Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙ)

spaka
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,

Ήρθε η ώρα να ανέβω σε ιντσες και να παω σε 5,5''..

Είμαι μεταξύ των γνωστών

1. Xiaomi Redmi Note 2

2. Lenovo K3 Note

3. Meizu M2 Note

Τι θα μου προτείνατε οι γνώστες της κινεζικής αγοράς ως συνολικό πακέτο από τα 3??? Δεν κάνω αναφορά σε Zopo Speed7 και Doogee F3 Pro, τα οποία ισως θα μπορούσαν να συμπληρώνουν την λίστα..

Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φίλε μου εκεί τείνω και εγώ, λόγω επεξεργαστη, MIUI, υποστηριξης και softaware..
Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro

Ότι και να διαλέξεις από τα 2 καλή επιλογή θα είναι πάντως,απλά αυτός ο επεξεργαστής μου χει κάτσει καλά στο μάτι για κινητό των 150 ευρώ.

Τελικά, επειδή δεν ήθελα να ρισκάρω αγόρασα το XIAOMI MI3 από εδώ: http://www.buyincoins.com/item/42706.html#.VeAvWfntmko

με την καταπληκτική κατά την άποψη μου τιμή, των 152 Ευρώ.

Τι λέτε?

Δεν είμαι ειδήμων αλλά τώρα τελευταία επειδή ήθελα να αγοράσω κινητό έμαθα αρκετά για τα smartphones και πιστεύω ότι τα XIAOMI είναι πολύ ποιοτικά.

Εγώ αγόρασα σήμερα το Xiaomi MI3 με τιμή φοβερή 152 ευρώ από το buyincoins.com με έκπτωση 60% (στην Ελλάδα το βρίσκεις γύρω στα 300 Ευρώ).

Νομίζω είναι καλή ευκαιρία.

Καλησπέρα..είναι για την γυναίκα μου ή οποία θέλει καλή φωτογραφική κ να μπαίνει Facebook (τι άλλο)..

Τώρα έχει το desire hd αρα ξερει απο android κ σκέφτηκα μήπως κάποιο lumia θα την βολεψει..

Σχεδόν ίδια, εμένα δεν μ' αρέσει το user interface της huawei αλλά έχει καλύτερη μπροστινή κάμερα. Υπερισχύει όμως στην εσωτερική μνήμη το lg g flex 2. Δες βιντεάκια και αποφάσισε ή πήγαινε από κοντά να τα πιάσεις στα χέρια σου, όποιο και αν ερωτευτείς σούπερ είναι.

Εγώ βέβαια λίγο φαν της LG θα προτιμούσα το flex όμως θα ήταν δύσκολη απόφαση!

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Καλησπερα. Ψαχνω ενα κινητο με πληκτρα, μικρο σε μεγεθος με καλη μπαταρια και καλο σημα και καλη ποιοτητα κατασκευης. Εχετε κατι να προτεινετε ;

Γεια σας. θέλω να αγοράσω ένα Tablet που οι εργασίες που θα κάνει είναι :

1 ) περιήγηση internet

2 ) ανάγνωση αρχείων pdf

3) επεξεργασία office excel

Με ενδιαφέρει κυρίως το βάρος λόγο φοριτότητας και να είναι 3G.

Το κόστος εως 230 €.

Είδα κάποια μοντέλα της MLS και της Lenovo.

Όποιος μπορεί παρακαλώ να με βοηθήσει γιατί το θέλω για τη δουλειά μου.

Ευχαριστώ

Καλησπερα στη παρεα. Εχω επιδοτηση απο τη wind στα 240 ευρω και δε μπορω να καταληξω σε καποια συσκευη. Μπορω να συμπληρωσω 20-30 ευρω αρκει να αξιζει. Η συσκευη προοριζεται για γυναικα και ετσι κατελειξα στο α3. Απλα στο ματι μου μπηκαν τα lenovo p70(μπαταρια θηριο) και το idol x+ . Πιστευετε αξιζουν παραπανω απο το samsung??

Παιδια εχω τα 2 κινητα...ποιο θα κραταγατε ως κυρια συσκευη σας.....Διοτι μια απο τις 2 πρεπει να πουληθει....

Ποια να κρατησω..αλλα μην το μετανοιωσω.....;)

android or ios or wm......who cares.....???

Παιδια εχω τα 2 κινητα...ποιο θα κραταγατε ως κυρια συσκευη σας.....Διοτι μια απο τις 2 πρεπει να πουληθει....

Ποια να κρατησω..αλλα μην το μετανοιωσω.....;)

Το NOKIA 930 θα κρατουσα εγω

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org

Το NOKIA 930 θα κρατουσα εγω

Ευχαριστω...δεν εχω προβλημα λειτουργικου,κ με τα 2 τα παω καλα

android or ios or wm......who cares.....???

καλή συσκευή το p8 lite αλλά τι συγκρίνουμε τώρα,ακόμη και δικαρτο να χρειαζόσουν παίρνεις ένα απλό με 30 ευρώ και κρατάς το 930

Κι εγώ αν και φαν του Android θα σου ελεγα να μεινεις με το 930. Έρχονται windows phone 10 τώρα! Δε σε τρώει να δεις λίγο πως θα πάει το πράγμα? Σίγουρα πάντως και το Ρ8 είναι ωραία συσκευή...

Αν και φαν της Meizu το απόλυτο vfm είναι το Redmi Note 2. Συν ότι παίρνει micro sd. Από κει και πέρα design και εμπειρία χρησης είναι top στα Meizu. Από τα λίγα custom UI που συγκρίνεται άνετα με stock Android σε smoothness.

Καλησπέρα στην παρέα.'Εχω εδώ και 3 μήνες ενα Lumia 640 και έχω αρχίσει να το βαριέμαι λιγάκι.Android δεν είχα ποτέ όμως θα μ άρεσε να αποκτήσω ένα να το περιεργαστώ. Οπότε σκέφτομαι να πουλήσω το Lumia και να βάλλω ένα ποσό να κινηθώ στην αγορά κάποιας καλής οικονομικής και αξιόπιστης συσκευής Android από Κίνα κυρίως.Θα ήθελα λοιπόν τις προτάσεις σας.Αυτό που με νοιάζει είναι να μην πολυκολάει,να έχει καλή κάμερα,να έχει υποστήριξη απο developers και φυσιολογική αυτονομία 1-2 μέρες.Ευχαριστώ

Ποσες ιντσες σε ενδιαφερουν?Εχω το LG Gpad 8.0 LTE που νομιζω παιζει λιγο πιο κατω απο το budget που εδωσες.Μπαταρια απιστευτη,wifi τρομερο,οθονη πολυ καλη,γενικα ειναι καλο εργαλειο.Ανακοινωσε η LG το Gpad ii 8.0 που ειναι ελαφρως ανανεωμενο και με stylus.Αν δεν βιαζεσαι(νομιζω ειπαν Αυγοουστο θα κυκλοφορησει) τοτε το ii θα ειναι καλη περιπτωση,αν βιαζεσαι τοτε παιρνεις αυτο που κυκλοφορει ηδη και ειναι πολυ καλο.

σε αυτα τα χρηματα, οι καμερες δεν ειναι πραγματικα καλες,

ειναι ομως αξιοπρεπεις. δεν εγραψες τι μεγεθος οθονης θες.

η μεγαλυτερη γκαμα-ποικιλια ειναι στις 5" και στις 5.5".

στις 5" πιο value for money θεωρω το p6000 pro

που υπαρχει σε δυο εκδοσεις: με 2gb ram €110, 3gb €125.

στις 5.5" περιπου στην τιμη που ζητας, δες elephone p7000,

p8000, xiaomi redmi note 2, meizu m2 note.

η xiaomi εχει πολυ καλη υποστηριξη απο developers.

μερικα αξιοποστα καταστηματα:

vickmall.com, to2c.com, geekbuying.com κ.α.

πληρωσε με paypal και διαλεξε αποστολη με singpost.

θα ερθει σε περιπου 20 μερες, εγγυηση 1 ετος.

αν παθει κατι και χρειαστει να το στειλεις για φτιαξιμο,

υπολογισε να μεινεις 2 μηνες χωρις συσκευη.

Edited by telefoneri

Δεν έχω ιδιαίτερο θέμα με το μέγεθος της οθόνης για αυτό και δεν το ανέφερα.Μέχρι 5,5 ίντσες είναι εντάξει.Τα είδα αυτά που μου είπες και μου άρεσε ιδιαίτερα το meizu.Για το τελευταιο που ανέφερες θεωρείς οτι καλύτερα να την αποφύγω την Κίνα? Edited by DimitrisRig

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙ)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...