demakhs Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Α, συγγνώμη μήπως εννοείς για αγορά από Ελλαδα?? Το "μικρο" redmi note 3 pro τι βρίσκεις στα 160 € από αξιόπιστο μαγαζί της Κινας (vickmall, minideal) το χεις σε 15 μέρες, μπαταρία σε πάει πάνω από 2 μέρες με 8 ώρες μέσο όρο ανοιχτή οθόνη (!!) και σε όλα τα υπόλοιπα είναι εξαιρετικό...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tzo71 Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Εντάξει μια 3η επιλογή ειναι το s7 αλλά δεν έχω τόσα για συσκευή . Δεν κοιτάω πάντως htc επειδή δεν μαρεσουν .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Το s6 edge 64gb ποσο το βρισκεις κ που ;; Στο σκρουτζ εχει 510 κ το s7 εχει 530 κ πεφτει συνεχως!! Το htc10 δεν σου αρεσει σαν ομορφια;;Γιατι σαν συσκευη ειναι τουμπανο κ με σουπερ λογισμικο,οπως ολα τα htc!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tzo71 Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Επειδή την έχω πατήσει σε θέματα κινητών απο scroutz(kaizer, Galaxy store(otan uphrxe) den janapernw europaikhs egguhshs. Και παίρνω απο Eshop ελληνικών καταστημάτων. Π.χ το Samsung Galaxy s6 edge 64gb κάνει 549 και το lg G5 569€ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Κλασική ερώτηση. Από εδώ ή και κινα; γιατί αλλάζει πολύ το πράμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Φιλε μου το σεβομαι αυτο που λες αλλα κ παλι ειναι πολλα τα λεφτα για περσινο μοντελο (γνωμη μου) Εγω θα επερνα το g5 που εχει κ ραδιο/αποσπωμενη μπαταρια/καλυτερα σπεκς/επεκταση μνημης/πολυ καλο ηχειο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos_ Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 (edited) Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση...μάλλον οδεύω προς UMI SUPER... Πριν οδεύσεις για umi, πήγαινε στο υποφόρουμ της umi και μελέτησε το προσεκτικά... (Εάν βαριέσαι να το δεις όλο, επικεντρώσου στο umi zero και θα καταλάβεις πολλά) Edited May 26, 2016 by nikiforos_ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tzo71 Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Αυτό σκέφτομαι και γω καλύτερα +ότι εχει τα lg friends Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kounx Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Όχι όχι απο Κίνα θα γίνει η παραγγελία για αυτό λέω ποιο αξίζει ποιο πολύ ; Βασικά τ διάφορες έχουν τ απλό redmi note 3 με το pro ...μιλάω παντα για το 32 gb ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhbras08 Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 και απο κινα αν αξιζει και υπαρχει βεβαια υποστιριξη οπως ειναι η xiaomi... απο τα πιο πανω κινητα μου προτεινεις κανενα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 (edited) Προσωπικά δεν θα πήγαινα σε galaxy note 3.. Όχι τόσο επειδή είναι μεταχειρισμένο, παρα γιατί έχει παλιωσει το μοντέλο. Τα άλλα δεν έχουν πέσει στα χέρια μου οπότε δεν νομίζω πως είμαι ειδικός για να προτείνω. Στα χαρτιά το redmi note 3 pro είναι γομαρι. Ακόμα και η έκδοση με 2gb ram και 16gb εσωτερικό χώρο είναι εξαιρετική για τα λεφτά της, και σου μένουν και λίγα στην τσέπη, σε σχέση με τον περιορισμο σου :) Από Ελλάδα πολύ καλό, αν και ξεφεύγει λίγο είναι το nexus 5x. Αν δεν σε πειράζει ο περιορισμός των 16gb εσωτερικός χωρος. Οι περισσότεροι εδώ ψάχνουν κινητά στα δικά σου επίπεδα οπότε ρίξε μια ματιά και στα άλλα θέματα. Edited May 26, 2016 by NickName98 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 redmi note 3 pro 3/32 LINK redmi 3 pro LINK ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Novalis Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Παιδιά καλησπέρα. Χρειάζομαι κινητό android με 5,5 οθόνη, τουλάχιστον 2 gb ram και 16 gb αποθήκη, αξιοπρεπή μπαταρία και αν γίνεται καλή κάμερα. Αγορά από Ελλάδα. Το κυριότερο είναι να υπάρχει εγγύηση και να είναι έτοιμο out of the box, διότι δεν γνωρίζω από φλασαρίσματα, ρομς κλπ κλπ. Δεν παίζω παιχνίδια, ούτε και έχω πολλές εφαρμογές μέσα. Κύρια χρήση ως ...κινητό, (κλήσεις, sms, viber, skype) και παρακολούθηση κλειστού κυκλώματος καμερών. Έχω πειστεί για την ποιότητα των meizu, xiaomi, huawei κλπ αλλά δεν γνωρίζω αν αυτά που κυκλοφορούν στο σκρουτζ είναι έτοιμα προς χρήση από το πρώτο λεπτό χωρίς πείραγμα. Έχω δει τα παρακάτω: http://www.skroutz.gr/s/7187498/Meizu-M2-Note-16GB.html http://www.skroutz.gr/s/6608364/Honor-4X-8GB.html (μόνο 8 γιγα αποθήκη αλλά με sd). http://www.skroutz.gr/s/7717961/Xiaomi-Redmi-Note-2-32GB.html http://www.skroutz.gr/s/8046417/Xiaomi-Redmi-Note-3-16GB.html http://www.skroutz.gr/s/4929883/LG-G3-16GB.html Eυχαριστώ προκαταβολικά για την όποια βοήθεια. Κάθε άποψη καλοδεχούμενη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 http://www.skroutz.gr/s/8909064/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-16GB.html http://www.skroutz.gr/s/8311334/Ulefone-Power-16GB.html ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Novalis Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 http://www.skroutz.gr/s/8909064/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-16GB.html http://www.skroutz.gr/s/8311334/Ulefone-Power-16GB.html Το note 3 pro δεν το έχουν ετοιμοπαράδοτο, αλλιώς θα το κοιτούσα σοβαρά. Τhanks πάντως! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhbras08 Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 αυτο που λες οτι εχει παλιωσει τι συνεπειες μπορει να εχει? θα ριξω μια ματια στο redmi note αλλα μου εχει μπει πολυ στο μυαλο το note 3 :lol: εγινε θα δω και αλλα θεματα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Κυρίως, όχι αναβαθμίσεις.. Ούτε ενημερώσεις ασφαλείας. Θα "γεράσει" πιο γρήγορα. Επισης, τα νέα κινητά σε ίδια τιμή είναι πιο ισχυρα. Το Xiaomi σίγουρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Μου κάνει εντύπωση που το ρωτάς αυτό...:blink: Πως είναι δυνατόν το pro να μην υπερέχει του απλού? :blink: :blink: To PRO, έχει επεξεργαστή τέρας και καλύτερη gpu, αναβαθμισμένη τρελά (όπως φαίνεται τώρα τελευταία, μετά από την εξέλιξη του λογισμικού) κάμερα, μεταλλικό-premium αίσθηση και σε όλα τα υπόλοιπα εξαιρετικό, όπως ήταν και το απλό...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 αυτο που λες οτι εχει παλιωσει τι συνεπειες μπορει να εχει? θα ριξω μια ματια στο redmi note αλλα μου εχει μπει πολυ στο μυαλο το note 3 :lol: εγινε θα δω και αλλα θεματα Μόλις πιάσεις στα χέρια σου και δουλέψεις το Redmi note 3 pro, θα πάθεις τέτοια πλάκα, που θα ξεχάσεις αν η samsung είναι εταιρεία που βγάζει τηλέφωνα ή ασφαλτοστρώνει δρόμους....:lol: Αν δε, πάρεις και τη "μικρή" έκδοση, στα 160, μπορεί και πιο κάτω πλέον, ευρώ, θα νομίζεις ότι έχει γίνει κάποιο λάθος και σου στείλαν κάποια πολύ πιο ακριβή συσκευή, την οποία δεν είχες παραγγείλει.....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Το έχουν ετοιμοπαράδοτο στην Κίνα. Σε 15 μέρες το χεις. Από τις Ευρωπαικές (Ελληνικές) αποθήκες δε των Κινεζομάγαζων, το παραλαμβάνεις σε 2 μέρες με μία επιβάρυνση, σε σχέση με την αγορά από Κίνα, της τάξεως των 30 ευρώ. Τέτοια συσκευή, σε τέτοια τιμή (ειδικά αν ψωνίσεις από Κίνα στα 160 η "μικρή" έκδοση και στα 200 η "μεγάλη") στην Ελλάδα....γιοκ... ούτε με σφαίρες....:rocket: :lol: ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Μόλις πιάσεις στα χέρια σου και δουλέψεις το Redmi note 3 pro, θα πάθεις τέτοια πλάκα, που θα ξεχάσεις αν η samsung είναι εταιρεία που βγάζει τηλέφωνα ή ασφαλτοστρώνει δρόμους....:lol: Αν δε, πάρεις και τη "μικρή" έκδοση, στα 160, μπορεί και πιο κάτω πλέον, ευρώ, θα νομίζεις ότι έχει γίνει κάποιο λάθος και σου στείλαν κάποια πολύ πιο ακριβή συσκευή, την οποία δεν είχες παραγγείλει.....;) Φίλε demakhs είσαι θεούλης! Ζωντανή διαφήμιση του xiaomi λέμε. Λίγο ακόμα και θα με πείσεις και εμένα να πάρω το xiaomi έτσι για να το δω με αυτά που έχω διαβάσει από εσένα! Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Είναι πραγματικά απίθανο πόσο εξαιρετικό είναι αυτό το τηλέφωνο. Βελτισανε και την κάμερα του με το software, που υποτίθεται ήταν το, μοναδικό του, μειονέκτημα. Αν δεις φωτογραφίες του που έχουν ανεβάσει τώρα τελευταία στο θέμα του θα καταλάβεις. Δοκίμασα αρκετά ακριβούτσικα τηλέφωνα το τελευταίο διάστημα και διαπίστωσα ότι το xiaomi τα πατάει στο λαιμό χαλαρά!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Στα 150+ ευρώ δεν υπάρχει αντίπαλος για το redmi note 3 pro από Κίνα....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis1968 Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Καλημέρα σας. Έχω ανανέωση αποκλειστικά από κατάστημα cosmote. Η συσκευή που έχω αυτή τη στιγμή είναι το lg g2. Ποια συσκευή θεωρείται ότι θα μου πρόσφερε περισσότερα σε σχέση με την υπάρχουσα? Με ενδιαφέρει περισσότερο η χρήση του internet. Άλλη εναλλακτική μέχρι αυτά τα ποσά? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Μονό και μονό που η συσκευή είναι του 2016 και με λολλιποπ δεν θα έπαιρνα το σαμσουνγκ ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μονό και μονό που η συσκευή είναι του 2016 και με λολλιποπ δεν θα έπαιρνα το σαμσουνγκ τώρα είδα ότι είναι με ΜΜ άρα χτυπά το J7 Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts