johnb Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Παιδιά θέλω ν ρωτήσω κάτι. Αγόρασα το 6s ενώ είχα το 6 κ το πήρα στο ίδιο χρώματα space gray. Αλλά επειδή έχω ξενερώσει με τ χρώμα επειδή δε το έβρισκα σε χρυσο, μπορώ ν κάνω τ εξής; Να αλλάξω τη πίσω όψη σε κάποιο μαγαζί με αυτή του χρυσού ώστε να το έχω σε μαύρο-χρυσό; Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Παιδιά θέλω ν ρωτήσω κάτι. Αγόρασα το 6s ενώ είχα το 6 κ το πήρα στο ίδιο χρώματα space gray. Αλλά επειδή έχω ξενερώσει με τ χρώμα επειδή δε το έβρισκα σε χρυσο, μπορώ ν κάνω τ εξής; Να αλλάξω τη πίσω όψη σε κάποιο μαγαζί με αυτή του χρυσού ώστε να το έχω σε μαύρο-χρυσό; Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος; Δεν γίνεται θα το χαλασεις καινούργιο τηλέφωνο. Μπορείς να βρεις skin αυτοκόλλητο το πιο εύκολο. Αλλιώς το δίνεις και παίρνεις άλλο. Σε μαγαζί να το πας πρέπει να σου αλλάξουν όλο το πλαίσιο. Και δεν συμφέρει και εγγύηση θα χάσεις και είναι παράλογο εντελώς Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnb Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Δεν αλλάζει μόνο τ πίσω μέρος; skin που θα βρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Δεν αλλάζει μόνο τ πίσω μέρος; skin που θα βρω; Dbrand https://dbrand.com Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Καλοριζικο φιλε. Ανοιξε το, δουλεψε το μεχρι να πεσει η μπαταρια στο 20% και μετα φορτισε το. Γενικα μην αφηνεις την μπαταρια να πεφτει κατω απο το 20%. Οκ σ'ευχαριστώ! Μια ερώτηση ακόμα, το viber καταναλώνει πολλή μπαταρία; διάβασα κάτι σχετικό πιο πάνω ΥΓ φίλη είμαι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Οκ σ'ευχαριστώ! Μια ερώτηση ακόμα, το viber καταναλώνει πολλή μπαταρία; διάβασα κάτι σχετικό πιο πάνω ΥΓ φίλη είμαι :) Με συγχωρεις τοτε. Btw, να φανταστω απο το nickname οτι εισαι απο καπου νοτια; Πχ Κρητη; Για το viber δεν εχω παρατηρησει κατι το περιεργο σχετικα με την καταναλωση μπαταριας, μια χαρα μου φαινεται μεχρι στιγμης. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostria19 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Με συγχωρεις τοτε. Btw, να φανταστω απο το nickname οτι εισαι απο καπου νοτια; Πχ Κρητη; Για το viber δεν εχω παρατηρησει κατι το περιεργο σχετικα με την καταναλωση μπαταριας, μια χαρα μου φαινεται μεχρι στιγμης. απο Αθηνα ειμαι σ'ευχαριστω και παλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 απο Αθηνα ειμαι σ'ευχαριστω και παλι! Οκ. Ρωτησα γιατι οστρια ειναι ο νοτος. Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Καλησπέρα παιδιά ... Μόλις απέκτησα και εγώ ένα 6s μετά από 3 και βάλε χρόνια ... Είμαι τυχερός διότι έχω CPU TSMC αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι !! Έκανα συγχρονισμό με το iCloud περαστηκαν όλα κομπλέ αλλά όταν πάω να κάνω αναζήτησή επαφών (να βρω ένα όνομα δλδ ) μου λέει κανένα αποτέλεσμα ... Οι επαφές υπάρχουν κανονικά και τις βρίσκω με την κύλιση ... Ξέρει κανένας τι μπορεί να συμβαίνει ;;;; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganza1 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Παιδια καλησπερα μια βοηθεια, αγορασα το 6s απο το istorm ολα καλα αλλα μπαινοντας στο appstore μου βγαζει μνμ οτι η πειλογη αυτη ειναι διαθεσιμη μονο στο u.s appstore και για να τη δω θα πρεπει να το γυρισω σε u.s καμια ιδεα κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Καλησπέρα παιδιά ... Μόλις απέκτησα και εγώ ένα 6s μετά από 3 και βάλε χρόνια ... Είμαι τυχερός διότι έχω CPU TSMC αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι !! Έκανα συγχρονισμό με το iCloud περαστηκαν όλα κομπλέ αλλά όταν πάω να κάνω αναζήτησή επαφών (να βρω ένα όνομα δλδ ) μου λέει κανένα αποτέλεσμα ... Οι επαφές υπάρχουν κανονικά και τις βρίσκω με την κύλιση ... Ξέρει κανένας τι μπορεί να συμβαίνει ;;;; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Γενικά στο ios 9 η αναζήτηση των επαφών απ την αρχική οθόνη έχει προς το παρόν κάποια θέματα αλλά εάν κάνεις αναζήτηση κανονικά απ τις επαφές σου δουλεύουν τα πάντα κομπλέ. Ok κάνεις δεν είναι τέλειος. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά θέλω ν ρωτήσω κάτι. Αγόρασα το 6s ενώ είχα το 6 κ το πήρα στο ίδιο χρώματα space gray. Αλλά επειδή έχω ξενερώσει με τ χρώμα επειδή δε το έβρισκα σε χρυσο, μπορώ ν κάνω τ εξής; Να αλλάξω τη πίσω όψη σε κάποιο μαγαζί με αυτή του χρυσού ώστε να το έχω σε μαύρο-χρυσό; Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος; Αγορίνα το μόνο που μπορώ να σου πω είναι αγγελία για ανταλλαγή / στην πίσω όψη του τηλεφώνου υπάρχουν όλα τα στοιχεία του τηλεφώνου σου imei αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι το κόστος αλλαγής του πίσω μέρους δεν αξίζει τον κόπο. Μόνο ανταλλαγή μέσο insomnia για να πας στο μία η άλλη αλλιώς ανταλλαγή σε μαγαζί αλλά θα χάσεις σε χρήμα αρκετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganza1 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Παιδια καλησπερα μια βοηθεια, αγορασα το 6s απο το istorm ολα καλα αλλα μπαινοντας στο appstore μου βγαζει μνμ οτι η πειλογη αυτη ειναι διαθεσιμη μονο στο u.s appstore και για να τη δω θα πρεπει να το γυρισω σε u.s καμια ιδεα κανεις; Ακυρο παιδια επανηλθε δεν ξερω τι εγινε. Ολα καλα το μονο που ειδα και χαλαστηκα λιγο ειναι οτι φοραει επεξεργαστη samsung ελπιζω να μν δω διαφορα σε καταναλωση, εχει τυχει σε κανενα σε πραγματικη χρηση να διαπιστωσει καποια διαφορα με τον tcms? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. November 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2015 Ακυρο παιδια επανηλθε δεν ξερω τι εγινε. Ολα καλα το μονο που ειδα και χαλαστηκα λιγο ειναι οτι φοραει επεξεργαστη samsung ελπιζω να μν δω διαφορα σε καταναλωση, εχει τυχει σε κανενα σε πραγματικη χρηση να διαπιστωσει καποια διαφορα με τον tcms? Βασικά οι διαφορές μεταξύ τους δεν είναι τραγικές. Είμαι με plus power by Samsung και σε βαριά παιχνίδια λόγο της αρχιτεκτονικης του αποδίδει καλύτερα σε σχέση με τον τον άλλον που η διάφορα του μόνο ως προς την μπαταρία είναι max ένα 10% τίποτα παραπάνω. Οπότε stay there and enjoy it!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganza1 Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 (edited) Βασικά οι διαφορές μεταξύ τους δεν είναι τραγικές. Είμαι με plus power by Samsung και σε βαριά παιχνίδια λόγο της αρχιτεκτονικης του αποδίδει καλύτερα σε σχέση με τον τον άλλον που η διάφορα του μόνο ως προς την μπαταρία είναι max ένα 10% τίποτα παραπάνω. Οπότε stay there and enjoy it!!! Ενα 10 τοις εκατο δεν το λες και λιγο παντως, κριμα που υπαρχει αυτη η διαφορα. Σημερα το πρωι καθως το σκαλιζα μου κανε ενα restart δεν εκαν κατι τρομερο απλα browsing στο safari, το 6 που ειχα πριν δεν μου χε κανει ποτε κιχ!Εψαξα στο internet αλλα δεν εχω βρει κατι σχετικο, καποιοι χρηστες αναφερουν restart και σε 6s και στο 6,ξερετ κατι αλλο εσεις; Επισης παρατηρησα οτι κατα τη διαρκεια της φορτισση το κινητο ζετσαθηκε αρκετα σε σχεση παντα με το 6 που ειχα εσας πως σας φαινεται;η μπαταρια του παντως χανει αρκετο ποσοστος 1 ωρα που το εβγαλα απο τη πριζα και εχει χασει 6 τα εκατο χωρις να χαω κανει ιδιαιτερο, λετε να φταιαει το γεγονος πως εκανα επαναφορα απο backup και οχι set up as new? Edited November 14, 2015 by ganza1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonimanakHTC Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Τελος καλο ολα καλα... Ξεκλειδωσα το demo μεσα απο το itunes και πλεον εχω κανονικο τηλεφωνο με ολες τις λειτουργιες... Τελικα γινεται... Παράθεση ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΝΟΥΜΠΑΣ... ΔΙΑΒΑΣΕ ΨΑΞΕ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ... Lenovo A8 806 Golden Warrior Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 καλησπερα παιδια. Μολις εγινα ιδιοκτητης ενος 6s 64gb και εχω απειρες ερωτησεις. Η πρωτη! Μου ειπε φιλος οτι εχει ασφαλισει το κινητο του. Το εχει κανει καποιος απο εσας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 καλησπερα παιδια. Μολις εγινα ιδιοκτητης ενος 6s 64gb και εχω απειρες ερωτησεις. Η πρωτη! Μου ειπε φιλος οτι εχει ασφαλισει το κινητο του. Το εχει κανει καποιος απο εσας; Αν θέλεις το κανείς. Ξερω κάποιους με ασφάλεια συσκευής. Βέβαια οι πιο πόλοι αφού το έσπασαν πρώτα. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 καλησπερα παιδια. Μολις εγινα ιδιοκτητης ενος 6s 64gb και εχω απειρες ερωτησεις. Η πρωτη! Μου ειπε φιλος οτι εχει ασφαλισει το κινητο του. Το εχει κανει καποιος απο εσας; Βασικά το κάνεις από το μαγαζί που το αγοράζεις / πχ public ασφάλεια συσκευής για σπάσιμο νερό ή νεκρωμα του κινητού με max αποζημίωση στο 4 τρίμηνο της αγοράς του στο 65%. Ή κάτι αντίστοιχο από ότι ξέρω στην Vodafone / wind & στον Γερμανό με λίγο όμως διαφορετικούς όρους. Τώρα εάν κάποιο μέλος ξέρει και κάτι ακόμα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis1186 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Παίδες καλησπέρα... Θέλω να ρωτήσω κάτι όσο αναφορά το 6s.. Στα τριγύρο μαγαζιά εκτός των μεγάλων πλαίσιο public κτλ είναι πιο φθηνό... Κλασικά είναι EU ενώ τα άλλα είναι Ελληνικής αντιπροσωπίας. Έχει καμία ουσιαστική διαφορά στην ποιότητα ή στην εγγύηση η γενικά αν έχει καμία διαφορά?? Γνωρίζει κανείς τπτ...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Παίδες καλησπέρα... Θέλω να ρωτήσω κάτι όσο αναφορά το 6s.. Στα τριγύρο μαγαζιά εκτός των μεγάλων πλαίσιο public κτλ είναι πιο φθηνό... Κλασικά είναι EU ενώ τα άλλα είναι Ελληνικής αντιπροσωπίας. Έχει καμία ουσιαστική διαφορά στην ποιότητα ή στην εγγύηση η γενικά αν έχει καμία διαφορά?? Γνωρίζει κανείς τπτ...? Δεν εχει καμία απολύτως διαφορά. Αν ειναι ευρωπαϊκό ειναι ίδιο με το ελληνικό. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis1186 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Δεν εχει καμία απολύτως διαφορά. Αν ειναι ευρωπαϊκό ειναι ίδιο με το ελληνικό. Ωραία γιατί το βρήκα γύρο στα 80€ πιο φθηνό... Δεν είναι και αμαν διαφορά αν σκεφτείς ότι δίνεις άλλα πόσα... Απλά είναι κάτι κ αυτά... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iou Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Ωραία γιατί το βρήκα γύρο στα 80€ πιο φθηνό... Δεν είναι και αμαν διαφορά αν σκεφτείς ότι δίνεις άλλα πόσα... Απλά είναι κάτι κ αυτά... :) Κι όμως, με 80 ευρώ αγοράζεις δύο αυθεντικές (apple) θήκες σιλικόνης δεν τα λες λίγα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis1186 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Κι όμως, με 80 ευρώ αγοράζεις δύο αυθεντικές (apple) θήκες σιλικόνης δεν τα λες λίγα;) γιαυτό ρωτάω αν παίζουν διαφορές ;) αν και είμαι πιο πολύ της spigen σαν εταιρία για θήκες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Ειναι λογικο το tapatalk να πιανει 450mb απο οτι φαινεται στον χωρο αποθηκευσης; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Όσα μηνύματα αφορούσαν την εγγύηση μεταφέρθηκαν στο θέμα Εγγύηση Apple: Τι ισχύει τελικά επίσημα για την Ελλάδα; Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts