Jump to content

JusticeTeam

Members
  • Δημοσιεύσεις

    34
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by JusticeTeam

  1. Οπότε και στον υπολογιστή να θες να το συνδέσεις πάλι το ίδιο ? Γιατί δεν έβαζαν μέσα έναν αντάπτορα δεν μπορώ να καταλάβω...
  2. Καλησπέρα σε όλους . Σήμερα παρέλαβα και εγώ το δικό μου pro max . Έχω μια απορία . Θέλω να το συνδέσω με το car play αλλά δεν υπάρχει πλέον η θύρα usb τι γίνετε ; Έχω έναν παλιό φορτιστή από 6s plus να χρησιμοποιώ λέτε αυτόν ; Αγοράζω κάποιον αντάπτορα ; Ευχαριστώ !
  3. Δυστυχώς έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα από τον Φεβρουάριο και άκρη δεν έχω βγάλει έχω αλλάξει 2 router, έχει έρθει 3 φορές τεχνικός από την Vodafone(HOL) και πριν 1 εβδομάδα δήλωσαν βλάβη στον ΟΤΕ. Το μόνο που έγινε είναι να ελαττωθούν οι επανεκκινήσεις αλλά και πάλι μου κάνει τουλάχιστον 2 φορές την μέρα με αποτέλεσμα τις περισσότερες να μην έχω σταθερό. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να φύγω από την Vodafone και να πάω στην Cosmote και βέβαια δεν πρόκειται να τους πληρώσω τα τέλη .
  4. Έκανα εγώ την αναβάθμιση και μέχρι στιγμής δεν εχω δει καμία διαφορά στην μπαταρία σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση .
  5. Εγώ δεν αντιμετώπισα τέτοιο θέμα με την θήκη που μου ήρθε .
  6. Ακριβώς το ίδιο είναι . Εγώ το 6s plus εχω και η θήκη έγραφε 6 plus δεν εχω κανενα θέμα ταιριάζει γάντι !
  7. Μόλις παρέλαβα την θήκη και είναι όντως αυθεντική με το κουτί της και όλα !
  8. Και γω παρήγγειλα την μπλε από αυτό το κατάστημα για το 6s plus μου. Τώρα ότι είναι να γίνει θα γίνει...
  9. Όχι μόνο κάτι καλύτερο θα το μειώσουν κατά πολύ. Εγώ προσωπικά είχα το Cosmote Plus 35 που πλήρωνα 29ευρώ λόγο έκπτωσης αντί για επιδότηση αρκετά μεγάλο ποσό για τα δικά μου δεδομένα και λόγο ότι δεν χρησιμοποιούσα όλο το πακέτο που μου προσέφερε αποφάσισα να κάνω αίτηση φορητότητας στην Vodafone. Αφού την έκανα μετά από 10 λεπτά με πήραν από το Τμήμα Ειδικών Προσφορών της Cosmote και μου έδωσαν το Cosmote Plus 45 από 45ευρώ στα 20 βέβαια με δέσμευσαν για 18 μήνες αλλά χαλάλι .
  10. Κάτι άσχετο sorry κιόλας . Αξίζει η δερμάτινη της Apple γιατί σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ μία? Τώρα έχω αυτή της Spigen. Τέλος από που πήρες το full screen tempered glass γιατί θέλω να πάρω και εγώ γιατί το απλό που έχω δεν εφαρμόζει σε ολόκληρη την οθόνη και το φοβάμαι λίγο :blink: . Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...