Jump to content

iPhone 6S

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά τι γίνεται με της αναφορές παράδοσης sms. Είναι δυνατόν 900 ευρώ τηλ να μην έχει αναφορές παράδοσης. Είπαμε έλεος . Εσείς τη κάνετε

Μάθαμε να ζούμε ετσι απο το 2007.

Μόνο στο iMessage μπορείς να δεις αν παραδόθηκε και αν αναγνώστηκε. Στα απλά sms το στέλνεις και κανεις τον σταυρο σου

Nokia 8800 Scirocco

(Σε Vodafone) *# πριν το κείμενο του SMS

· iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb

· iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb

· MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19)

· Apple Watch Series 7 45mm

· AirPods Pro 2nd Gen

Ευτυχώς κανείς δεν ασχολείται πλέον με SMS. Επίσης η αναφορά είναι σε γενικές γραμμές άχρηστη καθώς σε πληροφορεί απλά αν έλαβε ο παραλήπτης το μήνυμα και όχι εάν το ανάγνωσε. Το ότι το έλαβε η θα το λάβει είναι 99% σίγουρο κάθε φορά. Το αν το αναγνώσει ναι αυτό θα ήταν σημαντική ενημέρωση.

Στην wind τι πρέπει να πατάω

Cosmote: Στην αρχή του μηνύματος πληκτρολογούμε *0# κενό και συνεχίζουμε με το μήνυμα.

Wind: Στην αρχή του μηνύματος πληκτρολογούμε *NOT# κενό και συνεχίζουμε με το μήνυμα.

Vodafone: Στην αρχή του μηνύματος πληκτρολογούμε *# κενό και συνεχίζουμε με το μήνυμα.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Ευτυχώς κανείς δεν ασχολείται πλέον με SMS. Επίσης η αναφορά είναι σε γενικές γραμμές άχρηστη καθώς σε πληροφορεί απλά αν έλαβε ο παραλήπτης το μήνυμα και όχι εάν το ανάγνωσε. Το ότι το έλαβε η θα το λάβει είναι 99% σίγουρο κάθε φορά. Το αν το αναγνώσει ναι αυτό θα ήταν σημαντική ενημέρωση.

Ε κάποιες φορές ειναι χρήσιμη μην νομίζεις. Μπορεί να το εχει κλειστό η να μην εχει σήμα και λοιπά.

Εμένα πάντως δεν μου λείπει.και στο android εννοείται δεν την δουλεύω με νευριάζει κάθε φορά να χτυπάει μετά που στέλνεις μήνυμα

Nokia 8800 Scirocco

Cosmote: Στην αρχή του μηνύματος πληκτρολογούμε *0# κενό και συνεχίζουμε με το μήνυμα.

Wind: Στην αρχή του μηνύματος πληκτρολογούμε *NOT# κενό και συνεχίζουμε με το μήνυμα.

Vodafone: Στην αρχή του μηνύματος πληκτρολογούμε *# κενό και συνεχίζουμε με το μήνυμα.

Σε ευχαριστώ πολυ. Το δοκίμασα σε cosmote και δούλεψε. Το άσχημο ειναι πως η αναφορά έρχεται ως ξεχωριστό μνμ από το +3097100022 αλλα συνηθίζεται...

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Αντε παλι με τις αναφορες. Στις χωρες που χρεωνονται ως κανονικα μηνυματα ουτε που ενδιαφερεται κανεις που δεν υπαρχουν! Επισης οπως αναφερθηκε παραπανω αφου δε λεει οτι αναγνωστηκε τι να την κανεις; Σπανια δεν παει ενα μηνυμα πλεον! iSMS, Viber κλπ υπηρεσιες εχουν κανει τα περισσοτερα μηνυματα ανυπαρκτα! Αντι να δινουν πακετα μηνυματων οι εταιρειες ας εδιναν data!
κ @ τ @ ν τ ι @

sms εχουν ξεπεραστει προ πολλου σε ολα τα smartphones Πιστευω... αντε να στειλω 10 sms το μηνα... full imessage /whatsapp/ viber!!

Και για να απαντησω στον φιλο γερολυκο! Ειναι μια συσκευη των 1000€ ( ζουμε χωρις αναφορα παραδοσης απο το 2007..ποτε δεν ειχε βασικα ) εχεις το δικιο σου και εσυ...αλλα οταν εχεις μια τετοια συσκευη κοιτα νας εχεις και ενα καλο ογκο δεδομενων...δεν πιστευω οτι στειριζεσαι στα SMS...H στο αλλο σεναριο δεν εχω καρτα για mb/κλησεις κλπ...

(προσωπικα τα δεδομενα / wifi τα κλεινω οταν πεφτω για υπνο..τον υπολοιπο χρονο παντα ανοιχτα .. ετσι χαιρεσαι και την συσκευη σου)

Αντε παλι με τις αναφορες. Στις χωρες που χρεωνονται ως κανονικα μηνυματα ουτε που ενδιαφερεται κανεις που δεν υπαρχουν! Επισης οπως αναφερθηκε παραπανω αφου δε λεει οτι αναγνωστηκε τι να την κανεις; Σπανια δεν παει ενα μηνυμα πλεον! iSMS, Viber κλπ υπηρεσιες εχουν κανει τα περισσοτερα μηνυματα ανυπαρκτα! Αντι να δινουν πακετα μηνυματων οι εταιρειες ας εδιναν data!

sms εχουν ξεπεραστει προ πολλου σε ολα τα smartphones Πιστευω... αντε να στειλω 10 sms το μηνα... full imessage /whatsapp/ viber!!

Και για να απαντησω στον φιλο γερολυκο! Ειναι μια συσκευη των 1000€ ( ζουμε χωρις αναφορα παραδοσης απο το 2007..ποτε δεν ειχε βασικα ) εχεις το δικιο σου και εσυ...αλλα οταν εχεις μια τετοια συσκευη κοιτα νας εχεις και ενα καλο ογκο δεδομενων...δεν πιστευω οτι στειριζεσαι στα SMS...H στο αλλο σεναριο δεν εχω καρτα για mb/κλησεις κλπ...

(προσωπικα τα δεδομενα / wifi τα κλεινω οταν πεφτω για υπνο..τον υπολοιπο χρονο παντα ανοιχτα .. ετσι χαιρεσαι και την συσκευη σου)

Αυτο που την ελλειψη βασικων λειτουργιων την θωρειτε στο τελoς και προτερημα, με ξεπερναει. Σουπερ ειναι το iOS καμια αντιρρηση. Το χαιρομαι και εγω καθημερινα. Αλλα σε καποια πραγματα μην κανουμε και τα ασπρο μαυρο.

Ναι η ελλειψη αναφορας παραδοσης ειναι στα μειον. Οπως ειναι και η ελλειψη FM ραδιοφωνου, κουμπιου Data on/off στα Shortcuts, μετρητη δεδομενων, ανοιχτο bluetooth transfer κτλ κτλ. Επειδη καποιοι εχετε-εχουμε μαθει να ζουμε χωρις αυτα δεν σημαινει οτι δεν ειναι στα αρνητικα των συσκευων της Apple.

• Administrators
Ναι η ελλειψη αναφορας παραδοσης ειναι στα μειον. Οπως ειναι και η ελλειψη FM ραδιοφωνου, κουμπιου Data on/off στα Shortcuts, μετρητη δεδομενων, ανοιχτο bluetooth transfer κτλ κτλ. Επειδη καποιοι εχετε-εχουμε μαθει να ζουμε χωρις αυτα δεν σημαινει οτι δεν ειναι στα αρνητικα των συσκευων της Apple.

Έτσι ακριβώς είναι... το λειτουργικό έχει τα υπέρ και τα κατά του αρκεί να τα αποδεχθούμε χωρίς να λέμε ότι είναι άχρηστα επειδή σε κάποιους είναι αχρείαστα ή έχουν πειστεί ότι δεν τα χρειάζονται και έχουν μάθει να ζουν χωρίς αυτά.

(βάλε και την έλλειψη εικονιδίου στην top bar όταν η συσκευή βρίσκεται στο αθόρυβο)

Modpic.gif

Αυτο που την ελλειψη βασικων λειτουργιων την θωρειτε στο τελoς και προτερημα, με ξεπερναει. Σουπερ ειναι το iOS καμια αντιρρηση. Το χαιρομαι και εγω καθημερινα. Αλλα σε καποια πραγματα μην κανουμε και τα ασπρο μαυρο.

Απο ποτε θεωρειται βασικη λειτουργεια η αναφορα παραδοσης ?? Διεκρινες πουθενα στο μηνυμα μου οτι ειναι προτερημα αυτο που λεω? επισης δεν θεωρουμαι προτερημα οταν λειπει κατι..απλα εχουμε μαθει να απολαμβανουμε την συσκευη μας οπως ειναι...τωρα αν ο φιλος πηρε 1η φορα Iphone και θεωρει οτι δινει 900€ και το βασικο του προβλημα ειναι η αναφορα αντι για κατι αλλο αυτο να δεις ποσο ξεπερναει εμενα.

1)FM radio δεν ειχαμε ποτε αρα δεν θεωρειται ελλειψη της συσκευης.

2)το κουμπι οn/off data ναι θα μπορουσε να υπαρχει.

3)μετρητης δεδομενων υπαρχει αν κοιταξεις (ρυθμισεις - δεδομενα - τρεχων περιοδος) σου λεει ποσα εχεις καταναλωσει.

4)το bluetooth transfer ειναι ελειψη αλλα ξερεις οτι υπαρχει απο το 2g δεν ειναι κατι νεο...αρα μαθαινεις να ζεις με αυτο.

Δεν υπαρχει λογος να αναλυσουμε παραπανω...καλος η κακος ετσι ειναι το Iphone αλλιως υπαρχουν 10000 επιλογες εκει εξω!

Αφού δεν ειναι σημαντικό το μήνυμα παράδοσης γιατι στα μηνύματα μεταξύ Apple συσκευών γράφει παραδόθηκε;
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Απο ποτε θεωρειται βασικη λειτουργεια η αναφορα παραδοσης ?? Διεκρινες πουθενα στο μηνυμα μου οτι ειναι προτερημα αυτο που λεω? επισης δεν θεωρουμαι προτερημα οταν λειπει κατι..απλα εχουμε μαθει να απολαμβανουμε την συσκευη μας οπως ειναι...τωρα αν ο φιλος πηρε 1η φορα Iphone και θεωρει οτι δινει 900€ και το βασικο του προβλημα ειναι η αναφορα αντι για κατι αλλο αυτο να δεις ποσο ξεπερναει εμενα.

1)FM radio δεν ειχαμε ποτε αρα δεν θεωρειται ελλειψη της συσκευης.

2)το κουμπι οn/off data ναι θα μπορουσε να υπαρχει.

3)μετρητης δεδομενων υπαρχει αν κοιταξεις (ρυθμισεις - δεδομενα - τρεχων περιοδος) σου λεει ποσα εχεις καταναλωσει.

4)το bluetooth transfer ειναι ελειψη αλλα ξερεις οτι υπαρχει απο το 2g δεν ειναι κατι νεο...αρα μαθαινεις να ζεις με αυτο.

Δεν υπαρχει λογος να αναλυσουμε παραπανω...καλος η κακος ετσι ειναι το Iphone αλλιως υπαρχουν 10000 επιλογες εκει εξω!

Δεν ειπε κανεις οτι δεν ειναι ετσι απο την αρχη το iphone. Αυτα ειναι γνωστα. Το οτι εσυ εχεις συνηθισει αυτες τις ελλειψεις δεν σημαινει κιολας οτι δεν θα μπορουσε και να τα εχει. Ουτε ειπα εγω οτι επειδη δεν εχει αυτα που ανεφερα, δεν ειναι και καλη συσκευη. Ειπα απλα να μην κανουμε το ασπρο μαυρο. Και ναι για τους περισσοτερους εκει εξω που χρησιμοποιουν SMS και οχι viber-whatsapp κτλ η αναφορα παραδοσης ειναι σημαντικη. Αν δεν ηταν δεν θα υπηρχε αυτη η λειτουργια ουτε σε αυτες τις εφαρμογες.

Μετρητη δεδομενων εχει, το γνωριζω. Αυτο που δεν εχει ομως ειναι ρυθμιση οριου με βαση την χρηση, τον μηνα κτλ.

Αφού δεν ειναι σημαντικό το μήνυμα παράδοσης γιατι στα μηνύματα μεταξύ Apple συσκευών γράφει παραδόθηκε;

Πολυ σωστη επισημανση. Για εμενα η αναφορα παραδοσης ειναι σημαντικη. Αν ο παραληπτης ειναι εκτος δικτυου ή ειναι με κλειστο τηλεφωνο δεν θα το μαθω ποτε αν το πηρε. Μην τα ισοπεδωνουμε ολα λοιπον.

• Administrators

Επειδή νομίζω ότι η συζήτηση έχεις αρχίσει να ξεφεύγει, ας βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους...

Ο καθένας είναι σε θέση να παραθέτει τις ελλείψεις που βρίσκει σε ένα λειτουργικό και αυτό είναι θεμιτό. Αυτό που δεν είναι θεμιτό είναι οι αντιπαραθέσεις που εμφανίζονται επειδή κάποιους τους ενοχλούν και άλλους δεν τον ενοχλούν οι εκάστοτε ελλείψεις.

Κανένας δεν ενδιαφέρεται αν κάποιοι δεν χρησιμοποιούν τα sms και τους είναι αδιάφορη η έλλειψη αναφοράς παράδοσης. Το ότι είναι μία έλλειψη είναι γεγονός όμως και αυτό συζητάμε όπως και για τις υπόλοιπες ελλείψεις (μειονεκτήματα) του λειτουργικού. Που είναι το κακό;

Ως εκ τούτου μπορεί να λήξει εδώ η όλη κουβέντα περί του λειτουργικού όπου υπάρχουν άλλα θέματα για τέτοιες συζητήσεις και να συνεχίσουμε στα της συσκευής του τίτλου και μόνο.

Modpic.gif

Δεν έχετε καταλάβει ακόμα πως ο σκοπός της apple είναι να βγάζει λεφτά και κέρδη. Το ότι κάτι δεν το δίνει ή το δίνει αργότερα είναι επειδή έχει κάποιο σχέδιο και πρόγραμμα το οποίο ακολουθούν. Δεν είναι επειδή έχουν πρόβλημα στον εγκέφαλο. Τώρα αν αυτό που ακολουθούν είναι σωστό ή λάθος δεν θα τους το πούμε εμείς, θα το δουν και θα το βλέπουν στις πωλήσεις και στα κέρδη τους όταν θα ανακοινώνουν αποτελέσματα στα οικονομικά τους 3μηνα.

Δεν δίνει αναφορές γιατί πολύ απλά στην Αμερική δεν ήταν τόσο γνωστά τα sms όσο στην χώρα μας. Έχουν μάθει με data, email, messengers κτλ. Το ότι δεν έχει ράδιο είναι επειδή έχει το κατάστημα με τραγούδια για να τα αγοράζεις, και τώρα έχει το apple music. Το ότι δεν επιτρέπει να μεταφέρεις αρχεία είναι επειδή στην Αμερική έχουν υπηρεσίες cloud εδώ και χρόνια. Πότε δεν ζητούσαν τραγούδια ή ringtone από τους άλλους ή φωτογραφία μέσω ΒΤ.

Το ότι εμείς αποκτήσαμε σοβαρό ίντερνετ τα τελευταία 10 χρόνια δεν σημαίνει πως και οι άλλοι ήταν σαν εμάς. Η αγορά τους είναι η Αμερική και φτιάχνουν συσκευές με βάση τις εκεί ανάγκες. Δεν τους νοιάζει αν εμείς έχουμε ακόμα sms ή αν πληρώνουμε χρυσάφι για μερικά data. Εκεί κάνουν για πλάκα βιντεολήσεις facetime και εδώ για να κάνεις πρέπει να βρεις γραμμή adsl η οποία δεν σέρνεται ή να φας μισό πακέτο data από τα φτωχά προγράμματα που έχουμε από τους παρόχους μας. Ούτε τους νοιάζει αν κάποιος έχει κινητό 900 ευρώ και το έχει καρτοκινητό.

Το ότι εμείς είμαστε κάτι διαφορετικό δεν σημαίνει πως το κάθε προϊόν τους έχει έλλειψη ή όχι. Όταν η εκεί αγορά δεν τους κράζει για το ράδιο ή το sms ή άλλες 1002 ελλείψεις τότε για την apple το προϊόν της είναι επιτυχημένο. Δεν τους απασχολεί ότι στην Ελλάδα έχουμε μάθει με αναφορές παράδοσεις ή με ράδιο ή με ανταλλαγή αρχείων μέσω BT.

Και στην τελική όσο παράλογη είναι η πολιτική της apple στο να μην δίνει όλα όσα λέτε το ίδιο παράλογο είναι κάποιος να αγοράζει συσκευή των 900 ευρώ και να μην έχει ένα σοβαρό πρόγραμμα με data. Όσο και να κοστίζει δεν παύει να είναι smartphone και τα smartphones θέλουν data και εφαρμογές. Δεν θέλουν κλειστά δεδομένα.

Είναι πολύ απλό το θέμα, έχουν την δική τους λογική σε όλα όσα παράγουν σαν χώρα και δεν θα αλλάξει. Θα αλλάξει μόνο όταν σφίξουν τα πράγματα. Βλέπε αυτοκινητοβιομηχανία, πολιτικά, αθλητισμό, κτλ.

Αυτά από εμένα και συγνώμη athanaso για την ανυπακοή μου μετά την ενημέρωση σου αλλά δεν μπορούσα να τα κρατήσω χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Δεν είπα πουθενά ότι είναι προτέρημα ούτε ελάττωμα! Οταν πήρα το 1210 της Nokia η Apple ακομη δεν είχε κινητά! Ζούσα στο εξωτερικό όπου οι αναφορές χρεώνονταν σαν κανονικό μήνυμα όποτε δεν τις ενεργοποίησα ποτέ και έτσι έμαθα να ζω. Ακομη και η δεύτερή μου συσκευή παρόλο που εχει επιλογή δεν την έχω ενεργοποιήσει ποτέ μου για 5-10 μηνύματα που στέλνω το μήνα! Ούτε το κουμπί data. Μετρητής υπάρχει κανονικά! Fm το ίδιο, ΒΤ επίσης! Δε μου χρειάζονται άρα δε τα βρίσκω αρνητικά. Αρνητικό βρίσκω την έλλειψη ενημέρωσης για το mute όπως έχω ήδη πει και άλλου!

κ @ τ @ ν τ ι @

Καλησπέρα !!!

Έχω κατεβάσει την εφαρμογή audiko για ήχους κλήσεις μπορεί να μου θυμίζει κάποιος τα βήματα που περνάμε τους ήχους με το iTunes;

Καλησπέρα !!!

Έχω κατεβάσει την εφαρμογή audiko για ήχους κλήσεις μπορεί να μου θυμίζει κάποιος τα βήματα που περνάμε τους ήχους με το iTunes;

Τα βάζεις στο iTunes, επιλέγεις τη συσκευή σου, στο μενού με τους ήχους και πατάς συγχρονισμό!

κ @ τ @ ν τ ι @

Την βάλαμε την 9.3?

Και πάνε όλες οι συσκευες σφαιρα!!!

Την βάλαμε και το Night Shift είναι ότι πρέπει

Μόνο που night shift με μπαταρία χαμηλής ισχύος δε πάνε μαζί :confused:

κ @ τ @ ν τ ι @

• The title was changed to iPhone 6S
  • The topic was unpinned