bill_thes Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Σε εμένα κατεβαίνει κατευθείαν χωρίς κομπιασμα οκ φίλε μου μάλλον το δικό μου έχει πρόβλημα..δεν υπακούει άμεσα θέλει και δεύτερο πάτημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 26, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 οκ φίλε μου μάλλον το δικό μου έχει πρόβλημα..δεν υπακούει άμεσα θέλει και δεύτερο πάτημα Αυτό το κάνει παντού; Και στο browsing ή μόνο στο σημείο που είπες; Έχεις δοκιμάσει και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. February 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2016 Αυτό το κάνει παντού; Και στο browsing ή μόνο στο σημείο που είπες; Έχεις δοκιμάσει και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; μόνο στις ρυθμίσεις και μόνο αν το κάνω ακαριαία.. αν το κάνω μετά απο δυο δευτερόλεπτα δηλαδη σκρολαρει κανονικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Έχει βάλει κανείς tempered glass μπρος πισω; Είναι λίγο περίεργο αυτο που μου έχει συμβεί, αλλά μόνο σε αύξηση της θερμοκρασίας τοπικα στην πλατη μπορω να το αποδωσω. 2η tempered που ραγιζει στο ίδιο σημείο (στη μεση της αποστασης μεταξυ του πισω logo και κατω) ΧΩΡΙΣ να το χτυπησω, ζορισω κλπ. Την πρώτη φορα θεωρησα ότι καπου το χτυπησα, αλλά 2η συνεχόμενη; Παλι καλά που δεν έχει πάθει κατι το case του κινητου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moboy Δημ. February 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Παιδιά το μόνο θέμα που έχω είναι ότι όταν θέλω να κλείσω μια κλήση, όταν απομακρυνω το τηλέφωνο από το αυτί δεν ανοίγει η οθόνη και πρέπει να πατήσω το κουμπί να ανοίξει.... Παράθεση If today was perfect, there would be no need for tomorrow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 27, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2016 Παιδιά το μόνο θέμα που έχω είναι ότι όταν θέλω να κλείσω μια κλήση, όταν απομακρυνω το τηλέφωνο από το αυτί δεν ανοίγει η οθόνη και πρέπει να πατήσω το κουμπί να ανοίξει.... Εχεις βάλει screen protector; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VSPZ Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Αξίζει να αλλαξω το Z3 compact με το Z5 compact? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Αξίζει να αλλαξω το Z3 compact με το Z5 compact? Εγώ το άλλαξα. Οχι ότι το Z5c δεν είναι καλύτερο τηλέφωνο, αλλά οι διαφορές είναι πολύ μικρές για να δικαιολογήσουν το κόστος. Εμένα χρειαζόταν μέλος της οικογένειας καινούριο τηλέφωνο και για αυτό έκανα τη μετάβαση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moboy Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 (edited) Εχεις βάλει screen protector; Τελικά απλά καθυστερεί να ανοίξει... (έχω μεμβράνη, αλλά την έχω βάλει ακριβώς) Έχετε ακούσει τπτ για την αναβάθμιση στο Marshmallow 6.0? Edited February 28, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση If today was perfect, there would be no need for tomorrow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Μερικά screen protectors δεν αφήνουν κενό στην περιοχή του σενσορα και τον καλύπτουν. Είχα ένα τέτοιο θέμα στο z1c Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
member82 Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Εγώ το άλλαξα. Οχι ότι το Z5c δεν είναι καλύτερο τηλέφωνο, αλλά οι διαφορές είναι πολύ μικρές για να δικαιολογήσουν το κόστος. Εμένα χρειαζόταν μέλος της οικογένειας καινούριο τηλέφωνο και για αυτό έκανα τη μετάβαση. Έχω και εγώ το ίδιο μπέρδεμα με τον προηγούμενο για το ποιό είναι καλύτερο και σε τι, άλλα εγώ είμαι κάτοχος στο z1c και σκέφτομαι να κάνω μια αναβάθμιση σε z5c ή μήπως .. σε z3c ; :rolleyes: Στο z5c με προβληματίζει τα όσα εχω διαβάσει για τον snapdragon 810, ότι υπερθερμαίνεται και ότι καταναλώνει αρκετή ενέργεια με αποτέλεσμα η μπαταρία να είναι χειρότερη απο το z3c. Aπλά δεν ξέρω κάτα πόσο ισχύουνε όλα αυτά τελικά και καλό θα ήτανε να μας ενημέρωνε κάποιος που τα είχε και τα δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2016 Έχω και εγώ το ίδιο μπέρδεμα με τον προηγούμενο για το ποιό είναι καλύτερο και σε τι, άλλα εγώ είμαι κάτοχος στο z1c και σκέφτομαι να κάνω μια αναβάθμιση σε z5c ή μήπως .. σε z3c ; :rolleyes: Στο z5c με προβληματίζει τα όσα εχω διαβάσει για τον snapdragon 810, ότι υπερθερμαίνεται και ότι καταναλώνει αρκετή ενέργεια με αποτέλεσμα η μπαταρία να είναι χειρότερη απο το z3c. Aπλά δεν ξέρω κάτα πόσο ισχύουνε όλα αυτά τελικά και καλό θα ήτανε να μας ενημέρωνε κάποιος που τα είχε και τα δύο. επειδη το παρακολουθω το θεμα απο την 1η μερα, θα ελεγα οτι ο 810 δεν εχει τοσο προβλημα. Ολα εχουν και με τη χρηση που κανεις, αν το λιωνεις πχ σε βαριες δουλειες που αλλοι δεν κανουν ισως εσυ διαπιστωσεις καποιο προβλημα..παντως γενικα το κινητο αντιμετωπιζει καλα την θερμοκρασια. Επισης εχει πολυ καλυτερη καμερα και σιγουρα θα παρει 2-3 αναβαθμισεις ακομα. Τελος, στο ανδροιδ 6 βλεπω οτι η αυτονομια αυξανεται και θεωρω οτι το ιδιο θα συμβει και σε αυτα τα κινητα, δυσκολο η σονυ να κανει πατατα εδω, οποτε τις 2 ημερες θα τις εχεις με νορμαλ χρηση. για μενα αν διαθετεις τα λεφτα μην το παιδευεις...Ζ5c Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
member82 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 πειδη το παρακολουθω το θεμα απο την 1η μερα, θα ελεγα οτι ο 810 δεν εχει τοσο προβλημα. Ολα εχουν και με τη χρηση που κανεις, αν το λιωνεις πχ σε βαριες δουλειες που αλλοι δεν κανουν ισως εσυ διαπιστωσεις καποιο προβλημα..παντως γενικα το κινητο αντιμετωπιζει καλα την θερμοκρασια. Επισης εχει πολυ καλυτερη καμερα και σιγουρα θα παρει 2-3 αναβαθμισεις ακομα. Τελος, στο ανδροιδ 6 βλεπω οτι η αυτονομια αυξανεται και θεωρω οτι το ιδιο θα συμβει και σε αυτα τα κινητα, δυσκολο η σονυ να κανει πατατα εδω, οποτε τις 2 ημερες θα τις εχεις με νορμαλ χρηση. για μενα αν διαθετεις τα λεφτα μην το παιδευεις...Ζ5c Φίλε μου με απλά λόγια, θέλω να ξέρω αν για να δώσω 90 ευρώ παραπάνω αξίζει το προιόν που θα αγοράσω. Κρατάω τα κινητά που αγοράζω τουλάχιστον για 2 χρόνια, ίσως να το κρατήσω αυτή την φορά λόγω των δύσκολων συνθηκών και 3 ή 4 χρόνια, δηλαδή και εκτός χρόνου εγγύησης. Έτσι προσέχω και ψάχνω πολύ καλά προτού φτάσω σε αγορά εάν το προιόν που θα αγοράσω αξίζει τα λεφτά που θα σπαταλήσω μέχρι τελευταίο ευρώ. Εάν ο 810 υπερθερμαίνεται θα επηρεάσει την λειτουργία της συσκευής και σε απόδοση άλλα και σε θεματα μπαταρίας που είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα. Φυσικά θα περιμένω και την νέα αναβάθμιση για να δώ πως θα αντιδράσει ο 810 απο οτι θα γράψουνε τα παιδιά που έχουνε το z5c, είμαι σε στάδιο αναμονής προς το παρόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Φίλε μου με απλά λόγια, θέλω να ξέρω αν για να δώσω 90 ευρώ παραπάνω αξίζει το προιόν που θα αγοράσω. Κρατάω τα κινητά που αγοράζω τουλάχιστον για 2 χρόνια, ίσως να το κρατήσω αυτή την φορά λόγω των δύσκολων συνθηκών και 3 ή 4 χρόνια, δηλαδή και εκτός χρόνου εγγύησης. Έτσι προσέχω και ψάχνω πολύ καλά προτού φτάσω σε αγορά εάν το προιόν που θα αγοράσω αξίζει τα λεφτά που θα σπαταλήσω μέχρι τελευταίο ευρώ. Εάν ο 810 υπερθερμαίνεται θα επηρεάσει την λειτουργία της συσκευής και σε απόδοση άλλα και σε θεματα μπαταρίας που είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα. Φυσικά θα περιμένω και την νέα αναβάθμιση για να δώ πως θα αντιδράσει ο 810 απο οτι θα γράψουνε τα παιδιά που έχουνε το z5c, είμαι σε στάδιο αναμονής προς το παρόν. Σε μενα θερμαίνεται πολύ οταν παίζω real racing 3, απόλυτα λογικό βέβαια μιας και το παιχνίδι ειναι θεόβαρο και απαιτητικό. Κατα τ άλλα στην καθημερινοτητα ειναι νορμαλ και δεν προβληματιζει. Το κινητό αξίζει για μενα, δεν θα το μετανιώσεις. Εκτος αν σ ενδιαφέρουν πολυ οι νυχτερινές λήψεις, εκει υστερεί κάπως απο τον ανταγωνισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 29, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Φίλε μου με απλά λόγια, θέλω να ξέρω αν για να δώσω 90 ευρώ παραπάνω αξίζει το προιόν που θα αγοράσω. Κρατάω τα κινητά που αγοράζω τουλάχιστον για 2 χρόνια, ίσως να το κρατήσω αυτή την φορά λόγω των δύσκολων συνθηκών και 3 ή 4 χρόνια, δηλαδή και εκτός χρόνου εγγύησης. Έτσι προσέχω και ψάχνω πολύ καλά προτού φτάσω σε αγορά εάν το προιόν που θα αγοράσω αξίζει τα λεφτά που θα σπαταλήσω μέχρι τελευταίο ευρώ. Εάν ο 810 υπερθερμαίνεται θα επηρεάσει την λειτουργία της συσκευής και σε απόδοση άλλα και σε θεματα μπαταρίας που είναι κάτι πολύ σημαντικό για εμένα. Φυσικά θα περιμένω και την νέα αναβάθμιση για να δώ πως θα αντιδράσει ο 810 απο οτι θα γράψουνε τα παιδιά που έχουνε το z5c, είμαι σε στάδιο αναμονής προς το παρόν. Επειδή θέλεις να πάρεις μια συσκευή για να την κρατήσεις για αρκετό καιρό, η πιο σοφή κίνηση είναι να πάρεις το τελευταίο μοντέλο, δεν έχει ιδιαίτερες βελτιώσεις σε σχέση με το προηγούμενο αλλά εξακολουθεί να είναι καλύτερο στα σημεία κσι με καλύτερη μελλοντική υποστήριξη από τη Sony σε θέματα software. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
member82 Δημ. February 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Σε μενα θερμαίνεται πολύ οταν παίζω real racing 3, απόλυτα λογικό βέβαια μιας και το παιχνίδι ειναι θεόβαρο και απαιτητικό. Κατα τ άλλα στην καθημερινοτητα ειναι νορμαλ και δεν προβληματιζει. Το κινητό αξίζει για μενα, δεν θα το μετανιώσεις. Εκτος αν σ ενδιαφέρουν πολυ οι νυχτερινές λήψεις, εκει υστερεί κάπως απο τον ανταγωνισμό. Στο multitasking που με ενδιαφέρει περισσότερο θερμαίνεται ; Η κάμερα είναι βελτιωμένη πιστεύεις σε σύγκριση με z3c ή με το z1c που έχω τώρα; ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επειδή θέλεις να πάρεις μια συσκευή για να την κρατήσεις για αρκετό καιρό, η πιο σοφή κίνηση είναι να πάρεις το τελευταίο μοντέλο, δεν έχει ιδιαίτερες βελτιώσεις σε σχέση με το προηγούμενο αλλά εξακολουθεί να είναι καλύτερο στα σημεία κσι με καλύτερη μελλοντική υποστήριξη από τη Sony σε θέματα software. Σίγουρα η στήριξη στο software είναι σημαντική μακροπρόθεσμα, άλλα να ξέρεις παρακολουθώ κάτι βιντεάκια σαν το παρακάτω με lag και με προδιαθέτουν αρνητικά ως προς το z5c και ως προς τον 810 γενικότερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 29, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2016 Στο multitasking που με ενδιαφέρει περισσότερο θερμαίνεται ; Η κάμερα είναι βελτιωμένη πιστεύεις σε σύγκριση με z3c ή με το z1c που έχω τώρα Δεν θερμαίνεται περισσότερο από το αναμενόμενο, επίσης όσον αφορά την κάμερα, είναι βελτιωμένη αισθητά στο z5c. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neten Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Ρε παιδιά, με κάποια lagαρίσματα και "λόξιγγες" στο σκρολάρισμα που κυκλοφορούν στο youtube τι παίζει; Σας συμβαίνει? Παράθεση wipe that tear.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak25 Δημ. March 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Παιδιά μη γελιόμαστε... Το κινητό για να υπερθερμανθεί πρέπει η να παίξεις κάποιο βαρύ παιχνίδι (που υπόψιν υπερθερμένεται αλλά δεν κολλάει σε καμία περίπτωση) η να κάνεις μαζεμένα update η να μεταφέρεις μαζεμένες εφαρμογες απο τηλέφωνο στη κάρτα... Με τη καθημερινή χρήση το κινητό δε ζεστένεται... Και πείτε εσείς ένα τηλέφωνο που δεν ζεστένεται σε αυτές τι συνθήκες να πάω να το πάρω αύριο.. Οπότε θεωρώ πως δεν είναι λόγος ανησυχίας!! Το κινητό είναι υπερπλήρες...καλύπτει τα πάντα σε υψηλό ποιοτικό επίπεδο!! Παράθεση Sony Ζ5 compact, Sony XZ1, Sony Xperia 5 - Samsung Galaxy tab S2 2016 Kia sportage ex full Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 1, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2016 Έτσι είναι... Και χωρίς "λοξιγγες", για να απαντήσω στο φίλο ακριβώς από πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moboy Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Κι εμένα δεν έχει κάποιο κόλλημα. Όλα μια χαρά. 2 πράγματα μόνο έχω να πω για την ώρα : 1) ενώ το έχω 10 μέρες, μου έχει κάνει 3 επανεκκινησεις χωρίς λόγο (ειδικά τις 2 φορές πραγματικά δεν έκανα κάτι τρομερό) 2)τη μπαταρία τη φορτιζω κάθε μέρα (ενώ με το z3c κραταγε λίγο παραπάνω... Βέβαια παίζω κάποια online παιχνίδια, οπότε θα δω χωρίς αυτά τι γίνεται Παράθεση If today was perfect, there would be no need for tomorrow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmam27 Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Κάνα νεο απο το android 6 υπάρχει? Μπήκε Μάρτιος... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moboy Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Επίσης στα μηνυματα όταν γράφω με ελληνικούς χαρακτήρες μου βγάζει όριο 70 χαρακτήρες το μήνυμα. Με αγγλικούς, 160 χαρακτήρες το μήνυμα... Τι να κάνω; Παράθεση If today was perfect, there would be no need for tomorrow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Αν δεν έχει την επιλογή στις ρυθμίσεις, χρησιμοποίησε κάποιο άλλο πρόγραμμα για τα μηνύματα πχ το handcent sms ή αν δεν θέλεις άλλο πρόγραμμα και "το χεις" φλάσαρε το Ελληνικό firmware Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. March 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2016 Επίσης στα μηνυματα όταν γράφω με ελληνικούς χαρακτήρες μου βγάζει όριο 70 χαρακτήρες το μήνυμα. Με αγγλικούς, 160 χαρακτήρες το μήνυμα... Τι να κάνω; πήγαινε μηνύματα-ρυθμίσεις-εξοικονόμηση κόστους βάλτο στο on αν δεν αλλάζει και πάλι, κανε οτι είπε ο AnDas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts