ampalos95 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 H MM έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο G3 οπότε καλύτερα να μείνει μακριά... Ναι τα εχω διαβασει και σκοπευω να μεινω μακρια,γι αυτο ανεφερα μονο τα παραπανω κινητα και αφησα παραθυρακι μονο για κατι ιδιαιτερο. Ή καθαρο αντροιτ ή HTC που ειναι κατ εμενα και του φιλου η καλυτερη υλοποιηση αντροιτ απο τριτους ή Lumia οπου εχει αρχισει και φτιαχνει κατα πολυ το λειτουργικο και με επικειμενη αγορα μετα τις 2 αυγουστου που βγαινει η επετειακη ενημερωση θα εχουμε καθαρη εικονα για ολα. Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Φιλαρακι εχει lumia 640 xl και ειναι ευχαριστημενος με τα 10 απλα δεν την παλευει με την τεραστια οθονη. Η αγορα θα γινει αρχες Αυγουστου. Θελει στο ευρος των 200-300 ευρω κινητο με την καλυτερη δυνατη καμερα και να μην κολλαει ή να τρωει το 70% απο 3gb ram στη καθισια(πχ s6) Για αυτο το λογο εχουν επιλεγει μονο HTC και το Nexus από Android. Οποιαδηποτε αλλες μαρκες δεν τον αποσχολουν εκτος αν υπαρχει καποια τοσο καλη προταση. LG Nexus 5X (32GB) ή Microsoft Lumia 950 (32GB) ή HTC One M8 (16GB) ή HTC Desire 626 (16GB) ή HTC One A9 (16GB) ή HTC One M8s (16GB) Ευχαριστω εκ των προτερων. Στο γερμανό έχει το m9 στα 300€. Αν δηλαδή κοιτάει για htc τότε ας πάει σε αυτό. Από εκεί και πέρα ή πάει σε nexus και δίνει τα λιγότερα λεφτά είτε σε 950 που είναι ή ναυαρχίδα της ms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jake Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Λοιπόν παιδιά ειμαι στο παρακάτω δίλλημα και παρακάτω αναφέρω τον τροπο σκέψης μου. 1. Edge 7 Μου αρέσει γιατι ειναι πολύ όμορφο, εχει την μεγαλύτερη μπαταρία, εχει κάποιες έξτρα δυνατότητες απο άποψη λογισμικού, λόγω της edge οθόνης, αλλα ξέρω οτι ακόμα και με θήκη, δεν ειναι προστατευμενο, εκτός αν πάρεις θήκη με πορτακι που δεν το θέλω. Επιπλέον τα screen protectors εχω ακούσει οτι δεν κάθονται καλα, και αυτο ειναι ενα άλλο θέμα προστασίας. 2. S7 Εχει τα ίδια χαρακτηρίστηκα με το πανω, μόνο μικρότερη μπαταρία (εννοείτε όχι edge οθόνη). Απο άποψη θήκης και screen protectors κανένα πρόβλημα. Με ανησυχεί η μικρότερη μπαταρία, αλλα σκέφτομαι, μήπως οι 5.1 inches (σε σχέση με τις 5.5 του παραπάνω) ουσιαστικά καθιστούν την μπαταρία ισοδύναμη; Τι λέτε για αυτο? One plus 3 Δεν εχω πάρει ποτέ, αλλα εχω ακούσει καλα λόγια. Απο αυτα που εχω δει στο Ίντερνετ φαίνεται αρκετά αξιόλογο, και σκέφτομαι οτι μπορεί να εχω ενα καλό κινητό με πολύ λιγότερα λεφτά (value for money). Απο την άλλη δεν ξέρω, ίσως επειδή δεν ξέρω τόσο καλα την εταιρεία ειμαι κάπως διστακτικός (service, updates, μεταπώληση κτλ). Εσείς τι λέτε; Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Στο αυτοκινητο εχει ειδικη θεση στο ταμπλο; ή θα το βαλεις εσυ σε θηκη; αν θα παρεις θηκη μηπως να βρεις καποιο dock?ωστε να μην σε νοιαζει το καλωδιο καθως θα ειναι μονιμα συνδεδεμενο θα το βάλω σε ειδική θήκη που θα γίνει κατασκευή ειδικά για το gps η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Στο γερμανό έχει το m9 στα 300€. Αν δηλαδή κοιτάει για htc τότε ας πάει σε αυτό. Από εκεί και πέρα ή πάει σε nexus και δίνει τα λιγότερα λεφτά είτε σε 950 που είναι ή ναυαρχίδα της ms. Ευχαριστω πολυ φιλε. Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andval Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 100Ε παραπάνω έχει το s7 για τέτοια ποσά δεν είναι τόσο πολύ καλύτερο value for money το 1+3. Τα καλά του 1+3 είναι ότι είναι Dual sim αν χρειαστεί και το λογισμικό του όπου κάνεις root χωρίς να χάσεις εγγύηση.Αν σου αρέσει το Touchwiz και δεν έχεις θέμα με το knox της samsung τότε μάλλον για s7 είσαι. Το edge όντος ξεφεύγει σε τιμή από το 1+3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lady14 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Καλημέρα σε όλους! Θα ήθελα τη ΠΟΛΥΤΙΜΗ βοήθεια σας για την επιλογή συσκευής κινητού. Huawei P8, Lumia 950XL ή HTC M9 ????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosLampadarios Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Μήπως γνωρίζει κάποιος αν αγοράζοντας το Nokia 7230 από Ebay, μπορώ να εγκαταστήσω την Ελληνική γλώσσα αν δεν την περιέχει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Το p9 lite πολύ καλό, αλλά το Sar του το γνωρίζουμε?? Η Huawei καλή χρυσή, αλλά παραδοσιακά βγάζει συσκευές με πολύ υψηλό Sar. Umi από προσωπική εμπειρία... μπρρρρ...:cry: Elephone, επίσης από προσωπική εμπειρία με ένα φτηνιάρικο μοντέλο και απογοητευτηκα κ όχι... :wacko: Αφού θέλει Samsung, ας κοιτάξει το φιλότιμο j5 2016..;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Αφού θέλει Samsung, ας κοιτάξει το φιλότιμο j5 2016..;) σωστός.. ή το κόσμημα A3 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Nexus 5X η HTC One m8 κοντά στα 230€.Σε αυτά τα χρήματα δε νομίζω να βρίσκεις κάτι αξιόλογο από Samsung. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis1712 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Καλησπέρα σας. Ψάχνω για κινητό μέχρι πολύ βαριά 170 ευρώ. Αυτή την στιγμή είμαι με ένα lenovo s660 που δεν μπορώ να πω ότι απογοητεύει αλλά αρχίζει και γερνάει λίγο. Από όσα έχω δει σε αυτές τις τιμές μου έκαναν κλικ το red mi note 3 pro και το red mi 3 pro. Μεγάλες διαφορές σε αυτά εκτός του μεγέθους υπάρχουν; Κάποιο άλλο κινητό σε αυτά τα χρήματα υπάρχει αξιόλογο ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 πηγαινε στο note 3 pro 3/32 που εγραψες LINK αν δεν εχεις προβλημα με αγγλικα μενου διαλεξε global rom (θα πληκτρολογεις ελληνικα) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kongeo1994 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Aχαμ. Τοτε δεν μπορω να βοηθησω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 P9 lite μονόδρομος πιστεύω σε αυτά τα λεφτά Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toni_77 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Για το elephone μπορω να σου πω οτι ο κολλητος μου εχει αγορασει ενα εδω και εναμιση χρονο και δεν του εχει παρουσιαση το παραμικρο προβλημα. Πολυ καλο κινητο και με αυτα που εχω δει το θεωρω μια καλη επιλογη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gs1200 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Γιατί οχι το Nexus 5x?! From SM-G935F through tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Γιατί οχι το Nexus 5x?! From SM-G935F through tapatalk γιατί έχει μέτρια αυτονομία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Htc m9 ..καλυτερη επιλογη..αλλα δες και το m9 plus I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 S7 η καλυτερη επιλογη..αν και ειμαι λατρης του edge.η καλυτερη καμερα που υπαρχει,μπαταρια οθοναρα.. I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis1712 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Ναι τα έχω διαβάσει τα θεματα που μπορεί να έχει η multi οπότε αν πάρω τελικά το note σίγουρα θα ζητήσω την global που δεν έχει θέματα. Το μόνο που με προβληματίζει στο note είναι οι 5,5" γιατί δεν με εξιτάρουν είναι η αλήθεια. Θα συνηθίσω σίγουρα βέβαια αφού πριν το lenovo είχα nokia 5800 με 3,2" και τώρα το lenovo μου φαίνεται μικρό αλλά πιο πολύ θα ήθελα 5". Για αυτό ρωτάω αν έχουν μεγάλες διαφορές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 nexus 5x απο εμενα ..Ανωτερος επεξεργαστης,καρτα γραφικων,καμερα και λογισμικο απο Α5-P8 που κοιτας και σιγουρα πιο γρηγορες αναβαθμισεις.. Αυτονομια δεν εχει τρομερη αλλα εχει γρηγορη φορτιση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Πολύ καλή μπαταρία του S7 αλλά τους χρόνους του edge δεν τους ποιανει. Είναι πρόβλημα η προστασία του edge πράγματι και εμένα μου την σπάει. Αλλά μπορείς να βάλεις μια θήκη πλάτης και ένα screen protector spigen curved (σε αυτό κατέληξα μετά από πολλές αλλαγές) Το προατατευεις έστω λίγο στην οθόνη, κάνει εύκολα γρατζουνιες το Screen protector αλλά δεν ξεκολλαει με τις θήκες αν το βάλεις σωστά με προσοχή. Υπάρχει μικρή προστασία στην αγορά. Μικρή, όχι tempered, αλλά υπάρχει. Νομίζω αξίζει τον κόπο να προσέχεις λίγο παραπάνω εσύ και να πας στο edge. kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 S7 edge και πες όχι στις ψυχαναγκαστικές τάσεις των screen protector!!! "Art can never exist without naked beauty displayed." Sent from SM-G935F me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KKOM Δημ. July 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2016 Καλησπερα, Τελικα δεν θα χρειαστει να το παρω απο Ιταλια...Ηρθε και στην Ελλαδα !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts