κλικ μπροστά .. Τι λέτε εσείς ?

Κάτι ακόμα που με ενδιαφέρει είναι η μπαταριά . Ποσό σας κρατάει εσάς με μέτρια χρήση ? Ενημερωτικά δεν έχω face book και δεν χρησιμοποιώ αυτόματο συγχρονισμό σε mail .. To 80 % της χρήσης θα γίνεται σε wifi περιβάλλον με κάλο σχετικά σήμα .

Η μπαταρία θα σου κρατά 2 μέρες τουλάχιστον με τέτοια χρήση.

Ως προς την κάμερα μην το ψάχνεις δεν υπαρχει σύγκριση.

Με το iPhone δεν πρόκειται να φωτογραφίσεις ποτέ σωστά πρόσωπα εκτός εξωτερικών χώρων.

Γενικά δεν θα έχεις αυτές τις υπέροχες φωτογραφίες χαμηλού φωτισμού που σου δίνει το G4 στο αυτόματο.

Επίσης σε τοπία κτήρια κλπ θα έχεις λιγότερη λεπτομέρεια όταν κανεις ζουμ.

Στα χρώματα ναι, τις περισσότερες φορές το iPhone δίνει ωραιότερα χρώματα στο μάτι χωρίς να ειναι απαραίτητα αληθινά.

Γιατί το λες αυτό για τα πρόσωπα φίλε μου ?

Για χαμηλό φωτισμό δεν το συζητάω καν. Ειδικά σε manual με ένα κερί μονό στο δωμάτιο και 30 δεύτερα κλείστρο μπορεί να σου βγάλει φωτογραφία με τρομερή λεπτομέρεια σαν να είχες αναμένo φως..

Edited by dhmhtrhsg2

IPad Air 2 gold 64gb

Για χαμηλό φωτισμό δεν το συζητάω καν. Ειδικά σε manual με ένα κερί μονό στο δωμάτιο και 30 δεύτερα κλείστρο μπορεί να σου βγάλει φωτογραφία με τρομερή λεπτομέρεια σαν να είχες αναμένo φως..

Στο λέω γιατί με το iPhone σε κλειστούς χώρους όπου ο φωτισμός δεν ειναι ο ιδανικότερος τα πρόσωπα χάνουν σε λεπτομέρεια και έχουν θόρυβο στις γωνιές του προσώπου που υπάρχουν σκιές.

Έχω δει άπειρα δείγματα απο G4 σε παρόμοια πλάνα και ειναι σαφώς πολύ καλύτερο.

Επειδή και το g4 έχει περάσει από τα χέρια μου η φωτογραφίες που βγάζει σε όλες τις συνθήκες είναι ένα ή ίσως και δύο κλίκ καλύτερο από το μήλο.

Μάλιστα . Ευχαριστώ και τους 2 σας για τις απαντήσεις .

Ένα ακόμα θέμα που με απασχολεί είναι το jailbreak .. Για να γίνω πιο συγκεκριμένος το μονό που με ενδιαφέρει είναι να μπορώ να έχω ένα παράθυρο με βίντεο να παίζει ενω κάνω κάτι άλλο και να έχω 2 εφαρμογές ανοιχτές παράλληλα διπλά διπλά όπως ακριβώς κάνω και στο pad air 2 μου .

Τι παίζει με αυτό χάνω εγγύηση και σχετικά ? το έχει κάνει κανένας σας ?

IPad Air 2 gold 64gb

• The title was changed to iPhone 6S Plus
  • The topic was unpinned