stubu Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Το led της συσκευής είναι δυνατό; Σε σύγκριση π.χ. με το led του xperia m (αν κάποιος τυγχάνει να το είχε στην κατοχή του) πώς είναι; Σήμερα έδωσα το Μ5 για επισκευή, αν το ήξερα θα έκανα το τεστ να σου πω, αλλά αν σε βοηθάει το Led του είναι ποιο δυνατό από το Ζ2 που είχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stubu Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Η εφαρμογή "Βίντεο" έγινε πράγματι τόσο κακή ή κάνω κάτι λάθος? Δεν κάνει μικρότερες μεγαλύτερες τις εικόνες όπως στο άλμπουμ και όπως έκανε παλαιότερα, δεν κάνεις εύκολα διαγραφή όπως παλαιότερα πατώντας πολύ ώρα επάνω στο βίντεο κλπ. :O Είναι θέμα της έκδοσης 7.1.1 ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stubu Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Να κάνω & μία τρίτη ερώτηση για αυτή την σελίδα, αν και δεν βρήκα άκρη με τις προηγούμενες δύο.;) Το δακτυλικό αποτύπωμα δουλεύει σωστά, διότι σε εμένα δεν δουλεύει 9 στις 10 φορές:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Να κάνω & μία τρίτη ερώτηση για αυτή την σελίδα, αν και δεν βρήκα άκρη με τις προηγούμενες δύο.;) Το δακτυλικό αποτύπωμα δουλεύει σωστά, διότι σε εμένα δεν δουλεύει 9 στις 10 φορές:mad: Το δακτυλικό δουλεύει πολύ καλά , αρκεί να μην έχεις βρεμμένα δάκτυλα (ή ιδρωμένα) και να είναι καθαρός ο αισθητήρας. Θα έλεγα, δουλεύει 8/10. Και πολύ γρήγορα. 'Οσο για την εφαρμογή βιντεο, γιατί ασχολείσαι? υπάρχουν τόσες καλύτερες..... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stubu Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Το δακτυλικό δουλεύει πολύ καλά , αρκεί να μην έχεις βρεμμένα δάκτυλα (ή ιδρωμένα) και να είναι καθαρός ο αισθητήρας. Θα έλεγα, δουλεύει 8/10. Και πολύ γρήγορα. 'Οσο για την εφαρμογή βιντεο, γιατί ασχολείσαι? υπάρχουν τόσες καλύτερες..... Η αλήθεια είναι ότι έχω συχνά υγρά (ιδρωμένα) χέρια, δουλεύει 0/10 φορές, αλλά επειδή το έχω ξαναδιαβάσει , έχω προσέξει ότι και με στεγνά χέρια δουλεύει 1 στις 10 φορές. Σχετικά με την εφαρμογή βίντεο καταλαβαίνω ότι έχει αλλάξει, γιατί με κάλυπτε απόλυτα. Υπάρχουν προτάσεις για άλλες εφαρμογές? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Η αλήθεια είναι ότι έχω συχνά υγρά (ιδρωμένα) χέρια, δουλεύει 0/10 φορές, αλλά επειδή το έχω ξαναδιαβάσει , έχω προσέξει ότι και με στεγνά χέρια δουλεύει 1 στις 10 φορές. Σχετικά με την εφαρμογή βίντεο καταλαβαίνω ότι έχει αλλάξει, γιατί με κάλυπτε απόλυτα. Υπάρχουν προτάσεις για άλλες εφαρμογές? Ευχαριστώ Για το finger, προτείνω να καταργήσεις όλα τα αποτυπώματα και να τα ξαναπεράσεις προσεκτικά. Κανονικά, το δακτυλικό δουλεύει πολύ καλά, είναι στα + τη συσκευής. Για το βίντεο, αν και δεν βλέπω συχνά βίντεο, προτείνω το vlc ή το bs player. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Εδώ ο κύριος υδρωτας. Εάν σε εμένα δουλεύει αρκετά έως πολύ συχνά θα δουλέψει κ σε εσένα. Περνά το-τα δάχτυλα που θες 2 και 3 φορές. Το ίδιο δάχτυλο ξανά σαν να είναι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. September 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2017 Εδώ η Sony μας τελείωσε αντί να πάρουμε security patch σεμπτεβριου μας έχει αφήσει απέξω ούτε το 7.1.2 δεν μας δίνει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Εδώ η Sony μας τελείωσε αντί να πάρουμε security patch σεμπτεβριου μας έχει αφήσει απέξω ούτε το 7.1.2 δεν μας δίνειΤα ίδια και με το Ζ3, 1μιση χρόνο απ την κυκλοφορία του κινητού προσφέρει υποστήριξη μετά τέλος Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 12, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Εδώ η Sony μας τελείωσε αντί να πάρουμε security patch σεμπτεβριου μας έχει αφήσει απέξω ούτε το 7.1.2 δεν μας δίνει To 18μηνο έχει περάσει εδώ και μήνες αφού έκλεισε δύο χρόνια η συσκευή. Πολλές πήρες παρόλα αυτά. Υποστηρίχτηκε αξιοπρεπώς (στα πλαίσια του Android πάντα) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 To 18μηνο έχει περάσει εδώ και μήνες αφού έκλεισε δύο χρόνια η συσκευή. Πολλές πήρες παρόλα αυτά. Υποστηρίχτηκε αξιοπρεπώς (στα πλαίσια του Android πάντα) Υποδειγματικά θα έλεγα. Ωστόσο θα ήθελα να λυθεί που όταν βγάζεις μια φώτο και πατάς πάνω στην μικρογραφία να δεις τι έβγαλες, κάνει 10'' να ανοίξει την gallery (την πρώτη φορά, μετά πάει πιο γρήγορα). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Υποδειγματικά θα έλεγα. Ωστόσο θα ήθελα να λυθεί που όταν βγάζεις μια φώτο και πατάς πάνω στην μικρογραφία να δεις τι έβγαλες, κάνει 10'' να ανοίξει την gallery (την πρώτη φορά, μετά πάει πιο γρήγορα). Ωραίες εποχές με το xperia z που ξεκίνησε από το 4.1.2 και πήγε μέχρι την 5.1.1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Ωραίες εποχές με το xperia z που ξεκίνησε από το 4.1.2 και πήγε μέχρι την 5.1.1 Ε, το Ζ5 ακομα καλυτερα. Ξεκινησε με 5.1.1 και πηγε 7.1.1:lol: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Το χω πασαρει στον μικρό μου γιο το Ζ. Απιστευτο κινητό έχει κατεβάσει γύρω στα 15 παιχνίδια και το λιώνει καθημερινά. Ιδανικό στο χέρι μην ξεπερνώντας τα 140 χιλιοστά λεπτό και η οθόνη στα παιχνίδια όνειρο. Ούτε bleeding όπως οι σημερινές.... Αφού βγάζει και 3 ώρες και κάτι οθόνη μετά από τόσο καιρό μια χαρά είναι. Σονυ τα πιο ανθεκτικά τηλέφωνα. Και φυσικά με υποστήριξη από την μαμά σονυ. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Αν ήταν σήμερα να αγοράσετε dual sim συσκευή από τη sony, θα σκεφτόσασταν το z5; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Αν ήταν σήμερα να αγοράσετε dual sim συσκευή από τη sony, θα σκεφτόσασταν το z5; ναι φυσικα, σε τι τιμουλα? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Καινούριο, λίγο πάνω από τα 330€. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Μπα... προτίμησε κάποια συσκευή με περσινό ή τωρινό επεξεργαστή π.χ. SD .820 - 821. Τεράστια η διαφορά σε διαχείριση κατανάλωση και θερμότητα. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Καινούριο, λίγο πάνω από τα 330€. Καπου στα 400 παιρνεις το xz αν δεν κανω λαθος. Βεβαια, το Ζ5 για την εποχη του ηταν καλυτερο απο οτι το xzγια τη δικη τπυ εποχη, αλλα αυτο σημερα δεν σε νοιαζει μιας και οι 2 συσκευες εχουν την ηλικια τους. Να ρωτησω κατι αλλο: προσπαθω να κανω sw repair και δεν τα καταφερνω. Παταω vol down, συνδεω το κινητο στη usb με πατημενο το vol down, η συσκευη αναβει και δεν γινεται τιποτα. Δηλαδη το κινητο αναβει χωρις να ξεκινησει το sw repair. Τι στο καλο κανω λαθος;;; 2 βηματα ειναι!!!:worry: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 (edited) Καπου στα 400 παιρνεις το xz αν δεν κανω λαθος. Βεβαια, το Ζ5 για την εποχη του ηταν καλυτερο απο οτι το xzγια τη δικη τπυ εποχη, αλλα αυτο σημερα δεν σε νοιαζει μιας και οι 2 συσκευες εχουν την ηλικια τους. Να ρωτησω κατι αλλο: προσπαθω να κανω sw repair και δεν τα καταφερνω. Παταω vol down, συνδεω το κινητο στη usb με πατημενο το vol down, η συσκευη αναβει και δεν γινεται τιποτα. Δηλαδη το κινητο αναβει χωρις να ξεκινησει το sw repair. Τι στο καλο κανω λαθος;;; 2 βηματα ειναι!!!:worry: Έχω ξεχάσει είναι η αλήθεια. Τα έχει παίξει το Tapatalk. Γράφω συμπληρωματικά και μου σβήνει τα πρώτα που έγραψα. Το διάολο. Τα κλασικά Γισννη. Άλλη θύρα usb,επανεκκίνηση pc,άλλο καλώδιο σύνδεσης με κινητό,επανεγκατάσταση Xperia Companion,επανεγκατάσταση usb drivers,clear cache partition από recovery σε κινητό. Δεν μπορεί ένα από αυτά θα πιάσει. Edited September 24, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Έχω ξεχάσει είναι η αλήθεια. Τα έχει παίξει το Tapatalk. Γράφω συμπληρωματικά και μου σβήνει τα πρώτα που έγραψα. Το διάολο. Τα κλασικά Γισννη. Άλλη θύρα usb,επανεκκίνηση pc,άλλο καλώδιο σύνδεσης με κινητό,επανεγκατάσταση Xperia Companion,επανεγκατάσταση usb drivers,clear cache partition από recovery σε κινητό. Δεν μπορεί ένα από αυτά θα πιάσει. Ε, κατι τετοιο θα κανω... Θα δοκιμασω αλλο pc για αρχη. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2017 Οι εκδόσεις E6633 και E6683 τι διαφορά έχουν; Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Βγήκε σήμερα νέα αναβάθμιση για την σειρά Z5 Στάλθηκε από το E5823 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Βγήκε σήμερα νέα αναβάθμιση για την σειρά Z5 Στάλθηκε από το E5823 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όντως!! και από ότι βλέπω έχει ήδη δοθεί σε πλήθος χωρών (όχι ακόμη unbranded ελληνικά). Ρε παιδιά, πού και πού , όταν δέχομαι κλήση, μου βγάζει ένα μήνυση ότι διεκόπη η εφαρμογή "διαχείριση κλήσεων". Το κάνει και σε άλλους? πρακτικά δεν έχει κάποια επίπτωση, αλλά με εκνευρίζει... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vagos55 Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Ξέρει κανείς τις αλλαγές; Για να χουμε μια ιδέα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts