Jump to content

bdking

Members
  • Δημοσιεύσεις

    40
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About bdking

  • Ημ. Γέννησης Σεπτέμβριος 29

bdking's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα Χρειάζομαι μια βοήθεια σε σχέση με την επιλογή κινητού χωρίς τρελές απαιτήσεις από το χρήστη.Αγορά είτε από εδώ η κίνα (προτιμώ bangood από κίνα) α)Δοκιμασμένη λύση που δεν θέλει πειράματα διότι δεν προορίζεται για άνθρωπο με εξοικείωση και δεν θέλουμε να μπλέξουμε (εγώ δηλ). β)Με πρόβλεψη να το κρατήσει min 2 χρόνια (Ίσως μόνο 4G ram επιλογές) γ)Αξιοπρεπή κάμερα για τις βασικές φώτο δ)Αν δεν είναι τεράστιο σε διαστάσεις θα θεωρηθεί + ε)Αυστηρά 120€ με τα μεταφορικά μαζί (κομπλέ :p) Όπως καταλάβατε με έχουν αναγκάσει να παραδώσω το τέλειο κινητό και να ακούσω τυχόν γκρίνια γιατί χάθηκε το κινητό στο σάκο στην Ολλανδία. Κοίταζα το Xiaomi Mi A3 κλασικά αλλά είμαστε οριακά εκτός μπάτζετ. Αν υπάρχουν ιδέες για Black δεκτές και αυτές ώστε να πέσει παρακολούθηση.
  2. bdking

    OnePlus 2

    Ναι..Μου κάνει εντύπωση που δεν διάβασες για θέματα με την αναβάθμιση γιατί στα forum τις one+ υπάρχει αρκετή γκρίνια με bug αλλά και με το κόλλημα στην έναρξη.
  3. bdking

    OnePlus 2

    Δυστυχώς πολύ απογοητευμένος από την αναβάθμιση. Την πρώτη φορά κολλήσαμε στο logo της έναρξης και με τις τελίτσες τις λευκές και συνέχεια επανεκκινήσεις. Λέμε θα έτυχε 20 λεπτά αναβάθμιση μην το καταδικάσουμε. Ξανά στην προηγούμενη έκδοση....Πάλι update όλα καλά για μια μέρα, τη δεύτερη ασπρόμαυρη(!) οθόνη ξαφνικά , επανεκκίνηση και ξανά κολλάμε στο logo.... 400€ κινητό και στην πρώτη σοβαρή (και καθυστερημένη) αναβάθμιση να παρουσιάζει τόσα θέματα.
  4. Νομίζω το ZUK Z1 θα ήταν μια καλή επιλογή σε αυτά που ζητάς. Ώπα είπες 5αρι :P
  5. Στην Ελλάδα το βλέπω single...Σε κινέζικα υπάρχει έκδοση dual...Βέβαια διαβάζω στο topic του γκρίνια σχετικά με ρομ κλπ. Μπέρδεμα.. Τώρα μάλλον κοιτάζω προς zuk z1 μεριά αλλά ακόμα δεν έχω καταλήξει. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι το 3g της One είναι οut of stock τόσες μέρες.
  6. Θα ήθελα μια βοήθεια ώστε να γίνει η επιλογή του κινητού με τα εξής κριτήρια: 1)Δίκαρτο (προφανώς :p) 2)Σταθερή rom - ελληνικό μενού (με αναβαθμίσεις αυτόματες ακόμα καλύτερα) 3)3G ram 4)Μέχρι 350€ 5)Android Σκεφτείτε ότι η μέχρι τώρα επιλογή ήταν αν γίνει η υπέρβαση με το oneplus2 3g το οποίο είναι εδώ και ένα μήνα out of stock στα 370 περίπου. Η αγορά μπορεί να γίνει και από εξωτερικό με τις επιλογές στο skroutz να ξεφεύγουν (huawei g8,..) Επίσης θα προτιμούσα να αποφύγουμε λύσεις σε 6" αν είναι δυνατόν. Σε γενικές γραμμές θέλουμε ένα πιο "σταθερό" κινητό ώστε να αποφύγουμε πειραματισμούς με root κλπ ίσως και μια εταιρεία με καλό aftersale. +έξτρα πόντους θα πάρουν τα πιο τετραγωνισμένα κινητά (λόξα του αγοραστή :p:p)
×
×
  • Create New...