Minotavrs Δημ. October 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2018 Μετα απο τοσο δουλεμα που μας εχει ριξει αυτη η ριμαδοεταιρια... σιγα μην την πιστεψω, για αυτο ψαχνω για κατι ποιο φερεγγυο.... btw ειδα για καποιο προγραμματακι στις πισω σελιδες [icopybot] και λεω να το δοκιμασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 Μετα απο τοσο δουλεμα που μας εχει ριξει αυτη η ριμαδοεταιρια... σιγα μην την πιστεψω, για αυτο ψαχνω για κατι ποιο φερεγγυο.... btw ειδα για καποιο προγραμματακι στις πισω σελιδες [icopybot] και λεω να το δοκιμασωibackupbot λέγεται, να ξέρεις πάντως και η υγεία του iOS είναι μια χαρά σαν ένδειξη Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 σε 6s μετα απο αλλαγη μπαταριας φιλος διαπιστωσε στην κατω δεξια γωνια διαροη λευκου χρωματος. Δεν νομιζω να ειναι απο την αλλαγη της μπαταριας μιας και την εχει ξαναλλαξει αλλα ειπα να ρωτησει αν γνωριζει κανεις τον πιθανο λογο που εγινε αυτο. Ειναι εκτος εγγυησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 σε 6s μετα απο αλλαγη μπαταριας φιλος διαπιστωσε στην κατω δεξια γωνια διαροη λευκου χρωματος. Δεν νομιζω να ειναι απο την αλλαγη της μπαταριας μιας και την εχει ξαναλλαξει αλλα ειπα να ρωτησει αν γνωριζει κανεις τον πιθανο λογο που εγινε αυτο. Ειναι εκτος εγγυησης. Σε κάποιο άνοιγμα της συσκευής του "άνοιξε" το lcd panel και τώρα έχει Light bleeding. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 σε καταστημα εγινε η αλλαγη της μπαταριας. Ποσο ευκολο ειναι να ανοιξει αυτο το lcd panel; Μπορει να γινει λογο φορτιστης/υψηλης θερμοκρασιας η κατι τετοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 σε καταστημα εγινε η αλλαγη της μπαταριας. Ποσο ευκολο ειναι να ανοιξει αυτο το lcd panel; Μπορει να γινει λογο φορτιστης/υψηλης θερμοκρασιας η κατι τετοιο; Η οθόνη με το γυαλί το εξωτερικό είναι κολλημένα δεν γίνεται να χάνει από εκεί φως Εκτός εάν η οθόνη είναι μάπα ποιότητα Εάν η οθόνη είναι original τότε έχει ξεκολλήσει το πλαστικό περιμετρικά της οθόνης κάτι που είναι αστείο ξανά φτιάχνεται πολύ εύκολα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy1986 Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 σε καταστημα εγινε η αλλαγη της μπαταριας. Ποσο ευκολο ειναι να ανοιξει αυτο το lcd panel; Μπορει να γινει λογο φορτιστης/υψηλης θερμοκρασιας η κατι τετοιο; Σε ποιο κατάστημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 Η οθόνη με το γυαλί το εξωτερικό είναι κολλημένα δεν γίνεται να χάνει από εκεί φως Εκτός εάν η οθόνη είναι μάπα ποιότητα Εάν η οθόνη είναι original τότε έχει ξεκολλήσει το πλαστικό περιμετρικά της οθόνης κάτι που είναι αστείο ξανά φτιάχνεται πολύ εύκολα Δεν πειράχτηκε καν η οθόνη. Γνήσια είναι. Η διαρροή είναι αμελητέα και μόνο αν βάλω φωτεινότητα στα μέγιστα μπορεί να δω ένα ίχνος. Σε ταινία στο Netflix ας πούμε φαίνεται και με ενοχλεί. Παίζει λόγο βλαστικών κινήσεων να έκανε κάποια ζημιά; Με ποιον τρόπο επισκευάζεται; Κάτω αριστερά είναι αυτή η μικρή διαρροή φωτός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 Δεν πειράχτηκε καν η οθόνη. Γνήσια είναι. Η διαρροή είναι αμελητέα και μόνο αν βάλω φωτεινότητα στα μέγιστα μπορεί να δω ένα ίχνος. Σε ταινία στο Netflix ας πούμε φαίνεται και με ενοχλεί. Παίζει λόγο βλαστικών κινήσεων να έκανε κάποια ζημιά; Με ποιον τρόπο επισκευάζεται; Κάτω αριστερά είναι αυτή η μικρή διαρροή φωτός Κάτω αριστερά που; Μεταξύ πλαίσιο-σασί και οθόνης; Άμα την βγάλει κάποιος και βάλει μια απλή κόλλα και μπει στην θέση της μια χαρά θα είναι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. October 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2018 Κάτω αριστερά στην γωνία. Ειναι σαν το κλασικό light leak που κάνουν κάποιες οθόνες λαπτοπ όπως η Asus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALIKERMAN84 Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Χαιρετώ την ομάδα ! Πουλάω ένα iPhone 6s αν ενδιαφέρεται κάποιος ας μου στείλει μήνυμα Ευχαριστω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Χαιρετώ την ομάδα ! Πουλάω ένα iPhone 6s αν ενδιαφέρεται κάποιος ας μου στείλει μήνυμα Ευχαριστω ! βλέπεις να γράφει αγορές-πωλήσεις το νήμα? γράψε την αγγελία σου στο κατάλληλο νήμα. δεν διάβασες κατά την εγγραφή σου τους κανόνες του myphone:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALIKERMAN84 Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 βλέπεις να γράφει αγορές-πωλήσεις το νήμα? γράψε την αγγελία σου στο κατάλληλο νήμα. δεν διάβασες κατά την εγγραφή σου τους κανόνες του myphone:) Έλα μην τρελαίνεσαι για την αγγελία δεν έγραψα λεπτομέριες εδώ γράφουνε αλλά και αλλά αυτό σε πείραξε Και τους κανόνες τους ξέρω Εάν ήταν έτσι έπρεπε να βγάζω κόκκινη κάρτα σε πολλά θέματα για αυτα που γραφουν εδω μεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 13, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Χαιρετώ την ομάδα ! Πουλάω ένα iPhone 6s αν ενδιαφέρεται κάποιος ας μου στείλει μήνυμα Ευχαριστω ! Είναι αυτό που είχες αλλάξει μόνος σου τη μπαταρία που είχες πάρει από eBay; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALIKERMAN84 Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Είναι αυτό που είχες αλλάξει μόνος σου τη μπαταρία που είχες πάρει από eBay; Άμα θες γράψε μου μήνυμα γιατί εδώ θα έχουμε θέμα συζητήσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2018 Άμα θες γράψε μου μήνυμα γιατί εδώ θα έχουμε θέμα συζητήσεις Με λίγα λόγια εννοεί βάλε την αγγελία σου στο κατάλληλο μέρος Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 Έλα μην τρελαίνεσαι για την αγγελία δεν έγραψα λεπτομέριες εδώ γράφουνε αλλά και αλλά αυτό σε πείραξε Και τους κανόνες τους ξέρω Εάν ήταν έτσι έπρεπε να βγάζω κόκκινη κάρτα σε πολλά θέματα για αυτα που γραφουν εδω μεσα. αν τους ξέρεις τους κανόνες, την αγγελία στο σωστό νήμα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 ειμαι 8,5 χρονια στο myphone και νημα για αγγελιες ποτε δεν ειδα..:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 14, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 ειμαι 8,5 χρονια στο myphone και νημα για αγγελιες ποτε δεν ειδα..:wacko: Εκτός από τους περιορισμούς που έχουν τα νέα μέλη, εξαρτάται και από το πόσο ενεργή είναι η συμμετοχή ενός μέλους στο φόρουμ γενικότερα. Το link είναι αυτό πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. October 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2018 ειμαι 8,5 χρονια στο myphone και νημα για αγγελιες ποτε δεν ειδα..:wacko: Υπάρχει και είναι και αρκετά ενεργό Επίσης τα περισσότερα μέλη είναι σοβαρά και έμπιστα σε αντίθεση με άλλες σελίδες που μπορεί να πέσεις εύκολα σε απατεώνα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. October 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2018 Δεν είμαι ιδιαίτερα ενεργός ίσως γι αυτό δεν μπορούσα να το βρω άμεσα.Μπαίνω κανονικά στις αγγελίες τώρα με το Λίνκ, ευχαριστώ. Προσωπικά προτιμώ insomnia. Εδώ μπαίνω μόνο για το 6s! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. October 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2018 Έχει κάνει κανείς jb στην 11.4.1; Έτυχε να δω κάποια βίντεο που ισχυρίζονται ότι κάνουν ακόμα και στην 12. Πάνε χρόνια που ασχολήθηκα με το θέμα και δεν κατάλαβα και πολλά από αυτά που είδα. Έχετε καταλάβει κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prometheus_ Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 μετα την αναβαθμιση σε 12.0.1 εδω και καποιες μερες παρατηρω οτι το ποσοστο της μπαταριας δειχνει οτι να 'ναι...μετα απο επανεκκινησεις τη μια δειχνει 92% την αλλη 60%,μετα 75% κτλ...απο την υγεια της μπαταριας βλεπω μεγιστη χωρητικοτητα 95%...εχει παρομοιο θεμα αλλος;καμια βοηθεια για το την να κανω;εχω ηδη κλεισει την ανανεωση στο παρασκηνιο και υπηρεσιες τοποθεσιας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 μετα την αναβαθμιση σε 12.0.1 εδω και καποιες μερες παρατηρω οτι το ποσοστο της μπαταριας δειχνει οτι να 'ναι...μετα απο επανεκκινησεις τη μια δειχνει 92% την αλλη 60%,μετα 75% κτλ...απο την υγεια της μπαταριας βλεπω μεγιστη χωρητικοτητα 95%...εχει παρομοιο θεμα αλλος;καμια βοηθεια για το την να κανω;εχω ηδη κλεισει την ανανεωση στο παρασκηνιο και υπηρεσιες τοποθεσιας. Σε μένα δε συμβαίνει αυτό. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prometheus_ Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Σε μένα δε συμβαίνει αυτό. γνωριζεις αν η υγεια της μπαταριας ειναι μια αξιοπιστη μετρηση του ios; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts