Jump to content

Sony Xperia Z5 Compact

konstantinoslp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όπως είπε και ο αλεξ dolphin ότι καλύτερο!!κρίμα πάντως που ζεσταίνεται έστω και λίγο με αυτές τις καιρικές συνθήκες. Το καλοκαίρι δηλαδή που θα καίει παντού θα ανεβάζει πιο γρήγορα θερμοκρασία
Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Dolphin και ξεχνάς όλα τα αλλα.:)

τον έβαλα πριν λίγο, όντως πολύ καλός..

Όπως είπε και ο αλεξ dolphin ότι καλύτερο!!κρίμα πάντως που ζεσταίνεται έστω και λίγο με αυτές τις καιρικές συνθήκες. Το καλοκαίρι δηλαδή που θα καίει παντού θα ανεβάζει πιο γρήγορα θερμοκρασία

το καλοκαίρι θα εχει λάβει την 6.0 και θα το έχουν διορθώσει το θέμα θέλω να πιστεύω.. θα το δούμε στην πράξη

τον έβαλα πριν λίγο, όντως πολύ καλός..

το καλοκαίρι θα εχει λάβει την 6.0 και θα το έχουν διορθώσει το θέμα θέλω να πιστεύω.. θα το δούμε στην πράξη

Έχει και full screen mode που κρύβονται τα on screen button και γενικά είναι ο πληρέστερος browser σε android.

Θα ήθελα να βγάλει σε ios και windows να φανταστείς.

Για τις θερμοκρασίες θα έλεγα να μην ανησυχείς,εχει κάνει πολύ καλή δουλειά η Sony με το cooling του επεξεργαστή.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Από αύριο παραλαμβάνω και εγώ από το phonegallery (ελπίζω να μην έχω κανά θέμα) το Ζ5 compact σε μαύρο μετά απο 1,5 χρόνο με τον Samsung Galaxy s5, είπα να κατέβω λίγο σε ίνστες γιατί με κούρασε το μέγεθος και λίγο η Amoled (όσο και αν σας φαίνεται περίεργο σε μερικούς)

Πρώτη φορά Sony και θα ήθελα κάποια tips (αν υπάρχουν) για ρυθμίσεις κτλ. διότι λόγο δουλειάς δεν έχω χρόνο να ψάχνω. :mad:

Το κινητό με κέρδισε από το μέγεθος φυσικά που έψαχνα κάτι μικρό και τούμπανο με πολύ καλή κάμερα (κατί που δεν είχε το Z3 compact τουλάχιστον όσο το είδα απο ένα φίλο ), τρομερό σημείο και ευκολία πιστεύω το On/Off με δαχτυλικό αποτύπωμα.

Τούμπανο με πολύ καλή κάμερα σε Sony δεν βρίσκεις όμως. Έχει άλλα θετικά η συσκευή

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Από αύριο παραλαμβάνω και εγώ από το phonegallery (ελπίζω να μην έχω κανά θέμα) το Ζ5 compact σε μαύρο μετά απο 1,5 χρόνο με τον Samsung Galaxy s5, είπα να κατέβω λίγο σε ίνστες γιατί με κούρασε το μέγεθος και λίγο η Amoled (όσο και αν σας φαίνεται περίεργο σε μερικούς)

Πρώτη φορά Sony και θα ήθελα κάποια tips (αν υπάρχουν) για ρυθμίσεις κτλ. διότι λόγο δουλειάς δεν έχω χρόνο να ψάχνω. :mad:

Το κινητό με κέρδισε από το μέγεθος φυσικά που έψαχνα κάτι μικρό και τούμπανο με πολύ καλή κάμερα (κατί που δεν είχε το Z3 compact τουλάχιστον όσο το είδα απο ένα φίλο ), τρομερό σημείο και ευκολία πιστεύω το On/Off με δαχτυλικό αποτύπωμα.

Το κινητο αυτο ειναι για μενα ο,τι καλυτερο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη για οποιον δεν ψαχνει παντοφλες.

Εχει λογικο μεγεθος, ουτε κουραστικα μικρο ουτε και μεγαλο βεβαια, εχει απο τις καλυτερες αυτονομιες, ειναι αρκετα κοντα στο Ζ3c το οποιο βγαζει 2 μερες ανετα, επομενως και αυτο τις βγαζει αν δεν το λιωσεις, εχει ωραιο λευκο καθως και μενα αυτη η κιτρινιλα του S6 δε μαρεσει, και γενικα ωραια χρωματα και τελος μια αρκετα καλη καμερα. Δεν ειναι η καλυτερη αλλα πιστευω οτι στο 80% των περιπτωσεων ειναι το ιδιο καλη με τα κορυφαια. Τωρα σε καμια δυσκολη βραδινη, αν παιξεις λιγο με Μ θα εχεις πολυ καλα αποτελεσματα, σε αντιθεση με το αυτοματο που ειναι δυστυχως μετριο.

Για μενα το μενου της σονυ ειναι το πιο απλο και ευχρηστο, και δε θεωρω οτι χρειαζεται να ξερεις κατι διαφορετικο. Θεωρω πως η συντομευση ρυθμισεων απο την κουρτινα ειδοποιησεων ειναι καλυτερη απο αυτη της samsung καθως τα εχει ολα μαζι και δεν ψαχνεις περα-δοθε, ενω οι ρυθμισεις ειναι πολυ ευκολες..Πχ στο s5 εψαχνα την επαναφορα εργοστασιακων και δεν την εβρισκα, γιατι απλα δεν το γραφει...τραγικο για samsung, σε αντιθεση με τουτο εδω που εχει φοβερα απλο και ευχρηστο μενου. Ισως να σε ξενερωσει αυτη η απλοτητα, εμενα μαρεσει.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Τούμπανο με πολύ καλή κάμερα σε Sony δεν βρίσκεις όμως. Έχει άλλα θετικά η συσκευή

Επαγγελματίας φωτογράφος δεν είμαι φίλε αλλά μου αρέσει να παίζω με την κάμερα στο manual που το sony z5 compact έχει αρκετές ρυθμίσεις από ότι είδα και πιστεύω οτί θα με καλύψει.

1,5 χρόνο με το Samsung Galaxy S5 και μέχρι και σήμερα το θεωρώ απο τα καλύτερα camera phones.

Αν για τα δικά μου γούστα είναι πολύ καλή και βελτιωθεί με κανένα update τότε δεν με νοιάζει τι λένε οι "ειδικοί" , αλλά σέβομαι την γνώμη τους και τις γνώσεις τους.

Το κινητο αυτο ειναι για μενα ο,τι καλυτερο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη για οποιον δεν ψαχνει παντοφλες.

Εχει λογικο μεγεθος, ουτε κουραστικα μικρο ουτε και μεγαλο βεβαια, εχει απο τις καλυτερες αυτονομιες, ειναι αρκετα κοντα στο Ζ3c το οποιο βγαζει 2 μερες ανετα, επομενως και αυτο τις βγαζει αν δεν το λιωσεις, εχει ωραιο λευκο καθως και μενα αυτη η κιτρινιλα του S6 δε μαρεσει, και γενικα ωραια χρωματα και τελος μια αρκετα καλη καμερα. Δεν ειναι η καλυτερη αλλα πιστευω οτι στο 80% των περιπτωσεων ειναι το ιδιο καλη με τα κορυφαια. Τωρα σε καμια δυσκολη βραδινη, αν παιξεις λιγο με Μ θα εχεις πολυ καλα αποτελεσματα, σε αντιθεση με το αυτοματο που ειναι δυστυχως μετριο.

Για μενα το μενου της σονυ ειναι το πιο απλο και ευχρηστο, και δε θεωρω οτι χρειαζεται να ξερεις κατι διαφορετικο. Θεωρω πως η συντομευση ρυθμισεων απο την κουρτινα ειδοποιησεων ειναι καλυτερη απο αυτη της samsung καθως τα εχει ολα μαζι και δεν ψαχνεις περα-δοθε, ενω οι ρυθμισεις ειναι πολυ ευκολες..Πχ στο s5 εψαχνα την επαναφορα εργοστασιακων και δεν την εβρισκα, γιατι απλα δεν το γραφει...τραγικο για samsung, σε αντιθεση με τουτο εδω που εχει φοβερα απλο και ευχρηστο μενου. Ισως να σε ξενερωσει αυτη η απλοτητα, εμενα μαρεσει.

+1

Δεν έτυχε να το δω απο κοντά (και είναι ρίσκο το ξέρω) αλλά έτσι είχα πάρει και το S5 και το καταευχαριστήθηκα.

Ελπίζω να μου αρέσει γιατί για 2 χρόνια δεν αλλάζω ξανά κινητό :D

+1

Δεν έτυχε να το δω απο κοντά (και είναι ρίσκο το ξέρω) αλλά έτσι είχα πάρει και το S5 και το καταευχαριστήθηκα.

Ελπίζω να μου αρέσει γιατί για 2 χρόνια δεν αλλάζω ξανά κινητό :D

Εγω γιαυτο πηγα σε s6 edge, βαρεθηκα λιγο το σχεδιο της σονυ και σε συνδυασμο με το οτι ειδικα το μικρο Ζ5 δε μου αρεσε και τοσο, ειπα να ρισκαρω και να παω σε samsung. αν ειχε καλη μπαταρια το edge δεν το αλλαζα ουτε σε 2 χρονια, αλλα τωρα και εγω θα περιμενω τα φετινα, οπου αν δεν αξιζει κανενα θα σκεφτω σοβαρα το Ζ5c για το καλοκαιρι. Το οτι ειναι μικρο και αδιαβροχο ειναι πολυ σημαντικο για μενα, επειδη κανω ποδηλατο και πολλες φορες με πιανει βροχη, ετσι με το αδιαβροχο κινητο δεν εχω καμια εννοια για καιρο. Πλεον απλα δεν κανω πολυ ποδηλατο ομως καποιες μερες που θαθελα να παω δεν πηγα επειδη υπηρχε περιπτωση να βρεξει.. Γενικα νασαι σιγουρος οτι θα το ευχαριστηθεις πολυ το κινητο. ΙΣως να μην σε εντυπωσιασει η αυτονομια γιατι και το S5 ηταν καλο, οχι σαν Ζ3, ομως η διαφορα θαναι μικρη. Στην καμερα πιστευω αν το εχεις με το Manual θασαι κομπλε.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Θεωρω πως η συντομευση ρυθμισεων απο την κουρτινα ειδοποιησεων ειναι καλυτερη απο αυτη της samsung καθως τα εχει ολα μαζι και δεν ψαχνεις περα-δοθε, ενω οι ρυθμισεις ειναι πολυ ευκολες..

καμια σχέση.. μακραν καλύτερη της samsung. για να βάλεις το κινητό στο αθόρυβο στο sony πρέπει αναγκαστικά να πατήσεις τα κουμπιά της έντασης και μετά να επιλέξεις με το δάχτυλο αν το θες εντελώς αθόρυβο ή με δόνηση. Τοσο δύσκολο ηταν να βάλουν ενα toggle στην κουρτίνα:X

Επαγγελματίας φωτογράφος δεν είμαι φίλε αλλά μου αρέσει να παίζω με την κάμερα στο manual που το sony z5 compact έχει αρκετές ρυθμίσεις από ότι είδα και πιστεύω οτί θα με καλύψει.

το manual του ειναι κουτσουρεμένο.. shutter speed δεν υπάρχει που είναι το βασικότερο για μια βραδινή φωτο και ουσιαστικά βασίζεσαι στις έτοιμες σκηνές που έχει

το manual του ειναι κουτσουρεμένο.. shutter speed δεν υπάρχει που είναι το βασικότερο για μια βραδινή φωτο και ουσιαστικά βασίζεσαι στις έτοιμες σκηνές που έχει

Κρίμα. ...όπως το έγραψες κουτσουρεμενο. ... :(

Konakis.

Το πήρα !!!

Σήμερα το πρωί αν και τώρα θα καθήσω (κατεβάζω ενα update 225 mb) να ασχοληθώ.

Πολύ ωραίο smartphone!!! Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή μου.

Πολυ ωραίο ήχο, κάμερα, design , οθόνη, ταχύτητα.

400 ευρώ VFM το κινήτο κατά την γνώμη μου. Πάω να το σκαλίσω τώρα. :lol::lol::lol:

Το πήρα !!!

400 ευρώ VFM το κινήτο κατά την γνώμη μου. Πάω να το σκαλίσω τώρα. :lol::lol::lol:

Καλορίζικο :)

λογικά μετά απο αυτο το update θα σε κατεβάσει στο καπάκι κι ενα μικρότερο γύρω στα 80..και μετά είσαι έτοιμος

καμια σχέση.. μακραν καλύτερη της samsung. για να βάλεις το κινητό στο αθόρυβο στο sony πρέπει αναγκαστικά να πατήσεις τα κουμπιά της έντασης και μετά να επιλέξεις με το δάχτυλο αν το θες εντελώς αθόρυβο ή με δόνηση. Τοσο δύσκολο ηταν να βάλουν ενα toggle στην κουρτίνα:X

για το Μ συμφωνω αλλα πιστευω μηπως παρει με το ανδροιδ 6 και το shutter speed.

Τωρα για την κουρτινα, ο καθε ενας εχει την αποψη του. Περα απο το αθορυβο που λες (εμενα δε μου χρησιμευε κατι καθως το χαμηλωνα απο το volume down σε δονηση) , ολα τα αλλα ειναι πιο πρακτικα γιατι τα εχεις ολα μπροστα σου.

----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το πήρα !!!

Καλοριζικο! αναμενουμε εντυπωσεις!!

ξέρει κανείς αν γίνεται να δονείται η συσκευή όταν απαντήσει ο συνομιλητής την κλήση; οσο κι αν έψαξα δεν το βρήκα:O

Καλησπέρα!

Λοιπόν κάτοχος lumia 1020 και σκέφτομαι να δοκιμάσω και απο android μεριά..

Σε βάθος χρόνου με τα 2giga ram λέτε θ αντέξει? (για κανένα 2αρι χρόνια περίπου λεω)

Μου αρέσει βασικά κι εξωτερικά και πάρα πολύ το μέγεθος του,η οθόνη του ειναι καλή? Οκ ξέρω δεν είναι η σούπερ ουαου amoled η του lg g4 αλλα ξέρω οτι η sony έχει καλή τεχνολογία στις οθόνες...Δεν θα βλέπω ταινίες η σειρές άπλα θέλω να είναι ευχάριστη στο μάτι να το πω ετσι..

Κι αυτό με την οθόνη που φαίνονται κατι μπλε κουκκίδες (απο το digitizer απ οτι το έψαξα λίγο) ειναι ακριβώς το ίδιο σε ολα τα Ζ η άπλα σε κάποια φαίνεται παραπάνω και σε κάποια όχι?

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα!

Λοιπόν κάτοχος lumia 1020 και σκέφτομαι να δοκιμάσω και απο android μεριά..

Σε βάθος χρόνου με τα 2giga ram λέτε θ αντέξει? (για κανένα 2αρι χρόνια περίπου λεω)

Μου αρέσει βασικά κι εξωτερικά και πάρα πολύ το μέγεθος του,η οθόνη του ειναι καλή? Οκ ξέρω δεν είναι η σούπερ ουαου amoled η του lg g4 αλλα ξέρω οτι η sony έχει καλή τεχνολογία στις οθόνες...Δεν θα βλέπω ταινίες η σειρές άπλα θέλω να είναι ευχάριστη στο μάτι να το πω ετσι..

Κι αυτό με την οθόνη που φαίνονται κατι μπλε κουκκίδες (απο το digitizer απ οτι το έψαξα λίγο) ειναι ακριβώς το ίδιο σε ολα τα Ζ η άπλα σε κάποια φαίνεται παραπάνω και σε κάποια όχι?

Ευχαριστώ!

καλημερα φιλε μου. Η αληθεια ειναι οτι το ανδροιδ ακομα προσφερει καλυτερη εμπειρια χρησης και θα το ευχαριστηθεις περισσοτερο.

Για τα 2GB ram η αληθεια ειναι οτι σημερα ακουγονται λιγα, αλλα γενικα το ανδροιδ οσο χαλια ηταν με το 1, τοσο ανετο ειναι με 2. Ειδικα σε αυτη τη συσκευη που οι απαιτησεις ειναι μικρες λογω μικρης αναλυσης οθονης και μεγεθους, παει και πιο ανετα, οποτε δεν εχει αναγκη απο μεγαλυτερη ραμ. Δεν ξερουμε σε 2 χρονια τι απαιτησεις θα εχει, αλλα αν σκεφτεις οτι με κινητα διετιας πλεον νιωθεις οτι δεν εχεις να ζηλεψεις σχεδον τιποτα απο τα σημερινα σε θεμα επιδοσεων, τοτε θεωρω πως δε θα εχεις. ΤΟ παν ειναι ενα γρηγορο socket και καλα γραφικα. Αυτα τα εχει το Ζ5c και η ραμ αν και οχι μεγαλη πιστευω θα σε βγαλει. Το κακο ειναι οτι οι εφαρμογες αυξανουν πολυ τις απαιτησεις τους αλλα πιστευω θα εισαι οκ.

Κατα τα αλλα εγω προτιμω αυτες τις οθονες απο τις amoled καθως ειναι πιο ψυχρα τα χρωματα εδω και πιο ωραιο το λευκο, στο S6 που εχω βγαζει τοση κιτρινιλα που με ξενιζει, δε μου αρεσει. Οι κουκιδες που βλεπεις δεν ειναι χρωματισες, απλα κατω απο τον ηλιο φαινεται το digitizer, στα σονυ λιγο παραπανω αλλα και στα αλλα κινητα τοβλεπεις.

Εντυπώσεις

Συσκευή: Μέγεθος αυτό που χρειαζόμουνα και πολύ καλή κατασκευή. Ξενέρωσα που δεν είχε hands free μέσα στο κουτί.

Οθόνη : Πολύ καλή και πολύ πιο φωτεινή από ότι την περίμενα.

Μπαταρία : Μετά από 3 φορτiσεις που έχω κάνει είμαι πολύ ευχαριστημένος και πιστεύω ότι με την Μ θα βελτιωθεί. Επίσης μου άρεσε πολύ στο Stamina Mode ότι μπορείς να επιλέξεις ποια apps θα είναι ενεργά (όπως gmail-facebook κτλ) για να έρχονται οι ειδοποιήσεις.

Επεξεργαστής : Πολύ γρήγορο όντως και ναι ζεστένεται αρκετά (όχι τίποτα ενοχλητικό αλλά το νιώθεις καλά), όμως το ζόρισα με 4Κ βίντεο , 2 βαριά παιχνίδια (και download ταυτόχρονα) και δεν κόλισε πουθενά , για μένα αυτό είναι που μετράει.

Κάμερα : Πολλές ρυθμίσεις για να παίξεις σε manual ειδικά σε χαμηλό φωτισμό μπορείς να πετύχεις πολύ καλό αποτέλεσμα, πολλά mods και εφέ για να ασχοληθείς. Είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την Κάμερα ,

απλά δεν έχω καταλήξει στα πόσα MP να ρυθμίσω την Κάμερα, 8 (16:9) , 20 (16:9) , 23 (4:3) ,

αν και μόνο σε monitor πιστεύω θα καταλάβει κάποιος την διαφορα (με ζουμ κτλ).

Όλα τα παραπάνω είναι προσωπική γνώμη με βάσει τις δικές μου ανάγκες.

Το Ζ5 compact αξίζει τα λεφτά του και είμαι πολύ χαρούμενος για την επιλογή μου.

Ελπίζω να αποδειχθεί και ανθεκτικό στο βάθος του χρόνου.

Θα ήθελα την γνώμη σας για τα παρακάτω:

Ακουστικά

http://www.skroutz.gr/s/4724614/Sony-MDR-EX110AP.html

Θήκες

http://www.agorashop.gr/store/xperia-z5-black-compact-hybrid.html

http://www.shop-now.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=5956&virtuemart_category_id=284

http://www.tech-in.gr/roxfit-sony-original-slim-shell-black-aluminium-xperia-z5-compact-sma6159b.html

Tempered Glass

http://www.tech-in.gr/nillkin-anti-burst-tempered-glass-9h-sony-e5823-xperia-z5-compact.html

http://www.play247.gr/index.php?referrer=true&main_page=product_info&products_id=185619

http://plus3.gr/tempered-glass-sony-xperia-z5-compact-e5803-4-6-and-quot-9h-0-26mm-vl

Ευχαριστώ :)

Edited by Evilsnap

καλημερα φιλε μου. Η αληθεια ειναι οτι το ανδροιδ ακομα προσφερει καλυτερη εμπειρια χρησης και θα το ευχαριστηθεις περισσοτερο.

Για τα 2GB ram η αληθεια ειναι οτι σημερα ακουγονται λιγα, αλλα γενικα το ανδροιδ οσο χαλια ηταν με το 1, τοσο ανετο ειναι με 2. Ειδικα σε αυτη τη συσκευη που οι απαιτησεις ειναι μικρες λογω μικρης αναλυσης οθονης και μεγεθους, παει και πιο ανετα, οποτε δεν εχει αναγκη απο μεγαλυτερη ραμ. Δεν ξερουμε σε 2 χρονια τι απαιτησεις θα εχει, αλλα αν σκεφτεις οτι με κινητα διετιας πλεον νιωθεις οτι δεν εχεις να ζηλεψεις σχεδον τιποτα απο τα σημερινα σε θεμα επιδοσεων, τοτε θεωρω πως δε θα εχεις. ΤΟ παν ειναι ενα γρηγορο socket και καλα γραφικα. Αυτα τα εχει το Ζ5c και η ραμ αν και οχι μεγαλη πιστευω θα σε βγαλει. Το κακο ειναι οτι οι εφαρμογες αυξανουν πολυ τις απαιτησεις τους αλλα πιστευω θα εισαι οκ.

Κατα τα αλλα εγω προτιμω αυτες τις οθονες απο τις amoled καθως ειναι πιο ψυχρα τα χρωματα εδω και πιο ωραιο το λευκο, στο S6 που εχω βγαζει τοση κιτρινιλα που με ξενιζει, δε μου αρεσει. Οι κουκιδες που βλεπεις δεν ειναι χρωματισες, απλα κατω απο τον ηλιο φαινεται το digitizer, στα σονυ λιγο παραπανω αλλα και στα αλλα κινητα τοβλεπεις.

Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Λόγω του οτι μένω στην επαρχία δεν έχω την δυνατότητα να το δω από κοντά,αλλα απ όσο εχω δει απο φώτο μ αρέσει. Ψήνω και το P8 & G4 αλλα το ενα μου φαίνεται αρκετά μεγάλο κι έχει και το θέμα αυτο που έσκασε τώρα με τα bootloop και το άλλο μου φαίνεται πιο κάτω απο θέμα κάμερας έναντι του z5 compact (Λόγω 1020 μετράω λιγάκι παραπάνω την κάμερα:lol::p)

Και γιατί τόση έλλειψη στο μαύρο?!:mad::mad:

Λόγω του οτι μένω στην επαρχία δεν έχω την δυνατότητα να το δω από κοντά,αλλα απ όσο εχω δει απο φώτο μ αρέσει. Ψήνω και το P8 & G4 αλλα το ενα μου φαίνεται αρκετά μεγάλο κι έχει και το θέμα αυτο που έσκασε τώρα με τα bootloop και το άλλο μου φαίνεται πιο κάτω απο θέμα κάμερας έναντι του z5 compact (Λόγω 1020 μετράω λιγάκι παραπάνω την κάμερα:lol::p)

το Ρ8 εχει παρει καλες κριτικες για καμερα αλλα δεν το εχω δει εδω στο αντιστοιχο θεμα για να κρινω. Το Ρ7 που ειχε φιλος ηταν οκ. Δε μου αρεσει καθολου το μενου τους ομως και τα υλικα και το σχεδιο, πραγματικα ξενερωσα. Αν ηταν ομορφο και με λιγο καλυτερη μπαταρια ισως το σκεφτομουν γιατι εχει καλη τιμη. Το g4 ουτε για αστειο για μενα, περα απο το υπερβολικο μεγεθος, το μενου της LG Θεωρω οτι ειναι για κλαμματα, η μπαταρια του δεν αντεχει και μονο καλη καμερα εχει, αλλα οκ, θα πρεπει να βγαζεις μονο βραδυ και δυσκολες για να πεις οτι ισως αξιζει να το παρεις. Οποτε μην κολλας..

Το p8 το προτεινα στην αδερφη μου και το πηρε,και εχω να πω οτι για τα λεφτα του ειναι οτι καλυτερο(αν οχι το καλυτερο)σε αυτη την κατηγορια.Αρκετα γρηγορο με ομορφο design και καλη καμερα.Οσο αναφορα το z5c, το οποιο εχω και εγω, θα στο προτεινα ανεπιφυλακτα.Οπως θα εχεις διαβασει και παραπανω δεν υπαρχει καλυτερο κινητο σε αυτες τις διαστασεις,δεν κολλαει πουθενα και ειναι εξισου πολυ γρηγορο.Η καμερα την μερα ειναι πολυ καλη αλλα και το βραδυ επισης μπορεις να βγαλεις καλες φωτογραφιες.Αδιαβροχο και ανθεκτικοτητα ειναι ενα point επισης και για τα λεφτα του ειναι η καλυτερη επιλογη στην αγορα,πιστευω.

Nikos_Mpl και Nikosskk ευχαριστώ για το mini συγκριτικό! Κι εγω προς το z5c κλινω να πω την αληθεια περισσοτερο. Οκ με φοβιζει λιγακι η έλλειψη ois αλλα πιστευω με λιγη προσπαθεια θα παρεις πολυ καλα αποτελεσματα. (απ οτι εχω καταλαβει οσο το ψαχνω)

Και κατι ακομα, εχει χρησιμοποιησει κανενας την εφαρμογη fv5 για τις φωτογραφιες? Σου δινει τις επιλογες για κλειστρο wb κτλ?

Nikos_Mpl και Nikosskk ευχαριστώ για το mini συγκριτικό! Κι εγω προς το z5c κλινω να πω την αληθεια περισσοτερο. Οκ με φοβιζει λιγακι η έλλειψη ois αλλα πιστευω με λιγη προσπαθεια θα παρεις πολυ καλα αποτελεσματα. (απ οτι εχω καταλαβει οσο το ψαχνω)

Και κατι ακομα, εχει χρησιμοποιησει κανενας την εφαρμογη fv5 για τις φωτογραφιες? Σου δινει τις επιλογες για κλειστρο wb κτλ?

την εχω την εφαρμογη στο Ζ3c ΠΛηρωμενη και δινει αλλα γενικα προτιμω τη μαμισια εφαρμογη. Αν μαθεις να δουλευεις στο Μ και να βγαζεις βραδινες με τις σκηνες που εχει εκει θα παιρνεις πολυ καλυτερα αποτελεσματα. Σιγουρα δεν ειναι το ιδιο με το να βαζεις εσυ χρονο κλειστρου κτλ αλλα θα δεις οτι εισαι πολυ κοντα στον ανταγωνισμο. Εγω σε αλλο topic ανεβασα 2 φωτο απο το xperia M στο χειροκινητο με χρονο κλειστρου 1/2, και βγηκε σταθεροτατη, οπως και στο αυτοματο με πιο γρηγορο χρονο. Το παν ειναι να εχεις χερι, εγω εχω παρει και ενα τριποδακι για να φτιαχνω timelapse βιντεο, αλλα αν θελησω να βγαλω και πολλα sec φωτο (οταν παρω χρονο κλειστρου στο S6, γιατι τωρα μεχρι 0,4" εχω) θα το εκμεταλλευτω.

Οσο για το Ζ5c, εγω δεν το πηρα γιατι δε μου αρεσε το σχεδιο, το βαρεθηκα, ομως με τη μπαταρια που εχει και το ιδανικο μεγεθος ειναι ο,τι καλυτερο.

την εχω την εφαρμογη στο Ζ3c ΠΛηρωμενη και δινει αλλα γενικα προτιμω τη μαμισια εφαρμογη.

Tι εννοείς όμως δίνει?

Γιατί σε note edge & g3, που δεν έχει δωθεί η δυνατότητα για χρόνο κλείστρου, στην fv-5 μπορώ να ρυθμίσω το χρόνο κλείστρου αλλά τότε ρίχνει την ανάλυση σε 2mp(note edge) & 3.7mp(g3), οπότε είναι δώρον άδωρον.

Tι εννοείς όμως δίνει?

Γιατί σε note edge & g3, που δεν έχει δωθεί η δυνατότητα για χρόνο κλείστρου, στην fv-5 μπορώ να ρυθμίσω το χρόνο κλείστρου αλλά τότε ρίχνει την ανάλυση σε 2mp(note edge) & 3.7mp(g3), οπότε είναι δώρον άδωρον.

μηπως εχεις παλια εκδοση? εμενα στο edge τη δινει τη δυνατοτητα και σε καλη αναλυση, αλλα θα το κοιταξω κιολας ξανα. Απλα δε μαρεσει η ποιοτητα της φωτογραφιας απο FV.

• The title was changed to Sony Xperia Z5 Compact