Tasos19s Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Έχει προβλήματα η 10.2.1; Sent from my iPhone using Tapatalk Έχει κάποια αλλά όχι σε όλες τις συσκευές Μην το ρισκάρεις όμως Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manosvasilakis Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 διάβασα κάποια τελευταία ποστ για τη μπαταρία και επειδή εμένα έχει ένα μικρό θεματάκι με τη μπαταρία σκέφτηκα μήπως και τη φτιάξει Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 διάβασα κάποια τελευταία ποστ για τη μπαταρία και επειδή εμένα έχει ένα μικρό θεματάκι με τη μπαταρία σκέφτηκα μήπως και τη φτιάξει Sent from my iPhone using Tapatalk Δηλαδή; Είδες μήπως κάποια εφαρμογή σου δημιουργεί το πρόβλημα; Πχ viber και τέτοια Νομίζω είσαι καλά και καλύτερα μην ρισκάρεις να αναβαθμίσεις γιατί μετά επιστροφή δεν υπάρχει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 διάβασα κάποια τελευταία ποστ για τη μπαταρία και επειδή εμένα έχει ένα μικρό θεματάκι με τη μπαταρία σκέφτηκα μήπως και τη φτιάξει Sent from my iPhone using Tapatalk Δεν έχει σοβαρά θέματα Γιαμά σου χαλάσει την όλη εμπειρία χρήσης. Είναι αναβάθμιση που βγήκε για να διορθώσει διαφορά bugs. Αφού λες πως είχες θέματα με την μπαταρία τότε πέρασε την. Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Αυτή η φοβία με τα updates, τι φάση; Χαχα Η 10.2.1 είναι άψογη και σε 6s και σε 7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Αυτή η φοβία με τα updates, τι φάση; Χαχα Η 10.2.1 είναι άψογη και σε 6s και σε 7. Στο 7 δεν θα το έλεγα. Είμαι με το 7αρι και ξέρω Αλλά δεν είναι σε όλους έτσι. Πως θα τύχει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Στο 7 δεν θα το έλεγα. Είμαι με το 7αρι και ξέρω Αλλά δεν είναι σε όλους έτσι. Πως θα τύχει Κι εγώ με 7αρι είμαι. Είχα θέματα μετά από restore από 6s. Με set up as new δεν έχω κανένα θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Κι εγώ με 7αρι είμαι. Είχα θέματα μετά από restore από 6s. Με set up as new δεν έχω κανένα θέμα. Ένας ξάδελφος πήρε προχθές το 7 αρι μετά από το 6s που είχε..Ολη μέρα με είχε πρήξει ότι του κάνει αυτό του κάνει εκείνο κλπ κλπ.....Ετοιμος ήταν να το σκοτώσει το τηλέφωνο ......Το είχε φορτώσει με σκουπίδια μέσω back up από το άλλο που είχε .....Αφου του ανέβασα όλα τα αρχεία στο icloud για καλό και για κακό του έκανα set up as new .....Σημερα είναι μες στην τρελή χαρά..απ όσα έλεγε διορθωθηκαν όλα ..τουλαχιστον δεν παρατηρήσαμε κάτι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manosvasilakis Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Εμένα το μόνο πρόβλημα είναι ότι εκεί που έχει 60% μέσα σε ένα λεπτό μπορεί να πέσει και 3% κατά την χρήση βέβαια πάντα. Σκέφτομαι λοιπόν μήπως είναι κάποιο bug που φτιάχνει με τη 10.2.1 Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Εμένα το μόνο πρόβλημα είναι ότι εκεί που έχει 60% μέσα σε ένα λεπτό μπορεί να πέσει και 3% κατά την χρήση βέβαια πάντα. Σκέφτομαι λοιπόν μήπως είναι κάποιο bug που φτιάχνει με τη 10.2.1 Sent from my iPhone using Tapatalk Δεν ξέρω..Εγω έχω το 6αρι...Μερικές φορές εκεί που η μπαταρια έδειχνε πχ 30 η 20% έπαιρνε το κατήφορο και πήγαινε στο 10% ξαφνικά ..η μια άλλη φορα εκεί που έδειχνε 13% μου έσβησε....Αυτα όλα τα χαζά εξαφανιστηκαν με την 10.2.1.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manosvasilakis Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Την έκανες με καθαρή εγκατάσταση από pc ή την έκανες από το κινητό χωρίς set us new? Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Την έκανες με καθαρή εγκατάσταση από pc ή την έκανες από το κινητό χωρίς set us new? Sent from my iPhone using Tapatalk Εγω πως να σηκωσω τα παντα icloud,και set up as new.Γιατι με 10.2.1 κανει νερα το ποσοστο της μπαταριας κατω απο το 30. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. March 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2017 Την έκανες με καθαρή εγκατάσταση από pc ή την έκανες από το κινητό χωρίς set us new? Sent from my iPhone using Tapatalk Καθαρή εγκατάσταση....Ούτε επαναφορές backup ούτε τίποτα.Εντάξει το μόνο ότι φάγαμε μια ώρα για να γίνει η δουλειά..Γιαυτο το θέμα είχα συζητήσει με τεχνικό της Apple.Με την επαναφορά backup ..υπαρχει κίνδυνος οποιοδήποτε σφάλμα να το επαναφέρεις. Τώρα το είδα ......μέσω ITunes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Καθαρή εγκατάσταση....Ούτε επαναφορές backup ούτε τίποτα.Εντάξει το μόνο ότι φάγαμε μια ώρα για να γίνει η δουλειά..Γιαυτο το θέμα είχα συζητήσει με τεχνικό της Apple.Με την επαναφορά backup ..υπαρχει κίνδυνος οποιοδήποτε σφάλμα να το επαναφέρεις. Τώρα το είδα ......μέσω ITunes Δεν υπάρχει κίνδυνος απλά, είναι σίγουρο πως διατηρούνται και τα προβλήματα σε εφεδρικό αντίγραφο ασφαλείας, ακόμη και κρυπτογραφημένου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Δεν υπάρχει κίνδυνος απλά, είναι σίγουρο πως διατηρούνται και τα προβλήματα σε εφεδρικό αντίγραφο ασφαλείας, ακόμη και κρυπτογραφημένου. Αυτό ακριβώς εννοούσα !! Σε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 κύριοι καλησπέρα σας..... να κανω μια ηλιθια ερωτηση? εχω αγορασει το iPhone 6s τον οκτωβρη.... μεσα στην εγγύηση περιερχονται και τα παρελκόμενα? εννοω το βύσμα της φορτισης...δεν μου δουλευει ξαφνικα... ευχαριστω εκ των προτερων για την απαντηση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 κύριοι καλησπέρα σας..... να κανω μια ηλιθια ερωτηση? εχω αγορασει το iPhone 6s τον οκτωβρη.... μεσα στην εγγύηση περιερχονται και τα παρελκόμενα? εννοω το βύσμα της φορτισης...δεν μου δουλευει ξαφνικα... ευχαριστω εκ των προτερων για την απαντηση :) Ναι είναι στην εγγύηση και πρέπει να επικοινωνήσεις με το κατάστημα για να δεις τι πρέπει να κανείς Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Ναι είναι στην εγγύηση και πρέπει να επικοινωνήσεις με το κατάστημα για να δεις τι πρέπει να κανείς αα πολύ ωραια, σε ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 αα πολύ ωραια, σε ευχαριστω πολυ κοιτα αν εχει σπασει το βυσμα ή έχει τσαλακωθει το καλωδιο τότε δε νομίζω να σε καλυψει εγγυηση ..επισης δες αν ειναι οκ η υποδοχη στο κινητο... μηπως εχει παθει κατι και δε φταιει το καλωδιο αλλα φταίει η υποδοχη στο κινητο.δοκιμασε να το συνδεσεις με υπολογιστη να δεις αν δουλευει ...ή αν φορτιζει. Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Γιατι νομιζω οτι τα παρελκομενα εχουν 6μηνη εγγυηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 λοιπν περασα από το μαγαζι. το πρβλημα ηταν στον μετασχηματιστη, εξαλλου με usb σε υπολογιστη πχ, φορτιζε κανονικα. το καλωδιο λειτουργουσε κανονικα δηλαδή. μου ειπε ότι αν εφταιγε ο ανταπτορας, τον αλλαζουμε εδώ (όπως και εγινε, μου εδωσε καινουριο) αν εφταιγε το πρωτο κομματι, εμπλεκα με apple. ευτυχως μου εδωσαν άλλο αμεσως και ξεμπερδεψα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 ερωτηση....μετα απο πολυ καιρο στην 10.2.1 ξαφνικα αρχισε να κανει παλι κουλα με το σηματακι στον τηλεφωνητη... δεν αλλαξα καμμια ρυθμιση εσεις το εχετε το θεματακι; με ρομ; Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. March 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2017 ερωτηση....μετα απο πολυ καιρο στην 10.2.1 ξαφνικα αρχισε να κανει παλι κουλα με το σηματακι στον τηλεφωνητη... δεν αλλαξα καμμια ρυθμιση εσεις το εχετε το θεματακι; με ρομ; Κι εμένα δεν σταμάτησε να τα κάνει καθόλου. Που και που εμφανίζεται χωρίς λόγο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Ενα update για το προβλημα με την μπαταρια. Τελικα επανηλθε το προβλημα παρολο που ειχε βελτιωθει αισθητα με την τελευταια αναβαθμιση. Ξαφνικα αρχισε να ξανακανει τα ιδια...Την τυχη μου, δεν ξερω τι να πω και τι να κανω πια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2017 Ενα update για το προβλημα με την μπαταρια. Τελικα επανηλθε το προβλημα παρολο που ειχε βελτιωθει αισθητα με την τελευταια αναβαθμιση. Ξαφνικα αρχισε να ξανακανει τα ιδια...Την τυχη μου, δεν ξερω τι να πω και τι να κανω πια... Και μενα,αρχισε να την τρωει με μανια το iOS,απο τοτε που εκανα cloud backup. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts