Jump to content

Sony Xperia Z5

konstantinoslp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το led της συσκευής είναι δυνατό; Σε σύγκριση π.χ. με το led του xperia m (αν κάποιος τυγχάνει να το είχε στην κατοχή του) πώς είναι;

Σήμερα έδωσα το Μ5 για επισκευή, αν το ήξερα θα έκανα το τεστ να σου πω, αλλά αν σε βοηθάει το Led του είναι ποιο δυνατό από το Ζ2 που είχα.

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η εφαρμογή "Βίντεο" έγινε πράγματι τόσο κακή ή κάνω κάτι λάθος?

Δεν κάνει μικρότερες μεγαλύτερες τις εικόνες όπως στο άλμπουμ και όπως έκανε παλαιότερα, δεν κάνεις εύκολα διαγραφή όπως παλαιότερα πατώντας πολύ ώρα επάνω στο βίντεο κλπ. :O

Είναι θέμα της έκδοσης 7.1.1 ???

Να κάνω & μία τρίτη ερώτηση για αυτή την σελίδα, αν και δεν βρήκα άκρη με τις προηγούμενες δύο.;)

Το δακτυλικό αποτύπωμα δουλεύει σωστά, διότι σε εμένα δεν δουλεύει 9 στις 10 φορές:mad:

Να κάνω & μία τρίτη ερώτηση για αυτή την σελίδα, αν και δεν βρήκα άκρη με τις προηγούμενες δύο.;)

Το δακτυλικό αποτύπωμα δουλεύει σωστά, διότι σε εμένα δεν δουλεύει 9 στις 10 φορές:mad:

Το δακτυλικό δουλεύει πολύ καλά , αρκεί να μην έχεις βρεμμένα δάκτυλα (ή ιδρωμένα) και να είναι καθαρός ο αισθητήρας.

Θα έλεγα, δουλεύει 8/10. Και πολύ γρήγορα.

'Οσο για την εφαρμογή βιντεο, γιατί ασχολείσαι? υπάρχουν τόσες καλύτερες.....

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Το δακτυλικό δουλεύει πολύ καλά , αρκεί να μην έχεις βρεμμένα δάκτυλα (ή ιδρωμένα) και να είναι καθαρός ο αισθητήρας.

Θα έλεγα, δουλεύει 8/10. Και πολύ γρήγορα.

'Οσο για την εφαρμογή βιντεο, γιατί ασχολείσαι? υπάρχουν τόσες καλύτερες.....

Η αλήθεια είναι ότι έχω συχνά υγρά (ιδρωμένα) χέρια, δουλεύει 0/10 φορές, αλλά επειδή το έχω ξαναδιαβάσει , έχω προσέξει ότι και με στεγνά χέρια δουλεύει 1 στις 10 φορές.

Σχετικά με την εφαρμογή βίντεο καταλαβαίνω ότι έχει αλλάξει, γιατί με κάλυπτε απόλυτα.

Υπάρχουν προτάσεις για άλλες εφαρμογές?

Ευχαριστώ

Η αλήθεια είναι ότι έχω συχνά υγρά (ιδρωμένα) χέρια, δουλεύει 0/10 φορές, αλλά επειδή το έχω ξαναδιαβάσει , έχω προσέξει ότι και με στεγνά χέρια δουλεύει 1 στις 10 φορές.

Σχετικά με την εφαρμογή βίντεο καταλαβαίνω ότι έχει αλλάξει, γιατί με κάλυπτε απόλυτα.

Υπάρχουν προτάσεις για άλλες εφαρμογές?

Ευχαριστώ

Για το finger, προτείνω να καταργήσεις όλα τα αποτυπώματα και να τα ξαναπεράσεις προσεκτικά. Κανονικά, το δακτυλικό δουλεύει πολύ καλά, είναι στα + τη συσκευής.

Για το βίντεο, αν και δεν βλέπω συχνά βίντεο, προτείνω το vlc ή το bs player.

Εδώ ο κύριος υδρωτας.

Εάν σε εμένα δουλεύει αρκετά έως πολύ συχνά θα δουλέψει κ σε εσένα.

Περνά το-τα δάχτυλα που θες 2 και 3 φορές.

Το ίδιο δάχτυλο ξανά σαν να είναι άλλο.

Εδώ η Sony μας τελείωσε αντί να πάρουμε security patch σεμπτεβριου μας έχει αφήσει απέξω ούτε το 7.1.2 δεν μας δίνει

Εδώ η Sony μας τελείωσε αντί να πάρουμε security patch σεμπτεβριου μας έχει αφήσει απέξω ούτε το 7.1.2 δεν μας δίνει
Τα ίδια και με το Ζ3, 1μιση χρόνο απ την κυκλοφορία του κινητού προσφέρει υποστήριξη μετά τέλος
"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

To 18μηνο έχει περάσει εδώ και μήνες αφού έκλεισε δύο χρόνια η συσκευή. Πολλές πήρες παρόλα αυτά. Υποστηρίχτηκε αξιοπρεπώς (στα πλαίσια του Android πάντα)

[sIGPIC][/sIGPIC]

To 18μηνο έχει περάσει εδώ και μήνες αφού έκλεισε δύο χρόνια η συσκευή. Πολλές πήρες παρόλα αυτά. Υποστηρίχτηκε αξιοπρεπώς (στα πλαίσια του Android πάντα)

Υποδειγματικά θα έλεγα.

Ωστόσο θα ήθελα να λυθεί που όταν βγάζεις μια φώτο και πατάς πάνω στην μικρογραφία να δεις τι έβγαλες, κάνει 10'' να ανοίξει την gallery (την πρώτη φορά, μετά πάει πιο γρήγορα).

Υποδειγματικά θα έλεγα.

Ωστόσο θα ήθελα να λυθεί που όταν βγάζεις μια φώτο και πατάς πάνω στην μικρογραφία να δεις τι έβγαλες, κάνει 10'' να ανοίξει την gallery (την πρώτη φορά, μετά πάει πιο γρήγορα).

Ωραίες εποχές με το xperia z που ξεκίνησε από το 4.1.2 και πήγε μέχρι την 5.1.1

Ωραίες εποχές με το xperia z που ξεκίνησε από το 4.1.2 και πήγε μέχρι την 5.1.1

Ε, το Ζ5 ακομα καλυτερα. Ξεκινησε με 5.1.1 και πηγε 7.1.1:lol:

Το χω πασαρει στον μικρό μου γιο το Ζ. Απιστευτο κινητό έχει κατεβάσει γύρω στα 15 παιχνίδια και το λιώνει καθημερινά. Ιδανικό στο χέρι μην ξεπερνώντας τα 140 χιλιοστά λεπτό και η οθόνη στα παιχνίδια όνειρο. Ούτε bleeding όπως οι σημερινές.... Αφού βγάζει και 3 ώρες και κάτι οθόνη μετά από τόσο καιρό μια χαρά είναι.

Σονυ τα πιο ανθεκτικά τηλέφωνα. Και φυσικά με υποστήριξη από την μαμά σονυ.

Konakis.

• 2 weeks later...
Αν ήταν σήμερα να αγοράσετε dual sim συσκευή από τη sony, θα σκεφτόσασταν το z5;

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Αν ήταν σήμερα να αγοράσετε dual sim συσκευή από τη sony, θα σκεφτόσασταν το z5;

ναι φυσικα, σε τι τιμουλα?

All it takes is a swipe...

Καινούριο, λίγο πάνω από τα 330€.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Μπα... προτίμησε κάποια συσκευή με περσινό ή τωρινό επεξεργαστή π.χ. SD .820 - 821. Τεράστια η διαφορά σε διαχείριση κατανάλωση και θερμότητα.
Konakis.

Καινούριο, λίγο πάνω από τα 330€.

Καπου στα 400 παιρνεις το xz αν δεν κανω λαθος.

Βεβαια, το Ζ5 για την εποχη του ηταν καλυτερο απο οτι το xzγια τη δικη τπυ εποχη, αλλα αυτο σημερα δεν σε νοιαζει μιας και οι 2 συσκευες εχουν την ηλικια τους.

Να ρωτησω κατι αλλο: προσπαθω να κανω sw repair και δεν τα καταφερνω.

Παταω vol down, συνδεω το κινητο στη usb με πατημενο το vol down, η συσκευη αναβει και δεν γινεται τιποτα. Δηλαδη το κινητο αναβει χωρις να ξεκινησει το sw repair.

Τι στο καλο κανω λαθος;;; 2 βηματα ειναι!!!:worry:

Καπου στα 400 παιρνεις το xz αν δεν κανω λαθος.

Βεβαια, το Ζ5 για την εποχη του ηταν καλυτερο απο οτι το xzγια τη δικη τπυ εποχη, αλλα αυτο σημερα δεν σε νοιαζει μιας και οι 2 συσκευες εχουν την ηλικια τους.

Να ρωτησω κατι αλλο: προσπαθω να κανω sw repair και δεν τα καταφερνω.

Παταω vol down, συνδεω το κινητο στη usb με πατημενο το vol down, η συσκευη αναβει και δεν γινεται τιποτα. Δηλαδη το κινητο αναβει χωρις να ξεκινησει το sw repair.

Τι στο καλο κανω λαθος;;; 2 βηματα ειναι!!!:worry:

Έχω ξεχάσει είναι η αλήθεια.

Τα έχει παίξει το Tapatalk.

Γράφω συμπληρωματικά και μου σβήνει τα πρώτα που έγραψα.

Το διάολο.

Τα κλασικά Γισννη.

Άλλη θύρα usb,επανεκκίνηση pc,άλλο καλώδιο σύνδεσης με κινητό,επανεγκατάσταση Xperia Companion,επανεγκατάσταση usb drivers,clear cache partition από recovery σε κινητό.

Δεν μπορεί ένα από αυτά θα πιάσει.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Έχω ξεχάσει είναι η αλήθεια.

Τα έχει παίξει το Tapatalk.

Γράφω συμπληρωματικά και μου σβήνει τα πρώτα που έγραψα.

Το διάολο.

Τα κλασικά Γισννη.

Άλλη θύρα usb,επανεκκίνηση pc,άλλο καλώδιο σύνδεσης με κινητό,επανεγκατάσταση Xperia Companion,επανεγκατάσταση usb drivers,clear cache partition από recovery σε κινητό.

Δεν μπορεί ένα από αυτά θα πιάσει.

Ε, κατι τετοιο θα κανω... Θα δοκιμασω αλλο pc για αρχη.

Οι εκδόσεις E6633 και E6683 τι διαφορά έχουν;

• 2 weeks later...

Βγήκε σήμερα νέα αναβάθμιση για την σειρά Z5

Στάλθηκε από το E5823 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βγήκε σήμερα νέα αναβάθμιση για την σειρά Z5

Στάλθηκε από το E5823 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όντως!! και από ότι βλέπω έχει ήδη δοθεί σε πλήθος χωρών (όχι ακόμη unbranded ελληνικά).

Ρε παιδιά, πού και πού , όταν δέχομαι κλήση, μου βγάζει ένα μήνυση ότι διεκόπη η εφαρμογή "διαχείριση κλήσεων". Το κάνει και σε άλλους? πρακτικά δεν έχει κάποια επίπτωση, αλλά με εκνευρίζει...

• The title was changed to Sony Xperia Z5