Jump to content

iPhone 6S

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

να ρωτησω κατι και εγω ρε παιδες??εχω συσκευη με ios εδω και 11 μηνες,ενα 6s 16gb.

απο την ωρα που ξεκινησε η ios11 να τρεχει η μπαταρια τα εχει παιξει σε αποδοση.ειχατε και πριν τετοια φαινομενα η τωρα αρχισαν τα κολπα τις apple την γκαντεμια μου μεσα??

απο την 11.0.2 γυρισα με εκανα setup as new μεσω itunes στην 11 και λιγο εστρωσε το πραμα,μετα μεχρι και τωρα την 11.1.2την εκανα μεσω wifi παλι και αρχισαν τα κολπα παλι....μεσω itune ειναι ισως καλυτερα??

----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εβαλε κανενας αλλος τη 11.2 βετα 3? οντως ειναι καλα τα πραγματα; μου ειπαν οτι στο 11.1 δεν βγαζει στατιστικα μπαταριας ειναι αληθεια;;;;

στην 11..1.2 που ειμαι βγαζει κανονικα

να ρωτησω κατι και εγω ρε παιδες??εχω συσκευη με ios εδω και 11 μηνες,ενα 6s 16gb.

απο την ωρα που ξεκινησε η ios11 να τρεχει η μπαταρια τα εχει παιξει σε αποδοση.ειχατε και πριν τετοια φαινομενα η τωρα αρχισαν τα κολπα τις apple την γκαντεμια μου μεσα??

απο την 11.0.2 γυρισα με εκανα setup as new μεσω itunes στην 11 και λιγο εστρωσε το πραμα,μετα μεχρι και τωρα την 11.1.2την εκανα μεσω wifi παλι και αρχισαν τα κολπα παλι....μεσω itune ειναι ισως καλυτερα??

----- προσθήκη μηνύματος 90 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

στην 11..1.2 που ειμαι βγαζει κανονικα

Το βασικο ερωτημα ειναι αν παιζει καλα η μπαταρια με την 11.1.2 και γενικα πως ειναι η συσκευη απο θεμα καθυστερησεων lag

Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει...

Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max
Ipad 3,Ipad 5

Με την 11 αρχισαν τα οργανα οπως εγραψα και πιο πανω!!ειμαι απι 1,45 ωρα εως 5 ωρε ανναλογο την εκδοσης...

Τωρα με την 11.1.2 εβαλα σημερα να δουμε

Lag δεν ειχα ποτε καθολου

25782aba4e05c38f9695b3dbd2e16961.jpg170aec1b08cf60c775eb777310b3b020.jpg

Καλημέρα παιδιά. Γενικά νομίζω ότι η μπαταρία μου είναι έτοιμη για αλλαγή τι λέτε;Με χαλαρή χρήση,τηλέφωνο καμία ώρα και λίγο χάζευα στα κοινωνικά δίκτυα. Να σημειώσω ότι gps WiFi 3g είναι ανοικτά. Ευχαριστώ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Το μαγνητόφωνο το χρησιμοποιείς;

Έχει 1,2 ώρες υπόβαθρο στην κατανάλωση ενέργειας

Nokia 8800 Scirocco

Το μαγνητόφωνο το χρησιμοποιείς;

Έχει 1,2 ώρες υπόβαθρο στην κατανάλωση ενέργειας

Το χρησιμοποίησα,το θέμα είναι ότι με πολύ νορμαλ χρήση το κινητό το μεσημέρι θέλει φόρτιση. Είναι ενός έτους το κινητό.

Το χρησιμοποίησα,το θέμα είναι ότι με πολύ νορμαλ χρήση το κινητό το μεσημέρι θέλει φόρτιση. Είναι ενός έτους το κινητό.

1,5 ώρα παρασκήνιο στο μαγνητόφωνο πως γίνεται;

Nokia 8800 Scirocco

Όσοι έχουν περάσει την τελευταία beta μπορούν να μας πουν υπεύθυνα αν έχει βελτιωθεί το multitasking σε σχέση με τις επίσημες 11.1.2 και αν πλησιάζει στα επίπεδα που είχαμε με την 10.3.3?
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Έχει κανείς πρόβλημα με το handsfree? Έχω τα επίσημα ακουστικά και πλέον δεν δουλεύει το μικρόφωνο ή τα κουμπιά. Και δεν φταίει το handsfree διότι αν το συνδέσω στο μακμπουκ μπορώ να αυξομειώσω την ένταση χωρίς πρόβλημα.

Άλλαξα πριν μερικές μέρες μπαταρία. Αν είσαι Αθήνα τσέκαρε mobitel μεσογειων. Καλά παιδιά και τίμια!

Ανοίγω ξανά το θέμα της μπαταρίας, τελικά έξω στην αγορά, ιντερνετική και μη, βρίσκουμε γνήσια μπαταρία η μόνο σε εξουσιοδοτημένο σέρβις της Apple;

Το σκέφτομαι για το 6S μου.

Ανοίγω ξανά το θέμα της μπαταρίας, τελικά έξω στην αγορά, ιντερνετική και μη, βρίσκουμε γνήσια μπαταρία η μόνο σε εξουσιοδοτημένο σέρβις της Apple;

Το σκέφτομαι για το 6S μου.

Δεν υπάρχει γνήσια μπαταρία στην αγορά. Υπάρχουν όμως διάφορες ποιότητες

-iPhone 6s

-iPad Air 2

Άλλαξα πριν μερικές μέρες μπαταρία. Αν είσαι Αθήνα τσέκαρε mobitel μεσογειων. Καλά παιδιά και τίμια!

Η μπαταρια ειναι γνησια η after market το λεω αυτο γιατι δεν εχω ιδεα απο μπαταριες.

Ποσο κοστισε ?

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν υπάρχει γνήσια μπαταρία στην αγορά. Υπάρχουν όμως διάφορες ποιότητες

Δηλαδή εάν το πας στην apple για να σου αλλάξει μπαταρία δεν θα σου βάλει γνήσια ;

Εγώ που το σκέφτομαι να αλλάξω μπαταρία στο 6S που έχω που πρέπει να πάω για να βάλω μια μπαταρία της προκοπής.

Παλιά που είχα Samsung και χρειάστηκε να αλλάξω μπαταρία πήγα στην Samsung στο Χαϊδάρι και αγόρασα μπαταρία που έγραφε επάνω samsung και μου έδωσε την εγγύηση.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πάντως ένα έχω να πω το τηλέφωνο μου λειτουργούσε μια χαρά ούτε κόλλαγε ούτε πρόβλημα με την μπαταρία είχα ούτε τίποτα,με τις τελευταίες αναβαθμίσεις το τηλέφωνο έχει γίνει χάλια όλο κολλάει η μπαταρία από το 80 πέφτει απότομα στο 40 όχι πάντα,και μερικές φορές η μπαταρία τρελαίνεται τελειως,περιμένω με την καινούργια αναβάθμιση μπας και στρώσει γιατί έχω καταντήσει να κυκλοφορώ με το power bank στην τσέπη.

Η μπαταρια ειναι γνησια η after market το λεω αυτο γιατι δεν εχω ιδεα απο μπαταριες.

Ποσο κοστισε ?

Δηλαδή εάν το πας στην apple για να σου αλλάξει μπαταρία δεν θα σου βάλει γνήσια ;

Εγώ που το σκέφτομαι να αλλάξω μπαταρία στο 6S που έχω που πρέπει να πάω για να βάλω μια μπαταρία της προκοπής.

Παλιά που είχα Samsung και χρειάστηκε να αλλάξω μπαταρία πήγα στην Samsung στο Χαϊδάρι και αγόρασα μπαταρία που έγραφε επάνω samsung και μου έδωσε την εγγύηση.

Πάντως ένα έχω να πω το τηλέφωνο μου λειτουργούσε μια χαρά ούτε κόλλαγε ούτε πρόβλημα με την μπαταρία είχα ούτε τίποτα,με τις τελευταίες αναβαθμίσεις το τηλέφωνο έχει γίνει χάλια όλο κολλάει η μπαταρία από το 80 πέφτει απότομα στο 40 όχι πάντα,και μερικές φορές η μπαταρία τρελαίνεται τελειως,περιμένω με την καινούργια αναβάθμιση μπας και στρώσει γιατί έχω καταντήσει να κυκλοφορώ με το power bank στην τσέπη.

Αν το πας apple θα σου βάλουν αυθεντική

Με κόστος όμως 80-90€

Αν πάρεις από έξω με 20€ θα κανείς την δουλειά σου πιστεύω άψογα πάλι

Nokia 8800 Scirocco

Ποσο κοστισε ?

Γνήσια ανταλλακτικά εκτός apple service δεν υπάρχουν. Όποτε η μπαταρία που θα αγοράσεις η θα σου βάλουν σε κάποιο service εξαρτάται το ποσό καλή είναι γιατί υπάρχουν μπαταρίες τρίτων ίσως καλύτερες απ αυτές της Apple αλλά και πολύ χειρότερες που δεν κρατάνε πάνω από λίγους μήνες.

Άρα αν μπορείς να την περάσεις μόνος σου, ψάχνεις για την καλύτερη, αλλιώς ζητάς γραπτή εγγύηση από το σέρβις που θα το πας.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εμένα πάντως η original που μου έβαλαν στην apple, κλαταρε στο 8μηνο. Έπεσε η απόδοση της αρκετά, δοκίμασα έπειτα restore και calibration, τα ίδια. Πήγα ired άλλαξα τη μπαταρία, μουφα η δουλειά στις 3 μερες, το είδαν τα παιδιά και πάλι καλά το αντιλήφθηκαν, αλλαγή με νέα και τώρα βγάζει με όλα ανοιχτά στα χέρια της γυναίκας 6,5 ώρες χρήση με φουλ ανοιχτά

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Εμένα πάντως η original που μου έβαλαν στην apple, κλαταρε στο 8μηνο. Έπεσε η απόδοση της αρκετά, δοκίμασα έπειτα restore και calibration, τα ίδια. Πήγα ired άλλαξα τη μπαταρία, μουφα η δουλειά στις 3 μερες, το είδαν τα παιδιά και πάλι καλά το αντιλήφθηκαν, αλλαγή με νέα και τώρα βγάζει με όλα ανοιχτά στα χέρια της γυναίκας 6,5 ώρες χρήση με φουλ ανοιχτά

Είναι καθαρά σε τι ποιότητα θα πέσεις

Οι original 1 χρόνο αντέχουν λίγο πολύ

Nokia 8800 Scirocco

Είναι καθαρά σε τι ποιότητα θα πέσεις

Οι original 1 χρόνο αντέχουν λίγο πολύ

Συμφωνώ... απλά μια συμπληρωματική προσωπική-βιωματική εμπειρία:

όσο περισσότερους σωστούς κύκλους φόρτισης κάνεις, τόσο επιμηκύνεις την "καλή" διάρκεια ζωής..:cool:

paniwnioi...ligoi kai kaloi

Συμφωνώ... απλά μια συμπληρωματική προσωπική-βιωματική εμπειρία:

όσο περισσότερους σωστούς κύκλους φόρτισης κάνεις, τόσο επιμηκύνεις την "καλή" διάρκεια ζωής..:cool:

Αν είναι να χαλάσει ότι και να κανείς δεν το σωνεις

Έχουν ημερομηνία λήξης. Κάποιες αργότερα κάποιες νωρίτερα. Τι θα τύχεις

Nokia 8800 Scirocco

Το θέμα είναι ότι στην Apple δε στην αλλάζουν αν δε δουν κάποια δυσλειτουργία. Πρέπει να πάς έξω. Σε ένα Huawei p9 και στο S7 μου τις άλλαξαν στο δεύτερο χρόνο επειδή απλά το ζήτησα και μου στοίχισε 10 και 20€ αντίστοιχα

Το θέμα είναι ότι στην Apple δε στην αλλάζουν αν δε δουν κάποια δυσλειτουργία. Πρέπει να πάς έξω. Σε ένα Huawei p9 και στο S7 μου τις άλλαξαν στο δεύτερο χρόνο επειδή απλά το ζήτησα και μου στοίχισε 10 και 20€ αντίστοιχα

Έχει και τα στραβά η εταιρεία τι να κάνουμε δεν τα γλιτώνουμε.

Nokia 8800 Scirocco

Πήγα να βάλω ξυπνητήρι χθες το βράδυ στο iPad και έπαθα αυτό:

https://9to5mac.com/2017/12/01/how-to-fix-iphone-randomly-rebooting/

Υπαρχει καινουργια αναβαθμιση 11.2

Και ο θεός να βάλει το χέρι του :lol::lol::lol::lol:

Οποίος δεν έχει πρόβλημα δεν αναβαθμίζει

Οι υπόλοιποι δεν έχουμε κάτι να χάσουμε

Ήδη πχ το 7 Plus μου δεν τα πήγαινε καλά με 11.1.2 όποτε το έχω να χάσω;

Nokia 8800 Scirocco

Οποίος δεν έχει πρόβλημα δεν αναβαθμίζει

Οι υπόλοιποι δεν έχουμε κάτι να χάσουμε

Ήδη πχ το 7 Plus μου δεν τα πήγαινε καλά με 11.1.2 όποτε το έχω να χάσω;

Την έκανα την καινούργια αναβάθμιση και είμαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής δεν κολλάει το κινητό, όταν πατάς μια κλήση ανταποκρίνεται αμέσως ενώ πρώτα αργούσε, Όταν πατούσες παρατεταμένα τα μηνύματα για να γράψεις ένα μήνυμα δεν άνοιγε ενώ τώρα ανοίγει κανονικά,σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλύτερη η αναβάθμιση από την προηγούμενη το μόνο τώρα μένει να δω τι γίνεται με το θέμα της μπαταρίας, εκανε πολλά σκαμπανεβάσματα εκεί που ήταν στο 80 έπεφτε στο 40 απότομα όχι πάντα, πιστεύω να έστρωσε.

• The title was changed to iPhone 6S
  • The topic was unpinned