Tasos19s Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Γνώστες Τάσο με 15 ευρουλάκια, με το που είδα ότι δε κολλάει κάτω από το 10% όπως με την προηγούμενη μπαταρία και έβγαλε και το ποσοστό χωρητικότητας, το έπαιξα κουβαρντάς και του έδωσα 20 του ανθρώπου. Με τη μπαταρία από το ired(2 αλλαγές καθώς η πρώτη βγήκε σκαρτη στις 3 μέρες), κόλλαγε απίστευτα κάτω από το 10% και όταν ξεφόρτωσε μια φορά τελείως, άναψε μόνο με το φορτιστή του iPad, αφού αναβόσβηνε το logo δυο τρεις φορές πριν μπει στο λειτουργικό Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ισχύει το Ότι πληρώνεις παίρνεις Εγώ αναλαμβάνω πάντα μόνος κάτι τέτοια Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Από 10.3.3 να κούμπωσω την τελευταία έκδοση η να το αφήσω λίγο μπας κ βγουν bugs? (Όπως πάντα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaniasgr Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Ολοι την ιδια απορια εχουμε.. με καθε update ρωταμε αν μας συμβουλευουν να φυγουμε απο την "καλη" την 10.3.3 Φτασαμε δειλα δειλα στην 11.3 κ ακομα δεν ξεκουναμε... Το κοβω αν δεν φτασει 11.5, να το συζηταμε ακομα! Ομοιοπαθης! Παράθεση paniwnioi...ligoi kai kaloi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Δεν νομίζω να έχει πρόβλημα κανένας αλλά κι εσείς αν δεν έχετε θέμα τότε μην τις πειράζετε τις συσκευές Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Εντυπώσεις από την 11.3; Κανείς;;; Οι περισσότεροι από το εξωτερικό λένε τα καλύτερα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Μπουμπούνα τη, είναι μια χαρά, αν δεν είσαι 10.3.3 Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nastos13 Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Είναι το ios 11 όπως θα θέλαμε να κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο. Σε όσους είναι σε κάποια 11.Χ έκδοση προτείνεται ανεπιφύλακτα. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση -iPhone 6s -iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Είναι το ios 11 όπως θα θέλαμε να κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο. Σε όσους είναι σε κάποια 11.Χ έκδοση προτείνεται ανεπιφύλακτα. Sent from my iPhone using Tapatalk Μα πάντα κάθε χρόνο προς το Πάσχα γίνεται πλήρης σταθερό το λογισμικό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nastos13 Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Μα πάντα κάθε χρόνο προς το Πάσχα γίνεται πλήρης σταθερό το λογισμικό Σωστά. Εμείς σαν χρήστες το βλέπουμε από τη δίκη μας μεριά. Πάντως φέτος παραήταν beta το iOS 11 όταν βγήκε. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση -iPhone 6s -iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Σωστά. Εμείς σαν χρήστες το βλέπουμε από τη δίκη μας μεριά. Πάντως φέτος παραήταν beta το iOS 11 όταν βγήκε. Sent from my iPhone using Tapatalk Μας έχουν εμάς για beta testers και γλιτώνουν λεφτά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismei Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Το κινητο εχει διαφορα στην αποκριση με την 11.3. Νομιζω οτι ειμαστε στο σωστο δρομο τωρα. Προτεινεται σε οσους εχουν καποια εκδοση της 11.x. Επισης μου βγαζει μπαταρια 97% (την ειχα αλλαξει περισυ με το προγραμμα αντικαταστασης δωρεαν) Επισης στο κινητο της συζυγου ενω πριν ειχε χαλια επιδοσεις σε antutu και geekbench τωρα με την εκδοση 11.3 , τα σκορ στα benchmarks ειναι ενταξει και εμφανιζει μπαταρια 83% , Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Η συσκευή έχει μεγάλη διαφορά με την 11.3 Αυτό που με χαλάει είναι η μπαταρία. Κατεβαίνει πιο γρήγορα. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Παιδιά καλημέρα και καλό Πάσχα. Από προεπιλογή, πόσες ημέρες κρατάει ιστορικό.κλησεων το iphone; Για τo iphone 6s plus ρωτάω. Κ επίσης,αν φαίνεται κάπου άμεσα(μητρώο κλήσεων; ) η διάρκεια κάθε κλήσης. Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 Η συσκευή έχει μεγάλη διαφορά με την 11.3 Αυτό που με χαλάει είναι η μπαταρία. Κατεβαίνει πιο γρήγορα. αυτο. ειναι πιο γρηγορη αλλα καταστρεφει την αυτονομια της συσκευης. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2018 κανενα αξιοπιστο μαγαζι για επισκευη πλακετας γνωριζεται; το irepair τι λεει; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 Υπάρχει κανείς με 11.3 να μας ανεβάσει τη χρήση μπαταρίας του ή πόση ώρα χρήσης βγάζει στο περίπου; Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nastos13 Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 Υπάρχει κανείς με 11.3 να μας ανεβάσει τη χρήση μπαταρίας του ή πόση ώρα χρήσης βγάζει στο περίπου; Sent from my SM-G930F using Tapatalk Γύρω στις 5 ώρες εμένα μου βγάζει Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση -iPhone 6s -iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 (edited) Γύρω στις 5 ώρες εμένα μου βγάζει Sent from my iPhone using Tapatalk Άμα μπορέσεις ανέβασε και ένα screenshot σε επόμενη χρήση Έτρεξα ένα Full discharge battery test με το Geekbench 4, τελείωσε σε 2:13 ώρες με σκορ 1330 ελαφρώς πιο κάτω από το μέσο όρο του 1500. Βέβαια εγώ έχω Samsung επεξεργαστή καθώς ειδικά στο Geekbench οι Tmsc αντέχουν αρκετά παραπάνω Sent from my iPad using Tapatalk Edited April 5, 2018 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manosvasilakis Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Έβαλαν εγω11.3 και δε δείχνει στατιστικά υγείας της μπαταρίας. Έχω αλλάξει μπαταρία μόνος. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Έβαλαν εγω11.3 και δε δείχνει στατιστικά υγείας της μπαταρίας. Έχω αλλάξει μπαταρία μόνος. Sent from my iPhone using Tapatalk Τι αυτό Ειναι ανάλογα σε τι μπαταρία θα τύχει; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nastos13 Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Έβαλαν εγω11.3 και δε δείχνει στατιστικά υγείας της μπαταρίας. Έχω αλλάξει μπαταρία μόνος. Sent from my iPhone using Tapatalk Και σε εμένα το ίδιο. Έχω αλλάξει μπαταρία μη γνήσια και δεν εμφανίζει κατάσταση υγείας. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση -iPhone 6s -iPad Air 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Στο Geekbench 4 ένα περίεργο πράγμα. Όταν είχα χαμηλή μπαταρία στο CPU bench μου έβγαλε single core:1443 multi core : 2440! Όταν το είχα στην πρίζα το single : 2143 και το multi : 3762! Και στις 2 περιπτώσεις είμαι κάτω από το μ.ο. Έβαλα πριν μήνες μπαταρία (σε κατάστημα) και από συγχρονίστηκε ο επεξεργαστής (υποθέτω). Μπαταρία βγάζει σκορ 2354. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Και σε εμένα το ίδιο. Έχω αλλάξει μπαταρία μη γνήσια και δεν εμφανίζει κατάσταση υγείας. Sent from my iPhone using Tapatalk Οι περισσότερες μπαταρίες από aftermarket δεν εμφανίζουν το νέο χαρακτηριστικό Υγεία Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Στο Geekbench 4 ένα περίεργο πράγμα. Όταν είχα χαμηλή μπαταρία στο CPU bench μου έβγαλε single core:1443 multi core : 2440! Όταν το είχα στην πρίζα το single : 2143 και το multi : 3762! Και στις 2 περιπτώσεις είμαι κάτω από το μ.ο. Έβαλα πριν μήνες μπαταρία (σε κατάστημα) και από συγχρονίστηκε ο επεξεργαστής (υποθέτω). Μπαταρία βγάζει σκορ 2354. 2354;;; Μήπως έχεις το plus; Πόση ώρα κράτησε το τεστ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TXCELLAS Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Όχι φίλε μου το απλό 6s εχω. Την άλλαξα κανα μήνα πριν ανακοινώσει η Apple τις αλλαγές μπαταριών με 29$. Είναι το μόνο που μου βγάζει πάνω από το μ.ο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts