Jump to content

iPhone 6S

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι μέσω iTunes πάντα. Παρε πρώτα ενα backup και μετα πάτησε "Ενημέρωση", δεν ειναι αναγκαίο το "set up as new".

Ευχαριστώ για την απάντηση

Μήπως είναι καλύτερο το clean install και μετά restore from back up ??

Θανάσης

Σωστός !!:)

Ξέχασα να το αναφέρω στο φίλο ...

Και μένα μου έσπασε τα νεύρα και αναγκάστηκα να την κάνω! Διαπιστώνω ψιλοκολληματάκια όμως στο assistive touch. Κανείς άλλος;

χρονια πολλα σε ολους!!περιπου 1 εβδομαδα με το κιν και νομιζω ότι αρχισα να νικαω το τερας!!:lol:μπηκε και το ringtone που θελω και επαφες κλπ..

μια ερωτηση μονο ...το hard reset εχει τα ιδια αποτελέσματα με το reset??και γινεται με home button και ον/off??

παδια γιατι όταν με καλουν βλεπω επιλογή υπενθημιση; που χρησιμοποιητε? συνεχιζω να λαμβανω μηνυμα για τα imessage..και καλα για την ενεργοποιηση ότι θα με χρεωνει ο φορεας...και οντως με χρεωνει..δε καταλαβαίνω ποσες φορες πρεπει να στειλει μυνημα για να τα ενεργοποιησει! χαχααχαεγω με το τερας είμαι 1 εβδομαδα τελικα μου είναι αδιαφορο τεχνολογικα...μπατρια αν δεν το αγγιζεις οκ αλλιως..φορτιστης αγκαλιτσα, και δε το βρισκω και τοσο "εξυπνο"..εκτος αν χρειαζομαι σεμινάρια κατι που παλι δεν είναι θετικο για ένα λειτουργικο κινητου!

Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει...

Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max
Ipad 3,Ipad 5

παδια γιατι όταν με καλουν βλεπω επιλογή υπενθημιση; που χρησιμοποιητε? συνεχιζω να λαμβανω μηνυμα για τα imessage..και καλα για την ενεργοποιηση ότι θα με χρεωνει ο φορεας...και οντως με χρεωνει..δε καταλαβαίνω ποσες φορες πρεπει να στειλει μυνημα για να τα ενεργοποιησει! χαχααχαεγω με το τερας είμαι 1 εβδομαδα τελικα μου είναι αδιαφορο τεχνολογικα...μπατρια αν δεν το αγγιζεις οκ αλλιως..φορτιστης αγκαλιτσα, και δε το βρισκω και τοσο "εξυπνο"..εκτος αν χρειαζομαι σεμινάρια κατι που παλι δεν είναι θετικο για ένα λειτουργικο κινητου!

Φίλε πήγαινε ρυθμίσεις/γενικά/επαναφορά/ και κάνε επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου

Μήπως και διορθωθεί το πρόβλημα

Μπαταρία χρειάζεται να κλείσεις κανα 2 πράγματα για να είσαι καλά

Δεν σε είδα όμως και πολύ ζεστό να θέλεις να γίνεις iPhone user

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

χρονια πολλα σε ολους!!περιπου 1 εβδομαδα με το κιν και νομιζω ότι αρχισα να νικαω το τερας!!:lol:μπηκε και το ringtone που θελω και επαφες κλπ..

μια ερωτηση μονο ...το hard reset εχει τα ιδια αποτελέσματα με το reset??και γινεται με home button και ον/off??

Τι ακριβώς θέλεις να κανεις;

Παίζουν με τις λέξεις κάποιοι με αυτά. Κάποιοι τα ονομάζουν όπως θέλουν

Υπάρχει το reset από ρυθμίσεις/γενικά/επαναφορά που είναι στην ουσία σβήσιμο του κινητού και επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις

Υπάρχει αυτό με τα κουμπιά που δεν χάνεις τίποτα απλα κλείνει η συσκευή και ξανά ξεκινάει μετά όλες τις υπηρεσίες από την αρχή και πιθανόν να ξεκολλήσει κάτι που δεν δούλευε σωστά

Υπάρχει και απλα η απενεργοποίηση

Εσυ τι χρειάζεσαι;

Nokia 8800 Scirocco

Αυτο με τη χρεωση στο iMessage παιζει να το κανει μονο σε σενα! Μηπως να ενημερωσεις το φορεα σου;! Απο τη δημιουργια του iMessage μου το βγαζει μονο καθε φορα που αλλαζω συσκευη ή sim και τελος! Και δε με χρεωνει κιολας! Αν πας σε μια νεα συσκευη και ξεκινησεις με αρνητικη διαθεση σε ολα, δε θα δεις τιποτα θετικο οσο και να προσπαθεις ακομη και να ειναι η καλυτερη ολων των εποχων!

Οσο για την υπενθυμιση, μπορεις να απορριψεις μια κληση και να την προσθεσει αυτοματα στις υπομνησεις ωστε να σου υπενθυμισει την κληση που απερριψες σε καποιο χρονικο διαστημα που θα επιλεξεις εσυ!

κ @ τ @ ν τ ι @

Καλησπερα σε ολους.

Σημερα παρελαβα το 6s απο την isystem καθως το πηγα για το προβλημα της μπαταριας. Κατα τον ελεγχο που κανανε το δικο μου δεν ανηκε στην παρτιδα με τους σειριακους αριθμους που ειχαν προβλημα και κατα τον τεχνικο ελεγχο δεν διαπιστωθηκε προβλημα στην μπαταρια. Παρ ολα αυτα επειδη ηταν εντος εγγυησης δεχτηκαν να μου αλλαξουν την μπαταρια.

Φτανω σπιτι και βλεπω οτι στα 12% σβηνει παλι μονο του. Το ανοιγω δειχνει 7% κλεινει. Το ξανα ανοιγω δειχνει 15% και ξανακλεινει.

Εχει καταντησει τελειως εκνευριστικο το θεμα της μπαταριας!

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Καλησπερα σε ολους.

Σημερα παρελαβα το 6s απο την isystem καθως το πηγα για το προβλημα της μπαταριας. Κατα τον ελεγχο που κανανε το δικο μου δεν ανηκε στην παρτιδα με τους σειριακους αριθμους που ειχαν προβλημα και κατα τον τεχνικο ελεγχο δεν διαπιστωθηκε προβλημα στην μπαταρια. Παρ ολα αυτα επειδη ηταν εντος εγγυησης δεχτηκαν να μου αλλαξουν την μπαταρια.

Φτανω σπιτι και βλεπω οτι στα 12% σβηνει παλι μονο του. Το ανοιγω δειχνει 7% κλεινει. Το ξανα ανοιγω δειχνει 15% και ξανακλεινει.

Εχει καταντησει τελειως εκνευριστικο το θεμα της μπαταριας!

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πολύ άσχημα αυτά που σου συμβαίνουν

Πήγαινε το πίσω και πίεσε τους ίσως φταίει και η συσκευή

Nokia 8800 Scirocco

Πολύ άσχημα αυτά που σου συμβαίνουν

Πήγαινε το πίσω και πίεσε τους ίσως φταίει και η συσκευή

Τους πηρα στο καπακι τηλεφωνο και μου ειπαν οτι η συσκευη κατα τον τεχνικο ελεγχο δεν παρουσιαζει καποιο προβλημα και δεν μπορουνε να προχωρησουν σε αντικατασταση συσκευης.

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Τους πηρα στο καπακι τηλεφωνο και μου ειπαν οτι η συσκευη κατα τον τεχνικο ελεγχο δεν παρουσιαζει καποιο προβλημα και δεν μπορουνε να προχωρησουν σε αντικατασταση συσκευης.

Πήγαινε το εκεί με 15% μπαταρία να το δει ο τεχνικός με τα μάτια του ότι έχει θέμα και ας μιλήσει αυτός με τους ανώτερους

Υπάρχει περίπτωση να είναι πάλι μπαταρία

Nokia 8800 Scirocco

Αυτο με τη χρεωση στο iMessage παιζει να το κανει μονο σε σενα! Μηπως να ενημερωσεις το φορεα σου;! Απο τη δημιουργια του iMessage μου το βγαζει μονο καθε φορα που αλλαζω συσκευη ή sim και τελος! Και δε με χρεωνει κιολας! Αν πας σε μια νεα συσκευη και ξεκινησεις με αρνητικη διαθεση σε ολα, δε θα δεις τιποτα θετικο οσο και να προσπαθεις ακομη και να ειναι η καλυτερη ολων των εποχων!

Οσο για την υπενθυμιση, μπορεις να απορριψεις μια κληση και να την προσθεσει αυτοματα στις υπομνησεις ωστε να σου υπενθυμισει την κληση που απερριψες σε καποιο χρονικο διαστημα που θα επιλεξεις εσυ!

ευχαριστω, για την υπενθημιση το καταλαβα, κοιτα γενικα όταν πληρωνεις αρκετα χρηματα και φευγεις από κινεζιες και πειραματα και σαμσουνγκ νομιζω ότι εχεις άλλες απαιτησεις...τι λες παραλογα πραγματα λεω? από τοτε που το πηρα το μυαλο μου είναι στο ακουστικο και αν καλει καποιος και δε χτυπάει αλλα χτυπάει μονο στο ακουστικο και δε το ακουω...επισης εχω χασει 2 ευρω γιατι προσπαθει να ενεργοποιησει το ιμεσσατζ.... και καλα! η μπαταρια είναι τελεια όταν δεν το αγγιζω...αλλιως κάθε 6 ωρες θελει φορτιση, ο ηχος είναι καλος η φωτογραφικη οκ για τα γουστα μου, η οθονη ενταξει....τι να πω ότι πεταω από χαρα? τα γενεθλια δε με βολευουν και πρεπει να κανω μαγικα... με τις επαφες εχασα 2-3 ωρες για να τις φτιαξω από την αρχη...ενταξει ευχαριστω ολους για την βοηθεια αλλα δυσκολα τα πραγματα...σε λιγο βγαινω εκτος τοπικ... τελος αν μπορει καποιος ας μου πει αν παιζει ρολο ότι εχω 2ερη συσκευή ιοσ με το ιδιο λογαριασμό για το θεμα με ιμεσσατζ....:) ναι δεν πεταω και από τη χαρα μου αλλα προσπαθω να μαθω και να καταλαβω...τι και πως κανω λαθος! εχω καρτοκινητο wind!

Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max
Ipad 3,Ipad 5

ευχαριστω, για την υπενθημιση το καταλαβα, κοιτα γενικα όταν πληρωνεις αρκετα χρηματα και φευγεις από κινεζιες και πειραματα και σαμσουνγκ νομιζω ότι εχεις άλλες απαιτησεις...τι λες παραλογα πραγματα λεω? από τοτε που το πηρα το μυαλο μου είναι στο ακουστικο και αν καλει καποιος και δε χτυπάει αλλα χτυπάει μονο στο ακουστικο και δε το ακουω...επισης εχω χασει 2 ευρω γιατι προσπαθει να ενεργοποιησει το ιμεσσατζ.... και καλα! η μπαταρια είναι τελεια όταν δεν το αγγιζω...αλλιως κάθε 6 ωρες θελει φορτιση, ο ηχος είναι καλος η φωτογραφικη οκ για τα γουστα μου, η οθονη ενταξει....τι να πω ότι πεταω από χαρα? τα γενεθλια δε με βολευουν και πρεπει να κανω μαγικα... με τις επαφες εχασα 2-3 ωρες για να τις φτιαξω από την αρχη...ενταξει ευχαριστω ολους για την βοηθεια αλλα δυσκολα τα πραγματα...σε λιγο βγαινω εκτος τοπικ... τελος αν μπορει καποιος ας μου πει αν παιζει ρολο ότι εχω 2ερη συσκευή ιοσ με το ιδιο λογαριασμό για το θεμα με ιμεσσατζ....:) ναι δεν πεταω και από τη χαρα μου αλλα προσπαθω να μαθω και να καταλαβω...τι και πως κανω λαθος! εχω καρτοκινητο wind!

Έκανες επαναφορά δικτύου όπως σου είπα πιο πάνω;

Κι εγώ όταν πιάνω android εκνευρίζομαι σε μερικά πράγματα όπως τα κάνουν και σου δυσκολεύουν την ζωή

Όπως μάθει κανείς. Πρέπει να βρεις το κουμπί με το iPhone και θα είσαι εντάξει

Edited by Tasos19s
Nokia 8800 Scirocco

Δοκιμασε απο τις ρυθμισεις να ανοιξεις την ρυθμιση για τα μηνυματα και κλεισε το imessage.Το ιδιο θα κανεις και απο κατω στις ρυθμισεις facetime.Με F2G φοιτητικο δεν μου εχει φαει ουτε 1€.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Δοκιμασε απο τις ρυθμισεις να ανοιξεις την ρυθμιση για τα μηνυματα και κλεισε το imessage.Το ιδιο θα κανεις και απο κατω στις ρυθμισεις facetime.Με F2G φοιτητικο δεν μου εχει φαει ουτε 1€.

Δεν το έχει ανοίξει ποτέ το imessage ούτε το face time και του έρχονται μηνύματα

Nokia 8800 Scirocco

αρα δε χρησιμοποιείς imessage σωστα?

----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έκανες επαναφορά δικτύου όπως σου είπα πιο πάνω;

Κι εγώ όταν πιάνω android εκνευρίζομαι σε μερικά πράγματα όπως τα κάνουν και σου δυσκολεύουν την ζωή

Όπως μάθει κανείς. Πρέπει να βρεις το κουμπί με το iPhone και θα είσαι εντάξει

εκανα μολις τωρα και εκανε ρεσταρτ η συσκευή και μου ανοιξε τα δεδομενα αυτόματα και χρεωθηκα 1 ευρω..συνολο 3 ευρω χαμενα...!χχααχαχαχαχ πλακα εχει το αππλε..ότι κανεις πλερώνεις...ΑΧΑΧΧΑΑΧ

Edited by Ntinos_tech

Ipad 3,Ipad 5

αρα δε χρησιμοποιείς imessage σωστα?

----- προσθήκη μηνύματος 68 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εκανα μολις τωρα και εκανε ρεσταρτ η συσκευή και μου ανοιξε τα δεδομενα αυτόματα και χρεωθηκα 1 ευρω..συνολο 3 ευρω χαμενα...!χχααχαχαχαχ πλακα εχει το αππλε..ότι κανεις πλερώνεις...ΑΧΑΧΧΑΑΧ

Τα δεδομένα ανοίγουν σε όλα τα smartphone μετά από επαναφορά δεν είναι μόνο στο iPhone

Σου εμφανίζει τώρα πάλι το banner για imessage;

Nokia 8800 Scirocco

Τα δεδομένα ανοίγουν σε όλα τα smartphone μετά από επαναφορά δεν είναι μόνο στο iPhone

Σου εμφανίζει τώρα πάλι το banner για imessage;

λοιπον κοιτα, μολις εκανα επαναφορά δικτυου, εκανε ρεσταρτ η συσκευή μετα εβαλα πιν και ΟΧΙ δε μου ζητησε τιποτα! μετα συνδεσα το κινητο σε ασυρματο δικτυο και αμεσως εβγαλε μηνυμα για την ενεργοποιηση ιμεσσατζ...του ειπα ΟΧΙ και δε με χρεωσε...και τωρα το ιμεσσγαε είναι κλειστο ΑΛΛΑ μετα από κλείσιμο της συσκευης αμεσως μετα το πιν της σιμ μου εβγαλε παλι το μηνυμα για την ενεργοποιηση του imessage- παλι εκανα ακυρωση και παλι δεν χρεωθηκα...ΑΝ πατησω ΟΚ μαλλον με χρεωνει! είναι λογικο κάθε φορα που μπαινω βγαινω από το φορεα wind να μου ζηταει το ιδιο? σε εσας το κανει;

Ipad 3,Ipad 5

λοιπον κοιτα, μολις εκανα επαναφορά δικτυου, εκανε ρεσταρτ η συσκευή μετα εβαλα πιν και ΟΧΙ δε μου ζητησε τιποτα! μετα συνδεσα το κινητο σε ασυρματο δικτυο και αμεσως εβγαλε μηνυμα για την ενεργοποιηση ιμεσσατζ...του ειπα ΟΧΙ και δε με χρεωσε...και τωρα το ιμεσσγαε είναι κλειστο ΑΛΛΑ μετα από κλείσιμο της συσκευης αμεσως μετα το πιν της σιμ μου εβγαλε παλι το μηνυμα για την ενεργοποιηση του imessage- λαπι εκανα ακυρωση και παλι δεν χρεωθηκα...

Έ κι εσύ πατά οκ ας κάνει ενεργοποίηση μια φορά μπας και ησυχάσεις

Άστο ας υπάρχει το imessagr. Καλό κάνει κακό δεν κάνει. Κάπου θα σου χρειαστεί

Nokia 8800 Scirocco

Έ κι εσύ πατά οκ ας κάνει ενεργοποίηση μια φορά μπας και ησυχάσεις

Άστο ας υπάρχει το imessagr. Καλό κάνει κακό δεν κάνει. Κάπου θα σου χρειαστεί

μα αν εκανε μια φορα οκ....αυτό είναι το θεμα ότι το ζηταει συχνα και κάθε ΟΚ=24 λεπτα... χα αχαχαχ σαν σκρουτζ νοιωθω!!!!!!!!

Ipad 3,Ipad 5

παιδιά καποια φοβερή εφαρμογή φωτογραφιας για το κινητο??

εσεις οι γνώστες.... ευχαριστω.

Αν εννοείς για επεξεργασία το snapseed έχει ενδιαφέρον.

Αν εννοείς για επεξεργασία το snapseed έχει ενδιαφέρον.

όχι, απλα να βελτιώνει αν είναι εφικτο, την καμερα....

δεν μπορω να πω ότι είμαι και τελειως ικανοιποιημενος και ολο διαβαζω για καποιες που αξιζουν, αλλα δεν εχω δουλεψει καμια

Φίλε πήγαινε ρυθμίσεις/γενικά/επαναφορά/ και κάνε επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου

Μήπως και διορθωθεί το πρόβλημα

Μπαταρία χρειάζεται να κλείσεις κανα 2 πράγματα για να είσαι καλά

Δεν σε είδα όμως και πολύ ζεστό να θέλεις να γίνεις iPhone user

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τι ακριβώς θέλεις να κανεις;

Παίζουν με τις λέξεις κάποιοι με αυτά. Κάποιοι τα ονομάζουν όπως θέλουν

Υπάρχει το reset από ρυθμίσεις/γενικά/επαναφορά που είναι στην ουσία σβήσιμο του κινητού και επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις

Υπάρχει αυτό με τα κουμπιά που δεν χάνεις τίποτα απλα κλείνει η συσκευή και ξανά ξεκινάει μετά όλες τις υπηρεσίες από την αρχή και πιθανόν να ξεκολλήσει κάτι που δεν δούλευε σωστά

Υπάρχει και απλα η απενεργοποίηση

Εσυ τι χρειάζεσαι;

τιποτα απο περιεργια ρωτησα..αυτο μετα κουμπια ειναι με το home button & on/off??

kλεινει η κανει επανεκιννηση??

τιποτα απο περιεργια ρωτησα..αυτο μετα κουμπια ειναι με το home button & on/off??

kλεινει η κανει επανεκιννηση??

Ναι ταυτόχρονα πατάς τα κουμπιά μέχρι να κλείσει

Nokia 8800 Scirocco

παντως να πω και γω μια γνωμη...μολις το πηρα και το ανοιξα εβαλε μονο του την 10.2...χωρις το itune κλπ..

η μπαταρια παει καλα δλδ με 17% το αφησα στις 1.10 χτες και το πρωι στις 8.30 ειχε 14%....

εχει καποιος το γνησιο φορτιστη αυτοκινητου τις aplle??(υπαρχει κιολας?)γιατι πηρα εναν με 1amp φορτιση και θελει καμια βδομαδα να φορτιση.κανονικα ποσα amp πρεπει να εχει???εχω και εναν universal Που βγαζει 1-1.5-2.5 αν το δωσω στα 2.5 εχει θεμα η απλα φορτιζει πιο γρηγορα??

• The title was changed to iPhone 6S
  • The topic was unpinned