Didimos Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Αν είσαι κάτω από 1,65 προτίμησε το 6s Αν είσαι πάνω από 1,65 πάρε το 6s Plus Επίσης μπορείς να πας σε κάποιο κατάστημα και να πιάσεις και τα δύο και διαλέγεις όποιο σου "κάτσει" καλύτερα ! :rolleyes: Εγώ στη θέση σου θα χτυπούσα το 6s σε ροζάκι φυσικά ! :D Αν θες βάλε μια φώτο σου (ολόσωμη) για να σου πούμε ποιο σου πάει καλύτερα... :cool: [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Samsung A5 και από μένα. Πολύ καλό και "ισορροπημένο" κινητό ! [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Για μενα το A5 δεν αξίζει σε αυτά τα λεφτά με τον 410 όταν με 20 ευρώ παραπάνω αγοράζεις G3 αλλά είναι όμορφο και ολοκληρωμένο κινητό. Δεν θα το χαρακτήριζα vfm. Συμφωνώ... Πολύ ακριβό για αυτά που προσφέρει παρόλο που είναι όμορφο... Συν ότι δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για τη μπαταρία του... Ρώτα και στο νήμα της συσκευής βέβαια αλλά και εγώ θα πήγαινα σε G3... Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Το plus βολευει καλυτερα σε μεγάλες παλαμες και δάχτυλα και δε χωραει ολόκληρο σε τσέπη παντελονιου (θα προεξεχει ως ενα βαθμο). Κατα τ αλλα θεωρώ πως το μικρο λογω αναλυσης θα στρεσαρει λιγότερο τη gpu με οτι συνεπαγεται αυτό. Αν ομως θες πιο μεγαλη πυκνότητα pixels (ppi) το plus είναι καλυτερο. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επισης το 6s plus εχει ois στη καμερα ενώ το αλλο όχι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Παιδια συναδερφος εχει την ταση να αλλαζει κινητα....:p λοιπον ειναι αναμεσα σε αυτα τα 2 και δεν μπορω να του εκφερω γνωμη,διοτι δεν τα εχω δοκιμασει..... Του εδωσα το ΝΟΤΕ 3 μου,και κολλησε με το πενακι.....και μου λεει,κανε την 3 τις επιλογες.... Αρα ειμαστε.....: one plus one 64gb vs lg g3 23gb vs note 3..... Καθε γνωμη ευπροσδεκτη,να τον βοηθησουμε.....:wacko: android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 αξίζει να κάνω την μετάβαση; κι αν ναι,να πάρω το vowney pro ή lite; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 (edited) Γεια σας.. Το sony SP έχει γίνει ανυπόφορο πλέον... Μα 5 λεπτά για να ανοίξει η εφαρμογή να πάρω τηλέφωνο ; Θα ήθελα ένα κινητό, μέχρι 5'' ΤΟ ΠΟΛΥ. Εκτός από το αυτονόητο, τα τηλεφωνήματα, χρειάζομαι επικοινωνία μέσω fb messenger και αξιόπιστη φωτογραφική και να αντιδρά γρήγορα...!!! Βασικές εφαρμογές που λειτουργώ, είναι : Sygic, Google calendar, Mr. Number, My Phone explorer, Keepass, Inkpad, Folder Player, skype. Φυσικά χρησιμοποιώ και άλλες, όπως εφαρμογές τράπεζας, e-mail, internet, κτλ οπότε θα ήθελα να έχει αρκετή μνήμη για να τις τρέχει... Επίσης να παίρνει micro sd Η αλήθεια είναι πως δεν θα ήθελα να ξεπερνάει τα 183,82 ευρώ, αλλά μέχρι 237,42 το σκέφτομαι.... Επίσης θα ήθελα να είναι από Ελλάδα... να πάω να το πάρω, όχι παραγγελία... Καμιά ιδέα ; Ευχαριστώ..!!! Edited November 9, 2015 by pmakridis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nazgul1379 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Δεν θα εδινα ποτε lenovo για elephone. Το hot ονομα ειναι το letv...το pro σε καλυπτει ανετα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Το lenovo είναι εξαιρετικό τηλεφωνο. Μείνε όπως είσαι και μην σκέφτεσαι καμία αλλαγή!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Το note είναι άλλη κατηγορία..προσωπική μου επιλογή το one plus one(το οποίο και είχα)βέβαια το g3 είναι απίστευτα μαζεμενο σε διαστάσεις αλλά ή 2κ οθόνη θεωρώ ότι είναι περιττή σε οθόνες κινητών.το one είναι πανίσχυρο αν και περσινή συσκευή πιστεύω όμως πως θα μείνει απόλυτα ικανοποιημενος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thor21 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Ότι απάντησε ο από πάνω φίλος είναι απολύτως σωστό.Αν πιστεύει ότι θα χρησιμοποιεί το πενάκι ας το σκεφτεί σοβαρά και για το note 3. Αλλιώς θα έλεγα και εγώ για το one plus χωρίς να σημαίνει ότι και το lg g3 ( με την ελληνική εγγύηση) είναι άσχημη επιλογή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeKa Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Επειδη το Χ5 ειναι λιγο τετραγωνισμενο και δεν αρεσει το σχεδιο στο γιο μου.....μπορειτε να προτεινετε κατι αλλο ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thor21 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Υπάρχουν ακόμα θεματακια με την elephone, δεν έχουν φτάσει ακόμα το επίπεδο των " γνωστών" κινεζικών συσκευών, τώρα βέβαια αν θες να δοκιμάσεις το vowney επιλογή σου. Μακάρι να είναι μια αξιόλογη συσκευή για να υπάρχουν ακόμα περισσότερες προτασεις- επιλογές για συσκευές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 τωρα κοιτα ει και το Ν6......θα με τρελανει....:X Του λεω ετσι θα μπεδευεσε,,,βαλε προταιρεοτητες..... οκ.... Ν6 vs note 3 android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bdking Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Θα ήθελα μια βοήθεια ώστε να γίνει η επιλογή του κινητού με τα εξής κριτήρια: 1)Δίκαρτο (προφανώς :p) 2)Σταθερή rom - ελληνικό μενού (με αναβαθμίσεις αυτόματες ακόμα καλύτερα) 3)3G ram 4)Μέχρι 350€ 5)Android Σκεφτείτε ότι η μέχρι τώρα επιλογή ήταν αν γίνει η υπέρβαση με το oneplus2 3g το οποίο είναι εδώ και ένα μήνα out of stock στα 370 περίπου. Η αγορά μπορεί να γίνει και από εξωτερικό με τις επιλογές στο skroutz να ξεφεύγουν (huawei g8,..) Επίσης θα προτιμούσα να αποφύγουμε λύσεις σε 6" αν είναι δυνατόν. Σε γενικές γραμμές θέλουμε ένα πιο "σταθερό" κινητό ώστε να αποφύγουμε πειραματισμούς με root κλπ ίσως και μια εταιρεία με καλό aftersale. +έξτρα πόντους θα πάρουν τα πιο τετραγωνισμένα κινητά (λόξα του αγοραστή :p:p) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
despina_1 Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 σας παρακαλω πολυ βοηθεια!!!! εμεινα χωρις κινητο κ πρεπει τις επομενες μερες να αγορασω οποσδηποοτε!!!!! ειμαι αναμεσα στο leagoo elite 2 και στο vodafone ultra a6??? ψαχνω να ειναι κ οικονομικα γιατι απο χρηματα δεν παμε πολυ καλα... τι λετε???:):) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Huawei honor 6 ενεργό δικαρτο με όλα οσα ζητάς και εντελώς μα εντελώς free lag.πλέον αγορά και από Ελλάδα.μαζεμενο 5ιντσο άλλα όχι εντελώς τετραγωνισμενο:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolcegusto Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 (edited) Αγαπητοι συμφορουμίτες! Καλησπέρα,θα ηθελα τα φωτα σας καθως θα ηθελα να προβω σε μια αγορα smartphone απο Κινα.Συγκεκριμενα ειμαι κατοχος του πανέμορφου huawei p6 αλλα πλεον αρχιζει να τα φτυνει.Ετσι λοιπον και με αυστηρα το budget των 220-240 ευρω γλυκοκοιταζω 3 κινητα και θα ηθελα τα φωτα σας καθως δεν ειναι εποχες να πεταμε λεφτα! 1) http://www.vickmall.com/original-xiaomi-mi4-3g-smartphone-snapdragon-801-quad-core-5-0-inch3quad-hd-13mp-camera-ram-3gb-rom-16gb-white.html 2) http://www.vickmall.com/xiaomi-mi4c-smartphone-4g-fdd-lte-1-8ghz-5-0inch-miui-v7-3gb-32gb-64-bit-snapdragon-808-hexa-core-13-0mp-5-0mp-usb-type-c.html 3)http://www.honorbuy.com/340-letv-le-one-32gb-rom-smartphone.html Δεν το συζητω οτι καθαρα απο θεμα γουστου και εμφανισης με κερδισε το 3ο! Αλλα επειδη δεν ειναι μονο η εμφανιση στην μεση , γι αυτο και ανοιξα αυτο το θεμα μπας και βοηθηθω!Και για να μην ανοιγετε link τα κινητα ειναι Xiaomi Mi4 vs Xiaomi Mi4c vs Letv Le one x600. Ευχαριστω εκ των προτερων! Edited November 10, 2015 by dolcegusto Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 (edited) Καλή σας ημέρα φίλοι μου. είναι εδώ και αρκετός καιρός που πολλοί φίλοι ρωτάνε για το τι λύσεις υπάρχουν σε τηλεφωνία μέσω δορυφόρου. Θα μου πείτε είναι ακριβή στην χρήση και στο κόστος συσκευής άλλα από την άλλη είναι ο μοναδικός τρόπος να έχεις κάλυψη σε σημεία που τα κινητά μας απλά δεν έχουν κάλυψη δικτύου. Είναι φοβερό να έχεις κάλυψη παντού :lol::lol::lol::lol: Ένα δορυφορικό τηλέφωνο μπορεί να σώσει ζωές για επαγγελματίες και ιδιώτες σε πολλές δραστηριότητας δουλειάς (ναυτικοί, πιλότοι, κατασκευαστικές εταιρίες με έργα σε δυσπρόσιτα σημεία κλπ) η διασκέδασης (ορειβασία, κυνήγι, θαλάσσιά σπορ κλπ). Παραθέτω τις βασικές εταιρίες που καλύπτουν και την χώρα μας. Όποιος φίλος έχει ανάλογη εμπειρία ας την γράψει κάλο θα κάνει σε όλους μας να διευρύνουμε το γνωσιακό μας επίπεδο. (Όλες οι τιμές είναι για prepaid πακέτα και όχι συμβόλαια). http://www.iridium.com Κάλυψη: Ολόκληρος ο πλανήτης Δορυφόροι: 66 χαμηλής τροχιάς Χρεώσεις Tηλεφωνία: 2.4$ /min Δεδομένα: 1.2$ /min Ταχύτητες Δεδομένων Με συσκευή τηλεφώνου: 2.4 kbps (download)/ (Upload) Έδρα: Αμερική http://www.Inmarsat.com Κάλυψη: Παγκόσμια με εξαίρεση τις πολικές περιοχές Δορυφόροι: 3 x Γεωστατικοί Χρεώσεις Tηλεφωνία: 1,8$ /min Δεδομένα: 11$ - 9$ /mb Ταχύτητες Δεδομένων Με συσκευή τηλεφώνου: 2.4kbps Με τερματικό μεγέθους laptop.: 448 kbit Έδρα: Λονδίνο http://www.thuraya.com Κάλυψη: 110 χώρες Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια, Κεντρική και Ανατολική Αφρική, την Ασία και την Αυστραλία. Δορυφόροι: 2 x Γεωστατικοί Χρεώσεις Tηλεφωνία: 1$ /min, δωρεάν εισερχόμενες Δεδομένα: 5$ /mb Ταχύτητες Δεδομένων Με συσκευή τηλεφώνου: 60kbps (download)/ 15kbps (Upload) Με τερματικό μεγέθους laptop.: 448 kbit /σ Έδρα: Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα http://www.globalstar.com Κάλυψη: Η Αμερική, Ευρώπη, Ν ακτή της Αφρικής, της Ρωσίας και των πρώην σοβιετικών δημοκρατιών, τη Μέση Ανατολή, την Αυστραλία και τη Ν Ζηλανδία Δορυφόροι: 40 χαμηλής τροχιάς Χρεώσεις Tηλεφωνία: 1,5$ /min Δεδομένα: χρέωση / min Ταχύτητες Δεδομένων Με συσκευή τηλεφώνου: 9.6kbps Έδρα: Αμερική * Για τυχών λάθη που μπορεί να έχω κάνει στην συγγραφή του άρθρου σε τιμές και λοιπές πληροφορίες δείτε τις επίσημες σελίδες ή τους μεταπωλητές. Edited November 10, 2015 by cmvr Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixanikosgr Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 σας παρακαλω πολυ βοηθεια!!!! εμεινα χωρις κινητο κ πρεπει τις επομενες μερες να αγορασω οποσδηποοτε!!!!! ειμαι αναμεσα στο leagoo elite 2 και στο vodafone ultra a6??? ψαχνω να ειναι κ οικονομικα γιατι απο χρηματα δεν παμε πολυ καλα... τι λετε???:):) Από τα δύο θα πήγαι στο α6, γιατί έχει νέο λειτουργικό λολιποπ που είναι πιο γρήγορο και καλύτερη οθόνη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
referi Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Φιλε μου σαν πρώην κάτοχος xiaomi μπορώ να πω μόνο τα καλύτερα..το mi4 είναι καταπληκτικό και πανέμορφο τηλέφωνο..έχει πλήρη υποστήριξη από την ελληνική κοινότητα πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορείς να βρεις την λυση για όλα..το letv είναι μεν κουκλι αλλά άγουρο ακόμα..γνώμη μου mi4 !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolcegusto Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Φιλε μου σαν πρώην κάτοχος xiaomi μπορώ να πω μόνο τα καλύτερα..το mi4 είναι καταπληκτικό και πανέμορφο τηλέφωνο..έχει πλήρη υποστήριξη από την ελληνική κοινότητα πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορείς να βρεις την λυση για όλα..το letv είναι μεν κουκλι αλλά άγουρο ακόμα..γνώμη μου mi4 !!!! Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου! Και εγω εχω ακουσει καλα λογια γι αυτο και ειναι στα υποψηφια απλως ενας ανασταλτικος παραγοντας ειναι τα 16 gb και οτι δεν υπαρχει επεκταση! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
despina_1 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 σε ευχαριστωωωω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Τα τηλέφωνα της Vodafone είναι καλά ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axl3 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 οχι απο κινα.ειμαι αναμεσα σε samsung galaxy j5, moto g 3rd gen kai lenovo s60.οποια αλλη γνωμη δεκτη.ευχαριστω εκ των προτερων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts