dgeorge4 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Ενα update για το προβλημα με την μπαταρια. Τελικα επανηλθε το προβλημα παρολο που ειχε βελτιωθει αισθητα με την τελευταια αναβαθμιση. Ξαφνικα αρχισε να ξανακανει τα ιδια...Την τυχη μου, δεν ξερω τι να πω και τι να κανω πια... Εγώ θα πήγαινα σε εξωτερικό service και θα άλλαζα την μπαταρία. Όσο εκνευριστικό κι αν ακούγεται.. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gadget19 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Εγώ θα πήγαινα σε εξωτερικό service και θα άλλαζα την μπαταρία. Όσο εκνευριστικό κι αν ακούγεται.. Καθόλου εκνευριστικό, εγω το πηγα στην irepair μου άλλαξαν μπαταρία τα παιδιά σε 15 λεπτά και εχει σχεδόν τρεις βδομάδες απο τοτε και ειναι άψογο. Μπορεί να έσκασα 50 ευρω, αλλα δε γινόταν να περιμένω 10 μέρες στην istorm γιατι το χρειάζομαι στη δουλειά μου. Παράθεση • Apple iPhone X • Space Grey - iOS 14.1 - 64GB ————————————————— ”You only live once. But if you do it right, once is enough.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Κακώς αλλάξες μπαταρία σε μη εξουσιοδοτημένο service.Και χρήματα πληρώσες και την 2ετης εγγύηση έχασες.Αν πήγαινες document θα στην παραγγέλνανε και θα πήγαινες όταν ερχόταν να στην αλλάξουν.Εμενα μου κάνανε αντικατάσταση όλο το κινητό Γτ μάλλον ήταν θέμα hardware,ο τεχνικός μου είπε είναι πολύ καινούριο το imei μου. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Καθόλου εκνευριστικό, εγω το πηγα στην irepair μου άλλαξαν μπαταρία τα παιδιά σε 15 λεπτά και εχει σχεδόν τρεις βδομάδες απο τοτε και ειναι άψογο. Μπορεί να έσκασα 50 ευρω, αλλα δε γινόταν να περιμένω 10 μέρες στην istorm γιατι το χρειάζομαι στη δουλειά μου. Λάθος έκανες. Όπως σου είπε ο από πάνω έχασες την εγγύηση Πλήρωσες και 50€ για κάτι που δεν θα έπρεπε Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Μόλις μου έβγαλε ενημέρωση για αναβάθμιση του iTunes. Μάλλον φτάνει και η 10.3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Μόλις μου έβγαλε ενημέρωση για αναβάθμιση του iTunes. Μάλλον φτάνει και η 10.3. Ηρθε η 10.3 τελικα; Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Ηρθε η 10.3 τελικα; Οχι ακομα! Αλλα σίγουρα συντομεύει η ώρα! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Όλα μαζι θα τα φέρει ....Και για mac και για watch κσι για το IOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Ηρθε η 10.3 τελικα; Οχι ακόμα. Πρώτη φορά δεν ολοκληρώνεται η αναβάθμιση του iTunes.Μου βγάζει σφάλμα στο τέλος. Εχω προσπαθήσει 4 φορές. Δεν ξέρω τι παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 Πρώτη φορά δεν ολοκληρώνεται η αναβάθμιση του iTunes.Μου βγάζει σφάλμα στο τέλος. Εχω προσπαθήσει 4 φορές. Δεν ξέρω τι παίζει. Εχει ολοκληρωθεί το iTunes απο τις 12 το μεσημέρι σε όλους μου τους υπολογιστές κανονικα χωρις καμμία δυσκολία! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manosvasilakis Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Καλησπέρα παιδιά έχω ένα 6σ 7 μηνών και νιώθω το κουμπί λίγο χαρχαλο.Δουλευει κανονικά αλλά το πατάω και είναι λες και έχει μέσα άμμο. Υπάρχει περίπτωση να μου το αλλάξουν στην εγγύηση; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Καλησπέρα παιδιά έχω ένα 6σ 7 μηνών και νιώθω το κουμπί λίγο χαρχαλο.Δουλευει κανονικά αλλά το πατάω και είναι λες και έχει μέσα άμμο. Υπάρχει περίπτωση να μου το αλλάξουν στην εγγύηση; Sent from my iPhone using Tapatalk Απενεργοποίησε την συσκευή, ρίξε μια σταγόνα οινόπνευμα, πίεσε το κουμπί καμία 20-30 φπρεσ με την οθόνη να κοιτάει προς το πάτωμα, σκούπισε με χαρτί. Δοκίμασε ξανά από την αρχή την διαδικασία άλλη μια φορά αν θέλεις για καλύτερα. Άφησε να στεγνώσει κανα 10-20' για σίγουρα Μετά θα είναι ενταξει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manosvasilakis Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Απενεργοποίησε την συσκευή, ρίξε μια σταγόνα οινόπνευμα, πίεσε το κουμπί καμία 20-30 φπρεσ με την οθόνη να κοιτάει προς το πάτωμα, σκούπισε με χαρτί. Δοκίμασε ξανά από την αρχή την διαδικασία άλλη μια φορά αν θέλεις για καλύτερα. Άφησε να στεγνώσει κανα 10-20' για σίγουρα Μετά θα είναι ενταξει Τι πρόβλημα δηλαδή υπάρχει κ πρέπει να το κάνω αυτό; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Τι πρόβλημα δηλαδή υπάρχει κ πρέπει να το κάνω αυτό; Sent from my iPhone using Tapatalk Σκόνη πήρε μέσα. Ανάμεσα κουμπί και οθόνη Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manosvasilakis Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Ότι να ναι.Σε ευχαριστω πολύ γθα την βοήθεια. Θα το κάνω κ ελπίζω να φτιαξει Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Ότι να ναι.Σε ευχαριστω πολύ γθα την βοήθεια. Θα το κάνω κ ελπίζω να φτιαξει Sent from my iPhone using Tapatalk Το έχω κάνει αρκετές φορές με αποτέλεσμα άριστο κάθε φορά Δοκίμασε το Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manosvasilakis Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Το παθαίνουν γενικά όλα τα μοντέλα αυτό; έχω και ένα se και δεν έχω τέτοιο θεμα Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Το παθαίνουν γενικά όλα τα μοντέλα αυτό; έχω και ένα se και δεν έχω τέτοιο θεμα Sent from my iPhone using Tapatalk Δεν είναι πρόβλημα της συσκευής Λόγο χρήσης κάπου σε πήρε σκόνη μέσα η γενικά βρωμια Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manosvasilakis Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Οκ κατάλαβα. Ευχαριστω και πάλι. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Σε πρόβλημα που είχα με το κουμπί,ακριβώς το ίδιο ένιωθες σαν να έχει Άμμο μου αλλάξανε οθόνη. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Σε πρόβλημα που είχα με το κουμπί,ακριβώς το ίδιο ένιωθες σαν να έχει Άμμο μου αλλάξανε οθόνη. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Στο επίσημο service αλλάζουν χοντρικά κάποια πράγματα. Πχ οθόνη για ότι και να έχει επάνω. Δηλαδή κάμερα, αισθητήρες, touch id, ακουστικό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Και μένα το έκανε αρκετές φορές περιέργως τις ημέρες που είχε πολύ κρύο, αλλά έφτιαχνε μόνο του. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karlito13 Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Στο επίσημο service αλλάζουν χοντρικά κάποια πράγματα. Πχ οθόνη για ότι και να έχει επάνω. Δηλαδή κάμερα, αισθητήρες, touch id, ακουστικό Το γνωρίζω γιατρό και μου άλλαξαν την οθόνη που ήταν το home button. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Το έχω αναφέρει ξανά αλλά δεν πήρα απάντηση. Όταν βγάζω βίντεο το βράδυ, πέφτει πολύ η έκθεση, λες και υπάρχει ένα φίλτρο στην οθόνη της συσκευής. Αυτό εμφανίστηκε με το ios 10. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Εννοείς ότι βγαίνει πιο σκοτεινό σε σχέση με τον πραγματικό φωτισμό; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts