mol Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Πας στο 640/550 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BACK12345 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Φιλε μου μακρια απο turbo x. Ειναι η πιο προβληματικες και απαισιες συσκευες, το εχω μαθει απο πρωτο χερι. Για το καλο σου μην παρεις turbox. Περα απο αυτο ομως οπως ανεφερε κι ο φιλος πιο πανω, ενα τοσο φτηνο κινητο οτι μαρκα και να ναι δεν θα τραβηξει και πολυ... Γνωμη μου ειναι πως ή παιρνεις ενα με κουμπακια στα 20 ή ενα smartphone απο 100+. Τα ενδιαμεσα δεν αξιζουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenkato1 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους.Ειμαι μεταξυ των 2 για αγορα, με τις τιμες τους και τα χαρακτηριστικα τους παρομοια. Καμμια βοηθεια για την επιλογη? OnePlus 7 pro, MATE 20, iPad Air. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 και δεν αγοράζεις καλύτερα σουβλάκια..... προφανώς δεν αξίζει είναι άκρως προβληματική και αναξιοπιστη συσκευή.... χάρτες ναι αξίζουν πληροφοριακά : σε αυτά τα λεφταττπτ δεν αξίζει από όπου και να το πάρεις ακόμη και από την Κίνα αν πάρεις κάτι κάτο από 100 130 θα μετανιώσεις πολύ μετά Δεν ισχύει, βγάινουν και καλές συσκευές κάτων των 100 για απλή χρήση σαφώς. Ρίξε μια ματιά π.χ στο Doogee x5 pro Όσο για το turbo-x κι εγώ θα σου έλεγα να μείνεις μακριά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis074 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 mol ->ποιο απ τα 2 ειναι καλυτερο πιστευεις?γιατι εχω την εντυπωση απο σχολια και αξιολογησεις που διαβασαπως πως το 640 ειναι ανωτερο απο το 550 . ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- απο αυτα που εγραψες, αν θελει android το x5 pro αν θελει windows το 640 lte ας δει και lenovo p1m λιγο πιο € Δεν την ενδιαφερει αν ειναι αντροιντ ή wp.fb viber και ιντερνετ χρησιμοποιει οποτε ειναι καλυμενη και με το 640.Μας ενδιαφερει να ειναι οσο τον δυνατον καλη /δοκιμασμενη/αξιοπιστη συσκευη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Πας στο 640 με κλειστά μάτια! Δοκιμασμένη συσκευή. TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis074 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 ok να στε καλα ευχαριστω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Λοιπόν, οι γιορτές πέρασαν, δώρα για άλλους πήραμε, εξυπηρετήσεις για άλλους κάναμε αλλά για εμάς τίποτα... Σκέφτομαι να αλλάξω το THL 5000 που έχω εδώ και 1,5 χρόνο. Κινητό σκυλί για μένα με πάνω από 6 ώρες SOT χαλαρά.. Προϋποθέσεις μου: 1. όριο τιμής 300$. 2. οπωσδήποτε καλύτερη/γρηγορότερη φωτογραφική από το THL. 3. Πολύ καλή μπαταρία. 4. Μέγεθος όχι μεγαλύτερο από 5.5" (με διαστάσεις λογικές εάν μιλάμε για 5.5") Τι σκεφτόμουν; Xiaomi note 3 (3/32) / Xiaomi mi4c (3/32) / Meizu MX4/|MX5 / Huawei Honor 6|7 / Letv X600 | X800 ok, το Xiaomi note 3 το έβαλα πιο πολύ για την μπαταρία γνωρίζοντας ότι το Mi4C είναι πιο δυνατό, με καλύτερη κάμερα και 5". Τα Meizu μου αρέσουν πολύ σαν κάμερα, διαστάσεις, για το flyme δεν έχω θέμα, αλλά δεν γνωρίζω πολλά για την μπαταρία τους... Σχετικά με τα LeTv έβαλα το Χ600 σαν τον καλύτερο συνδυασμό κάμερας/μπαταρίας σε σχέση με το X800, κάνω λάθος? Εάν από τα Xiaomi προκρίνω το Mi4C με πιο από τα άλλα είναι συγκρίσιμο σε κάμερα/μπαταρία (δεν θέλω να έχω φώτο αλλά να ΜΗΝ βγάζει την ημέρα από μπαταρία..) ;;; Τι λέτε; Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο και γιατί; :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Πάρε κάποιο xiaomi(note 3)ή huawei. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Προσωπικά πιστεύω οτι το 640 είναι καλύτερο του 550 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 (edited) Σε ένα συγκριτικό είχαν καταλήξει ότι το mi 4c είχε ελαφρώς καλύτερα αποτελέσματα στην ποιότητα των φωτογραφιών, αν και νομίζω ότι έχουν την ίδια κάμερα. Το mi 4c θα το παιρνα μόνο για τις εξαιρετικά μικρές διαστάσεις κ βάρος που έχει, αλλά επιασα στο χέρι μου το RN2 και άλλαξα γνώμη. Η διαφορά του 1 εκ στο μήκος είναι περισσότερο ψυχολογική, παρά πραγματική. Κατέληξα λοιπον στο RN3 (32GB) με μπαταρια 4000mah ασυζητητί και ήμουν έτοιμος να πατήσω το κουμπι, αλλά την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή , ένας καλός (Άγιος) Βασίλης, μου έστειλε αυτό το link: https://www.fastcardtech.com/ZTE-Nubia-Z9-Max-Android-Phone.html στα 188 ευρώ με κουπόνι, συσκευή που ξεκινάει από 350+ στα κινεζομαγαζα!! Η μπαταρία του βεβαια είναι μικρότερη από του RN3, αλλά με τέτοια τιμή για τέτοια συσκευή πρέπει να είσαι μπιπ για να μην την προτιμήσεις...:lol: Εξήγηση για την τιμή δεν υπάρχει, περιμενουμε να παραλαβουμε για να διαπιστώσουμε τι ακριβώς συμβαίνει...:worry: Edited January 3, 2016 by demakhs Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Για ζήτα να σου κάνουν δόσεις οι Κινέζοι κ που ξέρεις....:lol: :p :rotfl: Ας σοβαρευτουμε λίγο τώρα, δεν παίζει αυτό....:lol: :lol: Αν επαιρνες το εξαιρετικό Redmi note 2 prime (32GB) στα 150 ευρώ μετρητοίς από Κινα, που ισοδυναμει με συσκευη, ας πουμε, 300 ευρώ από Ελλάδα, θα εξακολουθουσες να έχεις την ανάγκη για δόσεις, όπως θα κάνες με μια συσκευή 300 ευρώ που θα αγοραζες από Ελλάδα, που ισοδυναμει με συσκευη 150 ευρω από Κινα ? (Ακόμα και εγώ δε θα με καταλάβαινα! :lol: :lol:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Ποια συσκευή λες? Δεν ανοίγει το λινκ, ειμαι απο ταπαταλκ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 ZTE Z9 MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Η έκδοση με τα 16GB του Redmi note 2 κοστίζει 125 ευρώ στο fastcardtech και κλειδώνει 18 από τους 21 δορυφόρους μέσα από το σπίτι, φαντασου έξω! Ενημερωτικά, τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά (τα οποία δεν ενδιαφέρουν μιας κ προορίζεται για GPS) είναι εντυπωσιακά για αυτή την τιμή...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Φυσικά κ αξίζει, αλλά δεν έχεις 4G κ sd card. Υπάρχουν τόσες καινουριες επιλογές από την xiaomi με 4G, σε εξαιρετικές τιμές, οι οποίες θα σε ικανοποιούσαν εξίσου...;) Ενδεικτικά αναφέρω: 1) mi 4c/5"/έκδοση 32GB (μαζεμενο-ακριβούτσικο-χωρίς sd card), 2) redmi note 2/5.5"/16GB (η φθηνοτερη- με sd card-το απολυτο vfm), 3) redmi note 3/5.5"/32GB (κοντα στην τιμή της φθηνότερης έκδοσης του mi4 με τα 16GB-πιο μουρατο-μεταλλικό-χωρίς sd card-μεγαλη μπαταρια). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Το ειχε ο αδελφος μου. Αρκετα προβληματα με software. Του αλλαξαν πλακετα μια φορα. Μετα χαλασε το κουμπι για να ανοιγει. Τσαμπα τα 50Ε. Κινεζικο ειναι που κοστιζει 40Ε αν το παραγγειλεις απευθειας απο εκει. Παρε ενα doogee X5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Φυσικά κ αξίζει, αλλά δεν έχεις 4G κ sd card. Υπάρχει και έκδοση με 4G Στα χρήματα που έχει πάει πλέον είναι πολύ καλή επιλογή ακόμα και τώρα. Αν δεν σε ενδιαφέρει το 4G μπορείς να πας και στην έκδοση των 64GB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Και το κουπόνι πιο είναι; :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis1000 Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Θέλω να αγοράσω μια συσκευή μεχρι 120 ευρω με 5- 5.5 in παλαιότερα κοιτούσα το lenovo note Που είναι ακριβότερο γυρω στα 140 παει Τωρα εχω ενα samsung flame Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 888200 Το Σάββατο εριξα την παραγγελία κ έχω ήδη tracking number! Δεν γίνονται αυτά.......:yahoo: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_argiris Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά! Θέλω να πάρω ένα smartphone στην γυναίκα μου και έχω καταλήξει σε αυτά τα τρία. Η αγορά θα γίνει από σκρουτζομάγαζο σήμερα το μεσημέρι. Εσείς πιο μου προτείνεται; Ενώ ήμουν έτοιμος να παραγγείλω το lg g3 διάβασα ότι έχει αρκετά προβλήματα ( ράγισμα στο πλαίσιο, Lags, μπαταρία) και γι΄αυτό έβαλα άλλες δύο επιλογές στην λίστα που τις βρίσκω συμπαθητικές και δεν ξεπερνάνε το όριο των 300€ που έθεσα ως ταβάνι. Εσείς έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο σε αυτά τα χρήματα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GDoakos Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Μπορεις επισης να δεις το s5 neo και το galaxy a5. Πολυ καλα λογια εχω ακουσει απο παρα πολυ κοσμο ειδικα απο τις γυναικες για το ποσο τις εχει χαροποιησει το j5 ασε που θα σου μεινουν και 120 ευρο. Υγ .πολυ αξιολογες συσκευες και το flex και το g3 απλα τις θεωρω ασχημες ειδικα για δωρο σε γυναικα. Συσκεύες: lg optimus l7, sony xperia z2, lenovo a806, samsung galaxy s3, samsung galaxy s4 black edition, samsung galaxy s6 Gold Platinum 64g, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Αν ψωνισεις από Κίνα: Redmi note 2 έκδοση 16GB (με κάρτα sd) στα 125 ευρώ από το fastcardtech. Μην ψαξεις αλλού.....;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_argiris Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Μπορεις επισης να δεις το s5 neo και το galaxy a5. Πολυ καλα λογια εχω ακουσει απο παρα πολυ κοσμο ειδικα απο τις γυναικες για το ποσο τις εχει χαροποιησει το j5 ασε που θα σου μεινουν και 120 ευρο. Υγ .πολυ αξιολογες συσκευες και το flex και το g3 απλα τις θεωρω ασχημες ειδικα για δωρο σε γυναικα. Το Α5 το σκέφτομαι και ΄γω. Το G3 σε χρυσό το βρίσκω αρκετά όμορφο για γυναίκα αλλά για το flex 2 ίσως έχεις δίκαιο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts