Nirvana19 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Καλησπερα , ψαχνω ενα κινητο για την μητερα μου. Αυτην την στιγμη εχει το Xperia J αλλα τρωει τρομερα κολληματα και καταντησε εκνευριστικο. Ενταξει να μου πεις ειναι και μονοπυρηνο στα 1ghz ( αν θυμαμαι καλα ) Απαιτήσεις λιγα πραγματα: Viber , πλοήγηση στο ιντερνετ , youtube και παρομοια να γινονται γρηγορα , smooth :p Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bize Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Καλησπέρα, Ενδιαφέρομαι για κινητό και διαθέτω 150 ευρώ. Η χρήση του κινητού θα είναι για browsing, social media, games του facebook και φωτογραφίες. Η αγορά θα γίνει άμεσα! Από μια πρώτη έρευνα βρήκα τα εξής κινητά: Meizu M2 Note, Lenovo K3 Note, Xiaomi Redmi Note 2. Όσο διαβάζω κριτικές σε διάφορα site, τόσο δεν μπορώ να καταλήξω... Το Meizu M2 Note έχει το «μικρότερο επεξεργαστή(1.3Ghz)” και μη αποσπώμενη μπαταρία. Για το Lenovo K3 Note διαβάζω πολλά bugs,προβλήματα με updates και λίγη ram διαθέσιμη (600mb από τα 2GB). To Xiaomi Redmi Note 2 είναι πολύ καινούριο χωρίς επίσημα reviews για συμπεράσματα. Ξέρω δε γίνεται να τα έχω όλα... , αλλά τι θα μου προτείνατε; Αν μπορείτε βάλτε μου και ένα αξιόπιστο site για παραγγελία. Επίσης με service τι παίζει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_90 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 (edited) Meizu M2 Note http://www.vickmall.com/meizu-m2-note-note2-4g-lte-smartphone-16gb-flyme-4-5-octa-core-1-3ghz-dual-sim-5-5-inch-fhd-5-13mp-smartphone-white.html Lenovo K3 Note http://www.vickmall.com/original-lenovo-k3-note-k50-t5-5-5-1920x1080-fdd-lte-mtk6752-octa-core-smart-phone-android-5-0-2gb-ram-16gb-rom-13-0mp-camera-gps.html Xiaomi Redmi Note 2 http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-hongmi-note-2-smartphone-4g-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-2-0ghz-2gb-16gb-5-5-inch-fhd-13-0mp.html. Από service έχεις 1 χρόνο εγγύηση το οποίο σημαίνει μένεις χωρίς κινητό για 1-2 μήνες αν το στείλεις πίσω. Για μένα χτύπα το Xiaomi το οποίο έχει ραδιόφωνο και έχει και υπέρυθρες. Ή αν δεν σε ενδιαφέρουν αυτά τα δύο πάρε το Meizu. To Lenovo θέλει απ' ότι έχω διαβάσει να του περάσεις άλλη ρομ οπότε θα πρέπει να είσαι σχετικός με root ή να γίνεις. Edited August 24, 2015 by Alex_90 :chair: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Xiaomi note 2,το πιο vfm απ'όλα όσα υπάρχουν στην αγορά αυτή την περίοδο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 στα 150 ευρω απο ελλαδα δεν θα βρεις κατι εκτος αν πας σε windows phone!! Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Huawei p8lite στα 169€.(δεν ξέρω αν έχει ακόμα τόσο,μπες στο topic και δες και σχόλια από τους κατόχους) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Και γω σε αυτό το ψιλοτριλημα ήμουνα.Αν το meizu είχε ραδιόφωνο θα χτυπαγα αυτό αλλά επειδή το χρησιμοποιώ ΠΟΛΥ με βαριά καρδιά έφαγε άκυρο.Μετά πάμε στο lenovo που παρακολουθώ το νήμα του και έχει γίνει ένα ρδελομπου που παίζουνε "ποια ρομ να φλασαρω" αλλά έχω εγκαταλήψει το σπορ οπότε μένει το xiaomi το οποίο εντάξει φρέσκια συσκευή είναι αλλά τουλάχιστον έχω εμπιστοσύνη στη ποιότητα της όπως και στις άλλες 2 βέβαια και από την άλλη έχεις υποστήριξη από miui.gr για ΠΟΛΥ καιρό.Θα το χτυπησω μια από αυτές τις μέρες. Αυτά τα ολίγα χοντρικά όπως τα έχω στο κεφάλι μου τουλάχιστον. Your call. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Το LG Spirit τι λέει ; Max 200€ αν αξίζει κάτι καλό Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 xiaomi redmi note 2 πιο πολύ από αυτές εδώ,αν πάλι θες αναγκαστικά κάποια από αυτές πήγαινε για το meizu Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bize Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Αν και ήμουν προς το Meizu για να γλύτωνα κι ένα 20άρικο, δεν είχα προσέξει το «no radio», οπότε κλείνω στο Xiaomi. Στα της παραγγελίας τώρα... Διαβάζω στα comment στο vickmall ότι γράφουν κάποιες οδηγίες που αφορούν την παραγγελία-κινητό όπως: - Check for any damage (Software-Hardware) and Screen problems (pixels or scratches) - Send EU adapter - Make sure all gifts included (silicon case in black color, temperate glass and leather case in black color). - Please make a very good wrapping to the product to avoid damage during transportation. - Send me tracking number - Mark at is a low price gift and write "as gift" - please root device (play store - greek and english language - remove chinese apps) Να το γράψω κι εγώ αφού κάνω την παραγγελία; Μήπως να το βάλω και στο comment στο checkout ή δεν χρειάζεται; Shipping Method επιλέγω NL Post ή SG Post; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Είτε τα γράψεις ,είτε όχι τα χουν μάθει απ'εξω ..δεν χάνεις κάτι να τα γράψεις όμως. Όσο για Nl post ή SG ,το ίδιο και το αυτό είναι αναλόγως την περίοδο . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jglifas Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Όπως λέει και ο τίτλος είμαι ανάμεσα σε αυτές τις συσκευές. Με ενδιαφερει η συσκευη να ειναι γρηγορη χωρις κολληματα να μην χρειαζετε να το φορτιζω καθε μερα και να ειναι και dual sim(που ειναι και τα 2 :) ). Δεν εχω βρει αν ειναι dual active οι συγκεκριμενες συσκευες αν ξερει κανεις περιμενω ενημερωση :) Η αγορα θα γινει απο εξωτερικο λογικα Vickmall. Επειδη δεν εχω ξαναπαρει απεξω.. τι πρεπει να προσέξω? Σε περιπτωση βλάβης τι γινεται? Βγηκε μια φημη οτι ανοιξαν οι αγορες απο εξωτερικο μεσω paypal ισχυει? Δεκτες και οι προτασεις για κατι καλυτερο! Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PhoneKiller1629400551 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 xiaomi redmi note 2 πιο πολύ από αυτές εδώ,αν πάλι θες αναγκαστικά κάποια από αυτές πήγαινε για το meizu Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε, Δεν είναι σχετικά παλαιά συσκευή το redmi note 2 σε σχέση με τις υπόλοιπες? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkouk74 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Καλησπέρα. Ένας φίλος ενδιαφέρεται για κινητό άμεσα και είναι ανάμεσα στα δύο παρακάτω: http://www.minideal.net/stock-in-greece-ulefone-be-touch-2-3gb-64bit-mtk6752-1-7ghz-octa-core-smartphone.html http://www.vickmall.com/original-xiaomi-redmi-note-2-hongmi-note-2-smartphone-4g-fdd-lte-mtk-helio-x10-octa-core-2-0ghz-2gb-16gb-5-5-inch-fhd-13-0mp.html To ulefone είναι σε στοκ στην Ελλάδα και έχει δώρο tempered glass & silicon case ενώ το xiaomi είναι σε προσφορά με αρκετά δωράκια... Κάποια γνώμη μιας και το χρειάζεται άμεσα; Καμία άλλη εναλλακτική σε αυτά τα χρήματα/specs; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε, Δεν είναι σχετικά παλαιά συσκευή το redmi note 2 σε σχέση με τις υπόλοιπες? Είναι ακόμα σε presale αν θυμάμαι καλά,πρίν κανα 10-15ήμερο ανακοινώθηκε φίλε μου. Θα το μπερδεύεις με το redmi 2 Ενημερωτικά φοράει τον επεξεργαστή του mx5 (ναυαρχίδα της meizu) ενώ είναι low-end/mid-range κινητό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Huawei p8lite στα 169€.(δεν ξέρω αν έχει ακόμα τόσο,μπες στο topic και δες και σχόλια από τους κατόχους) 270€ πλεον :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Για το Αsus γνωρίζω πως είναι dual sim active,για την meizu δεν είμαι σίγουρος αλλά δεν το νομίζω. Όσο σαν σύνολο προτιμώ το Asus και ειδικά τώρα που ετοιμάζει και έκδοση με 256GB :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimhook Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Ως κάτοχος Lenovo K3 note αυτό θα σου πρότεινα. Γρήγορο, εύχρηστο, κάνει παπαδες., ούτε λόγος για κολλήματα βέβαια. Έχει φάει ήδη 3 γερές τούμπες...τίποτα σκυλί!!! Δεν έχω μπει καν στην διαδικασία να αλλάξω rom. Όταν το βαρεθω, ίσως. Από την άλλη το νέο Xiaomi είναι πειρασμός. Βέβαια σε τεστ έχουν το ίδιο συνολικό σκορ . The choice is yours... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Σου προτείνω το Xiaomi Redmi Note 2. Το καλοβλέπω κι εγώ και ελπίζω σε κανα δίμηνο να το αποκτήσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PhoneKiller1629400551 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Είναι ακόμα σε presale αν θυμάμαι καλά,πρίν κανα 10-15ήμερο ανακοινώθηκε φίλε μου. Θα το μπερδεύεις με το redmi 2 Ενημερωτικά φοράει τον επεξεργαστή του mx5 (ναυαρχίδα της meizu) ενώ είναι low-end/mid-range κινητό. ναι το μπέρδεψα με το redmi 2 ευχαριστώ ----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σου προτείνω το Xiaomi Redmi Note 2. Το καλοβλέπω κι εγώ και ελπίζω σε κανα δίμηνο να το αποκτήσω! Έχει Gorilla glass & glonass? Απο κάμερα πως πάει? Γιατί διάβασα πως είναι κάτω του μετρίου. :( ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ως κάτοχος Lenovo K3 note αυτό θα σου πρότεινα. Γρήγορο, εύχρηστο, κάνει παπαδες., ούτε λόγος για κολλήματα βέβαια. Έχει φάει ήδη 3 γερές τούμπες...τίποτα σκυλί!!! Δεν έχω μπει καν στην διαδικασία να αλλάξω rom. Όταν το βαρεθω, ίσως. Από την άλλη το νέο Xiaomi είναι πειρασμός. Βέβαια σε τεστ έχουν το ίδιο συνολικό σκορ . The choice is yours... Από την άλλη To lenovo K2 είναι δοκιμασμένο σε αντίθεση με το note 2 που είναι presale.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demolition22 Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Αν θες smooth εμπειρία το windows ειναι μονοδρομος σε αυτα τα χρηματα ή και σε λιγοτερα. Κατα τα αλλα κοιτα το Moto G 4G πρωτης γενιας (149 απο την εφαρμογη του E-shop στο Playstore). [sIGPIC][/sIGPIC] Motorola Moto G 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jglifas Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 (edited) Ευχαριστω για την απαντηση. Γενικα βλεπω πολυ καλα σχολια για το Asus σε πολλα posts του myphone. Θα περιμενα τα Moto Play/Style αλλα δεν μπορω να αλλαζω καρτες συνεχεια... Για αγορες απο εξωτερικο γνωριζεις τπτ? Η ονομασια της ww edition του asus ποια ειναι για να ψαξω τιμες? Για το Meizu εχει κανεις να μας πει εμπειρια? Edited August 25, 2015 by jglifas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 (edited) το asus zenfone 2 ειναι dual active επισης εχει sd card σε σχεση με meizu οποτε καλυτερη επιλογη asus zenfone 2 και ποιο δοκιμασμενο εδω στο φορουμ σε σχεση με το meizu mx5 για αγορα σιγουρης ww εκδοσης θα κοιταξεις στο αμαζον.ιτ Edited August 25, 2015 by Exploticon Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Σε αυτά τα λεφτά αν θες android πρέπει να τσεκάρεις τις κινέζικες επιλογές εκτός Ελλάδας. Meizu, Xiaomi και άλλες αξιόπιστες εταιρίες έχουν επιλογές σε αυτά τα λεφτά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 Xiaomi, Meizu θεωρώ πως είναι ανώτερες softwareικα από τη Lenovo (την οποία συμπαθώ μιας και είχα το Κ910). Συμφωνώ με τα παιδιά που λένε για το Redmi Note 2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts