Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙ)

spaka
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το galaxy αστο...μπορεις να δεις το lg leon απο σκρουτζομαγαζο ειναι γυρω στα 125...επισης καλο ειναι το e4 αλλα και το 535.Εχω 535 και αλλαξα απο galaxy s duos 2.Τα wp εχουν τα παντα για μενα και ειμαι αρκετα ικανοποιημενος.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα θα ηθελα να μου προτείνεται καποια κινητά μεχρι 260 ευρω που να εχουν μεγαλη οθόνη 5.0 και μεγαλύτερη καλές κάμερες και γρήγορο σερφάρισμα στο ιντερνετ; Ειμαι ανάμεσα στο Galaxy j5,Galaxy a3 και huawei g7 ποιο μου προτείνεται ;

Καλησπέρα παιδιά.

Θα δωσω το T100 μου και λέω να πάω σε κάτι καινούργιο.

Προσανατολίζομαι κυρίως στο Surface 3, αλλα 600 ευρώ στην Ελλαδα για την βασική έκδοση τα θεωρώ πολλά... Απ' έξω που το βρίσκουμε πιο οικονομικά;;; Το Student edition ισχύει και για μας εδώ;;;

Σκεφτόμουν και το καινούργιο Τ100 άλλα το 16:9 δε με βολεύει τελικά τόσο...

Καμιά άλλη πρόταση που να βγαίνει στους επόμενους 2-3 μήνες;;; τα tablet με skylake πότε έρχοντε;;

Ισχύει κανονικα οι τιμές για φοιτητές και στην Ελλάδα για τα surface.

Πχ εδω στα 505 ευρώ εκκίνηση.

http://www.microsoftstore.com/store/msfr/fr_FR/pdp/Surface-3---Offre-etudiants/productID.316887500?icid=StudentR_Moda_S3

Το νέο Asus t100ha εχει 16:10 και όχι 16:9 όπως το παλιό.

Εναλλακτικά υπάρχει αυτο το Toshiba που και αυτο 16:10 ειναι.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=422087

Skylake επεξεργαστές μόνο σε 11+ ίντσες θα δούμε προτάσεις και τιμολογιακά στα επιπεδα των Surface.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Καλημερα σας,μιας και το τιμιο και φοβερο G2 μετα απο δυομιση χρονια χρησης μου επεσε και εσπασε ειμαι τωρα ελεω καπιταλ κοντρολς σε αναζητηση νεας συσκευης,εχω καταληξει σε αυτα τα δυο μοντελα που αναφερω στον τιτλο μου,πολυ χρηση ιντερνετ κανα 4 ωρο την μερα,social εφαρμογες,παιχνιδια κτλπ,πες οτι το μεγεθος συνηθιζεται στο ultra με παραλληλη χρηση bluetooth,ιδια τιμη μ βγαινουν και τα δυο κοντα στα 370.Τι μου προτεινεται και γιατι?ευχαριστω εκ των προτερων

Γεια σε ολους,

Να πω εξαρχής ότι δεν είμαι γνωστης των κινητών και δεν κανω ιδιαιτερη χρηση. Τα κλασικα του καθημερινου χρηστη.

Εχω ένα htc desire 500 (το πρωτο μου smartphone) και θελω να αγορασω ένα καινουργιο κινητο. Μπορειτε να μου προτείνετε κατι? Με ενδιαφερει βασικα να μην τρωει κολληματα και η οθονη/μέγεθος/βαρος να μην είναι τεραστια! Δημαδη στα κυβικα του HTC ή λιγο μεγαλυτερο.

Παρακαλω να μου πειτε κινητα που στο site της Cosmote κοστιζουν maximum 280 ευρω!

Ευχαριστω!

Καλησπέρα σας, μπορεί κάποιος παρακαλώ να μου πει που μπορώ να βρω το Cubot X6;

Το γνωρίζω ότι είναι πιο παλιό μοντέλο αλλά επειδή το έχω δει σε πράξη και είναι αρκετά καλό για τη χρήση που το θέλω ελπίζω να μπορώ να το βρω σε κάποιο κατάστημα είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει το συγκεκριμένο μοντέλο μήπως υπάρχει κάτι αντίστοιχο με το Cubot X6 που γνωρίζει κάποιος από εσάς;

Δεν έχω πολλές απαιτήσεις από ένα κινητό τηλέφωνο.

To GPS με ενδιαφέρει λίγο, τα παιχνίδια καθόλου και εκτός από τη χρήση του ως τηλέφωνο θα χαζεύω που και που καμιά σελίδα τις δύσκολες ώρες στη δουλειά.

Αν έχει ραδιόφωνο είανι πολύ θετικό επίσης.

Edited by Ketzie

Ψάχνω για ένα αξιόπιστο Android 3.5 ή 4 ιντσών τηλέφωνο.

Δεν κάνω κάποια ιδιαίτερη χρήση.

Δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια, απλή χρήση τηλεφώνου και λίγο Websurfing, αντε και κανα Skype ή Viber.

Έχετε κάποια καλή πρόταση παρακαλώ;

Edited by Ketzie

Θέλεις οπωσδήποτε Android?

Αν ναι, κοίτα το HTC m8 (από αγγελίες για πιο οικονομικά) και το LG g3.

Edited by Redragon7

iPhone 3GS - iPhone 4s - Nokia Lumia 735 - Nokia Lumia 930 - Lumia 650 - Lumia 950 XL

iPad 2 Samsung Galaxy Tab Pro 8.4

Android ναι,ειχα ενα φεγγαρι το lumia 920 αλλα δεν την παλεψα με τα windows,χμμ δε τα εχω και πολυ σε καλη εκτιμηση τα htc και ποτε δεν παιρνω μεταχ,πες το αρρωστεια πες το τρελλα αλλα μονο καινουρια αγοραζω :p

Eπειδή με ενδιαφέρει ακριβώς η ίδια περίπτωση (μόνο που εγώ δεν θέλω να ξεπεράσω τα 300€) με έμφαση στο ό,τι πάρω να έχει αξιοπρεπή μπαταρία. Να κρατάει δηλαδή με σκληρή χρήση (πολλές ώρες οθόνη για web serf κυρίως - όχι παιχνίδια) εύκολα μια μέρα και με νορμάλ χρήση 2 μέρες. Έχω το Lenovo S660 και κάνει ακριβώς αυτό με μπαταρία 3000mah.

Ποιο λέτε?

Oneplus5 8/128 Android 10

Στο μέγεθος που θες μονο το Galaxy A3 το οποίο πάντως έχει μικρή μπαταρία. Στις 5 ίντσες πάντως υπάρχει και το καινούργιο Galaxy J5.

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μόλις επεσε το μάτι μου και στο μικρο Alcatel Idol 3 στις 4,7 ιντσες. Νομιζω πως σε καλύπτει σε αυτά που ζητάς...

Ψάχνω για ένα αξιόπιστο Android 3.5 ή 4 ιντσών τηλέφωνο.

Δεν κάνω κάποια ιδιαίτερη χρήση.

Δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια, απλή χρήση τηλεφώνου και λίγο Websurfing, αντε και κανα Skype ή Viber.

Έχετε κάποια καλή πρόταση παρακαλώ;

μέχρι πόσα λεφτά; για δες αυτο

http://www.skroutz.gr/s/5535998/MLS-iQTalk-Rock-Mini-8GB.html

Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Από αυτά που βλέπω στο site:

Samsung Galaxy A3 - 289 ευρώ

Samsung Galaxy J5 - 249 ευρώ

HTC Desire 620 - 269 ευρώ

Sony Xperia M2 - 239 ευρώ

Τι σειρά προτίμησης θα βάζατε και για ποιο λόγο?

Καλησπέρα,

Μετα απο αρκετό ψάξιμο , έχω καταλήξει σε αυτα τα 2 (με είχε τραβήξει και το smart 6 prime της vodafone αλλά σε όλα τα reviews αναφερόντουσαν σε lags στο ui και στις εφαρμογές οπότε το απέκλεισα)

Και οι 2 συσκευές είναι πάνω-κάτω στην ίδια τιμή, στα ίδια χαρακτηριστικά.. Το κινητό το θέλω για browsing και κανα youtube καμιά ταινία.

Το Α6000 φαίνεται να έχει καλύτερη οθόνη, έχει πραγματικά πολύ ρεαλιστικά και ζωντανά χρώματα και δεν ανέφερε ποτέ κανείς lag.. Και μιας που δεν με πολυενδιαφέρει το gaming ή απαιτητικές εφαρμογές, ο συνδυασμός της καλής οθόνης για τα βίντεο και όχι lag για το browsing και τις μικροεφαρμογες πιστεύω με καλύπτει αρκετά. Τα μόνα αρνητικά στο A6000 είναι η σχετικά κακή κάμερα και το οτι δεν δέχεται usb (που δεν είναι και κάτι που με καίει) Το huawei g620s απο την άλλη έχει καλύτερη κάμερα, δεν κολλάει ούτε αυτό, αλλά δεν με τραβάει πολύ το ui και η οθόνη του..

Εσείς τι λέτε;

Και αν έχετε να προτείνετε κάποια άλλη συσκευή, καλώς :)

Από αυτά τα 2 θα πήγαινα στο Ultra λόγω οθόνης και πιο ελαφριού λογισμικού, σε σχέση με το S5. Απλά έχε υπόψη σου ότι το Ultra ήταν πριν τα capital controls στα 235 ευρώ για κάνα 4μηνο και μετά εξαντλήθηκαν τα αποθέματα και η τιμή ανέβηκε αισθητά.

Απο αυτά που εχεις γράψει θα έπαιρνα το galaxy j5 λόγω περισσότερης RAM (1,5 έναντι 1) και μεγαλυτερης μπαταρίας απο το A3 (μιας και αυτό έχει επισης 1,5 RAM). Επίσης είναι πιο καινούργιο μοντελο απο τα υπολοιπα.

Το ξερω ρε γμτ το θυμαμαι και μου εκανε εντυπωση,πλεον το πιο φθηνο το βρισκω στα 279 σε ωραιο μωβ χρωμα και δεν εχω την πολυτελεια μιας και ειμαι με ραγισμενο g2 και με δυσκολευει αφανταστα το touch,μαλλον θα προχωρησω στην αγορα

Τα δουλευα και τα δυο παραλληλα για περιπου ενα εξαμηνο. To z ultra ως δευτερο. Ως μπαταρία το s5 κραταει περισσοτερο. Μολις ζοριστει το z ultra αποφορτιζεται γρηγορα. Καπως πιο γρηγορο το s5 και με λιγοτερα redraws μετα απο εντονο multitasking. Αν και ειναι πιο βαρυ το touchwiz, σε συνθηκες πιεσης το s5 ανταποκρινοταν καλυτερα. Η οθονη του sony ειναι παρα πολυ καλη,αλλα δυστυχως στον ηλιο ειναι ανεπαρκης,το s5 ειναι πολυ πιο φωτεινο. Οι κάμερα στο samsung ειναι πολλες σκαλες ανώτερη, εχει και φλας, στο ultra δεν μπορουσα να βγαλω καλες φωτος και σταματησα να προσπαθω καν. Γενικα,το s5 ειναι πιο ολοκληρωμενο τηλεφωνο σχεδον παντου,ασχετως φορητοτητας.Tο αγαπησα το ultra,στεκεται πολυ αξιοπρεπως για ταμπλετοφωνο διετίας, ωστοσο δε θα το προτεινα για πρωτη συσκευή, αλλα σα συμπληρωματικη μονο.

Καλησπέρα

Η αγορά θα γινει απο usa για xρήση εκει (άρα δε μας απασχολεί η τυχόν μη υποστήριξη ελληνικων συχνοτήτων αν τύχει). Βασικό ειναι να εχει δυνατή μπαταρία. Κατα προτίμηση 5" (το πολύ 5,5"). Υπαρχει και μια ιδεοληψία ενάντια στη samsung (εκτος αν με πεισετε :p:p)

Θα ήθελα να ακουσω προτάσεις κλιμακούμενης τιμής απο 300$ εως 400$ το πολύ.

Μέχρι στιγμής σκεφτομαι για κοντά στα 300$ το motorola moto x και για κοντά στα 400$ το oneplus two

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙ)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...