Tasos19s Δημ. June 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2019 Σοβαρά, 250€ για τηλέφωνο τεσσάρων χρόνων.?????????????? Με τα ίδια παίρνεις τελευταίας κοψιας αντροιντ. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και με 150€ παίρνεις καλό Android αλλά το λέει και η λέξη παίρνεις Android Τι σχέση έχει; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2019 Ξεκάθαρα για την τιμή του λέω. Θεωρώ ότι Είναι υπερβολικά χρηματα για τόσο παλιό τηλέφωνο, όσο καλά και να ρολαρει, φοράει hardware 4ετιας. Αν είχε 150 ευρώ θα το έπαιρνα κάθαρα για 2ο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. June 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2019 Ξεκάθαρα για την τιμή του λέω. Θεωρώ ότι Είναι υπερβολικά χρηματα για τόσο παλιό τηλέφωνο, όσο καλά και να ρολαρει, φοράει hardware 4ετιας. Αν είχε 150 ευρώ θα το έπαιρνα κάθαρα για 2ο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είναι πολύ καλύτερο από αυτό που γραφεις. Μόνο αυτό σκέψου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2019 Καλύτερο σε τι? Γιατί σε όλα τα άλλα, πέρα της κάμερας νομίζω το Νοτε 4 είναι "καλύτερο" (Δεν αναφέρομαι σε λειτουργικό) Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. June 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2019 Από το 2016 χρήστης του 6s μέχρι πριν κάνα 2μηνο που το πούλησα. Είχα το 6s 64gb και το έδωσα 250 ευρώ. Χρησιμοποιούσα iPhone απο το 2014. Πήγα σε Samsung και συγκεκριμένα s9 plus. Εχω να πω οτι ειναι ευχαριστημένος από την μπαταρία και την κάμερα. Το λογισμικό άριστο και αυτό αλλα δεν ειναι iOS. Για εφαρμογές που πλήρωνα τώρα τις εχω δωρεάν σε συνδυασμό με μια εξαιρετική οθόνη. Άποψη συνολική σε κάνα χρόνο νομίζω ότι θα εχω αλλα θέλω να σας πω το εξής. Μην παίρνετε iPhone μόνο για να το λέτε. Αν σας εξυπηρετεί να το αγοράσετε αλλα όχι για μόστρα μόνο. Αυτά! Καλη συνέχεια σε όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. June 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2019 Καλύτερο σε τι? Γιατί σε όλα τα άλλα, πέρα της κάμερας νομίζω το Νοτε 4 είναι "καλύτερο" (Δεν αναφέρομαι σε λειτουργικό) Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4G+, WiFi calling, VoLTE, ποιότητα οθόνης, λογισμικό, κάμερα, security updates και αδιαβροχοποιηση (όχι IP πιστοποιημένη). Αυτά τα ολιγα μου έρχονται τώρα πρόχειρα. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2019 (edited) 4G+, WiFi calling, VoLTE, ποιότητα οθόνης, λογισμικό, κάμερα, security updates και αδιαβροχοποιηση (όχι IP πιστοποιημένη). Αυτά τα ολιγα μου έρχονται τώρα πρόχειρα. Sent from my iPhone using Tapatalk Αυτοι ειναι οι λογοι που σκεφτομαι να το παρω στα 250€ απο το γερμανο.Γιατι αυτα δυστυχως το Android μου δεν τα εχει. Αν πας μια φορα σε iPhone,και να φυγεις θα ξαναγυρισεις λογω λειτουργικου. Ωραιο και το Xiaomi,κινηταρα αλλα μου λειπει Wifi Calling,4G+,καμερα,λογισμικο .Το VoLTE το εχω ηδη και η οθονη ειναι μια χαρα και στα 2. Edited June 30, 2019 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. June 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2019 (edited) Αυτοι ειναι οι λογοι που σκεφτομαι να το παρω στα 250€ απο το γερμανο.Γιατι αυτα δυστυχως το Android μου δεν τα εχει. Αν πας μια φορα σε iPhone,και να φυγεις θα ξαναγυρισεις λογω λειτουργικου. Ωραιο και το Xiaomi,κινηταρα αλλα μου λειπει Wifi Calling,4G+,καμερα,λογισμικο .Το VoLTE το εχω ηδη και η οθονη ειναι μια χαρα και στα 2.Ε πάρε RN7 τότε, που τα έχει όλα αυτά :) Το iOS είναι iOS βεβαια, έχω και το 6s παράλληλα, αλλά το RN7 είναι καλύτερο σε όλα, εκτός από τη σπιρτάδα και κάποια framedrops. Καλύτερα να πας σε 7αρι iPhone αν σε παίρνει αν και φοβάμαι μήπως σταματήσει την υποστήριξη του μαζί με το 6s, όπως έκανε στα 5s και 6, αν και δύσκολο να το κάνει δεύτερη φορά πάλι. Είναι σα να μειώνει κατά 2 χρόνια την υποστήριξη των κινητών της μέσα σε λίγο χρόνο Sent from my RN7 using Tapatalk Edited June 30, 2019 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2019 Ε πάρε RN7 τότε, που τα έχει όλα αυτά :) Το iOS είναι iOS βεβαια, έχω και το 6s παράλληλα, αλλά το RN7 είναι καλύτερο σε όλα, εκτός από τη σπιρτάδα και κάποια framedrops. Καλύτερα να πας σε 7αρι iPhone αν σε παίρνει αν και φοβάμαι μήπως σταματήσει την υποστήριξη του μαζί με το 6s, όπως έκανε στα 5s και 6, αν και δύσκολο να το κάνει δεύτερη φορά πάλι. Είναι σα να μειώνει κατά 2 χρόνια την υποστήριξη των κινητών της μέσα σε λίγο χρόνο Sent from my RN7 using Tapatalk Κοιτα...στα 250€ θα το επαιρνα χωρις 2η σκεψη.Προσωπικα αν ειχα τα λεφτα θα επαιρνα το XR ή το 8. Επισης 2 αναβαθμισεις ακομα θα δει το 6s,δεν προκειται να το σκοτωσει ακομα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. June 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2019 Η διαφορα στη οθόνη είναι χαώδης δυστυχώς μεταξύ κινεζικών και iPhones. Και δεν εννοώ την ανάλυση φυσικά, αλλα την αφή. Στα πρώτα λεπτά χρήσης με γρήγορη πληκτρολόγηση, swipes, gestures και scrolling, καταλαβαίνεις ΠΟΣΗ διαφορα έχει το touch latency σε ένα iPhone και σε ένα xiaomi. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. June 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2019 Η διαφορα στη οθόνη είναι χαώδης δυστυχώς μεταξύ κινεζικών και iPhones. Και δεν εννοώ την ανάλυση φυσικά, αλλα την αφή. Στα πρώτα λεπτά χρήσης με γρήγορη πληκτρολόγηση, swipes, gestures και scrolling, καταλαβαίνεις ΠΟΣΗ διαφορα έχει το touch latency σε ένα iPhone και σε ένα xiaomi. Sent from my iPad using TapatalkΙσχύει, ανήκει στην σπιρτάδα που αναφέρω και πιο πάνω, ότι τα πατάει όλα τα Android της κατηγορίας Sent from my RN7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2019 Ισχύει, ανήκει στην σπιρτάδα που αναφέρω και πιο πάνω, ότι τα πατάει όλα τα Android της κατηγορίας Sent from my RN7 using Tapatalk Έχετε δουλέψει mi8 για να δείτε το latency της αφής? Μην περνετε μόνο τα xiaomi των 150 ευρω. Το one plus αυτή τη στιγμή έχει το χαμηλότερο touch latency παγκοσμίως. Το 6s βρίσκεται στα 70ms και στα 80 τα iPhone x και iPhone 8. Το one plus 7prο παίζει στα 30.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. July 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2019 Το αφήνω εδώ https://www.google.gr/amp/s/amp.reddit.com/r/oneplus/comments/bvll2z/oneplus_7_pro_touch_latency/ Είναι ξεκάθαρα νικητής το Xmax. Το ζητούμενο είναι γιατί ο ανταγωνισμός είναι τόσο πίσω. Δεν νομίζω πως είναι θέμα λειτουργικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. July 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2019 Το αφήνω εδώ https://www.google.gr/amp/s/amp.reddit.com/r/oneplus/comments/bvll2z/oneplus_7_pro_touch_latency/ Είναι ξεκάθαρα νικητής το Xmax. Το ζητούμενο είναι γιατί ο ανταγωνισμός είναι τόσο πίσω. Δεν νομίζω πως είναι θέμα λειτουργικού. Πολύ απλά ο,τι πληρώνεις, παίρνεις. Κλισέ αλλά αληθινό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nastos13 Δημ. July 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2019 Μη συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Το λειτουργικό και την εμπειρία χρήσης με ένα άψογο οικοσύστημα πληρώνουμε όσοι είμαστε στο iOS. Το ότι το 6s δουλεύει σήμερα όπως όταν το έβγαλα από το κουτί 3,5 χρόνια πριν δεν το αλλάζω με κανένα Android. Όπως επίσης και το ότι θα είμαι στην πιο πρόσφατη επίσημη έκδοση λογισμικού με όλες τις αναβαθμίσεις ασφαλείας για 5 χρόνια τουλαχιστο. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση -iPhone 6s -iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2019 Μη συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα. Το λειτουργικό και την εμπειρία χρήσης με ένα άψογο οικοσύστημα πληρώνουμε όσοι είμαστε στο iOS. Το ότι το 6s δουλεύει σήμερα όπως όταν το έβγαλα από το κουτί 3,5 χρόνια πριν δεν το αλλάζω με κανένα Android. Όπως επίσης και το ότι θα είμαι στην πιο πρόσφατη επίσημη έκδοση λογισμικού με όλες τις αναβαθμίσεις ασφαλείας για 5 χρόνια τουλαχιστο. Sent from my iPhone using Tapatalk Ναι αυτό όμως προϋποθέτει να είσαι ένας χρήστης με καθημερινές λειτουργίες και ανάγκες όπως κλήσεις, μηνύματα, Ίντερνετ, καμία φωτό, social και λοιπά Αν είσαι χρήστης που θέλει να σκαλίζει και να φέρνει όλα ότι μπορεί στα μέτρα του τότε ναι το Android είναι καλύτερο Το iPhone προσφέρει αυτά τα καλά αλλά μόνο σε εμάς που το θελουμε και μας βολεύει και το συνηθίσαμε όπως είναι Δεν αλλάζει. Δυο τρία πραγματάκια φέρνεις στα μέτρα σου Δεν είναι όλα για όλους. Οποίος είναι ένας χρήστης που θέλει ένα κινητό να το έχει στην τσέπη και να του προσφέρει αξιοπιστία, ποιότητα, ομαλότητα και ίδια απόδοση σε βάθος χρόνου τότε και το 6s στα 250€ του είναι πολύ καλό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2019 Παντως η προσφορα του γερμανου ηταν κραχτης...δυστυχως σημερα το εβαλαν ξανα στα 349€... Αν κρατουσε μερικες μερες ακομα θα το ειχα παρει...δυστυχως δεν ειχα τη δυνατοτητα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. July 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2019 Παντως η προσφορα του γερμανου ηταν κραχτης...δυστυχως σημερα το εβαλαν ξανα στα 349€... Αν κρατουσε μερικες μερες ακομα θα το ειχα παρει...δυστυχως δεν ειχα τη δυνατοτητα. Αυτά είναι κομμάτια μετρημένα στα δάχτυλα Οποίος προλάβει εκείνη την ώρα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2019 Αυτά είναι κομμάτια μετρημένα στα δάχτυλα Οποίος προλάβει εκείνη την ώρα Ξερω,αν ειχα καρτα για δοσεις θα ηταν πιο ευκολο. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanikolis Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 Αγαπητοί συμφοφορουμίτες καλησπέρα θέλω να ρωτήσω κάτι αλλά αν είμαι σε λάθος νήμα η δημοσίευση ας διαγραφεί! Έχω βρει ενα 6s ανακατασκευασμένο στα 200€ από φίλο...Το ερώτημα μου είναι συμφέρει να το τσιμπήσω? Αύτη την στιγμή είμαι κάτοχος android και έχω την συσκευή p8 lite...Κάθε βοήθεια δέκτη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 Εάν το 6s είναι σε καλή κατάσταση ,σε απόδοση θα είναι η μέρα με την νύχτα σε σχέση με το ρ8,απλά δεν γνωρίζουμε πόσο υποστήριξη θα έχει ακόμα από την apple μιας και είναι συσκευή του 15,παντως το iOS 13 τον άλλο μήνα θα το πάρει Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanikolis Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 Είναι δικό μου άτομο που μου το δίνει! Όσον αφορά τις ενημερώσεις αυτό το ξέρω αλλά όπως και να έχει τουλάχιστον 3-4 χρόνια πιστεύω ότι θα την βγάλει κομπλέ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 Aν το 6s ειναι με τα 16gb ειναι πολλά τα 200€ κοιτα στο insomnia στα μεταχειρισμενα 6s για να εχεις εικονα... Mε ενα 150αρι παρτο με κλειστα ματια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papanikolis Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 Είναι ή το 32 ή το 64 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. August 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2019 Είναι ή το 32 ή το 64 Kαι τα 32 λιγα είναι γενικα, εκτός αν δεν ασχολείσαι με πολυμέσα. Το 64αρι θα ηταν ιδανικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts