mirrorofsorrow Δημ. September 25, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2015 μερικές γρήγορες hands-on εντυπώσεις (με μέτρο σύγκρισης το 6 plus): Συμπέρασμα: Δε νομίζω ότι οι χρήστες 6 plus θα ξετρελαθούν με την αναβάθμιση, αλλά είναι μια εξαιρετική πολυ-συσκευή. Με χαρά θα απαντήσω σε οποιαδήποτε ερώτηση, αν μπορώ φυσικά. Καλορίζικο και καλοδούλευτο. Αν είχα ήδη το 6 Plus ίσως δεν το σκεφτόμουν για το 6S Plus αλλά το 6 μου φαίνεται πλέον μικρό. Θέλω να το δω και από κοντά για να βγάλω τα συμπεράσματά μου όσον αφορά το αυξημένο βάρος του. Το 3D Touch λογικά θέλει συνήθεια μέχρι να εξοικειωθούμε με τον τρόπο λειτουργίας του. Όταν ασκείς μεγάλη πίεση στην οθόνη, νιώθεις σαν να κάνεις κλικ σε αυτήν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giv1999 Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Ευχαριστώ για τα καλορίζικα! To πήρα σε χρώμα space gray, χωρητικότητα 64GB (ίδιο με πέρισυ). Η αύξηση του βάρους κατά 20gr οφείλεται (σύμφωνα με το ifixit) στην ενσωμάτωση του 3D touch στη οθόνη, και μόνο. Προσωπικά το νιώθω στο χέρι λίγο πιο "ποιοτικό", αλλά είναι θέμα γούστου. Όπως γράψατε, όποιον τον απασχολεί καλύτερα να το κρατήσει live. Για να ενεργοποιηθεί το 3D touch θέλει λίγο δύναμη, εύκολα το εκλαμβάνει σαν παρατεταμένο πάτημα (τουλάχιστον μέχρι να το συνηθήσεις). Έχει ενα μηχανισμό ανάδρασης που θυμίζει κάπως κλίκ σε touchpad. Φωτογραφίες από το κινητό δε νομίζω ότι έχει νόημα να σας δείξω, μια και είναι ολόιδιο με το 6plus (εκτός από ένα S στην πλάτη). Ανέβασα όμως 2 πολύ πρόχειρες φωτογραφίες που δείχνουν την εστίαση και το bokeh (αρκετά εντυπωσιακό για τόσο μικρό αισθητήρα). Ίσως ενδιαφέρει κάποιους. http://i57.tinypic.com/rtp2rp.jpg http://i61.tinypic.com/5xpz7s.jpg Το τηλέφωνο ήρθε φορτισμένο στο 67% και μετά από μια (σχεδόν) μέρα χρήσης έχει πέσει στο 18%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Why 2GB of RAM in the iPhone 6s is a big deal for everyone [Video] http://www.idownloadblog.com/2015/09/25/does-2gb-ram-really-matter-iphone-6s/ Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoniou Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Να τολμήσω να ρωτήσω από που μπορώ να προμηθευτώ iPhone 6splus??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Να τολμήσω να ρωτήσω από που μπορώ να προμηθευτώ iPhone 6splus??? Από ηλεκτρονικά κατστήματα όπως amazon, expansys κτλ. Εδώ Ελλάδα ακόμα δεν είναι διαθέσιμο. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoniou Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Έχω κάνει προπαραγγελία από expansys αλλα άλλαξαν την ημερομηνία παράδοσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Πότε την έκανες; Και ποια ειναι η ημερομηνια παραδοσης; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoniou Δημ. September 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2015 Στις 18/9 έγινε η προπαραγγελία στις 23 ζήτησαν επιβεβαίωση η οποία έγινε. Μέχρι χτες έλεγε άφιξη σε 4 μέρες περίπου και σήμερα λέει σε 10 ημέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giv1999 Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 ακόμα 2 παρατηρήσεις-λεπτομέρειες: - (όπως αναφέρει και το σαιτ της apple) η Siri είναι πλέον always-on και ενεργοποιείται λέγωντας Hey Siri (ακόμα κι' αν το κινητό δεν είναι συνδεδεμένο με το φορτιστή). Προσωπικά ποτέ δεν ήμουν φαν της Siri, μια και έπρεπε να πιάσεις το κινητό στα χέρια σου για να την ενεργοποιήσεις (οπότε ποιο το νόημα του φωνητικού χειρισμού?). Τώρα όμως ίσως είναι χρήσιμη στο αυτοκίνητο, για πραγματοποίηση κλήσεων. Το δοκίμασα και δουλεύει καλά στο 99+% των περιπτώσεων, ακόμα και σε θορυβώδες περιβάλλον (μια και ο αλγόριθμος αναγνώρισης φωνής έχει βελτιωθεί πολύ από την εποχή του 4S). Βέβαια δε τα πάει καθόλουυυυυυυ καλά με ελληνικά ονόματα αποθηκευμένα με λατινικούς χαρακτήρες, οπότε μάλλον μικρή χρησιμότητα θα έχει για τους Έλληνες χρήστες (εκτός αν θυμάστε απέξω τηλέφωνα!). Επίσης δε ξέρω πόσο θα επηρρεάζει την κατανάλωση, γι΄αυτό ίσως μπορείς να το απενεργοποιήσεις στα settings. - H εφαρμογή Notes εκμεταλλεύεται την καινούργια pressure-sensitive οθόνη. Όταν γράφεις μια σημείωση με ένα απλό stylus (πχ jot pro) και πιέζεις τη γραφίδα, η γραμμή γίνεται πιο παχιά. Περίπου σαν τα wacom stylus (ή το επερχόμενο apple pencil), αλλά βέβαια εδώ μιλάμε για 2 επίπεδα πίεσης αντί για 2048... το αναφέρω σαν μια εφαρμογή του 3D touch, δε νομίζω κάποιος γραφίστας να σχεδιάζει με τόση λεπτομέρεια στο iphone του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Το εκλεισα κι εγω σε space grey 64αρι απο ebay.co.uk και θα το εχω 30 Σεπτεμβρη! Απο τα βιντεακια που εχω δει, εχουν κανει πολυ καλη δουλεια στην αντοχη! Ελπιζω η μπαταρια να παραμενει κορυφαια οπως στο 6 Plus. Ο κυριος λογος ομως αγορας ηταν τα 2GB RAM. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Απο ποιον το πηρες; Δωσε λινκ Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Απο ποιον το πηρες; Δωσε λινκ *Aπο αυτον εδω: http://www.ebay.co.uk/usr/atcs_ltd Μου κοστισε βεβαια αρκετα αλλα θα το εχω Τριτη-Τεταρτη... Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 9/10 επισημα ελλαδα Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marmaga Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Τιμές;:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unitrax Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Και γω ακύρωσα το δικό μου απο expansys γιατί ενώ έλεγε κατόπιν παραγγελίας, όταν έκανα την παραγγελία εμφάνιζε waiting for sotck. Τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν πως όλα τα 6s και 6s plus τα περιμένουν περίπου μέσα Οκτώβρη. Οπότε καλύτερα να το πάρω απο εδω πιο γρήγορα και πιο φθηνα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoniou Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Εμένα μου είπαν σήμερα ότι παραλαμβάνουν σε 9 μέρες. Σκέφτηκα να ακυρώσω αλλα από expansys γλιτώνω τον ΦΠΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2015 Εμένα μου είπαν σήμερα ότι παραλαμβάνουν σε 9 μέρες. Σκέφτηκα να ακυρώσω αλλα από expansys γλιτώνω τον ΦΠΑ. Και εγώ μια απο τα ιδια. Οποτε λεω να περιμενω... αλλα εαν αργησουν και αλλο θα την ακυρωσω μαλλον Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unitrax Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Και εγώ μια απο τα ιδια. Οποτε λεω να περιμενω... αλλα εαν αργησουν και αλλο θα την ακυρωσω μαλλον Τιμολόγιο και στην Ελλάδα δεν μπορείς να κόψεις? Απλά δεν θα παίρνεις πίσω άμεσα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Τιμολόγιο και στην Ελλάδα δεν μπορείς να κόψεις? Απλά δεν θα παίρνεις πίσω άμεσα. :) μου αρεσει η αμεσοτητα :p Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Παρήγγειλα κι εγώ από expansys Space Gray 64gb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoniou Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Πάντως τα πιο εμπορικά έχουν γίνει κατόπιν παραγγελίας στο expansys. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unitrax Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Ξανα-ματα-άλλαξαν οι ημερομηνίες στο expansys. Εκεί που το πρωί έλεγε σε μερικά μοντέλα 6 ημέρες, τώρα έγινε "σε περίπου 10 ημέρες"... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoniou Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Ναι το παρατήρησα. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα παραλάβουν 6 με 7 Οκτωβρίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marmaga Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 (edited) Εμένα είναι Preparing to dispatch από Apple UK. Αντε να δούμε...:D 6 χρόνια εγγύηση λέει ότι έχουν οι συσκευές στο UK στη σελίδα της Apple.:blink: Edited September 30, 2015 by marmaga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Το πηρα στα χερια μου χτες το απογευμα απλα δεν προλαβα να το ανοιξω ακομα... Θα επανελθω συντομα! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts