Jump to content

iPhone 6S

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλα κρασια. Δεν μου ειχε τυχει hardware προβλημα περαν της μπαταριας οσα χρονια εχω iphone, μου ετυχε και αυτο.

Το κοβω να μην ητανε καινουρια η συσκευη, παρολο που με διαβεβαιωσαν και ειχε και την αρχικη ζελατινη πανω του.

Ανακατασκευασμενη δεν σου έδωσαν;

Τυχαίνουν κι αυτά τι να κάνουμε

Τουλάχιστον να βρεθεί λύση

Nokia 8800 Scirocco

Ανακατασκευασμενη δεν σου έδωσαν;

Τυχαίνουν κι αυτά τι να κάνουμε

Τουλάχιστον να βρεθεί λύση

Καινουρια ειπανε οτι ειναι. Δεν ητανε σε κουτι αλλα ειχε την ζελατινη επανω που εχουν τα καινουρια και εμφανιση γενικα του κουτιου. Με αυτην την ζελατινη δινουν τα ανακατασκευασμενα?

Ναι, ανακατασκευασμένο πήρες. Έτσι είναι, με τη ζελατίνα που έρχονται και τα καινούρια.

Ωστόσο, τι σημασία έχει το αν είναι ανακατασκευασμένο ή όχι;

Και τα ανακατασκευασμένα καινούρια είναι εφόσον έχουν... νέα μπαταρία, νέο κέλυφος και εξαρτήματα που έχουν περάσει από έλεγχο καλής λειτουργείας;

Καινουρια ειπανε οτι ειναι. Δεν ητανε σε κουτι αλλα ειχε την ζελατινη επανω που εχουν τα καινουρια και εμφανιση γενικα του κουτιου. Με αυτην την ζελατινη δινουν τα ανακατασκευασμενα?

Όπως σου είπαν και λίγο παραπάνω είναι σαν καινούργιο

Nokia 8800 Scirocco

Όπως σου είπαν και λίγο παραπάνω είναι σαν καινούργιο

Απο οτι φανηκε καμμια σχεση με καινουριο. Πειραματοζωα δινουνε.

Απο οτι φανηκε καμμια σχεση με καινουριο. Πειραματοζωα δινουνε.

Τι εννοείς καμία σχέση με καινούργιο;

Nokia 8800 Scirocco

Τι εννοείς καμία σχέση με καινούργιο;

Εννοω οτι δεν ηταν καινουριο οπως μου ειπανε. Refurbished επρεπε να μου ποουν...πειραματοζωο.

Το οτι και καλα τα reburbrished ειναι καλυτερα και απο καινουρια επειδη εχουν περασει ελεγχους ειναι μπουρδες.

Κατι προβληματικο ειναι πιο πιθανο να βγαλει προβληματα απο κατι καινουριο.

Εννοω οτι δεν ηταν καινουριο οπως μου ειπανε. Refurbished επρεπε να μου ποουν...πειραματοζωο.

Το οτι και καλα τα reburbrished ειναι καλυτερα και απο καινουρια επειδη εχουν περασει ελεγχους ειναι μπουρδες.

Κατι προβληματικο ειναι πιο πιθανο να βγαλει προβληματα απο κατι καινουριο.

Κι όμως κάνεις λάθος

Βάζουν καινούργια κομμάτια σχεδόν τα περισσότερα

Προβλήματα τυγχάνουν σε όλων των ειδών τις συσκευές είτε καινούργιες είτε μεταχειρισμένες

Nokia 8800 Scirocco

Μετα από λιγες μερες με την 11.2.5 καιρος για λιγο feedback.

Με το που την περασα, και εκανα την διαδικασια που κανω παντα -επανεκκινηση με τα home-on/off buttons, κατι δεν μου πηγαινε καλα. Το κινητο ναι μεν ηταν σβελτο από την πρωτη στιγμη αλλα εχασε ένα 10% μεσα σε μιαμιση ωρα χωρις χρηση. Λογικα κατι κολλησε στο υποβαθρο από την εγκατασταση, οποτε ξανακανω τη διαδικασια με το home-on/off buttons και βαζω για φορτιση.

Δεν ξερω τι ακριβως εχουν κανει εκει στη μηλοεταιρια αλλα το κινητο με την 11.2.5 πλεον εχει αρχισει να επιστρεφει στα παλια καλα νουμερα αυτονομιας και παραμενει σβελτο, χωρις κολληματα.

Τελευταια μετρηση μπαταριας για χρηση 100%-->0% εδειξε περιπου 43 ωρες αναμονης και 7 ωρες και 33 λεπτα χρηση (μεσα σε αυτά 44 λεπτα ηταν μουσικη), συνδεδεμενο μονινως σε wifi, με δεδομενα κλειστα, αλλα καρτα σιμ σε roaming με όχι πολύ καλο σημα (γυρω στις 2 γραμμες συνηθως).

Σημειωση: Το κινητο αγοραστηκε περιπου πριν 26 μηνες, με την μπαταρια να εχει πανω από 500 κυκλους φορτισης και 13% φθορα χρησης.

Μετα από λιγες μερες με την 11.2.5 καιρος για λιγο feedback.

Με το που την περασα, και εκανα την διαδικασια που κανω παντα -επανεκκινηση με τα home-on/off buttons, κατι δεν μου πηγαινε καλα. Το κινητο ναι μεν ηταν σβελτο από την πρωτη στιγμη αλλα εχασε ένα 10% μεσα σε μιαμιση ωρα χωρις χρηση. Λογικα κατι κολλησε στο υποβαθρο από την εγκατασταση, οποτε ξανακανω τη διαδικασια με το home-on/off buttons και βαζω για φορτιση.

Δεν ξερω τι ακριβως εχουν κανει εκει στη μηλοεταιρια αλλα το κινητο με την 11.2.5 πλεον εχει αρχισει να επιστρεφει στα παλια καλα νουμερα αυτονομιας και παραμενει σβελτο, χωρις κολληματα.

Τελευταια μετρηση μπαταριας για χρηση 100%-->0% εδειξε περιπου 43 ωρες αναμονης και 7 ωρες και 33 λεπτα χρηση (μεσα σε αυτά 44 λεπτα ηταν μουσικη), συνδεδεμενο μονινως σε wifi, με δεδομενα κλειστα, αλλα καρτα σιμ σε roaming με όχι πολύ καλο σημα (γυρω στις 2 γραμμες συνηθως).

Σημειωση: Το κινητο αγοραστηκε περιπου πριν 26 μηνες, με την μπαταρια να εχει πανω από 500 κυκλους φορτισης και 13% φθορα χρησης.

Κι εγώ έχει 2-3 μέρες παρατηρώ κάπως πιο καλή αυτονομία

Βέβαια έκανα μια αναβάθμιση το Viber και υποψιάζομαι ότι ίσως φταίει και αυτό

Δεν έχω πειράζει κάτι άλλο

Είμαι με 11.2.1

Nokia 8800 Scirocco

Κι εγώ έχει 2-3 μέρες παρατηρώ κάπως πιο καλή αυτονομία

Βέβαια έκανα μια αναβάθμιση το Viber και υποψιάζομαι ότι ίσως φταίει και αυτό

Δεν έχω πειράζει κάτι άλλο

Είμαι με 11.2.1

Μεχρι στιγμης από αυτά που εχω δει η 11.2.5 λειτουργει καλυτερα από ολες τις 11.Χ στο κινητο μου και μετα ηταν η 11.2.2. Είναι και ο λογος που στην αρχη ειχα "φοβιθει" να περασω την τελευταια, αλλα όπως φαινεται αξιζε τον κοπο.

Viber, messenger, WhatsApp χρησιμοποιώ κατά κορον και για επικονωνια με συμφοιτητες για εργασιες και για προσωπικη επικοινωνια με Ελλαδα -φιλους, συγγενείς- αλλα ποτε δεν μου παρουσιασε κανενα πρόβλημα -τυπου σκαλωμα που να καταναλωνει μπαταρια.

Μεχρι στιγμης από αυτά που εχω δει η 11.2.5 λειτουργει καλυτερα από ολες τις 11.Χ στο κινητο μου και μετα ηταν η 11.2.2. Είναι και ο λογος που στην αρχη ειχα "φοβιθει" να περασω την τελευταια, αλλα όπως φαινεται αξιζε τον κοπο.

Viber, messenger, WhatsApp χρησιμοποιώ κατά κορον και για επικονωνια με συμφοιτητες για εργασιες και για προσωπικη επικοινωνια με Ελλαδα -φιλους, συγγενείς- αλλα ποτε δεν μου παρουσιασε κανενα πρόβλημα -τυπου σκαλωμα που να καταναλωνει μπαταρια.

Συνήθως προς το Πάσχα έχω παρατηρήσει ότι διορθώνουν κάθε χρόνο τα περισσότερα προβλήματα

Όπως και πέρυσι με το iOS 10

Όπως και πρόπερσι με το iOS 9

Αυτήν την εντύπωση έχω τα τελευταία χρόνια

Nokia 8800 Scirocco

Συνήθως προς το Πάσχα έχω παρατηρήσει ότι διορθώνουν κάθε χρόνο τα περισσότερα προβλήματα

Όπως και πέρυσι με το iOS 10

Όπως και πρόπερσι με το iOS 9

Αυτήν την εντύπωση έχω τα τελευταία χρόνια

Ας ελπισουμε και η 11.3.Χ θα συνεχισει στο ιδιο μοτιβο, μιας και το κινητο εχει αρχισει να παιρνει τα πανω του.

Αν και σκέφτομαι να εκμεταλλευτω την αλλαγη μπαταριας με 29€ προς το τελος του χρονου, για να το φρεσκάρω και να καθυστερήσω λιγο ακομα την αναβαθμιση.

Τις ίδιες εντυπώσεις έχω κι εγώ. Με την πρώτη πέρασα την 11.2.5 και έχω αντιληφθεί πως η συσκευή άγγιξε τα επίπεδα της 10.3.

Επίσης, η μπαταρία, αν και δύο χρονών η συσκευή, μου βγάζει άνετα την ημέρα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Τις ίδιες εντυπώσεις έχω κι εγώ. Με την πρώτη πέρασα την 11.2.5 και έχω αντιληφθεί πως η συσκευή άγγιξε τα επίπεδα της 10.3.

Επίσης, η μπαταρία, αν και δύο χρονών η συσκευή, μου βγάζει άνετα την ημέρα.

Sent from my iPhone using Tapatalk

άντε με το "καλό" ρε παιδιά... επιτέλους!

Κάτι άκουσα για μέχρι Απρίλη, η καλή αναβάθμιση της Apple, Που θα επιλέγει ο χρήστης, "την φθορά της μπαταρίας"...:ninja::ninja:

paniwnioi...ligoi kai kaloi

άντε με το "καλό" ρε παιδιά... επιτέλους!

Κάτι άκουσα για μέχρι Απρίλη, η καλή αναβάθμιση της Apple, Που θα επιλέγει ο χρήστης, "την φθορά της μπαταρίας"...:ninja::ninja:

Πιο καλό νέο είναι ότι έριξαν την τιμή στην αλλαγή της μπαταρίας γιατί παλαιότερα και να ήταν χαλασμένη η μπαταρία σου και ας το ήξερες έπρεπε να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη

Τώρα βέβαια και θα το ξέρεις και θα πληρώσεις πιο φθηνά

Είναι καλός ο συνδυασμός και των δυο αυτών. Έπρεπε να γίνει πριν καιρό

Nokia 8800 Scirocco

Πιο καλό νέο είναι ότι έριξαν την τιμή στην αλλαγή της μπαταρίας γιατί παλαιότερα και να ήταν χαλασμένη η μπαταρία σου και ας το ήξερες έπρεπε να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη

Τώρα βέβαια και θα το ξέρεις και θα πληρώσεις πιο φθηνά

Είναι καλός ο συνδυασμός και των δυο αυτών. Έπρεπε να γίνει πριν καιρό

μιλάς, για "μαμίσια" μπαταρία? ή after market .. ή πέσανε (λογικά!) οι τιμές και στις 2!

Για τί τιμές μιλάμε!?

μιλάς, για "μαμίσια" μπαταρία? ή after market .. ή πέσανε (λογικά!) οι τιμές και στις 2!

Για τί τιμές μιλάμε!?

Μιλάω για αλλαγή μπαταρίας επίσημα

Πριν ήταν 80-90-100 δεν θυμάμαι ακριβώς

Τώρα μέχρι τέλος του 2018 είναι 30-40€

Nokia 8800 Scirocco

130€ ήταν, τώρα 39€. Δε το παίζω αυθεντία, αλλά από το 5s ήξερα ότι η αναβάθμιση δε θα πάει καλά, όταν πχ όταν πριν την αναβάθμιση ήταν στο 90% και μόλις ανοίξει μετά την αναβάθμιση είναι στο 75%, αντί για 85-86%. Καταλάβαινα δηλαδή ότι υπό περιπτώσεις όταν ζητήσει ο επεξεργαστής παραπάνω φόρτο από τη μπαταρία, τότε αυτή κλαταρει ή προσωρινά ή μόνιμα. Έτσι την πάτησα και με το 6s το καλοκαίρι όταν πέρασα την 11beta για 2η φορά, που πήγε θυμάμαι από το 56% στο 35% και μετά γεια σας

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

φαντάζομαι και τα διάφορα "γνωστά" μαγαζιά, θα έχουν ρίξει κι αυτά τις τιμές...!

130€ ήταν, τώρα 39€. Δε το παίζω αυθεντία, αλλά από το 5s ήξερα ότι η αναβάθμιση δε θα πάει καλά, όταν πχ όταν πριν την αναβάθμιση ήταν στο 90% και μόλις ανοίξει μετά την αναβάθμιση είναι στο 75%, αντί για 85-86%. Καταλάβαινα δηλαδή ότι υπό περιπτώσεις όταν ζητήσει ο επεξεργαστής παραπάνω φόρτο από τη μπαταρία, τότε αυτή κλαταρει ή προσωρινά ή μόνιμα

Η κάθε αναβάθμιση έχει διαφορετικό μέγεθος και όποτε άλλο κώδικα

Άλλο να έχει 150mb σε δυο αρχεία πχ 60+90mb και άλλο να έχει εκατοντάδες μικρά αρχεία που συμπληρώνουν τα 150mb

Πως ήξερες από πριν ότι μετά την αναβάθμιση πρέπει να έχεις μπαταρία 85%;

Εγώ είμαι στην 11.2.1, αν πάω απευθείας στην 11.2.5 και είναι πχ 800mb η αναβάθμιση θα μου φάει άλλο ποσο μπαταρίας

Σχετικά είναι όλα πάντως δεν μπορείς με τίποτα να καταλάβεις από τον τρόπο που ανέφερες αν η συγκεκριμένη έκδοση καταναλώνει μπαταρία

Στην χρήση φαίνεται αυτό όχι κατά την διάρκεια της αναβάθμισης

Nokia 8800 Scirocco

Αυτό λέω βασικα, ότι δε φταίει η αναβάθμιση, αλλά ότι η μπαταρία κάτω από "βαριά" χρήση κλαταρει και η διαδικασία του update είναι μια από αυτές όπως κατάλαβα, όχι πως θα γίνεται σε κάθε αναβάθμιση βέβαια. Επίσης, παρατηρώ ότι είτε 40mb αναβάθμιση είτε 1GB, ο χρόνος που κάνει την εγκατάσταση είναι πάνω κάτω ο ίδιος. Βέβαια θα μου πεις, σιγά ρε φίλε, δηλαδή οπότε ανοίγουμε ένα παιχνίδι, τότε πρέπει να αλλάζουμε και μπαταρία.

Αυτό λέω βασικα, ότι δε φταίει η αναβάθμιση, αλλά ότι η μπαταρία κάτω από "βαριά" χρήση κλαταρει και η διαδικασία του update είναι μια από αυτές όπως κατάλαβα, όχι πως θα γίνεται σε κάθε αναβάθμιση βέβαια. Επίσης, παρατηρώ ότι είτε 40mb αναβάθμιση είτε 1GB, ο χρόνος που κάνει την εγκατάσταση είναι πάνω κάτω ο ίδιος. Βέβαια θα μου πεις, σιγά ρε φίλε, δηλαδή οπότε ανοίγουμε ένα παιχνίδι, τότε πρέπει να αλλάζουμε και μπαταρία.

Λάθος κανείς

Όσο μεγαλύτερο είναι το πακέτο της αναβάθμισης τόσο περισσότερη ώρα κάνει να το περάσει

Και το θεωρώ και λογικό

Nokia 8800 Scirocco

Λάθος κανείς

Όσο μεγαλύτερο είναι το πακέτο της αναβάθμισης τόσο περισσότερη ώρα κάνει να το περάσει

Και το θεωρώ και λογικό

ορθότατο..

τα refurbished που δινουν στην istorm μπορει να εχουν γρατζουνιες,εστω και μια ή φαινοντε σαν καινουρια?

• The title was changed to iPhone 6S
  • The topic was unpinned