Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙ)

spaka
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια ψαχνω ενα καλο αξιοπιστο site για να κανω συγκρισεις αναμεσα σε κινεζικα κινητα?

Παντως το http://www.kimovil.com που το βλεπω τοσο καιρο, τελικα στο θεμα βαθμολογιες που διχνει, νομιζω ειναι οτι νανε.

Ξερετε καποιο που να συγκρινει και βαθμολογικα και να ειναι καλο, αξιοπιστο?

Ευχαριστω!

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια γα ειθελα τη βοηθεια σας οσον αφορα την επιλογη συσκευης για γυναικα με τα παρακατω κριτιρια με σειρα προτεραιοτητας:

1) Καλη καμερα

2) Ομορφη συσκευη κατα προτιμηση λεπτη

3) 5 ιντζες οθονη αν κατι αξιζει καλυτερο σε 5,5 ιντζες τοτε οκ.

4) Ελαφρυ

Προς το παρων εκανα μια ερευνα και εχω καταληξει σε αυτα:

1) cubot x17

2) cubot s600

3) Ulefone Paris

Εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα εκει γυρω?

ευχαριστω

ZTE BLADE S6, θα το βρεις γύρω στα 120$ αυτές τις ημέρες στο geekbuying, ίσως και λιγότερο με κάποιο κουπόνι, νομίζω είναι ότι πρέπει για γυναίκα. Θα το δουλέψεις out of the box, η Ρομ με την οποία έρχεται το κινητό είναι καθαρή χωρίς κινεζιες κλπ. Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Αν μπορεί να συμβιβαστεί στη μια SIM, τότε νομίζω η καλύτερη επιλογή είναι το Meizu mx4 pro από Vickmall, μόνο στα 176 ευρώ.

Το P8 Lite το είδα προχθες σε μια φίλη, πανέμορφο, ωραίο λογισμικό, γενικά μια χαρα μου φάνηκε, αλλά θεωρώ πως πρέπει να έχει Full high definition οθόνη. Ας είναι μόνο 5 inch, βλέπεις διαφορές μεγάλες..

ZTE BLADE S6, θα το βρεις γύρω στα 120$ αυτές τις ημέρες στο geekbuying, ίσως και λιγότερο με κάποιο κουπόνι, νομίζω είναι ότι πρέπει για γυναίκα. Θα το δουλέψεις out of the box, η Ρομ με την οποία έρχεται το κινητό είναι καθαρή χωρίς κινεζιες κλπ.

Φιλε το εχεις δοκιμασμενο? Η καμερα τι λεει? Η μπαταρια κραταει?

καλησπερα..εχω το p8 lite ηδη 5-6 μηνες και με εχει κουραση η οθονη του ( 5').

Σκεφτομαι για αμεση αλλαγη και ειμαι αναμεσα στα παρακατω :

P8 ( DUAL SIM ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ)

G8 ( DUAL SIM)

πιο απο τα δυο να επιλεξω και γιατι ; Εχουν τεραστιες διαφορες τα 2 κινητα ;

Εχετε να προτεινεται κατι αλλο στα ιδια χρηματα ; ( εως 300-320 ευρω )

Τι πρεπει να προσεξω σε περιπτωση που επιλεξω συσκευη δευτερο χερι ; ( συγκεκριμενα για τα 2 κινητα ) ;

ΤΕλος προτιμω να ειναι dual sim η συσκευες που θα προτεινεται αλλα δεν θα ελεγα και οχι σε single αρκει να αξιζει οντως!

My Name Is George V.

Φιλε το εχεις δοκιμασμενο? Η καμερα τι λεει? Η μπαταρια κραταει?

Το έχω πάρει για τη γυναίκα. Η κάμερα πολύ καλή. Τώρα για την μπαταρία δεν ξέρω ακριβώς τι χρήση κάνει κατά τη διάρκεια της ημέρας, υποθέτω η χρήση είναι μέτρια, αλλά με WiFi συνεχώς ανοικτό. 2 φορές που είχα κοιτάξει είχε περίπου 4:30 ώρες screen on time. Γενικά, η γνώμη μου είναι οτι σε σχέση με τα άλλα που κοιτάς δεν υπάρχει σύγκριση όσον αφορά την αξιοπιστία, η ΖΤΕ είναι ανώτερη. Και για γυναίκα θες κινητό χωρίς προβλήματα γιατί αλλιώς την έβαψες.

Θελω να αλλαξω το g2 μου,η προφανης επιλογη μου ειναι το S6,αλλα επειδη οι τιμες ακομα και σε μεταχειρισμενα ειναι σε υψηλα επιπεδα,ψαχνομαι προς το παρον στις εναλλακτικες μου.Μεταξυ του G3 με την 3αρα ραμ και του P8 ποιο θα μου προτεινατε?Εχω βρει καποια μεταχειρισμενα...Mε γνωμονα και οτι το P8 θα μου κοστισει παραπανω ενα 50αρικο απ οτι το g3.

Με 300 βρίσκεις το samsung s6-καινουριο- στο fastcardtech...;)

Επισης, στα 260 το samsung note 4, στα 250 το lg g4 και τελος, αν θες κάτι πιο φθηνο, στα 180 το samsung s5.

;)

Έχει πάρει κανείς από εκεί και να χει ελέγξει αν είναι γνήσια; γιατί λίγο που κοίταξα στο xda είδα αναφορές για κλώνους...

Το έχω πάρει για τη γυναίκα. Η κάμερα πολύ καλή. Τώρα για την μπαταρία δεν ξέρω ακριβώς τι χρήση κάνει κατά τη διάρκεια της ημέρας, υποθέτω η χρήση είναι μέτρια, αλλά με WiFi συνεχώς ανοικτό. 2 φορές που είχα κοιτάξει είχε περίπου 4:30 ώρες screen on time. Γενικά, η γνώμη μου είναι οτι σε σχέση με τα άλλα που κοιτάς δεν υπάρχει σύγκριση όσον αφορά την αξιοπιστία, η ΖΤΕ είναι ανώτερη. Και για γυναίκα θες κινητό χωρίς προβλήματα γιατί αλλιώς την έβαψες.

Χαχα αυτο εννοειτε και ξαναπεστο. Και μενα συγκεκριμενη χρηση κανει απλα εχουμε 4g ανοικτα σχεδον ολη μερα. απο εκει και περα βραδια μονο κυριως fb και κανα παιχνιδι candy crash. δουλευει και καμια ωρα αναζητησεις στο google αλλα γενικα τρελενεται να βγαζει φωτος και video. Υπαρχων κινητο S4 mini εχουμε και οι 2.

Πριν παρεις αυτο που πειρες το ulefone paris και το cubot x17 τα ειχες κοιταξει καθολου?

Ευχαριστω και παλι

Χαχα αυτο εννοειτε και ξαναπεστο. Και μενα συγκεκριμενη χρηση κανει απλα εχουμε 4g ανοικτα σχεδον ολη μερα. απο εκει και περα βραδια μονο κυριως fb και κανα παιχνιδι candy crash. δουλευει και καμια ωρα αναζητησεις στο google αλλα γενικα τρελενεται να βγαζει φωτος και video. Υπαρχων κινητο S4 mini εχουμε και οι 2.

Πριν παρεις αυτο που πειρες το ulefone paris και το cubot x17 τα ειχες κοιταξει καθολου?

Ευχαριστω και παλι

Όχι, δεν τα κοίταξα, όπως σου είπα θεωρώ ότι δεν υπάρχει σύγκριση δεδομένου ότι το ZTE παίζει σε αυτή την τιμή. Ειδικά για φωτογραφίες που το θες, είναι γνωστό ότι δεν φημίζονται τα εν λόγω κινητά. Τα cubot είναι σχετικά αξιόπιστα αλλά τα ulephone...μακριά.

Φιλε μου δεν μπορω να σε συμβουλεψω για αυτο που ζητας καθως δεν ξερω, αλλα θα σου πω : ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ TURBOX.

Ειναι οι πιο προβληματικες συσκευες που μπορεις να αγορασεις, ακου με, μιλαω απο προσωπικη εμπειρια (αχ, ακομα κλαιω εκεινα τα 250 ευρω :cry: ). Οσο απλη κι αν ειναι η χρηση που θα κανεις, θα σου βγαλει την πιστη. Εγω το ταμπλετ που εχω το τουρμπουξ ενα 6μηνο, η μπαταρια αμα της καπνισει αρχιζει και κατεβαινει 1% / sec (κυριολεκτικα μιλαω,δεν κανω πλακα) και η οθονη μια δυο φορες αρχισε να αναβασβηνει, ενω παλιοτερα πριν 5 μηνες ειχε σβησει η οθονη και επρεπε να περιμενω μεχρι αυριο, να του ερθει ορεξη και να λειτουργησει η οθονη. Φυσικα δεν εκασα να το παω σερβις και τετοια, γιατι αυτες οι συκσυες ουτε αξιζουν να ασχοληθεις, και ολοι ξερουμε τι γρηγορο και αποτελεσματικο ειναι το σερβις του πλαισιου

Απλα μακρια :ninja:

Θέλω να αγοράσω ένα από τα 2. Επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ, σε ποια μαγαζιά θα τα βρω πιο φθηνά και ποια είναι πιο αξιόπιστα πλέον;

Θέλω να αγοράσω ένα από τα 2. Επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ, σε ποια μαγαζιά θα τα βρω πιο φθηνά και ποια είναι πιο αξιόπιστα πλέον;

Άλλο ρωτάς στο θέμα άλλο ρωτάς στο κείμενο.

Άλλο ρωτάς στο θέμα άλλο ρωτάς στο κείμενο.

Ναι έχεις δίκαιο δεν διατύπωσα σωστά τον τίτλο. Ήθελα να τονίσω ότι πρόκειται για 1 από τις 2 συγκεκριμένες συσκευές.

Όχι, δεν τα κοίταξα, όπως σου είπα θεωρώ ότι δεν υπάρχει σύγκριση δεδομένου ότι το ZTE παίζει σε αυτή την τιμή. Ειδικά για φωτογραφίες που το θες, είναι γνωστό ότι δεν φημίζονται τα εν λόγω κινητά. Τα cubot είναι σχετικά αξιόπιστα αλλά τα ulephone...μακριά.

Αν ειχες την επιλογη να επιλεξεις μεταξυ redmi 3 ή redmi mote 2 ή το zte blade τι θα διαλεγες?

Καλησπέρα σας.

Εχω προς το παρόν ένα sony xperia L, πολυ βασικό, δύο χρόνια την κάνει την δουλεία του.

Είμαι σχετικά άσχετη με τα κινητά γι' αυτό εδώ και κανα μήνα που προσπαθώ να ψάξω για αγορα ... χάνομαι.

Λοιπόν έλεγα να κοιτάξω για ένα με βασικό κριτήριο την κάμερα. Σε ένα μπάτζετ όχι τρομερό, δηλαδή αντε 300 το πολυ τι θα μου προτίνατε?

Ακόμα, επειδή εχω προσπαθήσει να το φτιαξω αλλα δεν το 'χω με το θεματακι και με το sony L με τρελαίνει το γεγονός (νομιζω ειναι θέμα android?, δεν ξερω...) ότι δεν αποθηκεύει ακριβώς τις εφαρμογές στην κάρτα μνήμης, ένα άλλο κριτήριο είναι ο χώρος που θα έχει από μόνη της η συσκευεί. Με αυτό νιώθω απλά ότι δεν έχω τίποτα. Όχι απαραίτητα τρομερό χώρο, για καμια εφαρμογη...

Τέλος πάντων, επειδή εντυπωσιάζομαι εύκολα αλλα με τα πρώτα review που βλέπω καταλαβαίνω ότι δεν ξερω τίποτα και είναι πολύ μακρια απ'ότι περίμενα, ζητάω την βοήθεια σας. Από ότι βλέπω γνωρίζεται αρκετά την αγόρα ορισμένοι (δεν με απασχολει καθολου η μάρκα) και εγώ δεν νομίζω είμαι ικανή να βρω το καλύτερο value for money.

Τελικά, δεν έχω συγκεκριμένες απαιτήσεις, ότι εσείς θεωρείται καλό για κάποια με ελάχιστες γνώσεις από κινητά και λειτουργικά, με λίγο έμφαση στην κάμερα.

Ευχαριστω πολυ! :)

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙ)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...