Jump to content

Sony Xperia Z5 Compact

konstantinoslp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλήμερα! Με το flash tool μου βγάζει ότι είναι κλειδωμένο το τηλέφωνο. :cry:

Τα κατάφερα και προχώρησα με το pc companion! Σας ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια!

Edited by pantius12
If something goes wrong at the plant, blame the guy who can’t speak English. :blink:

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εχτές έκανα αναβάθμιση σε 6.

Σήμερα ενώ δέχτηκα mail κανονικά, δεν μπορεί να στειλει (είτε σε δεδομένα είτε σε WiFi).

Έχω λογαριασμό yahoo.

Τι έπαθε ξαφνικά;

Update:

Μετά από λίγη ώρα έφτιαξε τελικά.

Edited by moboy
Ανανέωση
If today was perfect, there would be no need for tomorrow...

Βλέπω εδώ και μέρες τα μηνύματα των υπολοίπων για αναβάθμιση στην έκδοση 6 και σήμερα μου εβγαλε μήνυμα για νέο λογισμικό ...

Τελικά κατέβασε 55 Mb και έκανε μια μικρή ανανέωση, και είμαι ακόμη στην 5.1.1. , έκδοση 32.0.Α.6.200.

Τζάμπα χάρηκα... :(

Βλέπω εδώ και μέρες τα μηνύματα των υπολοίπων για αναβάθμιση στην έκδοση 6 και σήμερα μου εβγαλε μήνυμα για νέο λογισμικό ...

Τελικά κατέβασε 55 Mb και έκανε μια μικρή ανανέωση, και είμαι ακόμη στην 5.1.1. , έκδοση 32.0.Α.6.200.

μην περιμένεις άδικα, κατέβασε το pc companion στον υπολογιστή και καντην απο κει περα

Η 32.0.Α.6.200 είναι η πρώτη αναβάθμιση που δέχεται το κινητό αμέσως μετά την ενεργοποίησή του. Κι εμένα το ίδιο μου έκανε (το πήρα πριν καμια βδομάδα). Το Marshmallow (32.1.A.1.163) όμως ακόμα να έρθει, είτε μέσω OTA είτε με το Xperia Companion. Πάντα λέει ότι το τηλέφωνο είναι στην τελευταία έκδοση. Υπομονή...

edit: και το PC Companion τα ίδια κάνει.

Edited by zeppos

Ρε σεις παίδες, από το 2006 ήμουν με Sony κινητά και πέρσι ζαχάρωνα το μικρό Ζ3 αλλά λόγω οικονομικών πήρα ένα μεταχειρισμένο G2. Δεν μπορώ να συνηθίσω όμως το μέγεθος με τίποτα και σκέφτομαι το μικρό Ζ5 τώρα. Είναι κανείς εδώ που να έχει κάνει μετάβαση από το G2 στα Ζ3/Ζ5 compact για να μου πεί την άποψή του; Πού κερδίζει και πού χάνει το καθένα συγκριτικά με το άλλο. Τα μόνα που έχω δεδομένα ως τώρα είναι η θύρα υπέρυθρων και πως πρέπει να ξεχάσω τη βάση του αυτοκινήτου λόγω των άσχημα τοποθετημένων κουμπιών έντασης στο Ζ5. Edited by sakis543
Η εμπειρία μου στο συγκεκριμένο χώρο μου λέει το εξής: Χρησιμοποιώντας εφαρμογές του τύπου Greenify, Clean Master ως επίσης και αντί-ιικές στη φορητή συσκευή σου, είναι σα να προσλαμβάνεις έναν παιδόφιλο babysitter να προσέχει τα παιδιά σου...

Αυτή η 6 εμενα προσωπικά με έχει γεμίσει στα προβλήματα... Αυτή την στιγμή κάνει 5 update στο play store και ότι αλλο πάω να κάνω ΚΟΛΑΕΙ ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ έλεος πως ποια... Το έχω στην χαμηλή φωτεινότητα και απο 100% με 5 updates έχει πέσει στο 90% σε 5 λεπτά... Επίσης με την 6 παρατήρησα ότι όταν μιλάω στο τηλέφωνο και το βγάζω απο το αυτί πλέον δεν ανάβει η οθόνη όπως έκανε πριν... ότι να ναι αλήθεια...Επίσης έχει άλλος πρόβλημα με το σήμα? Αυτή στην έχω μια μικρή γραμμή ενώ άλλος με Sony κινητό με cosmote έχει full. Edited by ThanosDurex

Έκανες hard reset μετά την εγκατάσταση της 6? Αν όχι,κάνε επαναφορά και θα στρώσει η συσκευή!

όχι δεν έκανα αλλα δεν είναι και ότι ποιο εύκολο βρε συ... την συσκευή την έχω φτιάξει μεσα στο menu όπως μου αρέσει και τα σχετική.. ποιος κάθετε κάθε φορά να τα κάνει αυτά?Κοίτα την εικόνα.. Με δύο φωτογραφίες και 5 updates.. Επίσης δες και το σήμα.

http://postimg.org/image/dv4e5fp1n/

Edited by ThanosDurex

Το ξέρω ότι δεν είναι εύκολο αλλά όταν δεν κάτσει καλά η αναβάθμιση και βγάζει προβλήματα είναι απαραίτητο... Πριν το Ζ5 είχα το Ζ1. Το καλοκαίρι που ήρθε η lollipop την έβαλα από πάνω γιατί βαριόμουνα να το ξανάστήσω. Όταν ήρθε και άλλο update αποφάσισα να κάνω hard reset. Μπορεί να μην είχα κάποιο εμφανές πρόβλημα ως τότε αλλά η ταχύτητα της συσκευής όπως και η διάρκεια της μπαταρίας βελτιώθηκε σημαντικά!

Το ξέρω ότι δεν είναι εύκολο αλλά όταν δεν κάτσει καλά η αναβάθμιση και βγάζει προβλήματα είναι απαραίτητο... Πριν το Ζ5 είχα το Ζ1. Το καλοκαίρι που ήρθε η lollipop την έβαλα από πάνω γιατί βαριόμουνα να το ξανάστήσω. Όταν ήρθε και άλλο update αποφάσισα να κάνω hard reset. Μπορεί να μην είχα κάποιο εμφανές πρόβλημα ως τότε αλλά η ταχύτητα της συσκευής όπως και η διάρκεια της μπαταρίας βελτιώθηκε σημαντικά!

Πώς το κάνω αυτό φίλε μου? Επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων? Αντε πάλι από την αρχή ****το..Βαρέθηκα με αυτά τα χαζοπραματα ποια..

Ναι, hard reset είναι η παλιά ορολογία του factory reset = επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

Και μόλις το κάνω αυτό θα έχει περαστεί η 6 αυτοματα η θα πρέπει να κάνω το update εγώ? Back up μπορώ να πάρω από το pc companion και μόλις το κάνω hard και περαστεί το update να κάνω επαναφορά? Έχω πολλα μηνύματα, κλείσεις, ένα παιχνίδι που παίζω και δεν θέλω να χαθεί τίποτα...

• Administrators
Η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων επαναφέρει στην αρχική της κατάσταση την rom που φοράει ήδη η συσκευή σου. Αν έχεις την 6, με αυτή θα είσαι. Τώρα όσων αφορά το restore σε backup που θέλεις να κάνεις, αυτό θα κάνει restore και τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις και ως εκ τούτου αναιρεί το καθάρισμα που θα κάνεις.

Modpic.gif

Η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων επαναφέρει στην αρχική της κατάσταση την rom που φοράει ήδη η συσκευή σου. Αν έχεις την 6, με αυτή θα είσαι. Τώρα όσων αφορά το restore σε backup που θέλεις να κάνεις, αυτό θα κάνει restore και τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις και ως εκ τούτου αναιρεί το καθάρισμα που θα κάνεις.

Εκεί ήθελα να καταλήξω. Πως τι θα γίνει με ολα αυτά που θα χάσω.. Αν είναι δυνατόν καινούργιο κινητό... Έστω να σωθούν μηνύματα κλήσεις και το παιχνίδι?Δυστυχώς το παιχνίδι δεν κάνει σύνδεση με το Facebook και θα χαθεί όλο.

Η 32.0.Α.6.200 είναι η πρώτη αναβάθμιση που δέχεται το κινητό αμέσως μετά την ενεργοποίησή του. Κι εμένα το ίδιο μου έκανε (το πήρα πριν καμια βδομάδα). Το Marshmallow (32.1.A.1.163) όμως ακόμα να έρθει, είτε μέσω OTA είτε με το Xperia Companion. Πάντα λέει ότι το τηλέφωνο είναι στην τελευταία έκδοση. Υπομονή...

edit: και το PC Companion τα ίδια κάνει.

Ναι, αλλά εγώ το έχω από τα Χριστούγεννα...:) και έχει κάνει ήδη 3-4 update μέχρι τώρα...

Εκανα επαναφορά κανονικά...Εκτός το ότι το κινητό ζεματαει απίστευτα... Μου βγάζει την SD γεμάτη.. Τι άλλο θα μου τύχει δεν ξέρω... Πάω να κάνω μεταφορά κάτι προγράμματα και λεει δεν μπορώ επειδή είμαι γεμάτος

Καλήμερα στην παρέα! Σχεδόν όλα καλά με το update. Σε 2 ενημερώσεις μου έβγαλε σφάλμα αλλά με την 2η φορά τις έβαλε κανονικά. Τώρα το θέμα που προκύπτει είναι ότι δεν βλέπει καθόλου την κάρτα μνήμης! Την έκανα 2 φορές format από το λαπτοπ αλλά και πάλι τίποτα. Στον υπολογιστή την βλέπει κανονικά την κάρτα. (Sandisk Ultra microSDHC UHS-I 16GB Class 10 ) Έβαλα και μια άλλη μικρότερη κάρτα μνήμης και την βλέπει κανονικά το κινητό. :wacko::wacko::wacko:

Update: Την έβαλα σε xperia Z3 και την έκανα erase. Και έπειτα την έβαλα στο δικό μου και την είδε κανονικά!

Edited by pantius12
If something goes wrong at the plant, blame the guy who can’t speak English. :blink:

Γεια σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω σε όσους είναι κάτοχοι του xperia z5compact. Τη γίνεται με την υπερθέρμανση του κινητού και πόσο το πειράζει? Με ενδιαφέρει να το αγοράσω και όπως καταλάβατε με ενδιαφέρουνε σοβαρές απόψεις. Την απέρριψα την Sony εδώ και αρκετά χρόνια και βρήκα το Ζ5 Compact ενδιαφέρον λόγο. Μεγέθους γιατί βαρέθηκα να κουβαλάω παντόφλες και όχι κινητά. Σίγουρα βέβαια φταίει ο επεξεργαστείς για όλα αυτά άλλα. Ας ρωτήσω όμως τη παίζει

Γεια σε όλους θα ήθελα να ρωτήσω σε όσους είναι κάτοχοι του xperia z5compact. Τη γίνεται με την υπερθέρμανση του κινητού και πόσο το πειράζει? Με ενδιαφέρει να το αγοράσω και όπως καταλάβατε με ενδιαφέρουνε σοβαρές απόψεις. Την απέρριψα την Sony εδώ και αρκετά χρόνια και βρήκα το Ζ5 Compact ενδιαφέρον λόγο. Μεγέθους γιατί βαρέθηκα να κουβαλάω παντόφλες και όχι κινητά. Σίγουρα βέβαια φταίει ο επεξεργαστείς για όλα αυτά άλλα. Ας ρωτήσω όμως τη παίζει

Καλησπερα φιλε μου...Αρχικα το κινητο ειναι τελειο...Εχει παρα πολλα καλα...Ομως εμενα συγκεκριμένα ζεσταίνετε πολυ.

Του εκανα ενα Hard Reset και περιμενω να δω πως θα παει τωρα...

Οκ θα περιμένω και άλλες απόψεις εάν είναι δυνατόν για να καταλήξω. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

Παιδια εκανε κανεις απο εσας την SD ως βασικο αποθηκευτικο χωρο?Απο τι βλεπω γινετε μονο στην 6.Αυτη την στιγμη περνω back up απο την SD ωστε να την κανω format και μετα να την κανω ως βασικο storage.

Αξιζει?Τι λετε?

Γιατί βρήκες τέτοια επιλογή μέσα στην rom της Sony;

Στην concept που έχει βγει για το Z3 κλπ υπάρχει, αλλά στην επίσημη για την σειρά Z5, διάβασα ότι δεν υπάρχει, ούτε στο μεγάλο Z5 τη βρήκα (εκτός και αν δεν κοίταξα καλά).

Αλλά γιατί να το κάνεις; Τόσες πολλές εφαρμογές έχεις και δεν σου φτάνει η εσωτερική μνήμη;

Νομίζω λόγο ύπαρξης έχεις στα μικρότερα κινητά που δεν έχουν και μεγάλη εσωτερική μνήμη

Ρε σεις παίδες, από το 2006 ήμουν με Sony κινητά και πέρσι ζαχάρωνα το μικρό Ζ3 αλλά λόγω οικονομικών πήρα ένα μεταχειρισμένο G2. Δεν μπορώ να συνηθίσω όμως το μέγεθος με τίποτα και σκέφτομαι το μικρό Ζ5 τώρα. Είναι κανείς εδώ που να έχει κάνει μετάβαση από το G2 στα Ζ3/Ζ5 compact για να μου πεί την άποψή του; Πού κερδίζει και πού χάνει το καθένα συγκριτικά με το άλλο. Τα μόνα που έχω δεδομένα ως τώρα είναι η θύρα υπέρυθρων και πως πρέπει να ξεχάσω τη βάση του αυτοκινήτου λόγω των άσχημα τοποθετημένων κουμπιών έντασης στο Ζ5.

Εγώ με 2 χρόνια g2 πήγα σε g4 και το μετάνιωσα. Σήμερα (μετά από 20 μέρες) πούλησα το g4 και τώρα έχω το z5 compact.

Για εμένα το g2 είναι το καλύτερο κινητό ever.

Το z5 αξίζει μόνο αν θες κάτι πιο μαζεμενο σε μέγεθος και αδιάβροχο, κατά τα άλλα χίλιες φορές g2 με μια cloudy επάνω.

Oneplus A6013

Το G2 το είχα κι εγώ για ένα χρόνο και παράλληλα είχα και το Ζ1. Στο μόνο που προτιμούσα το G2 ήταν η εκπληκτική οθονάρα που είχε η οποία βέβαια δεν έχει καμία σχέση με το Ζ5 που έχω τώρα.Κατά τα άλλα το Ζ1 ήταν καλύτερο. Γρηγορότερο,σταθερότερο,με καλύτερη κάμερα,καλύτερο ηχείο και φυσικά SD γιατί μετά από μερικούς μήνες τα 16 gb δεν φτάνουν για τίποτα χωρίς επέκταση.

• The title was changed to Sony Xperia Z5 Compact