Jump to content

iPhone 6S

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχω την εξης απορια.

ενω επιλεγω μια ταπετσαρια, ειτε φωτο μου ειτε καποια ετοιμη φωτο απο το ιντερνετ, ενω μου την δειχνει σε μια Α φωτεινοτητα , οταν παω να την δω στην οθονη κλειδωματος την δειχνει σε χαμηλοτερη.

ξερετε γιατι?

εχω την εξης απορια.

ενω επιλεγω μια ταπετσαρια, ειτε φωτο μου ειτε καποια ετοιμη φωτο απο το ιντερνετ, ενω μου την δειχνει σε μια Α φωτεινοτητα , οταν παω να την δω στην οθονη κλειδωματος την δειχνει σε χαμηλοτερη.

ξερετε γιατι?

Δεν μπορώ να το καταλάβω..

Βλέπω τώρα την φωτό που έχω ως wallpaper στην οθόνη κλειδώματος και δεν βλέπω κάποια διαφορά (στη φωτεινότητα ) , απο την ίδια φωτογραφία στο album φωτογραφιών (ios 10.1.1 αν παίζει ρόλο)

Θανάσης

εχω την εξης απορια.

ξερετε γιατι?

Πάντα έπεφτε η φωτεινότητα στο wallpaper αλλά αυτό γινόταν μόνο στην home screen από όσο θυμάμαι, όχι στην lock screen, και πάντα σε ανοιχτόχρωμα wallpaper. Αλλά αυτό άλλαξε με την 10.2.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Όσο πιο κρύο, τόσο καλύτερο για την μπαταρία :) Μόνο data 3G

84e8b4b78adc895652a00a3abd414e3a.jpg

36f2222c21244ab5820905b5a91abc26.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Όσο πιο κρύο, τόσο καλύτερο για την μπαταρία :) Μόνο data 3G

Νομίζω είσαι πολύ καλά

Μην το λες για το πολύ κρύο γιατί στο βουνό 4-5 φορές που ανέβηκα φέτος για σκι η συσκευή αρνιόταν να κάνει και τα βασικά σχεδόν

Edited by stendor
Nokia 8800 Scirocco

δηλαδη πριν δεν ειχες προβλήματα ή τα ίδια προβλήματα πριν και μετά; ή καθόλου προβλήματα γενικά;το 6s εχεις σωστα;

Το 6s έχω ναι. Δεν είχα ούτε πριν προβλήματα.

Νομίζω είσαι πολύ καλά

Μην το λες για το πολύ κρύο γιατί στο βουνό 4-5 φορές που ανέβηκα φέτος για σκι η συσκευή αρνιόταν να κάνει και τα βασικά σχεδόν

Για μένα το γεγονός ότι με 30% μπαταρία μου έσβησε, και μάλιστα 2 φορές, όταν το είχα στο χέρι για φωτογραφία την ώρα που χιόνιζε στη Θεσσαλονίκη στις 11/1, ήταν ο λόγος που είπα αντίο στην apple και επέστρεψα σε s7 edge. Είναι γνωστή η ευχρηστία του IOS, δεν το συζητώ, αλλά αν είναι να περιορίζεται η χρήση του σε συνθήκες κρύου, άντε γεια......

Για μένα το γεγονός ότι με 30% μπαταρία μου έσβησε, και μάλιστα 2 φορές, όταν το είχα στο χέρι για φωτογραφία την ώρα που χιόνιζε στη Θεσσαλονίκη στις 11/1, ήταν ο λόγος που είπα αντίο στην apple και επέστρεψα σε s7 edge. Είναι γνωστή η ευχρηστία του IOS, δεν το συζητώ, αλλά αν είναι να περιορίζεται η χρήση του σε συνθήκες κρύου, άντε γεια......

Και γω την ιδια διαδρομή έκανα, μόνο που γύρισα όταν μου φτιάξανε τη μπαταρία :)

Κάποιο άλλο πράγμα ήταν δεν έφταιγε το κρύο

Εγώ μιλάω για θερμοκρασίες -20 όχι για θερμοκρασία Θεσσαλονίκης με 0 βαθμούς

Μήπως έχεις το γνωστό πρόβλημα των 6s με την μπαταρία;

Nokia 8800 Scirocco

Και το δικό μου σε 0 βαθμούς έσβησε δύο φορές ακριβώς όταν έβγαζα φωτογραφία. Περίεργο. Λες να μη θέλει τη Θεσσαλονίκη;;;

Και το δικό μου σε 0 βαθμούς έσβησε δύο φορές ακριβώς όταν έβγαζα φωτογραφία. Περίεργο. Λες να μη θέλει τη Θεσσαλονίκη;;;

Παιδιά δεν τίθεται θέμα σε τέτοιες θερμοκρασίες

Εδώ εγώ σήμερα έχει -1 και το θεωρούμε καλοκαίρι.

Nokia 8800 Scirocco

Έβγαλε το Viber αναβάθμιση που δηλώνει πως μπορείς να στείλεις αρχεία όπως photo και βίντεο στην αυθεντική ποιότητα και μέγεθος. Έπειτα από δοκιμές(πατάς τις τρεις τελίτσες κάτω για να στείλεις αρχείο), πάλι compressed φαίνονται οι φωτογραφίες. Τους έστειλα mail αλλά απάντησαν με στριβειν δια του αρραβώνος. Δοκίμασε κανείς άλλος;

ba36c6f82a08d9e5ce6f234b6bc6d8bf.jpg

είχες δίκιο

The iPhone 6s serial number you entered is eligible for this program. Please choose one of the service options below.

παρε ενα backup και πηγαινε να το δουν.

thanx

πήρα τηλέφωνο και μου είπαν 7-10 εργάσιμες!!!!!!! WTF???

είναι δυνατόν??? για αντικατάσταση μπαταρίας??

thanx

πήρα τηλέφωνο και μου είπαν 7-10 εργάσιμες!!!!!!! WTF???

είναι δυνατόν??? για αντικατάσταση μπαταρίας??

Mπορει να μην εχουν αποθεμα. Ειχε ακουστει και αυτο.

Όταν μου είπαν και μένα για ραντεβού, τους το άφησα εκεί όπως ήταν, γιατί το τηλέφωνο ήταν άχρηστο για μένα. Σε 8 εργάσιμες ήταν πίσω

Βγήκα με παρέα την μέρα που χιονισε στη Θεσσαλονίκη για βόλτα και έσβησαν μετά από λίγες φωτογραφίες ένα Lumia 640,Samsung galaxy s3 neo και Samsung galaxy j5 2015.

Ενώ είχαν πάνω από 40% της εκατό μπαταρία.

Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Παιδια τα iphone στο ποσο % κλεινουν απο μπαταρια οταν ειναι στα φυσιολογικα τους (χωρις τα γνωστα προβληματα)? Θα ξεχασω πως ειναι να εχω iphone στο τελος με αυτες τις ιστοριες!

Παιδια τα iphone στο ποσο % κλεινουν απο μπαταρια οταν ειναι στα φυσιολογικα τους (χωρις τα γνωστα προβληματα)? Θα ξεχασω πως ειναι να εχω iphone στο τελος με αυτες τις ιστοριες!

Λίγο μετά το 1% κλείνει

Λέτε οι μπαταρίες μας να είναι της Samsung SDI??

Nokia 8800 Scirocco

Λίγο μετά το 1% κλείνει

Λέτε οι μπαταρίες μας να είναι της Samsung SDI??

Α μπραβο... 2η φορα σημερα (συνεχομενα) μου κλεινει λιγο μετα το 1% και κραταει και αρκετα καλα σε αυτο το σημειο. Οπως θυμαμαι παλλια. Απο μονο του αυτο, ενω εχω τα γνωστα προβληματα εδω και 4-5 μηνες πλεον, στον μεγιστο βαθμο, χωρις να εχω κανει τιποτα.

Βεβαια η μπαταρια του τελειωσε πολυ γρηγορα...

Α μπραβο... 2η φορα σημερα (συνεχομενα) μου κλεινει λιγο μετα το 1% και κραταει και αρκετα καλα σε αυτο το σημειο. Οπως θυμαμαι παλλια. Απο μονο του αυτο, ενω εχω τα γνωστα προβληματα εδω και 4-5 μηνες πλεον, στον μεγιστο βαθμο, χωρις να εχω κανει τιποτα.

Βεβαια η μπαταρια του τελειωσε πολυ γρηγορα...

Λίγο μπερδεύτηκα όπως γράφεις συγνώμη

Έχεις τα γνωστά προβλήματα που σου κλείνει στο 30%

Και τώρα σου κλείνει κανονικά στο "0"%;

Nokia 8800 Scirocco

Λίγο μπερδεύτηκα όπως γράφεις συγνώμη

Έχεις τα γνωστά προβλήματα που σου κλείνει στο 30%

Και τώρα σου κλείνει κανονικά στο "0"%;

Εχεις δικαιο, το γραψα οπως να ναι. Ακριβως ετσι, δυο φορες (σημερα και χθες) ξαφνικα κλεινει κανονικα στο 0%

Εχεις δικαιο, το γραψα οπως να ναι. Ακριβως ετσι, δυο φορες (σημερα και χθες) ξαφνικα κλεινει κανονικα στο 0%

Νομίζω ότι δεν συμβαίνει πάντα σε συγκεκριμένο ποσοστό πχ 30%

Είσαι μήπως με 10.2.1; Μήπως διορθώθηκε κάτι;

Nokia 8800 Scirocco

Παιδιά ήμουν σήμερα Ρέθυμνο και έβαλα στους χάρτες μια τοποθεσία για να με οδηγήσει. Λοιπόν η εφαρμογή της apple ειναι τραγική. Λάθος διαδρομή για τη τοποθεσια ,αργούσε να επαναπροσδιορίσει τη διαδρομή,αν ακολουθούσες τα δρομάκια στην live εικόνα τότε χάνοσουν γιατί αργούσε. Δεν έχασε το σήμα όποτε δεν είναι θέμα του δεκτή. Έβαλα μετά τα google maps και ήταν μια χαρά. Εγώ θυμόμουν ότι ήταν καλή η εφαρμογή επί εποχές 4s. Τώρα που επέστρεψα σε ιφον βλέπω ότι είναι χάλια,και της google πλέον είναι καλύτερη η εφαρμογή.

• The title was changed to iPhone 6S
  • The topic was unpinned